![]() |
#2851 |
Konto usunięte
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 22 :)
no właśnie nie wiem.. Pewnie też obejrze tam w salonie jakiś katalog i może znajdę coś co mi się spodoba.. TŻ zawsze się śmieje że francuski piesek ze mnie, nic mi nie pasuje nigdy :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2852 |
Rozeznanie
|
zachowanie takich pań mnie trochę dziwi... bo chyba każda chciałaby sprzedać suknie, więc nie widzę problemu jeśli ktoś rozgląda się wcześniej (to sprawa indywidualna). ale cóż - może rzeczywiście tu chodzi o nową kolekcję (droższą ^^)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też bym nie poszła ![]() Ja sama się przekonałam, że przygotowania trzeba zaczynać ponad rok wcześniej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2854 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2855 | |||
Zakorzenienie
|
Mój M. może i byłby w stanie tak potańczyć ale chyba sie nie odważy :P
a na filmiku fajnie to wygląda tylko, ze właśnie dobrze, że cała grupa tych facetów tańczyła bo jakby tak sam młody top już chyba nie byłoby tego efektu Cytat:
Gratulacje ![]() Cytat:
![]() mam takie samo wrażenie Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- my nigdy, nawet na wakacjach jakoś tak mało "mieszkania" było... ja się może nie tyle ciesze że zamieszkamy razem tylko, ze będzie na co dzień w tym samym mieście, obok itp - bo juz ta odległośc mnie męczyć zaczęła i wpadanie tak na wariata raz na 2-3 tyg mnie nie "satysfakcjonowało" ![]() ja jestem pieszczoch i uwielbiam sie przytulać a przez telefon sie nie da :P |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() sQuarra gratulacje awansu ![]()
![]() |
#2859 |
Zakorzenienie
|
Co myślicie o takiej sukni ;> chodzi mi o sam dół i to że taka lekka różnica między przodem a tyłem ? :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2860 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
i co masz zamiar iść pomimo nie potwierdzenia ? ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() ja chyba jednak wolałabym dużą różnice (krótka z przodu - długa z tyłu), bo tak wygląda jakby była źle ścięta :P Edytowane przez Casssssie Czas edycji: 2014-07-03 o 12:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2861 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja juz ktorys raz widze wlasnie suknie ze lekko krotsza ze widac buty :P ewentualnie i tak zastanawiam sie nad krotsza suknia, ze nie bedzie to samiusienkiej ziemi, tak zeby po sciagnieiu 9 cm szpilek nie szurać suknią :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2862 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2863 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w drugim salonie dąły nam wejść, coś doradziły ale że były umówione to kazały sie umówić - ale chociaż pooglądać dały bez problemu i coś tam podpowiedziały zanim ta umówiona na przymiarkę przyszła... ja pozniej do nich maila napisałam z wybrana data to mi odpisaly ze nie da rady wtedy bo juz zajete i ze proponuja mi A albo B, odpisałam im ze A ale zero odpowiedzi... na 3 dni przed ta wizyta dzwonilam spr czy aktualne to mi powiadziala babka ze nikt na maile nie odpisywal bo nie mialy czasu (na pierwszy odpisaly w pol dnia a na drugi 3 czy 4 dni nic ;/) i ze ona nie wie czy to aktualne i ze odpisza na pewno... ale nie odpisaly to olałam sprawe i zamiast na Jana Pawła bede się teraz wybierać na zagłebie salonów na Kijowską... ale to po przeprowadzce :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2865 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2866 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- czy mozecie mi jeszcze powiedziec, z ktorych producentów mozna robic suknie łączone (ze gora z 1sukni dół z 2sukni)? ![]() bo takiej o jakiej ja marze - nie ma.
![]() |
#2867 |
Zakorzenienie
|
No właśnie ta sukienka jest z nowej kolekcji ale widze ze nie bedzie miala zbyut wiele zwolenniczek :P
idę robić ciasto na pizzę.. na jakieś pół roku przestaliśmy robić domową bo jakoś przestała nam wychodzić jak dawniej.. nie wiem czy to wina piekarnika czy co.. ale poczytałam kilka przepisów na włoskich stronach i zobaczymy co mi dzisiaj wyjdzie ![]() ![]() Nie raz dodawałam za ciepłą wodę :P a ponoć lepiej chłodną niż zbyt gorącą, sól powinno się dodawać jak najpóźniej to możliwe bo sól jakoś negatywnie działa na drożdże (jak zbyt ciepła woda :P), nie powinno dodawać się oliwy do ciasta, a wiele jest tkaich przepisów.. oliwą powinno się posmarować ewentualnie ciasto po wyrobieniu, gdy zostawiamy do wyrośnięcia, żeby wchłonęło ją samo ciasto :P i nie używać nawiewu w piekarniku (a mi zawsze się spieszy i zabijam ją nawiewem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2868 |
Rozeznanie
|
[/COLOR]czy mozecie mi jeszcze powiedziec, z ktorych producentów mozna robic suknie łączone (ze gora z 1sukni dół z 2sukni)?
![]() bo takiej o jakiej ja marze - nie ma.[/QUOTE] wiem, że jest to możliwe w salonie White w Warszawie (niestety, nie wiem skąd jesteś :P) . Natomiast różne opinie słyszałam o tym salonie i w szczególności jeśli chodzi o" łączenie" sukni... |
![]() ![]() |
![]() |
#2869 |
Raczkowanie
|
Wkurza mnie takie podejście niektórych, ze wszystkim można zająć się na 2-3 miesiące przed weselem.
Taaa, jasne... Wszystkim naraz: suknia, butami, dodatkami, zaproszeniami i tymi wszystkimi drobiazgami. Tylko nie wiem czy miałabym z tym wszystkim czas na spanie. Ale najbardziej się wscieklam u siebie w parafii, kiedy chcieliśmy zrobić nauki wiosna i latem tego roku żeby mieć później spokój, a proboszcz wyskoczył do mnie, ze jeżeli ślub w maju przyszłego roku to przyjść w lutym. No nie mogę! Juz nic innego w tym czasie noe bede miala do roboty! Na szczęście tam, gdzie bedziemy brali ślub jakoś takich problemów nam nie robili i były pary, które zaplanowały ślub znacznie później od nas, a chodziły na czasie na nauki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2870 |
Zakorzenienie
|
Ja mam każdy paznokieć innego kształtu, ale nienawidzę długich pazurów, więc wzbraniam się jak mogę przed tipsami (zresztą, TŻ by mnie zabił za tipsy - długie paznokcie brzydzą nas oboje :P). Dziś byłam na manicurze w salonie obok mojego domu w celu przygotowania się do jutrzejszego wesela, a przy okazji sprawdziłam, czy mi pasuje i sądzę, że spokojnie z dzisiejszym zdobieniem mogłabym pójść na swój ślub.
![]() ![]() Naprawdę nienawidzę swoich dłoni i na zdjęciu w załączniku one wyglądają świetnie jak na mnie. xD Za to na stopach walnęłam sobie dziś krwistą czerwień. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2871 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2872 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o czas, jest to do wykonania w szczególności jeśli są przypadki że jedna strona tylko pracuje... Jeśli chodzi o te nauki to na waszym miejscu też bym się wkurzyła :P Ja zrobiłam już swoje 2 miechy temu i na te nauki zachęcał mnie sam proboszcz - mówił że będziemy mieć już z głowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2873 |
Moderator
|
My z naukami czekamy do października bo u nas tylko weekendowe wchodzą w grę
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2874 |
Zakorzenienie
|
A powiedzcie mi, znawczynie manicuru hybrydowego... bo ja dzisiaj wydygałam przed hybrydą, ale myślę, żeby ją mieć na swoim ślubie. Raczej nie mam problemów z paznokciami, bo maluję je max może kilka razy w roku i zawsze mam obcięte na krótko. Rozumiem, że hybryda wygląda jak normalny lakier, różni się tylko utwardzeniem UV? I najważniejsze pytanie: czy dzięki temu utwardzeniu wychodzę sobie z salonu i od razu mogę grzebać w torebce, wyciągać klucze, zasuwać jakiś suwak itp. i lakier się nie zedrze/zarysuje? Bo zawsze jeszcze zanim dojdę do domu, to już mam zmasakrowane paznokcie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2875 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2876 |
Zakorzenienie
|
Ja tam lubię mieć wszystko dopięte na ostatni guzik i dopieszczone w każdym szczególe. I i tak uważam, że ten rok i dwa miesiące, które zostały nam do ślubu to krótki czas, żeby wszystkim się zająć. Nie rozumiem co komu do tego ile czasu ktoś poświęca na zorganizowanie ślubu i wesela
![]()
#2877 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2878 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Możliwe, ze w nowych kolekcjach będzie więcej takich modeli z krótszym przodem. Z jednej strony fajnie, bo ładnie widać buty, z drugiej, krótszy przód może wydawać się komuś niezamierzony, jakby coś z szycieb było nie tak... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2879 |
Zakorzenienie
|
My planujemy zrobić kurs weekendowy i tyle. Skierowanie wezmę od swojego proboszcza z parafii. Oboje studiujemy dziennie, pracujemy i zwyczajnie nie mamy jak zrobić kursu w normalnym wymiarze.
#2880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.