|
|
#931 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad 2 nie używałam ad 3 Dexter jest spoko, ale na koniec się psuje, więc nie wiem czy polecam tak na służszą metę.... The Sopranos pewnie oglądałaś z kryminałów jeszcze True Detective sie nieźle zapowiada, aczkolwiek dopiero 3 odcinki obejrzałam z nie-kryminałów ale zrytych to u mnie jest na pierwszym miejscu Six feet under |
|
|
|
|
#933 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Ja nie używałam Lauressów ale marzę o tym i ich pragnę, ale nie mam jak kupić, zdaje się zagramaniczne są, mogę się podpiąć w razie co pod Twoje zakupy ? 3. Uwielbiałam BB, Sama szukam czegoś podobnego, oglądałam Hostages ale takie naiwne, choć oglądałam dla głównego aktora, jednak wycofli Sama chcę Fargo. Ktoś polecał Black Orphan, ale czuję, że bliżej mi do Fargo.
|
|
|
|
|
#935 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Lecę zerknąć o co chodzi w SFU.Niee, raczej sama sobie poradzę... |
|
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#937 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
zapomnialam napisac ze zomp złamałam na ....zupie! ![]() i nie...nie było w niem jczadnych kurczaszych kosci i innych rzeczy tego typu..a zupa była ziemniaczana ![]() Cytat:
to bardzo wzne pytanie, ja mam zawsze dylemat w lecie i dlatego zawsze jak do kogos ide to zakladam takie sexy skarpecioszki typu kabaretki, nie wypbrazam sobie latac z goła stopą...a po godzinie imprezy pewnie swiecic czarnymi stopami ,2 wersja to wzielabym sandały na przebranie-zeby mi nikt nie zazucił zem burak i komus brudze..choc to akurat jest w dobrym tonie nie sciagac obuwia...ale w Polsce ten zwyczaj wyjatkowo sie nie przyjął ![]() kapciami sie nigdy nie poczęstuję choćby mnie mordowali
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-07-04 o 18:50 |
|
|
|
|
#938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam kilka par kapci wyłącznie dla gości - takie bezpieczne, higieniczne, w sumie to piankowe klapki, oraz skórzane. Bo są tacy co chcą ściągać buty no i w sezonie jesień zima. Ale latem zawsze zapraszam w butach. |
|
|
|
|
#939 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Podejrzewam, że kulega i tak nie posiada kapciochów dla gości.2. nie ma sprawy ale to pewnie będzie za rok... chociaż jeśli wrócę do pracy to może zużyję zapasy w miesiąc Myślałam żeby w ogóle podpiąć się pod zorganizowane zakupy na Wizażu o ile dziewczyny stamtąd zamawiają. Szkoda tylko, że brałabym odcień w ciemno.3. o Jak coś utrafisz daj znać. Ja właśnie organizuję sobie Fargo. EDIT i SFU też capnę, zainteresowało mnie.---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
2. ano, ja kiedyś zakładałam cienkie ale kryjące zakolanówki do mini ale obecnie czuję się na to za stara Chociaż... zobaczę jak się będzie prezentować całość i czy jeszcze mam odpowiednie zakolanówki.
|
||
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#941 | |||
|
Panaroja
|
niestety moje tylko Royala żrą
![]() Cytat:
u nasz nie u nasz didom nie wolno dawać .Cytat:
![]() 2.nie powię bo nie wię o so chozi ![]() 3.unikam dołujących tematów zresztą i tak pilota małż niepodzielnie dzierży a na kompie nie moge oglądać bo mnie łocy bolom i guowa potem ![]() Cytat:
to jusz jest miszczostwo wysokiej klasy mój ojciec kiedyś złamał zomp na świeżutkim mięciutkim chlebku z masełkiem i żółtym serkiem 2.zawsze porą pozaletnią brałam pantofel na zmianę , kapcie tylko u psiapsióły na przyjacielskiej plotkowej wizycie , tak to za nic macham snad spalonego biszkopta z gigazakalcem w rodzaju pieczonej jajecznicy pierwszy raz w życiu spieprzyłam biszkopt , przez własne lenistwo bo nie chciało mi się odpalać piekarnika i wsadziłam tortownicę jak się okazało za małą do prodiża no i tak urosło że przywarło do klapy i się przypaliło a potem przy próbach uratowania wzięło i siadnęło ![]() Spooo - sto lat zdrowia szczęścia i bogactwa
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#942 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
pyralgine zazywałam ostatnio pewnie nz 20 lat temu, wiec w sumie nie wiem co by teraz było. bo np ibuprofen zarłam latami i nic mi nie było, az nadszedł pewnien dzien gdy zaczełam po nim ygladac jako ofiara przemocy domowej i zaczełam sie dusic
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#944 |
|
Nindżopesz
|
Spoo, jak zawsze po fakcie
Wszystkiego naj! Macham znad niczego. |
|
|
|
#945 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Spoo
wszystkiego najlepszego i najbardziej pachnącego, spełnienia marzeń i słonecznych wakacji ![]()
|
|
#946 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
myślę ze też byłabym w stanie tak zrobić Znad niczego Musze kupić farbę do pomalowania kuchni, bo po prawie 3 latach postanowiliśmy wreszcie to zrobić |
|||
|
|
|
#947 |
|
Nindżopesz
|
Ad Fargo. Obejrzałam pierwszy odcinek i nie spodobało mi się. Gra aktorska zbyt serialowa, niby humorystyczne wstawki słabe, dialogi drętwe.
|
|
|
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że to lipnie jak początek nie porywa, ale zdarzały się takie przyapdki że później było wporzo. Neimniej dzięki za pierwsze wrażenia, sama doradzam, a ciekawe czy mi się będzie chciało przebrnąć
|
|
|
|
|
#949 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ale póki co Freeman grał jak Bilbo, Thorton grał i wyglądał jak Spock, policjanci wydawali się głupsi od przeciętnego jelenia, że o żonie jednego z nich nie wspomnę, synowie denata zachowywali się niczym głupi i głupszy tudzież Walduś z Kiepskich, a całość okraszona plumkająco-komediową muzyczką w tle. |
|
|
|
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#951 |
|
Wtajemniczenie
|
Spooo najlepszego!
Miłego weekendu całemu Baru
|
|
#952 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
ad. serial - "True detective" widziałaś? "Hell on Wheels"? Wikingowie mają trochę "zawartości z przemyśleniami" Polityczny z przemyśleniami to wiadomo, "House of Cards".
|
|
|
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
SPOO! WSZYSTKIEGO Najlepszego!!!!
![]() A mnie się udało pozmniejszać wreszcie obrazki i chyba Wam mogę coś pokazać - uwaga test To duftart do Womanity duftart wom KONIEC 004 (Small).jpg
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
Karaluszek, Skarbiątko i szefowa Mursz
karaluch 2 koniec 001 (Small).jpg panien skrb 2 premier 007 (Small).jpg PANIEN SZEF GŁ (Small).jpg
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
I sama Mursz
(nie ładują się za łatwo te obrazki) panienka egipska koniec 001 (Small).jpg
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
I w ogóle w przyszłym tyg Kilian w Wwie w Quality
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Spo, tysiąc lat w szczęsciu i dobrobycie Red, nie jestem pewna, ale chyba mam jakiegoś lauressa, ktorego nie używam i nie będę używała, jasny chyba. Jutro zerknę. Fajnie,że Organza sluży ![]() Cytat:
Womanity, Skarbek i Mursz cudne ![]() Szefowa Mursz coś za ladna jak na szefową
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2014-07-05 o 23:30 |
|
|
|
|
#958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Justyno, jesteś "on fire". Jedyna w swoim rodzaju, signature. I o to chodzi! "Skarbka" znam śnię podobnie jak ten obraz. Jest chyba najbardziej pasujący do mnie. Reszta uważam genialnie przekracza wszelkie granice smaków, stylów, jednocześnie je scalając, tworząc jedyną w swoim rodzaju jakość, bo to wszystko z zamysłem. Justyno nie wiem co się w Twojej głowie dzieje, ale to jest nie z tej ziemi, jest tak twórcze, tak zaskakująco wielowymiarowe że dech zapiera. Niech sie dzieje jak najdłużej. To chyba się nazywa talent, bo inaczej nie ogarniam. Nawet Szefowa Mursz, pozorny kicz, a magia kilku wymiarów jak w Alicji z krainy Czarów (sory za głupi rym).
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-07-06 o 01:17 |
||
|
|
|
#959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc potwierdzam ze warto sie czasami przemęczyć i dać się wciągnąć Cytat:
![]() Wróciłam z knajpy i klikam zamiast iść spać
|
||
|
|
|
#960 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A szefowa...na moich obrazkach nikomu nic nie brakuje Cytat:
), kiedy czytam twoje zachwyty - to jeszcze nie wszystkie świeżutkie prace, a teraz opanowałam program zmniejszania zdjęć, więc mogę Wam zaprezentować, co mnie strasznie cieszy A w głowie co się dzieje...no wiesz, ilość zleceń mnie uskrzydla + to, ze mogę wszystko zaprezentować na blogu - a blog przecież powstał dzięki zachętom barowiczek ---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:26 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

z kryminałów jeszcze True Detective sie nieźle zapowiada, aczkolwiek dopiero 3 odcinki obejrzałam 

Sama chcę Fargo. Ktoś polecał Black Orphan, ale czuję, że bliżej mi do Fargo.
Lecę zerknąć o co chodzi w SFU.
nie no masakra