|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#991 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe cz. II
A co powiecie o perfumerii 2find.pl ?
Legit or Fejk? |
![]() |
![]() |
#992 |
Wtajemniczenie
|
Jakieś polecane perfumerie z dużym wyborem miniaturek?
Troszkę ma ich perfumeria.pl, ale przydałby się większy wybór ![]()
#993 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#994 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ze swojej strony ostrzegam przed "perfumerią" Cocoperfumy.pl z Gdańska. Prowadzą sprzedaż przez internet i sklep stacjonarny. Jest o nich bardzo niewiele opinii na Wizażu, mimo że to dośc popularny sklep. Zamówiłam u nich perfumy Dsqared She Wood 100ml i otrzymałam ordynarną podróbkę. Paprochy w środku, inny kolor płynu (powinien być różowy, a jest...żółty), inny kolor drewna i liter, nie działający zacinający się korek, napis na drewnie "tester, not for sale" - KLASYKA. COCOPERFUMY trafiają na moją czarna listę i ostrzegam przed nimi wszystkich. Dołączam zdjęcia. Dla porównania - z lewej strony oryginalny flakon z prawie wykończoną zawartością, z prawej podrabiany rzekomy "tester" tych samych perfum. Edytowane przez noahperle Czas edycji: 2014-06-27 o 15:09 |
|
![]() |
![]() |
#995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak sam zapach? |
|
![]() |
![]() |
#996 |
Raczkowanie
|
Będę reklamować, tzn oddam w sklepie stacjonarnym i zażądam zwrotu pienieniędzy. Wąchałam tylko w sklepie na miejscu i już tamten zapach wzbudził u mnie wątpliwości ale perfumeria miała same pozytywne opinie na opineo.
W domu nie mogłam go powąchać, bo... korek nie działa! Mimo tego perfumy maja wszystkie cechy podróbki. Na reklamacji napewno nie poprzestanę i ostrzegam. ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Oczywiście że to NIE oryginał. Z dużo miałam w życiu wspólnego z perfumami, żeby wierzyć że to nie podróbka. Nie pytam czy to oryginał, tylko dołączam zdjęcia na dowód. Paprochy w środku butelki - zdjęcie tego nie odda, jak i innych subtelnych różnic. (Przepraszam za jakość zdjęcia, ale jest zrobione na szybko telefonem) Po oddaniu perfum na pewno zgłoszę sprawę na policję. Edytowane przez noahperle Czas edycji: 2014-07-21 o 12:56 |
![]() |
![]() |
#997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#998 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko dodam, że paprochy wcale nie świadczą o podróbce - w którymś z moich flakonów też pływają paprochy - a chodzi o markę niszową, w ogóle nie podrabianą, perfumy kupione w sklepie.
|
![]() |
![]() |
#999 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W poście 995 są ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1001 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy w e-glamour kiedykolwiek odbierają telefony? Dzwonię non stop od ósmej (zgodnie z tym, co na stronie) i nikt się nie zgłasza
![]() Edit Odpowiedzieli na maila, więc już nie muszą odbierać. Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2014-06-30 o 09:34 |
![]() |
![]() |
#1002 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() |
![]() |
#1003 |
Przyczajenie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Wątpliwości mnie ogarnęły, więc zapytam Znalazłam Chanel Egoiste 100 ml w cenie 269 złociszy. Fakt - w perfumerii z listy (na A.), więc teoretycznie bez ryzyka. Jednak ceny w innych perfumeriach, tych sprawdzonych osobiście przeze mnie startują od 330 zł do i 360 zł za flachę. W wyżej podanej cenie to flaszki 50 ml widać. No i pytanie, jest możliwe żeby za tę cenę oryginał 100 ml drapnąc? |
![]() |
![]() |
#1004 |
Przyczajenie
|
Raczej cieżko będzie Ci dorwać 100 ml, chyba że trafisz na mega okazje
|
![]() |
![]() |
#1005 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Edytowane przez rousse Czas edycji: 2014-06-30 o 11:06 |
|
![]() |
![]() |
#1006 |
Przyczajenie
|
No fakt
![]() Dobra... co mi tam. Tu link do tejże "okazyji" http://avcosmetics.pl/perfumy-i-wody...a-100ml-detail Problem polega na tym, że zapach mogę powiedzieć znam, ale z flaszką nie obcowałam nadmiernie długo i gdybym teraz dostała - nie umiałabym po flaszce powiedzieć, z czym mam do czynienia. A wiadomo odbiór zapachu bywa subiektywny, szczególnie jak się nakręcimy, że mogła nam się trafić podróbka ![]() |
![]() |
![]() |
#1007 |
BAN stały
|
Jak jest na liście wiarygodnych to podóbka raczej nie. Ale zastanowiłoby mnie , czy nie są flaszki z jakiejs źle przechowywanej partii czy dłuuugo przechowywanej. Możesz zapytać sklep na maila, czy to tester, czy 'outlet', czy były na niego reklamacje, kody z opakowania -żeby sprawdzić datę, nie wiem, czy ci to podadzą, ale nic nie kosztuje zapytać.
![]() |
![]() |
![]() |
#1008 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sama jakiś czas temu brałam od nich Allure na rozbiórkę w podobnej cenie i wszystko było ok ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1009 |
Zadomowienie
|
Cena taka normalna (jak na zakup przez neta).
Tutaj masz taniej. Spokojnie można wyrwać kt ~220-230 zł. ps. Tutaj może być niezła okazja, ale po 6 lipca i koniecznie poproś o rzeczywiste zdjęcia. ps2. i szukaj wersji <2010r., jest lepsza Edytowane przez daniels Czas edycji: 2014-06-30 o 12:27 |
![]() |
![]() |
#1010 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, macie jakiś kod promocyjny do perfumerii Dolce.pl
#1011 |
Przyczajenie
|
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi <3.
|
![]() |
![]() |
#1012 |
Przyczajenie
|
witajcie ponownie
![]() Czy ktoś zna tę perfumerię http://www.twoja-perfumeria.com/cms.php?id_cms=4? Na allegro też sprzedają http://allegro.pl/show_user.php?uid=9926350 - komentarzy sporo, negatywów brak - ale na "boskiej" liście polecanych go niet ![]() Wypatrzyłam tam YSL Manifesto L'Elixir 50 ml. Nie lubię kupować perfum na allegro, zdecydowanie peferuję sytuacje, gdy sklep jest też stacjonarny, kiedy widzę regony i takie tam... |
![]() |
![]() |
#1013 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny wiem ze perfumeria perfumesco.pl jest na naszej liscie zaufanych perfumerii internetowych, ale nigdy tam nic nie zamawialam. Czy moze ktoras z was sie wypowiedziec na jej temat chciala bym zamowic http://www.perfumesco.pl/moschino-funny!-w-edt-100ml. I teraz drugie pytanie jak przegladam ceny perfum na ceno.pl cena Guess Woman w wyszukiwarce na str perfumeria.pl wyswietla http://www.ceneo.pl/1954858 68.00 jak klikne kup teraz, a jak klikne idz do sklepu cena jest wyzsza. Czy ktoras z was robila zakupy przez ceneo ?
|
![]() |
![]() |
#1014 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ceneo to nie jest sklep, że przez niego zamawiasz, to tylko taka strona, która pokazuje Ci w jakich sklepach dostaniesz szukany towar, po kliknięciu przekierowuje Cię do danego sklepu internetowego ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1015 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#1016 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#1017 |
Zakorzenienie
|
Zamawiał ktoś na http://www.swiatperfum.com?
Wyszukiwarka nie znajduje nic poza jednym zapytaniem z zeszłego roku, na które nie było chyba odpowiedzi. |
![]() |
![]() |
#1018 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy któraś posiada i chce się podzielić kodem rabatowym do perfumesco?
![]() |
![]() |
![]() |
#1019 |
Matka buldoga
|
Ja zadnego kodu nie mam, mam tylko maila, ze wysylka do paczkomatu jest za darmo, jesli wpisze sie kod P7. Promocja trwa do 13 lipca. Dotyczy zamowien powyzej 100zl.
#1020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.