|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
Cytat:
mam nadzieje ze to nic powaznego ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- http://demotywatory.pl/4360856/Wraca...kuchni-kobieto
|
|
|
|
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryczku,pechowa nie pechowa,w każdym razie to nie z Twojej winy,paczkę uszkodzono na poczcie.
Mam wizję ,że nic nie zostało z moich kosmetyków a tak na nie czekałamGdyby była tylko koperta uszkodzona pewnie bym ją dostała-ale miejmy nadzieję że się mylę
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
Tz wrócił wcześniej z pracy. Antonio śpi a ja prasuje-zachodzi od tyłu tuli się, miętosi to i owo
i w sekundę w łazience na pralce extra bunga a ostatnio w kuchni. I mi po mówi ze mam coraz fajniejsza pupę i wogole ma straszna ochotę jak patrzy na mnie gdy jestem w leginsach![]() Nigdy nie powiedział mi ze jestem gruba, ale nie dość ze jestem sprawniejsza to widzę ze i on jest bardziej no wiecie. ...na moim punkcie ![]() Do ideału jeszcze daleko bo prawie 20 kg no ale dziewczyny dziś Waga pokazała 82 a było 90. Także jestem bardzo podekscytowana-no musiałam się pochwalić. ![]() MARSI to daj mi znać bo ja w sobotę mam wesele a w niedziele wyjeżdżam także potem już wiesz-chyba ze będą jak wrócę. Jutro będę w Rossie. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=JliW...e_gdata_player
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą to może zalapie się następnym razem .bo teraz przegapiłem zamówienie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- CHARLIZZ. .................!!!!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
Meneq, z niej gimnastyczka będzie!!!
i zgadzam się, totalnie się zmieniła, buźka już nie taka okrąglutka, jejku, rosną nam nasze dzieciaczki ![]() A Kijanka prześliczna!!! ![]() FEWCIU!!!!!!!! Jak Wy pięknie wyglądacie!!!
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2014-07-03 o 13:31 |
|
|
|
#3697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3698 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i to jakie![]() Cytat:
|
|
#3699 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziekujemy za komplementy.
jestem bardzo dumna z mojego dziecka. Biel. czysta biel, od gory, do dolu. ![]() Cytat:
bedzie jasno, prosto i duuuuzo miejsca. a co do tapety, to kupilam gotowy wzor - wielki dmuchawiec.
|
|
|
|
|
#3700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=JliW...e_gdata_player
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- A teraz??? Mala spokojnie,wez oddech ![]() Szklanko a nie ma Ci komu pomic? Wykonczysz sie dziewczyno ![]() Yae jest swietna! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Co do przekladania,tak,po jednej rzeczy. Pid warunkiem ze nie jest to jedzenie,bo ono od razu ląduje w paszczy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3702 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już mi się wydawało że lepiej bo zasypiała wcześniej na noc od 2 dni, a dziś obudziła się o 4:45..nie spała 2 godziny a potem prawie do 10. Teraz ma drzemkę i się już martwię co będzie z nocą. Chyba nie mam na to jednak wpływu. Cytat:
Ania ma głębiej te oczka osadzone i chyba przez to też są większe Fewciu: świetnie Blanka sobie radzi Meneq: Yae mnie powaliła na łopatki, śliczna jest <3 i jaka sprawna! Pokazuj nam częściej ![]() Przyszedł kombiak z sinsaya - ciekawy, dziwnie mi trochę - nie miałam nigdy takiego i się zastanawiam czy jest jak piżama, spytam tż jak przyjdzie ale wiem już że kwoty regularnej bym za niego nie dała (79,90), za 39,90 jest okej, ale cienki materiał. Oprócz tego dwie bokserki wzięłam zwykłe i fajne. Ale spore to S - chyba jednak XS też bym mogła ![]() Jutro mam egzamin - i jeszcze pracę zaliczeniową dziś w nocy będe pisać. Prrroszę cię dziecko moje, zaśnij przed 23!
|
||
|
|
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
Co myslicie??
http://pudelekx.pl/wzruszajaca-chwil...-dziecko-28741 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3704 |
|
Konto usunięte
|
Fewciu, ja uważam, że lepiej by dziecko miało 2 tatusiów niż było w domu dziecka. I... tak sobie myślę, że jakoś lesbijkami nikt się nie przejmuje, że mają dzieci, a geje od razu wielki szok o_O Niech będą dobrymi ojcami i tyle
|
|
|
|
#3705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak chcesz to mogę kupić, pisz na pw. Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
100% racji Szajka. Poza tym mam wsrod swoich znakomych dwie pary lesbijek i dwie paru gejow i szczerze im zycze, zeby kiedys doczekali takich czasow, zeby mogli wszyscy wychowywac dzieci.
Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#3707 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje Dziecko było tak podekscytowane przyjazdem Babci, że spać w dzień nie chciało
ale na noc zasnęła o 18.30![]() fewciu Blance się podobało na kucyku ![]() meneq ale Yae się zmieniła, śliczna jest Black brawo dla Oliwki, i za remont ![]() neti ostatnio mierzyłam Hanie i ma 86 a waży 11kg nancy chciałaś przepis na tą babkę- (Hania zjadła http://alaantkoweblw.blogspot.com/20...iniowa_29.html
|
#3708 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm, mówicie że podobna do Amelki? Chyba nie...
|
|
|
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
Michael uwielbiam babkę ziemniaczaną. U nas się mówi na to "dziad" :-
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3710 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie jest naturalne, niech sobie pary homoseksualne będą ale nie powinni wychowywać dzieci, sorry to nie jest normalne możecie mnie przekonywać ale nie wierzę że mogą z takich dzieci wyrosnąć dzieciaki ktore będą powielać standardowy model rodziny nie nie i jeszcz raz nie, to mi się w głowie po prostu nie mieści,świat zwariował i tyle nie wiem czy wiecie ale wsrod plemion gdzie są bardzo silne więzi rodzina,tradycja, bliscy, nie występuje takie zjawisko jak homoseksualizm? czy wiecie,że w wierze Bahai przeprowadzano badania,że w związku z pewnymi zachowaniami dotyczącymi wychowaniem dzieci (to musiałąbym felieton napisać ale między innyi bliskość matka,ojciec dziecko do 3 r.ż) nie występuje homoseksualizm? dziś ludzie nie mają kręgosłupa moralnego, ja homoseksualizm traktuję i będę traktować jako chorobę , nic na to nie poradzę nie jest tolerancyjna, trudno ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
moja babcia na łożu smierci zdazyla mi powiedzieć jak się ją robi
|
||
|
|
|
#3711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
Lady special for you mój wielki brzuch
Dla mnie jest duzy,zawsze mialam wklesly. Debrah chyba pytala-sprawdzalam tym sposobem co blogerka pisala i wychodzi na to,ze rozstepu nie mam.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sorry ale nie widzę ogromnego brzucha, myślę że musialabyś naprawdę zobaczyś brzuch niejednej z nas |
|
|
|
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
Nic już nie mówię. Śpijcie dobrze
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się wieczorową porą. Dziecie śpi. Zupa ogórkowa na jutro zrobiona. Podłogi umyte. Mogę iść nadrabiać
|
#3716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz to już nie chodzi że ja wpadam w kompleksy ale żebyś Ty sama miała siebie na uwadzę piszę to ponieważ mialam epizod z bulimią i temat nie jest mi obcy jeśli chodzi o postrzeganie samej siebie i martwi mnie,że możesz pójść w złą stronę a że ostro napisałąm to przepraszam,dziś jestem zmęczona i rozdrażniona do tego napitalają mnie plecy i wyglądam jak słoń w połmetku ciąży
Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-07-03 o 20:57 |
|
|
|
|
#3717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zgadzam sie z Tobą, Fewciu masz super figurę o wiele lepszą niż moja, naprawdę jak chcesz moge zrobic zdjecie i sobie porownasz ! I szczerze też sie martwię o Ciebie, że postrzegasz sie w taki sposob. Bo jeśli piszesz na poważnie to naprawdę latwa droga w zlą strone. A figure masz piekna! Witam sie niesmialo, za nami ciezkie dni... do tego mała wchodzi chyba powoli w okres trudnego dla mnie zachowania Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trudny okres to ostatnio temat na afiszu |
|
|
|
|
#3719 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47123970]
Silver, to też bym badała w kierunku refluksu - od razu cię pocieszę, że taki fizjologiczny do ok. 2rż mija, a tu bardzo fajnie też opisane: http://www.forumzdrowia.pl/id,184,ar...a-leczenia.htm p=36231700#post36231700[/url] [/QUOTE] Dziękuję Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
co do seriali, to ja ściągam z tej stronki http://darkwarez.pl/ Cytat:
|
|
#3720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i oby Amelka już spała ![]() co do brzucha to się nie wypowiem ale powiedz skąd masz taki fajny pokrowiec/etui na telefon? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.

mam nadzieje ze to nic powaznego 

i w sekundę w łazience na pralce extra bunga

i to jakie

- i jeszcze pracę zaliczeniową dziś w nocy będe pisać. Prrroszę cię dziecko moje, zaśnij przed 23!
i wizazuje z mamą, zaraz się zbieram do roboty