|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Polska singielka na wakacjach
Gazeta wyborcza zaserwowała ciekawą historię:
http://wyborcza.pl/duzyformat/1,139243,16256072.html Ile w tym prawdy? Zapraszam do dyskusji |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Polska singielka na wakacjach
a w czym ona ciekawa?
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Też nie widzę w tym nic ciekawego, temat był wałkowany setki razy przez prasę, filmy fabularne, dokumentalne... Zjawisko istnieje i istnieć będzie, nie wymyślono sobie tego. Sama mieszkam w ciepłych krajach, turystek z Polski w bród, każda jest inna. Są takie, które z tylko sobie znanych powodów są w stanie zaliczyć cały kurort, a i takie, które bawią się grzecznie i trzymają kolanka razem. Nie mi oceniać ich moralność. A poza tym tak samo zachowują się turystki z Niemiec, Austrii, UK, krajów skandynawskich itd. itd.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
ciekawe zjawisko ale żadna nowość, od dłuższego czasu można zaobserwować w wielu krajach południowych. Niektórym kobietom nawet się nie dziwię, mąż zdradza w Polsce to one jadą np. do Egiptu sobie odbić z nawiązką bo faceci za każdy seks u prostytutki muszą słono płacić a kobiety otrzymują za darmo ile chcą. Niemniej obrzydza mnie i jedna strona i druga, mam nadzieję że nigdy nie przyjdzie mi funkcjonować w takim układzie, zresztą szybko bym się ogarnęła i go zakończyła. Będzie praca dla wenerologów, wreszcie jakiś przyszłościowy zawód
![]() Edit: z tego co zauważyłam "masówkę" z obcokrajowcami praktykują osoby które w rodzimym kraju też sobie nie żałują zdobywania tzw. doświadczeń. Edytowane przez 201703061208 Czas edycji: 2014-07-04 o 16:14 |
|
|
|
|
#5 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
psycho_social mi też ale mam ciocię która jest dermatologiem-wenerologiem i mówi że z roku na rok zmniejsza się ilość pacjentów z pierwszej dziedziny a zwiększa z drugiej. Jakby mój partner wrócił z czymś i jeszcze mnie zaraził nie byłoby o czym gadać, żadnych wytłumaczeń tylko koniec i odkażanie swojego otoczenia
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z jedną dzieliłam przez pewien czas mieszkanie, dużo gadałyśmy i raz byłyśmy przy temacie przygód rozmaitych i zapytałam wprost, czy się nie boi ryzyka nie używając prezerwatyw. A ona, że nie, bo ona jest w stanie ocenić, czy facet, z którym idzie do łóżka mógłby potencjalnie ją czymś zarazić Edytowane przez 33aec33abe3406fa59f14efb4923aef579232ce7_67fd9379a02b7 Czas edycji: 2014-07-04 o 16:37 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
skąd ja to znam, też mam koleżanki mówiące że umieją ocenić na oko czy facet nie jest czymś zarażony i w związku z tym one dalej będą zdobywać doświadczenia bo co im szkodzi
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Hrodebert
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
Obrzydliwe, zwłaszcza jak ktoś ma partnera i tak robi, ale nawet jak nie ma - obrzydliwe.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Przeczytałam ten tekst, ale nie był specjalnie ciekawy, na dodatek aż kłuje w oczy, że to opowiadanko napisane przez jakąś panią
No Arabowie często podrywają europejki wciskając słodkie słówka, nawiązują wakacyjne romanse. I co? |
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=33aec33abe3406fa59f14ef b4923aef579232ce7_67fd937 9a02b7;47162644]A poza tym tak samo zachowują się turystki z Niemiec, Austrii, UK, krajów skandynawskich itd. itd.[/QUOTE]
Z Niemiec wręcz bardziej. Dziewczyny z Niemiec jeżdżą do krajów takich jak Bułgaria,Grecja,Turcja,że by stracić dziewictwo i to jest wśród turystek stamtąd bardzo częste. ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#14 |
|
Konto usunięte
|
[QUOTE=Niedopowiedzenia;47 168486]Z Niemiec wręcz bardziej. Dziewczyny z Niemiec jeżdżą do krajów takich jak Bułgaria,Grecja,Turcja,że by stracić dziewictwo i to jest wśród turystek stamtąd bardzo częste.[COLOR="Silver"]
O taak, TŻ mi mówił, że Niemki przyjeżdżają w tym celu na południe już od lat 70-tych :P Dodał też, że często mylą tutejszych z Cyganami Biedne
|
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
O rany... kiedy to ludzie przestana innym do lozka zagladac. Niech sypiaja z kim chca.
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zielona Driada
|
Mnie się to czytało, jak wymyśloną historyjkę do gazety dla pań
takiej niższych lotów.
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=33aec33abe3406fa59f14ef b4923aef579232ce7_67fd937 9a02b7;47168747]
Cytat:
|
|
|
|
#19 |
|
BAN stały
|
Najbardziej napalone turystki to mimo wszystko takie, które w rodzimym kraju nie mają wzięcia.
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
On jest znawca z wszystkich dziedzin
|
|
|
#22 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jak dziewczyna ładna, ma własne życie, zainteresowania to zawsze (w większym mieście) w pobliżu będzie się kręcić wianuszek adoratorów na poziomie. Tym samym nigdy nigdzie nie musi wychodzić sama, i zawsze może sobie znaleźć ciekawego FF, gdy tylko ma ochotę. Nie musi jechać ... na inny kontynent. Znajdzie sobie do sexu takiego jakiego chce - czy to przystojnego, czy inteligentnego. Mam wrażenie, że artykuł mówi głównie o "ryczących 40-stkach", tak samo jak do tej Tajlandii pchają tabuny 40-50 letnich starych Niemców. |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Konto usunięte
|
Ładna czy nieładna, kto o zdrowym rozumie sypia z obcymi i to na wakacjach, więc zakładam, że w obcym miejscu. Dla mnie to jakieś upośledzenie umysłowe, brak wyobraźni, rozumu, odpowiedzialności.
|
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
Na takich zagranicznych wojażach panie nagle nabierają odwagi, żeby zrobić coś co ich otoczenie nie akceptuje. Nie muszą odczuwać żadnej presji, że adorator wypaple, jakie to one są łatwe, a przecież one mają tylko ochotę na ciekawą seksualną przygodę.
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
O hamulcach dziewczyn na Erasmusie to ja nawet nie wspomnę Ten sam schemat. Także nie mogę się zgodzić, że to dotyczy tylko nieatrakcyjnych, zdesperowanych bab
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zadna prawda, chyba ze tylko Twoja... [1=33aec33abe3406fa59f14ef b4923aef579232ce7_67fd937 9a02b7;47184342]Przez 4 lata co sezon pracowałam w bardzo popularnych kurortach na południu i powiem Ci, że nie masz racji. Atrakcyjnym, młodym laskom puszczają hamulce tak samo jak ryczącym czterdziestkom. Wianuszek adoratorów na poziomie to niekoniecznie wszystko, czego one chcą. Na swoim terenie muszą dbać o reputację, nie mogą sobie poużywać w "męskim stylu", czyli zaliczać co weekend innego Janusza, bo zaraz pojawią się plotki. Na wakacjach nikt ich nie zna, nikt nie ocenia. Widziałam mnóstwo dziewczyn, którym absolutnie niczego nie brakowało, młodych, ładnych, nierzadko dobrze wykształconych, które ledwo rozpakowały walizy, a już rzucały się w ramiona pierwszego lepszego Dżordża O hamulcach dziewczyn na Erasmusie to ja nawet nie wspomnę Ten sam schemat. Także nie mogę się zgodzić, że to dotyczy tylko nieatrakcyjnych, zdesperowanych bab [/QUOTE]Zgadzam sie. W sumie nigdy w zadnym kurorcie nie pracowalam ale duzo podrozuje i widzialam swoje. Nie ma zadnej reguly co do wygladu dziewczyn, ktore sobie uzywaja "wolnosci". Poza tym ja nie widze w tym nic zlego, jezeli ktos sobie w taki sposob chce powiekszyc doswiadczenia lozkowe to zycze milej zabawy. Wszystko jest dla ludzi. Dla mnie to te dziewczyny moga sypiac z kim chca oby sie zabezpieczaly. Nie kumam tego najezdzania na ludzi, ktorzy lubia seks, w szczegolnosci kobiety. Jak facet sypia z przypadkowymi ludzmi to macho ale jak babka to juz lajza. I po przejzeniu innych wypowiedzi AllKnowingOne dochodze do wniosku, ze ten watek mial byc po to by pojechac po Polkach za granica, ze to takie i owakie. Bo jak Polka sypia na wakacjach z kolesiem z Egiptu to dzi*ka ale jak w Swinolujsciu pyka sie z lokalnym dresem to jest to wakacyjna milosc.
|
|
|
#28 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=33aec33abe3406fa59f14ef b4923aef579232ce7_67fd937 9a02b7;47185649]Ach, ten odwieczny problem męskiej hipokryzji.. Facet zdobywca piczek zawsze na propsie, a dziewczyny trzymać kolanka razem. A już w ogóle uwielbiam zakompleksionych burków, którzy rzucają na lewo i prawo hasłami spod znaku "Polki z Polakami"
[/QUOTE]co do tego co wczesniej pisalam i do twojej wypowiedzi przypomnial mi sie ten kawalek: https://www.youtube.com/watch?v=ZNnH14HiF7Q Czegos bardziej zalosnego nie widzialam od duzszego czasu
|
|
#30 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale i tak najlepsze komentarze pod klipem. Czasami się zastanawiam, czy to piszą chłopcy, którzy w kobiecie byli raz - w wodach płodowych, czy może jakieś ofiary nieszczęśliwej pierwszej miłości.. To by jeszcze jakoś tłumaczyło te silne emocje, które nimi targają, gdy walą w klawiaturę, że "Polki to szmaty, wiadomka". Współczujmy. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.

Z jedną dzieliłam przez pewien czas mieszkanie, dużo gadałyśmy i raz byłyśmy przy temacie przygód rozmaitych i zapytałam wprost, czy się nie boi ryzyka nie używając prezerwatyw. A ona, że nie, bo ona jest w stanie ocenić, czy facet, z którym idzie do łóżka mógłby potencjalnie ją czymś zarazić 

takiej niższych lotów.