|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią część 17
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;47149709]Nie dałam rady tego obejrzeć, głupota i tyle.[/QUOTE]
Głupota. Ale na filmiku Pan otwiera butelkę z kapslem odkręcanym (takim np. jaki jest w piwie Corona). Tam na dobrą sprawę wystarczy ścisnąć kapsel i odkręcić. To jest znacznie łatwiejsze niż otwieranie typowych w Polsce kapsli, które trzeba podważyć. |
|
|
|
#3542 |
|
lokalna gwiazda
|
Czy jest jeszcze ktoś oprócz mnie, kto wpadł na dziwny i niezrozumiały pomysł, by odkręcić buteleczkę z resztką ketchupu, na oko całkiem niezdatną do użycia?
Ku przestrodze - ta sfermentowana resztka jest w s z ę d z i e. |
|
|
|
#3543 |
|
Konto usunięte
|
A nasz sąsiad skarży na nas że jak bierzemy prysznic to mu szumi.
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#3544 |
|
Naczelny Hipster
|
Oj tam, mój sąsiad przyszedł kiedyś na skargę do moich rodziców, że ja strasznie tupię.
Szkoda tylko, że ja wtedy ledwo raczkowałam |
|
|
|
#3545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
![]() Poźniej przeszkadzało jej że kot po panelach biega. Ciekawe co by zrobiła jakby po tych panelach dzieciak w chodziku jeździł
|
|
#3546 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z racji, że chodzę spać koło północy, a w moim bloku większość to osoby chodzące spać wcześniej niż ja, to jest cicho i ciemno jak włażę do łóżka. Potem jeszcze muszę przejść fazę zasypiania. I jak już już prawie śpię, to nagle jakiś sąsiad idzie pod prysznic. Zawsze w takim wypadku zrywam się poparzona, bo nie wiem co się dzieje A hitem jest moja sąsiadka Ostatnio koleżanka była. Poszła do ubikacji i nagle wychodzi zrozpaczona i mówi, że mamy bardzo nieprzyjazny kibelek, bo weszła, zamknęła drzwi i usłyszała: "wypie*alaj stary *uju, ty sku*synu za*ebany". |
|
|
|
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3549 |
|
Konto usunięte
|
rzadko mnie takie rzeczy bawią ale śmiechłam tym razem
|
|
|
|
#3550 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3551 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Że kuźwa jak? To w ogóle słychać?
Jak byliśmy nad morzem to mama takie coś kupiła : http://www.wzgorzasmaku.pl/PL-H19/of...-rusiecki.html Wzbraniałam się, że nie będę tego jadła, w końcu dałam się przekonać i mało orgazmu nie dostałam, Boże jakie to dobre ...Najgorsze, że nie widziałam tego w żadnym sklepie od tamtej pory. Widziała któraś gdzieś? ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
|
|
#3552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze do usług
![]() Jeszcze za ścianą mam sąsiada, którego była żona mieszka znowu za moją drugą ścianą Teraz się już uspokoili, ale kilka lat temu miałam telenowelę na żywo Oczywiście zawsze wtedy kiedy musiałam się uczyć, to oni wychodzili na balkon i najpierw sobie słodzili, potem wymieniali poglądy, a potem się wyzywali Potem sąsiad znalazł sobie inną z którą rozmawiał na balkonie. Na trybie głośnomówiącym. Nieważne czy zima czy lato, czy środek dnia czy środek nocy. Zawsze głośnomówiący i na balkonie A teraz jest jakaś dowciapna, która ma białego pudlopsa. Też rozmawia z nią na głośnomówiącym i też na balkonie. Ale ona już nie jest kobietą widmo, bo przyjeżdża na łikendy A sąsiadka zaś stała się bobem budowniczym i sama przerabia meble
|
|
|
|
#3554 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
babka twierdziła że ma bardzo dobry słuch. Strasznia z niej skrzypaczka była.
Może jak z czegoś zeskoczył głośniej to było słychać, ale tak to nie ma opcji
|
|
#3556 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dobre? a z czym to jadłas? ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- jak byłam w podstawówce na koloniach to zaliczyliśmy tę kaplicę czaszek w czechach ![]() coś czuję że gdyby teraz to miał być punkt kolonii to by tvn przyjechał a organizator wycieczki poszedłby do mamra xd edit: kurde nie ładuje sie fota z kwejka ![]()
|
|
|
|
|
#3557 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Z ziemniokami. Mi baaardzo smakowało. Ale poczekaj z kupnem, zapytam mamy czy tak to wyglądało, wydaje mi się, że to to, zresztą w goglach nie wyskakuje żaden inny słoikowy schab ze śliwką.
|
#3558 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Też widziałam tą kaplicę, niesamowita frajda.
Teraz współczuje wychowawcom na koloniach, za wszystko można beknąć i mieć problemy - najlepsza odpowiedzialność za ciąże była, no weź miej na oku 24/h nastolatków którym wystarczy 10 minut w kiblu albo krzakach, dwulatka chyba łatwiej upilnować Dziwią mnie rodzice dzieci z tysiuncem diagnoz, orzeczeń, alergii, dysfunkcji, terapii i zbierania 1% na bardzo_chore_dziecko którzy płaczą że na normalne kolonie nie chcą je brać i że to jest dyskryminacja. |
|
|
|
#3559 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale ten, BOŻĘ CZEMU JA NIGDY NIE CZYTALAM KOMENTARZY NA KWEJKU XD dopiero odkryłam jakie one są śmieszne, często 10 razy lepsze od obrazków. zmarnowałam tyle lat xD |
|
|
|
|
#3560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazało się, że chłopak był chory psychicznie, ale rodzice posłali go na kolonię bez leków i bez odpowiedniego wpisu w karcie, żeby się socjalizował z rówieśnikami
|
|
|
|
|
#3561 |
|
Konto usunięte
|
Zatajanie informacji o problemach psychicznych czy dysfunkcjach albo wadach przez rodzicow jest praktycznie zawsze. To jest niepowazne.
|
|
|
|
#3562 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zresztą jakby się uprzeć to każda wycieczka jest niebezpieczna, np. kopalnia złota czy soli, bo dziecko może mieć klaustrofobię, albo wycieczka na miasto, bo dziecko może wpaść pod auto/zgubić się. Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2014-07-04 o 07:38 |
|
|
|
|
#3563 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3564 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Osobiście to marzy mi się taka wycieczka do kaplicy czaszek w Czechach |
|
|
|
|
#3565 |
|
Konto usunięte
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;47156370]Ale zaraz by się odezwali, że to makabra, uraz na delikatnych psychikach dziecięcych, koszmary, nie można, kości fuj, jeszcze się ktoś wystraszy, trauma
![]() Osobiście to marzy mi się taka wycieczka do kaplicy czaszek w Czechach jak ktoś chce to przyczepi się do wszystkiego np. że okno w klasie za bardzo otwarte, a sprzątaczka za dużo wody na podłogę dała. |
|
|
|
#3566 |
|
Copyraptor
|
1,5kg ususzyłam w suszarce do owoców (wychodzą pyszne, jak rodzynki tylko dużo lepsze
), z 2,5 kg zrobiłam taką frużelinę - sok zagotowałam z pektyną i cukrem, do tego wrzuciłam połówki czereśni i pogotowałam jeszcze chwilę, wyszły takie czereśnie w żelu, a dziś jeszcze 4kg przerabiam na zwykły dżem i czeko-czereśniowy dżem.
|
|
|
|
#3567 |
|
O RLY?
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;47156370]Ale zaraz by się odezwali, że to makabra, uraz na delikatnych psychikach dziecięcych, koszmary, nie można, kości fuj, jeszcze się ktoś wystraszy, trauma
![]() Osobiście to marzy mi się taka wycieczka do kaplicy czaszek w Czechach Ale tak samo można się przyczepić do wycieczek szkolnych do Auschwitz. Własnie mi się przypomniało jak byłam piękna i młoda w gimnazjum i byłam z klasą w obozie w Oświęcimiu. Dziwiło mnie wtedy i dziwi mnie nadal, że niektóre dzieciaki z innych wycieczek wchodziły o pieców krematoryjnych i uhahane od ucha do ucha strzelały sobie foty telefonami bo to takie za☠☠☠iste i śmieszne. Oczywiście nikt nie zwrócił im uwagi. Edytowane przez aer Czas edycji: 2014-07-04 o 11:09 |
|
|
|
#3568 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;47160098]Tak własciwie to ja jestem przeciwna gimnazjalnym i młodszym wycieczkom szkolnym do Auschwitz ale nie ze wględu na kruchą psychikę dzieciaczków tylko z powodu wyżej wspomnianego zachowania. Nie każdy jest na tyle dojrzały żeby wybrać się tam z cała klasą. Dochodzi jeszcze popisywanie się przed całą grupą i mamy sweet focie z miejsca zagłady. Chociaż wiadomo, że starszym też zdarza się głupio zachowywać.[/QUOTE]
W gruncie rzeczy to i wśród studentów znajdziesz takich na poziomie gimnazjum... Ale fakt faktem, dla takich dzieciakow to chyba odpowiedzialniejsze by byly "rodzinne" wycieczki. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:18.

Sąsiadka z miesiąc temu naskoczyła na mnie, że mam tu nie parkować, bo przeze mnie muszą parkować "o tam daleko" (30 m dalej).

...