Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII) - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-03, 12:56   #3691
pstryczek84
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Hej kochane

Jestem tak wściekła że zaraz eksploduje,dziś czekałam na paczkę od Pstryczka-owszem listonosz był ,ale zostawił mi jedynie awizo gdzie napisane jest że do odbioru mam"paczke z protokołem"-czyli moja paczka jest uszkodzona i teraz zastanawiam się skoro nie dali jej listonoszowi to czy coś z mojej przesyłki zostało. Nie chciałabym być w ich skórze jak wszystko jest do wyrzucenia czekam na męża i pofatyguje się tam jeszcze dziś .

Później was nadrobie,póki co muszę poczytać jakie prawa mi przysługują w takim wypadku.
o kurde, cos ta druga wysylka kosmetykow pechowa mam nadzieje ze to nic powaznego

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

http://demotywatory.pl/4360856/Wraca...kuchni-kobieto

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 13:00   #3692
mala_19kw
Zakorzenienie

Pstryczku,pechowa nie pechowa,w każdym razie to nie z Twojej winy,paczkę uszkodzono na poczcie.
Mam wizję ,że nic nie zostało z moich kosmetyków a tak na nie czekałam

Gdyby była tylko koperta uszkodzona pewnie bym ją dostała-ale miejmy nadzieję że się mylę
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 13:24   #3693
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Tz wrócił wcześniej z pracy. Antonio śpi a ja prasuje-zachodzi od tyłu tuli się, miętosi to i owo i w sekundę w łazience na pralce extra bunga a ostatnio w kuchni. I mi po mówi ze mam coraz fajniejsza pupę i wogole ma straszna ochotę jak patrzy na mnie gdy jestem w leginsach
Nigdy nie powiedział mi ze jestem gruba, ale nie dość ze jestem sprawniejsza to widzę ze i on jest bardziej no wiecie. ...na moim punkcie
Do ideału jeszcze daleko bo prawie 20 kg no ale dziewczyny dziś Waga pokazała 82 a było 90. Także jestem bardzo podekscytowana-no musiałam się pochwalić.

MARSI to daj mi znać bo ja w sobotę mam wesele a w niedziele wyjeżdżam także potem już wiesz-chyba ze będą jak wrócę. Jutro będę w Rossie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1404386670035.jpg (27,8 KB, 1 załadowań)

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 13:25   #3694
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

https://www.youtube.com/watch?v=JliW...e_gdata_player

fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 13:28   #3695
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
o kurde, cos ta druga wysylka kosmetykow pechowa mam nadzieje ze to nic powaznego

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

http://demotywatory.pl/4360856/Wraca...kuchni-kobieto

PSTRYKU juz po? Nie usnelas?
Swoją drogą to może zalapie się następnym razem .bo teraz przegapiłem zamówienie:beer:

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość

Kurde jakiś błąd mini wyskakuje?

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

CHARLIZZ. .................!!!!!

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
Stary 2014-07-03, 13:29   #3696
LadyWhisper
Zakorzenienie

Meneq, z niej gimnastyczka będzie!!!
i zgadzam się, totalnie się zmieniła, buźka już nie taka okrąglutka, jejku, rosną nam nasze dzieciaczki

A Kijanka prześliczna!!! i jakaś taka podobna do Amelci Debrah mi się wydaje

FEWCIU!!!!!!!! Jak Wy pięknie wyglądacie!!! szczęka mi opadła!!! I JA SIĘ PYTAM - GDZIE TEN BRZUCH?!?!?!?!?!?!?!?!?!? !

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

Edytowane przez LadyWhisper
Czas edycji: 2014-07-03 o 13:31
LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 13:42   #3697
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
lady nagralam oczywiscie ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=j6q8oya-lfw
Ale ona się zmieniła. Śliczna jest akrobatka.

Stary 2014-07-03, 13:52   #3698
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Przepraszam, że się nie odnoszę, ale ryczę od rana z małą przerwą na wizytę t. Nigdy nie przypuszczałam, że można być aż tak zmęczonym
mam nadzieję, że odpoczniesz, może w weekend się da?

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Jestem tak wściekła że zaraz eksploduje,dziś czekałam na paczkę od Pstryczka-owszem listonosz był ,ale zostawił mi jedynie awizo gdzie napisane jest że do odbioru mam"paczke z protokołem"-czyli moja paczka jest uszkodzona i teraz zastanawiam się skoro nie dali jej listonoszowi to czy coś z mojej przesyłki zostało. Nie chciałabym być w ich skórze jak wszystko jest do wyrzucenia czekam na męża i pofatyguje się tam jeszcze dziś .

Później was nadrobie,póki co muszę poczytać jakie prawa mi przysługują w takim wypadku.
spokojnie, najprawdopodobniej tylko koperta jest naderwana albo coś i na poczcie ejst taka procedura, że jak opakowanie jest uszkodzone, nawet roszkę, to nie wydają listonoszowi, tylko trzeba samemu odebrać

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Tz wrócił wcześniej z pracy. Antonio śpi a ja prasuje-zachodzi od tyłu tuli się, miętosi to i owo i w sekundę w łazience na pralce extra bunga a ostatnio w kuchni. I mi po mówi ze mam coraz fajniejsza pupę i wogole ma straszna ochotę jak patrzy na mnie gdy jestem w leginsach
Nigdy nie powiedział mi ze jestem gruba, ale nie dość ze jestem sprawniejsza to widzę ze i on jest bardziej no wiecie. ...na moim punkcie
Do ideału jeszcze daleko bo prawie 20 kg no ale dziewczyny dziś Waga pokazała 82 a było 90. Także jestem bardzo podekscytowana-no musiałam się pochwalić.
super się czyta jak jesteś taka zadowolona z tego, że się zmobilizowałaś i teraz są efekty i to jakie

Cytat:

film prywatny

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 14:18   #3699
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dziekujemy za komplementy. jestem bardzo dumna z mojego dziecka.

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość

jakie kolorki na ścianach macie teraz?
Biel. czysta biel, od gory, do dolu.

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Pochwalisz sie zdjeciami jak skonczycie? Ciekawa jestem zwlaszcza tej fototapety. Kupilas gotowy wzor czy cos swojego?
Pewnie, ze sie pochwale. bedzie jasno, prosto i duuuuzo miejsca. a co do tapety, to kupilam gotowy wzor - wielki dmuchawiec.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 14:42   #3700
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
ostatnio na szczepieniu był ważony i mierzony - 9900 g i 78 cm

i fajnie, że już po remoncie

Kubson śpi, ja robię muffinki ale jak skonczę to położę się koło niego... tak mnie głowa boli, że masakra :/ powiedzcie, kiedy Kuba zacznie przesypiać całą noc? Albo chociaż połowę?
Dziewczyny, czy Wasze dzieci też tak dokładnie wszystko przekładają? Dziś np pojedynczo chyba z 20 borówek przekładał sobie z miejsca w miejsce (na tacce przy krzesełku), potem do miseczki i tak w koło. Normalne to jest?
U nas tezvprzekladanie króluje to najepsza zabawa

mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 15:00   #3701
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

A teraz???

Mala spokojnie,wez oddech

Szklanko a nie ma Ci komu pomic? Wykonczysz sie dziewczyno

Yae jest swietna!

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Co do przekladania,tak,po jednej rzeczy. Pid warunkiem ze nie jest to jedzenie,bo ono od razu ląduje w paszczy

Stary 2014-07-03, 15:27   #3702
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Hej

Lady dzięki, że pytasz ciężko jest, już nie wierzę, że nam się te nocki poprawią. Nie mam już siły, jeszcze nigdy nie miałam takiego kryzysu, wszystko mnie boli, od czubka głowy po palce u stóp ;(

Przepraszam, że się nie odnoszę, ale ryczę od rana z małą przerwą na wizytę t. Nigdy nie przypuszczałam, że można być aż tak zmęczonym
Bardzo współczuję, my też nie możemy dojść do ładu ze spaniem..
Już mi się wydawało że lepiej bo zasypiała wcześniej na noc od 2 dni, a dziś obudziła się o 4:45..nie spała 2 godziny a potem prawie do 10.
Teraz ma drzemkę i się już martwię co będzie z nocą.
Chyba nie mam na to jednak wpływu.

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Meneq, z niej gimnastyczka będzie!!!
i zgadzam się, totalnie się zmieniła, buźka już nie taka okrąglutka, jejku, rosną nam nasze dzieciaczki

A Kijanka prześliczna!!! i jakaś taka podobna do Amelci Debrah mi się wydaje

FEWCIU!!!!!!!! Jak Wy pięknie wyglądacie!!! szczęka mi opadła!!! I JA SIĘ PYTAM - GDZIE TEN BRZUCH?!?!?!?!?!?!?!?!?!? !
Też mi się wydaje, że Ania Kiji jest podobna do Amelki mojej od razu to pomyślałam jak zobaczyłam fotę.
Ania ma głębiej te oczka osadzone i chyba przez to też są większe ale typ ten sam.

Fewciu: świetnie Blanka sobie radzi bardzo odważna jest!
Meneq: Yae mnie powaliła na łopatki, śliczna jest <3 i jaka sprawna! Pokazuj nam częściej

Przyszedł kombiak z sinsaya - ciekawy, dziwnie mi trochę - nie miałam nigdy takiego i się zastanawiam czy jest jak piżama, spytam tż jak przyjdzie ale wiem już że kwoty regularnej bym za niego nie dała (79,90), za 39,90 jest okej, ale cienki materiał. Oprócz tego dwie bokserki wzięłam zwykłe i fajne. Ale spore to S - chyba jednak XS też bym mogła

Jutro mam egzamin - i jeszcze pracę zaliczeniową dziś w nocy będe pisać. Prrroszę cię dziecko moje, zaśnij przed 23!
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 16:35   #3703
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Co myslicie??
http://pudelekx.pl/wzruszajaca-chwil...-dziecko-28741

Stary 2014-07-03, 19:04   #3704
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Fewciu, ja uważam, że lepiej by dziecko miało 2 tatusiów niż było w domu dziecka. I... tak sobie myślę, że jakoś lesbijkami nikt się nie przejmuje, że mają dzieci, a geje od razu wielki szok o_O Niech będą dobrymi ojcami i tyle
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 19:16   #3705
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
hello
u mnie w brzuchu dyskoteka a Leos na kolanach szuka cycka i wizazuje z mamą, zaraz się zbieram do roboty
ktoras pytała czy jestem na zwolnieniu, otóz nie, i chyba popracuję do końca, mam straszny power a jeszcze ciągle mysle o biznesie na druga noge i po prostu nie mam czasu isc na l-4.Tyle ,ze kręgosłup oj booooli strasznie, ale idę dziś znowu na rehabilitacje

Ania i Nafiqa, no ja też sie nad tym pilnikiem zastanawiam, wiem,że sholl jest dobry kurde ale to wydatek bez promocji cos ok 180 zł no a z drugiej strony za pedicure wczoraj zaplacilam u kosmetyczki 60 zl
caly czas poluję na ten rossmanowski, ale to nawet Silver mowila,ze u nich nie ma, jest 1/4 tanszy a ponoc laski pisza ze rewelacja, tylko co z tego jak go nigdzie nie można kupić
Marsi u mnie w rossie jest jest ten pilnik .
Jak chcesz to mogę kupić, pisz na pw.

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 19:19   #3706
LadyWhisper
Zakorzenienie

100% racji Szajka. Poza tym mam wsrod swoich znakomych dwie pary lesbijek i dwie paru gejow i szczerze im zycze, zeby kiedys doczekali takich czasow, zeby mogli wszyscy wychowywac dzieci.

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 20:15   #3707
misiaeel
Wtajemniczenie

Moje Dziecko było tak podekscytowane przyjazdem Babci, że spać w dzień nie chciało ale na noc zasnęła o 18.30

fewciu Blance się podobało na kucyku

meneq ale Yae się zmieniła, śliczna jest

Black brawo dla Oliwki, i za remont

neti ostatnio mierzyłam Hanie i ma 86 a waży 11kg

nancy chciałaś przepis na tą babkę- (Hania zjadła) a dzisiaj robiłam pierogi leniwe to wciągnęła 2 talerze
http://alaantkoweblw.blogspot.com/20...iniowa_29.html

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 20:16   #3708
Kija80
Zadomowienie

Hmmm, mówicie że podobna do Amelki? Chyba nie...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PICT0572.jpg (99,6 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT0404.jpg (155,7 KB, 42 załadowań)
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 20:22   #3709
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Michael uwielbiam babkę ziemniaczaną. U nas się mówi na to "dziad" :-

Stary 2014-07-03, 20:29   #3710
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
100% racji Szajka. Poza tym mam wsrod swoich znakomych dwie pary lesbijek i dwie paru gejow i szczerze im zycze, zeby kiedys doczekali takich czasow, zeby mogli wszyscy wychowywac dzieci.

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
a ja niestety nie podzielam tego entuzjazmu to nie jest naturalne,
niech sobie pary homoseksualne będą ale nie powinni wychowywać dzieci, sorry to nie jest normalne
możecie mnie przekonywać ale nie wierzę że mogą z takich dzieci wyrosnąć dzieciaki ktore będą powielać standardowy model rodziny
nie nie i jeszcz raz nie, to mi się w głowie po prostu nie mieści,świat zwariował i tyle

nie wiem czy wiecie ale wsrod plemion gdzie są bardzo silne więzi rodzina,tradycja, bliscy, nie występuje takie zjawisko jak homoseksualizm?
czy wiecie,że w wierze Bahai przeprowadzano badania,że w związku z pewnymi zachowaniami dotyczącymi wychowaniem dzieci (to musiałąbym felieton napisać ale między innyi bliskość matka,ojciec dziecko do 3 r.ż) nie występuje homoseksualizm?
dziś ludzie nie mają kręgosłupa moralnego, ja homoseksualizm traktuję i będę traktować jako chorobę , nic na to nie poradzę nie jest tolerancyjna, trudno

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Cytat:
Michael uwielbiam babkę ziemniaczaną. U nas się mówi na to "dziad" :-

też uwielbiam babkę a najbardziej taką odsmażaną
moja babcia na łożu smierci zdazyla mi powiedzieć jak się ją robi
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 20:32   #3711
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
a ja niestety nie podzielam tego entuzjazmu to nie jest naturalne,
niech sobie pary homoseksualne będą ale nie powinni wychowywać dzieci, sorry to nie jest normalne
możecie mnie przekonywać ale nie wierzę że mogą z takich dzieci wyrosnąć dzieciaki ktore będą powielać standardowy model rodziny
nie nie i jeszcz raz nie, to mi się w głowie po prostu nie mieści,świat zwariował i tyle

nie wiem czy wiecie ale wsrod plemion gdzie są bardzo silne więzi rodzina,tradycja, bliscy, nie występuje takie zjawisko jak homoseksualizm?
czy wiecie,że w wierze Bahai przeprowadzano badania,że w związku z pewnymi zachowaniami dotyczącymi wychowaniem dzieci (to musiałąbym felieton napisać ale między innyi bliskość matka,ojciec dziecko do 3 r.ż) nie występuje homoseksualizm?
dziś ludzie nie mają kręgosłupa moralnego, ja homoseksualizm traktuję i będę traktować jako chorobę , nic na to nie poradzę nie jest tolerancyjna, trudno

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

też uwielbiam babkę a najbardziej taką odsmażaną
moja babcia na łożu smierci zdazyla mi powiedzieć jak się ją robi
Marsi mam ksiazke Dziecko niepełnosprawne i tam w dziale co moze wywołać chorobe u dziecka sa zaburzenia metaboliczne ktore cytuje wywoluja homoseksualizm dodam ze ksiazka nowa chyba z 2009 roku

mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 20:33   #3712
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Lady special for you mój wielki brzuch Dla mnie jest duzy,zawsze mialam wklesly. Debrah chyba pytala-sprawdzalam tym sposobem co blogerka pisala i wychodzi na to,ze rozstepu nie mam..

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1404412348321.jpg (43,1 KB, 83 załadowań)
Stary 2014-07-03, 20:46   #3713
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Lady special for you mój wielki brzuch Dla mnie jest duzy,zawsze mialam wklesly. Debrah chyba pytala-sprawdzalam tym sposobem co blogerka pisala i wychodzi na to,ze rozstepu nie mam..

Fewcia może ja mam dziś zły dzień i wszystko mnie wkurza ale Twoje gadanie o Twoim wielkim brzuchu sprawia,że czuję się tłusta i ochydnasorry ale nie widzę ogromnego brzucha, myślę że musialabyś naprawdę zobaczyś brzuch niejednej z nas
Stary 2014-07-03, 20:53   #3714
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Nic już nie mówię. Śpijcie dobrze

Stary 2014-07-03, 20:55   #3715
s i l v e r
Zakorzenienie

Witam się wieczorową porą. Dziecie śpi. Zupa ogórkowa na jutro zrobiona. Podłogi umyte. Mogę iść nadrabiać
Stary 2014-07-03, 20:56   #3716
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Nic już nie mówię. Śpijcie dobrze

Fewcia nie odbieraj tego źle ale jeśli widzę śliczną ,zgrabną dziewczynę, która po porodzie wygląda jak modelka i narzeka że ma obleśny brzuch.....
wiesz to już nie chodzi że ja wpadam w kompleksy ale żebyś Ty sama miała siebie na uwadzę piszę to ponieważ mialam epizod z bulimią i temat nie jest mi obcy jeśli chodzi o postrzeganie samej siebie i martwi mnie,że możesz pójść w złą stronę
a że ostro napisałąm to przepraszam,dziś jestem zmęczona i rozdrażniona do tego napitalają mnie plecy i wyglądam jak słoń w połmetku ciąży

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2014-07-03 o 20:57
Stary 2014-07-03, 21:05   #3717
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Fewcia nie odbieraj tego źle ale jeśli widzę śliczną ,zgrabną dziewczynę, która po porodzie wygląda jak modelka i narzeka że ma obleśny brzuch.....
wiesz to już nie chodzi że ja wpadam w kompleksy ale żebyś Ty sama miała siebie na uwadzę piszę to ponieważ mialam epizod z bulimią i temat nie jest mi obcy jeśli chodzi o postrzeganie samej siebie i martwi mnie,że możesz pójść w złą stronę
a że ostro napisałąm to przepraszam,dziś jestem zmęczona i rozdrażniona do tego napitalają mnie plecy i wyglądam jak słoń w połmetku ciąży
Na pewno wyglądasz pieknie :-*

i zgadzam sie z Tobą, Fewciu masz super figurę o wiele lepszą niż moja, naprawdę jak chcesz moge zrobic zdjecie i sobie porownasz ! I szczerze też sie martwię o Ciebie, że postrzegasz sie w taki sposob. Bo jeśli piszesz na poważnie to naprawdę latwa droga w zlą strone. A figure masz piekna!

Witam sie niesmialo, za nami ciezkie dni... do tego mała wchodzi chyba powoli w okres trudnego dla mnie zachowania

Stary 2014-07-03, 21:08   #3718
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Na pewno wyglądasz pieknie :-*

i zgadzam sie z Tobą, Fewciu masz super figurę o wiele lepszą niż moja, naprawdę jak chcesz moge zrobic zdjecie i sobie porownasz ! I szczerze też sie martwię o Ciebie, że postrzegasz sie w taki sposob. Bo jeśli piszesz na poważnie to naprawdę latwa droga w zlą strone. A figure masz piekna!

Witam sie niesmialo, za nami ciezkie dni... do tego mała wchodzi chyba powoli w okres trudnego dla mnie zachowania

miło Cię widzieć Bokeh, co u Was słychać?
trudny okres to ostatnio temat na afiszu
Stary 2014-07-03, 21:09   #3719
s i l v e r
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47123970]
Silver, to też bym badała w kierunku refluksu - od razu cię pocieszę, że taki fizjologiczny do ok. 2rż mija, a tu bardzo fajnie też opisane:

http://www.forumzdrowia.pl/id,184,ar...a-leczenia.htm
p=36231700#post36231700[/url]
[/QUOTE]
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez Ultra81 Pokaż wiadomość
Witam się z pracy Dziś w mojej małej piekarence nie było już kokosanek a ciastko, które wzięłam, jest takie se. Jak żyć? No jak żyć?

Cytat:
Napisane przez Ultra81 Pokaż wiadomość
Gdzie ja pracuję? Hm... w mieszkaniu, przerobionym na biuro, w którym razem z grafikami i programistami śnimy sny o potędze
sikaaaaaaaam
Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość

Dziewczyny przyszedł drugi miesiąc moich zmagań- w centymetrach spadło sporo- ale jeszcze się nie mierzyłam po czerwcu,wiec nie wiem. Jedynie co to w biodrach ze 116 cm mam 99 cm. Z rozmiaru 46 jestem na 42/44 i 8kg lżejsza. Może szału wielkiego nie ma ale dla mnie i tak to duży sukces ze wogole ruszylam dooope. Jeszcze tylko 20kg i będę piękna i szczupła jak Wy:p
Dziękuję za wsparcie bo to od Was miałam go najwięcej i na początku łatwiej mi było.
DZIĘKUJĘ

OGROMNE
Cytat:
Przesylam kilka zdjec z mojego otoczenia.

Buziaki!

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Silver jak Wy pieknie wygladacie, nie moglam sie napatrzec na zjdecia na fejsie

A jeszcze pytanko mam, skad sciagacie/gdzie ogladacie seriale typu Revenge?

co do seriali, to ja ściągam z tej stronki http://darkwarez.pl/
Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
hej

koleżanka przyniosła dzisiaj do pracy peruke blond i dzięki temu sobie uświadomiłam, że nie chcę być blondynką a najlepsze, że zrobiłam sobie w niej zdjęcie i wysłalam TŻ żeby go nastraszyć, że się przefarbowałam, a jemu sie podoba no chyba, że był na tyle taktowny, że się nie przyznał

:
Stary 2014-07-03, 21:15   #3720
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość

Jutro mam egzamin - i jeszcze pracę zaliczeniową dziś w nocy będe pisać. Prrroszę cię dziecko moje, zaśnij przed 23!
kciuki za egzamin
i oby Amelka już spała

Cytat:

co do brzucha to się nie wypowiem ale powiedz skąd masz taki fajny pokrowiec/etui na telefon?
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości