|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Herbaciane pogaduchy :) cz.II
no to ci się szykuje pracowity weekend Galijko
![]() wszystkim Herbatniczkom życzę słonecznego i ciepłego weekendu |
|
|
|
|
#362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie też nie za różowo, kończy mi się umowa, i chyba nie zostanie przedłużona ![]() Ostateczną odpowiedź mam dostać w poniedziałek. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#363 |
|
Przyczajenie
|
Herbatka czerwona :D
Cześć dziewczyny ! Mam pytanko , chce zakupić sobie herbate czerwoną , mam pytanie wobec tego . Czy jest jakaś różnica jeśli kupię w SASZETKACH z normalnego sklepu zamiast w LIŚCIACH z apteki ?
|
|
|
|
|
#364 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Herbatka czerwona :D
Mnie zdecydowanie bardziej smakuje ta w saszetkach. Ale może kup i taką i taką i sama zobaczysz
|
|
#365 | |
|
Zakorzenienie
|
i jak tam kobitki po pierwszym wakacyjnym weekendzie? pogoda dopisała?
![]() Cytat:
![]() Galijko a jak twoje plany? robota paliła ci się w rękach? chyba się nie pogniewasz, ale niechcący zrealizowałam część twoich planów, a mianowicie wsadziłam ogórki do ukiszenia i robiłam leczo ![]() herbatkowo na razie żurawinowa cytryna ![]() miłego dnia |
|
|
|
|
|
#366 |
|
Wtajemniczenie
|
joł !
![]() ananasowego Bastka uwielbiam ! mogę go pić bez przerwy. Galijko , podziwiam samozaparcie w przetworach ... mnie wołami by nie zaciągnęli do robienia kompotu czy ogórków. .. na szczęście małż to lubi i robi ![]() pierwszy weekend wakacji za nami.. faktycznie. ![]() gdyby nie te strugi wody z nieba może bym zauważyła ![]() dacie wiarę , że mogę zjeść 2 litry lodów na raz ?? ![]() nawet nie zawracam sobie głowy jakimiś tam kulkami czy lodami na patyczku ... jak jeść to jeść ![]() Miłego dnia
|
|
|
|
|
#367 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#368 |
|
Wtajemniczenie
|
niemądra ... ![]() Do strawienia i ogrzania 1 kulki lodów śmietankowych (50 kcal) organizm potrzebuje spalić 52 kcal .. czyli jesteśmy o 2 kcal chudsze ![]() - to nie ja wymyśliłam. słowo ! |
|
|
|
|
#369 |
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny
![]() Widze, ze maraton, kto zje wiecej lodow otwarty. Sandalina dobra jestes - 2 litry lodow ![]() Chodz od kad odlozylam tabletki to musze powiedziec, ze zauwazam napady na czekolade tak przed jajeczkowaniem juz nie mowiac o innych skutkach ubocznych, ktore sie pojawily i mnie troche dziwia, bo przedtem tak nie mialam ![]() Ogolnie to siwieje na maxa
|
|
#370 |
|
Wtajemniczenie
|
Anetko jakie inne ?
siwiejesz ? ile masz lat?? |
|
|
|
|
#371 |
|
Rozeznanie
|
Inne to bol w dolnej czesci brzucha jak na miesiaczke a to jajeczkowanie no i bardzo wrazliwe sutki co ostatnio mialam jak mi piersi rosly A siwieje tylko nie jestem pewna czy to zasluga genow po tacie, bo on bialutki byl w wieku 30 lat a ja mam zaledwie 29. Na zdjeciach widac. To pierwsze u siostry robione, bo sie bawi w makijaze i tam mozna zobaczyc biale nitki przeplatane miedzy rudymi wlosami a drugie zdjecie jest z wczoraj, bo chcialam ocenic koloryt mojej cery itp i na czubku mojej glowy mozna zauwazyc siwy poblask- poprostu swiece sie.
BBL ![]() squat challenge ![]() Focus T25 ![]() 21 day fix ![]() PiYo w planach: Focus T25 Insanity Max: 30 Edytowane przez aanetaa007 Czas edycji: 2014-06-30 o 15:42 |
|
|
|
|
#372 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za odpowiedź Anetko. Ja dodatkowo po ostawieniu tabl. przytyłam
mimo, że nie zmieniłam nic w trybie funkcjonowania ... Nie widzę tam żadnych siwych, ale za to widzę piękne włosy. to Twój naturalny kolor ?? zawsze chciałam być ruda ! jestem od Ciebie starsza o 2 lata , ale mi siwienie nie grozi. moja Mama ma 58 i nie ma jeszcze siwych ... genetyka swoje robi.zawsze powtarzam, że lepiej być siwym niż łysym ! ![]() p.s. śliczna z Ciebie dziewczyna
|
|
|
|
|
#373 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Herbatka czerwona :D
Oczywiście zawsze jest to kwestia upodobań, jednak liściasta będzie na pewno lepszej jakości niż w saszetkach. Torebki/saszetki robi się głownie z pyłu herbacianego - czyli pokruszonych listków z herbaty liściastej itd. jednym zdaniem mówiąc jest to herbata najgorszej jakości, a wcale nie wychodzi taniej, no ale... co kto lubi. Polecam poszukania w herbaciarniach lub marketach dobrej herbatki liściastej, ale wybór należy do Ciebie.
|
|
|
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
Póki co jeszcze pracuję, ale nie wiem na jak długo. A jeszcze do tego wszystkiego dzisiaj musiałam uśpić mojego ukochanego psiaka
Mam mega doła... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#375 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To u mnie jest odwrotnie, zeszlam z wagi i to bardzo. Tzn nie wazylam sie ale widze po ubraniach. ![]() Rudy mnie przesladuje cale zycie ale w zaleznosci od swiatlam, bo na drugim zdjeciu mam ciemny blond. Moja mama bedzie miec 50 w tym roku i juz od dawna siwe wlosy maskuje. ![]() Dziekuje za komplement ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
Przykro mi
|
|
|
#376 | ||||
|
Zakorzenienie
|
a ja zawsze myślałam, że to ja jestem lodowy wyżeracz ![]() tylko, że wy pewnie takie ilości raz na jakiś czas, a ja codziennie po troszku ciekawe co gorsze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() może za bardzo próbujesz się ich doszukać na siłę, skoro uważasz że w genach to odziedziczyłaś Cytat:
![]() myślałam, że masz ciut więcej, a tyś młodsza niż ja ![]() zgadzam się Cytat:
przykro mimiłego dnia |
||||
|
|
|
|
#377 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mam pieseczka , którego traktuję jak własne dziecko.. Pstra, pewnie przez to moje 12 letnie dziecko tak się dałaś wprowadzić w błąd ![]() Lodów wprawdzie nie jem codziennie, ale ze trzy razy w tygodniu (jak się zrobi ciepło). |
|
|
|
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
to przez tą przynależność do klubu 30+ liczyłam że więcej
![]() a Twoje dziecię tzn nastolatka tylko mnie w tym jeszcze utwierdziła
|
|
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Był ze mną ponad pół mojego życia, dostałam go od rodziców jak miałam 9 lat. Teraz mam 24. Co do lodów nie przepadam za nimi, wolę czekoladę, a jak na złość nie mogę jeść słodyczy, bo mnie wysypuje. Z herbatek dalej bratek, i czerwona/zielona. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#380 |
|
Wtajemniczenie
|
Pstra, jest 3 z przodu... więc do klubu należę pełną gębą, a pod koniec roku dojdzie jeszcze 2 ... nie mam problemu w wiekiem, tym bardziej, że nie wyglądam na swoje lata. Wszyscy myślą, że jestem siostrą mojej córki :P a z tego najbardziej cieszy się mój Tata
![]() zielona malinowa , nieco już nudna... chyba wrócę do Sebastiana Ananasa ![]() Miłego dnia ! |
|
|
|
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
no fakt, 3 z przodu zobowiązuje
i tylko się cieszyć, że wyglądasz tak młodo ostatnio widziałam licealistki kończące szkołę i muszę stwierdzić, że wyglądały starzej niż ja ![]() herbatkowo bez zmian ![]() miłego dnia |
|
|
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 24, a wyglądam na max. 15-16 lat
![]() Nieraz gdy idę z rocznym siostrzeńcem na spacer słyszałam coś w stylu "taka młoda a już ma dziecko" albo starsze panie oglądają się gdy idę z wózkiem. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#383 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie czwartkowo
Dzisiaj jestem w domu i zaplanowałam sobie parę rzeczy ale jak zwykle nic mi się nie chcę Chwilowo z moich planów tylko odkurzyłam ![]() Zielona imbirowa zaparzona i lecę coś robić. Przynajmniej postaram się
|
|
#384 |
|
Rozeznanie
|
Czesc
![]() Jak mi sie nic nie chce Poszlam rano do lekarza by zrobic sobie badanie krwi to mi powiedzial, ze nie widzi emergency poza tym w Polsce robia duzo badan no tak tylko ja tu place skladki- do diabla!!!!Poza tym pasowaloby pomeczyc angielski A jesli mowimy o wieku to ja jakosc stanelam na 25 roku zycia i dalej juz nie licze
|
|
#385 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
u mnie dziś słonecznie i przyjemnie na dworze, a ja się muszę kisić w pracy czemu wszyscy nie możemy mieć 2 miesiące urlopu jak nauczyciele ![]() herbatkowo mango miłego dnia |
|||
|
|
|
|
#386 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo my mamy 26 dni i możemy je sobie wykorzystać wtedy kiedy chcemy, a oni mają w zasadzie 1,5 miesiąca (sumarycznie 26 dni) wymuszone w lipcu i sierpniu.
Tylko uczniowie mają 2 miesiące... a w jeszcze lepszej sytuacji są studenci - całe 3 miesiące laby ![]() 2 kawy dziś wypiłam... głowa mi pęka... mam wrażenie , że spada ciśnienie, czemu przeczą przepowiednie synoptyków ![]() miłego dnia !!! |
|
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się też dzisiaj nic nie chce, a miałam tyle do zrobienia... Trzeba się w końcu zmobilizować
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#388 |
|
Rozeznanie
|
Zebralam sie w sobie i zrobilam dwa rundy cwiczen po 25min a teraz siedze i sie ucze
|
|
#389 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Więc nie wiem jak ty wyliczyłaś im te 26 dni Żeby nie było, nie chcę urazić żadnych nauczycieli (którzy mogą nas podczytywać ) wiem, że sama mogłam zostać nauczycielem i bym to wszystko miała, tylko w życiu nie chciałabym wykonywać tego zawodu, nawet w związku z wolnymi wakacjami Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie dziś znowu słonecznie i ciepło wczoraj oglądałam pogodę to zapowiadają upały do środy po 30 kilka stopni. Będzie patelnia ![]() herbatkowo mango miłego dnia |
|||
|
|
|
|
#390 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja wczoraj jednak jakoś ruszyłam tyłek i oprócz odkurzenia to ugotowałam obiad, zakisilam nowa porcje ogórków i nawet troche popracowalam ![]() Hebatkowo zielona z imbirem i biała z granatem Biała mi sie kończy, trzeba bedzie dokupić bo mi bardzo podeszła ![]() Miłego, niestety upalnego dnia
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.

a ja zawsze myślałam, że to ja jestem lodowy wyżeracz
przykro mi