|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Monidot, pięknie! Ale jesteś szczuplutka
Ja niestety aż tak ładnie nie będę wyglądać ![]() Pomyśl o wymianie tego sznurka do wiązania gorsetu, na szeroką taśmę, bo IMO nieładnie wygląda Zresztą z tego, co pamiętam, to ane3ka też go właśnie z tego samego powodu wymieniała
|
|
|
|
#4112 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Cytat:
Ja bym brała bez! Masz zdobną górę, więc może ten dół nie jest potrzebny (?) Kurcze, nie mogę się doczekać swojej przymiarki!!!! Jesteś podobna do siostry mojego TŻ
|
|
|
|
|
#4113 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4114 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się po krótkiej przerwie
Wybaczcie, brak relacji ale życie małżeńskie jest czasochłonne. Szczególnie odwiedziny u rodziny po ślubie oraz remont. W załączniku wstawiam kilka zdjęć "dodatków''. Na razie mam jedno zdjęcie od fotografów, jak będzie więcej to coś wstawię ![]() Ogólnie wrażenia po weselu pozytywne - jednak jeżeli organizowałabym je ponownie to zmieniłabym kilka rzeczy. Chciałam podziękować Wam wszystkim razem oraz każdej z osobna za życzenia oraz za wspólnie spędzony czas. Byłyście dla mnie oparciem oraz źródłem mnóstwa pomysłów i inspiracji.mysza93 sukienkę na poprawiny kupiłam w sklepie Preety girl. Na stronie internetowej sprawdź adresy sklepów stacjonarnych. Swoją kupiłam w Lublinie cena sukienki - 169 złkarolinuuusia za noclegi gości weselnych płaciliśmy my. Dodatkowo mieliśmy jeden pokój rezerwowy gdyby ktoś zaniemógł lub dziecko chciało się przespać. alloffkowa piękny prezent ![]() kulbensikowa witaj kochana Kasiulenkowo ostatecznie rodzicom kupiliśmy misy w kształcie liścia (ze żłobieniami, w kolorze brązowo - przeźroczystym) włożyliśmy kolorowe sianko do środka i dodatkowo kawę+wino+czekoladę. Wszystko zapakowane w rękaw ![]() anusia4u pięknie wyglądaliście widać, że szczęśliwi!Anesthesia dekoracja samochodu była bardzo skromna - malutkie bukieciki na klamkach samochodu. Bez dekorowania maski. mojakaren ciasto i alkohole większości gości rozdaliśmy po poprawinach. Jeżeli wiedzieliśmy że ktoś nie przychodzi wtedy po weselu. velika świetna relacja! Dotka90: - pasków crest używałam przez 14 dni ale tylko raz dziennie. Efekty były duże- piję dużo herbaty, chociaż podczas stosowania pasków przeżuciłam się na wodę oraz na zieloną herbatę - wybielanie rozpoczęłam na początku czerwca aby mieć czas na ewentualne dokupienie pasków i uzupełnienie kuracji - hybrydę można zrobić na każdej długości paznokci tak jak każdy lakier. Stosowane do niej lakiery są inne jedynie pod względem zapewnienia dłuższej trwałości - na skórki używam oliwy z oliwek - biorę trochę na patyczek kosmetyczny i smaruję wokół skórek - robiłam mani i pedi - ten ostatni bardziej z lenistwa bo nie chciało mi się robić samej w domu a poza tym pedi zrobiony w salonie wydaje mi się solidniejszy i trwalszy ![]() - na salę dojechaliśmy ostatni - z nikim tego nie uzgadnialiśmy - po prostu podczas życzeń pod Kościołem zaczął kropić deszcz i goście pojechali na salę. natalia1011 na części butelek mieliśmy małe kokardki w kolorze pudrowego różu Niulka wyglądałaś pięknie Vel gratuluję mieszkania, wszystkiego naj naj lepszego z okazji urodzin ![]() Elrosa podziwiam za spokój i opanowanie. Robótki śliczne! monidot pięknie wyglądasz w sukni! brałabym z koronką na dole
Edytowane przez anka1897 Czas edycji: 2014-07-04 o 18:49 |
|
|
|
#4115 |
|
Winter is coming
|
Wyglądasz bosko, piękna suknia
Dziękuję wszystkim za życzenia i gratulacje Marlenqua, do 10.07. zostało jeszcze trochę czasu, więc na razie nic nie rób. Po to jest termin do potwierdzenia, żeby każdy mógł się zastanowić. Ja miałam pazury robione w piątek - hybrydę. <Matko jutro mija tydzień, odkąd jestem mężatką! trudno w to uwierzyć Ale fajne jest, a najbardziej mnie rozczula mój małżonek, który nie chce nawet na moment zdejmować obrączki, kochany jest
|
#4116 |
|
Zadomowienie
|
Konkardia, hihihi, mysza, rabbitka, mojakaren
![]() moskit30, witaj! missmalezji ![]() monidot, wyglądasz ślicznie! Przymierzałam ten model i fantastycznie wygląda z koronką ![]() anka1897, ![]() Wybraliśmy piosenkę na pierwszy taniec Będzie przytulaniec.
Edytowane przez cude Czas edycji: 2014-07-04 o 21:31 |
|
|
|
#4117 |
|
Wtajemniczenie
|
Pięknie wyglądasz! Pierwszy raz widzę ten model z koronką i ja bym zdecydowanie brała wersję Z!
U mnie dziś jakiś dzień pełen emocji, miałam małe spięcia z mamą, TŻ za to dzielnie był obok i pocieszał Stresowałam się cały dzień tym kursem tańca, ale podjęłam decyzję o zapisie na kurs, jutro chyba wpłacę zaliczkę.A najbardziej humor poprawił mi fakt, że... mamy pierwsze potwierdzenie! Dzwonił kuzyn TŻta i powiedział, że będą Ale się cieszę! Niby nie są to dla nas najbliżsi goście, ale i tak radość wielka. Tylko nie wiem czy deklarował się tylko w imieniu swoim i żony, czy też w imieniu rodzeństwa, no i nie wiemy czy z dzieckiem... więc trzeba będzie jeszcze dopytać, bo to było pierwsze zupełnie niespodziewane potwierdzenie i nawet TŻ nie wiedział, o co pytać O dziecko nie wiem nawet, czy będziemy dopytywać, bo to jak coś takie 2-letnie, więc i tak osobnego miejsca przy stole załatwiać nie będziemy.Jak przyjdzie mi wypłata w przyszłym tygodniu to chyba zamówię skrzynie na podziękowanie dla rodziców i dekorację samochodu na same klamki |
|
|
|
#4118 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4119 |
|
Zadomowienie
|
A my po burzliwej dyskusji i wielu nie przespanych nocach stwierdziliśmy że bierzemy opiekunke do małego. Moja koleżankę która obecnie pracuje w żlobku i przedszkolu. Od zawsze uwielbiała obcować z dziećmi.
Bierzemy ją dla spokoju i komfortu psychicznego ta koleżanka miała być na liście rezerwowych gdyby tuż przed ktoś zrezygnował. no cóż siła wyższa. zwracam honor tym które próbowały moim do tego przekonać a ją się nie dawałam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4120 |
|
Raczkowanie
|
dla par co czuja latynoskie klimaty... uwielbiam...
https://www.youtube.com/watch?v=4_smt8Def_c |
|
|
|
#4121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4122 | ||||
|
Raczkowanie
|
A u mnie 3 tygodnie
![]() Cytat:
My na szczęście pieniądze wpłacamy w poniedziałek po poprawinach, bo właściciel lokalu to znajomy TŻta i idzie nam na rękę. Aczkolwiek za ewentualne puste miejsca i tak będziemy musieli płacić Do Leroy Merlin mam jakieś 140 km Ale dziś kupiłam 4 piękne dwupędowe storczyki w Realu po 19.99 ![]() Tak, spodobał mi się pomysł z fantami Ale o karnecie na siłownię i do spa nie słyszałam- co to? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4123 |
|
Raczkowanie
|
monidot - wyglądasz przepięknie
mi się dużo bardziej podoba z koronką Co do ostatniego tematu z filmami zobaczcie jakie zdjęcia są w modzie :P Gdyby ktoś nie miał konta jedno ze zdjęć
|
|
#4124 |
|
Zadomowienie
|
Anesthesia, to miłe uczucie
![]() Ładne focie
|
|
|
|
#4125 | |||
|
Zadomowienie
|
missmalezji Gratulacje
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Dziękuję za wszystkie miłe słowa i za rady . Chyba zostawię koronkę ![]() Dzisiaj oprócz przymiarki załatwiliśmy już do końca poradnię i kupiłam pończochy polecane przez Was Gatta Michele w odcieniu Natural, są idealne do mojej cery
Edytowane przez monidot Czas edycji: 2014-07-04 o 21:54 |
|||
|
|
|
#4126 |
|
Zadomowienie
|
Wszystko dopięte na ostatni guzik
siedzę i popijam drinki z gośćmi, którzy już przyjechali - taki polski bridal shower ![]() ![]() Nawet spowiedź nie była taka straszna ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#4127 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja z pomocą TŻ zrobiłam projekt winietek, więcej w klubie
|
|
|
|
|
#4128 |
|
Raczkowanie
|
Elrosa życzę Ci aby jutrzejszy dzień był jednym z najpiękniejszych i by było tak jak sobie wymarzyłaś
|
|
#4129 |
|
Raczkowanie
|
monidot cudowna suknia,ja bralabym z koronka,widzialam juz gdzies takasuknie, Elrosa zycze "powodzenia" na tak powaznie wszystkiego dobrego ![]() anka1897 z jakich kwiatow jest zrobiony bukiet? Edytowane przez moskit30 Czas edycji: 2014-07-04 o 22:27 |
|
|
|
#4130 |
|
Raczkowanie
|
Hej hej
![]() U mnie nadal nie ma neta. W przyszłym tygodniu mam mieć dopiero naprawę.Poza tym nowe mieszkanie jest super. ![]() Trochę poszliśmy naprzód pod względem formalnym - załatwiliśmy zaświadczenie z USC, świadectwa chrztu i mamy się spotkać z księdzem na spisanie protokołu (wszystkie papierki mamy oprócz poradni :P). Znaleźliśmy fajne obrączki, może je zamówimy, a jak nie te, to przynajmniej wiemy już czego szukamy konkretnie, a to sukces. ![]() Rozdaliśmy 25 z 40 zaproszeń. We wtorek długo przekładana degustacja potraw weselnych. Poszukuję makijażystki. Siostra mi planuje wieczorek panieński na wrzesień. I tak to leci. ![]() Elrosa - jakie wszystko ładne! Bardzo podobają mi się paznokcie. Powodzenia i wszystkiego dobrego dla Was.
|
#4131 |
|
Zadomowienie
|
Elrosa, pięknie to wygląda!
|
|
|
|
#4132 |
|
Raczkowanie
|
Elrosa wszystko piękne! powodzenia i wszystkiego dobrego!
Oluska mini salon SPA - cztery bazalotwe kamienie i krem czekoladowy a karnet na siłownię to jakaś skakanka i może stoper.. ![]() anka1897 piękne dodatki! poluję na taki sam bukiet ♥ jest sliczny! ile Cię kosztował? ![]() a my byliśmy na spowiedzi, ku mojemu zdziwieniu poszło bardzo szybko
"Miłością trzeba się opiekować - tak jak swoim dzieckiem, żeby się nie zaziębiło, nie zwariowało, nie zgubiło się, nie rozchorowało, nie zobojętniało." Edytowane przez Buczorek Czas edycji: 2014-07-04 o 22:59 |
|
|
|
#4133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Elrosa, wszystko jest boskie
Cytat:
ma puszyste futerko Nie, na mojego Tżta mówie Niedźwiadek ![]() Cytat:
Kurde, jutro ide 6 dzien pod rzad do roboty po 10h bo kolega zachorował i musze za niego robić ![]() Ale za to niedziela wolna, teściów nie ma więc idziemy urzędować do nich na ogródek z Tżtem |
||
|
|
|
#4134 | |
|
Zadomowienie
|
bachara Gratuluje zakupu garnituru, Twój Tż wygląda bosko
![]() KaMilka4891 Bardzo ładna biżuteria ![]() cornflower_girl trzymam kciuki aby rozmowy w sprawie dekoracji kościoła gładko dalej szły ![]() Justyna.kociaczek bardzo ładne kolczyki i świetne buty ![]() oluska227887 gratuluje przymiarki i zakupów ślubnych ![]() mimi_77 wszystkiego najlepszego ![]() velika gratuluję miszkania ![]() anka1897 Gdzie kupowałaś te podarunki - serduszka dla gości ? Elrosa Śliczne paznokcie ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4135 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję!
![]() Cytat:
![]() dziękuję ![]() dziękuję ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wybaczcie ze od kilku dni sie nie odzywam ale wiele sie u mnie zmienia.
jakims dzikim cudem, dostalam propozycje pracy jako asystentka zarzadu. Propozycje przyjelam, zaczynam od wtorku, dzis mialam dzien pogladowy. Te starsze PM-ki wiedza jaka byla u nas sytuacja ze wzgledu na prace.. teraz mam umowe o prace i wieksze pieniazki.na razie sie nie ciesze bo mysl o tym jest nierealna Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4137 |
|
Zadomowienie
|
Monidot- mam nadzieję że będe w "naszej" sukni wyglądać równie pięknie jak Ty
Elrosa-wszystko cudownie wygląda! to już jutro Anka- Twój bukiet był cudowny Bachara- Twój Tż w garniaku wygląda naprawdę fajnie Jutro razem z Tżtem jedziemy ogladać buty i może kupimy mu koszule na poprawiny. Mama ma sukienkę , na początku śmiałyśmy się że to zdobienie z przodu wygląda trochę jak ornat ale na mamie prezentuję się naprawdę fajnie.Wrzucam zdjęcie samej sukienki i z bolerkiem. Do tego zdjęcia naszych dekoracji na samochód (na żywo wyglądają lepiej) , bukieciki którymi planuje przyozdobic kościół i zdjęcie dekoracje które zawisną w dniu ślubu na drzwiach mojego domu ![]() Fryzura nad którą się zastanawiam i parę innych. edit.nie mogę dodać zdjęć :/ spróbuje jutro Edytowane przez kiss12550 Czas edycji: 2014-07-04 o 23:55 |
|
|
|
#4138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Omatko!!! ja teraz nie wstawie zdjęc ze swojej przymiarki... wyglądasz idelanie. ) brałabym Z koronką to takie dopelnienie sukni wg mnie ![]() Dziekuje, piona ![]() Dziękuję )Miłego było za dużo ostatnio, więc teraz trochę goryczy - TŻ miał dziś wypadek, czołówkę... Dzięki Bogu jemu nic sie nie stało i nie było z jego winy. Ma rozwaloną lampę i zderzak. Ten z którego winy to się stało ma cały przód samochodu rozpieprzony... W niedziele jedziemy po odbiór ksiegi gosci i podziekowań dla Dziadków. Kolezanka wstawiła na fb foto tych rzeczy, jestem wzruszona tym, jakie są piękne
|
|
|
#4139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4140 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, na pewno w swojej też wyglądasz idealnie ![]() Dobrze że Twojemu Tztowi nic się nie stało. Elrosa wszystkiego najpiękniejszego w jutrzejszym dniu. Aby Twój ślub był wymarzony a pogoda była przepiękna. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez monidot Czas edycji: 2014-07-05 o 13:25 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.

Ja niestety aż tak ładnie nie będę wyglądać 

oraz za wspólnie spędzony czas. Byłyście dla mnie oparciem oraz źródłem mnóstwa pomysłów i inspiracji.

O dziecko nie wiem nawet, czy będziemy dopytywać, bo to jak coś takie 2-letnie, więc i tak osobnego miejsca przy stole załatwiać nie będziemy.

26.07.2014 

W przyszłym tygodniu mam mieć dopiero naprawę.
bo kolega zachorował i musze za niego robić