Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII) - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-05, 09:41   #3901
litllesweetangel
Lurker ;)

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
I u nas ten język na topie :P

Bo tak jest, tyle że.. odejście to NIE koniec. Bardzo chciałabym, żeby on był taki jak większość ojców i nie chciał dziecka widywać, ale wiem, że on będzie wszystko utrudniać. Już mi to powiedział. A ja mu młodego nie dam, nie wiem, co mu odbiło, ale z troskliwego ojca zmienił sie (albo raczej zawsze taki był, tylko od dłuższego czasu to pokazuje) w nieodpowiedzialnego gówniarza. Na nogach nie mógł dziś ustać, ale autem przyjechał do domu. Tylko co, mam mu zakazać kontaktów z dzieckiem? Młody go uwielbia, dla niego to kochany tatuś... Ale ja nie wyobrażam sobie dzielić się opieką z tym palantem bo wiem, do czego jest zdolny. Nie chodzi tu o żadną zemstę, po prostu ja wiem, że dopóki on będzie z nami miał kontakt to koszmar będzie trwał. Wtedy zaczną się wizyty t., sorry ale nie mogę sobie wyobrazić nawet że Oli jest z nimi a oni w międzyczasie obrzucają się wyzwiskami. Mętlik mam w głowie, tęsknię za czyimś wsparciem, miłością, sama muszę ze wszystkim "walczyć" i sobie radzić, i ciągle myślę czemu my? Czemu akurat ja musiałam wpakować siebie i dziecko w takie g... Czuję się jak zapędzona w kozi róg tak Wam zazdroszczę normalności...

Jeszcze się tu kurde użalam nad sobą.
We wniosku o uregulowanie kontaktow zawsze mozesz zastrzec, ze chcialabys aby kontakty odbywaly sie u Ciebie i nie chcesz zeby dziecko bylo zabierane do dziadkow i tu podajesz konkretne argumenty. Tylko motyw jest taki, ze dziadkowe tez maja prawo zadac widzec z wnukiem.
Rozumiem, ze jest Ci ciezko, a 'tz' zalazl Ci niezle za skore. Ale tu pozniej nie bedzie chodzic o Ciebie- tylko malego. I nie chcialabys, zeby byl taki jak wiekszosc ojcow( tu zapytaj Charlizz i Sylwietty). Nie mozesz zabronic mu spotkan z ojcem, to jest jego swiete prawo obojetnie jak wam sie ukladalo. Sama napisalas, ze maly go uwielbia. Niestety takie jest zycie, macie dziecko wiec czy chcesz czy nie bedziesz musiala sie z nim uzerac przez dlugi czas. Moze zmieni podejscie jak sie rozstaniecie? Moze wlasnie, gdy bedzie musial sam zaopiekowac sie malym glupoty mu przejda( wiesz mozliwe, ze teraz zachowuje sie tak, bo wie ze jestes Ty i zawsze sie mlodym zajmiesz)? Tego nie wiemy, ale bedziesz musiala sie przekonac. Mozesz go skreslic jako partnera( nie da sie ukryc, no jest chujkiem) ale nie skreslaj go jako ojca. Nie bronie go w zadnym wypadku. Ja patrze na to troche z innej perspektywy. Moj tz nie widzial syna prawie 2 lata przez glupia debilke, ktora mysli tylko o swojej dupie i swoim fagasie ktory nia dyryguje.

A co do ostatniego co napisalas tez mam czasami takie odczucie, ze jestem sama ze wszystkim

Do mam ktore sprzedawaly wozek i wysylaly go kurierem! Jak spakowalyscie? Jaka firma? W jedna paczke? Po akcji ze sprzetem ktory wyslalam Kiji mam uraz do kurierow i boje sie, ze kolejny raz cos sie rozwali w przesylce ;/

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 09:54   #3902
charlizz
Zadomowienie

Marsi, znajoma znajomego sprzedaje otulacz, tylko nie wiem czy to o takie coś chodzi, jesteś zainteresowana? bo chyba szukałaś

1404546850573.jpg
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 10:13   #3903
nafiyqa
Zakorzenienie

LITTLE, ja nie sprzedawalam, ale przewozilam z miejsca na miejsce kurierem.
Odlaczylismy kola od gondoli i to wszystko owinelismy razem streczfolia porzadnie kilkanascie razy. Nic sie nie rozpadlo, dojechalo w takim samym stanie jak zawinelismy. Firmy juz nie pamietam, bralismy najtansza po prostu (kur jerzy.pl)

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 10:30   #3904
YellowSheep
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
hejka!

tak mi Cie szkoda
ja sie nie znam ale czy to sadownie nie mozna jakos ustalic zeby kontakty przebiegaly tak a nie inaczej? ze tylko u Ciebie, w twojej obecnosci itd. przynajmniej narazie...
i moze zacznij zbierac jakies dowody, foty, filmiki, smsy zeby w razie czego miec jakies dowody

Pewnie można, tylko czym się będzie różniła ta sytuacja od tego co jest teraz? Że w domu nie będzie spał? Teraz w sumie też widzi dziecko w weekendy. Dalej będą afery o kasę, o to, że ma wszystko gdzieś, będzie mówił że przyjdzie a nie będzie przychodził, potem mały podrośnie będzie tęsknił, będzie się czuł przez niego odrzucony...

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość

Kochana nie kryj kretyna-strasznie współczuję. Czy rozmowa taka ostra ale stanowcza coś da?

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

Cześć Pstryku ... przylaczasz się do porannej kawy?

Nie da

Bawcie się dobrze

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
We wniosku o uregulowanie kontaktow zawsze mozesz zastrzec, ze chcialabys aby kontakty odbywaly sie u Ciebie i nie chcesz zeby dziecko bylo zabierane do dziadkow i tu podajesz konkretne argumenty. Tylko motyw jest taki, ze dziadkowe tez maja prawo zadac widzec z wnukiem.
Rozumiem, ze jest Ci ciezko, a 'tz' zalazl Ci niezle za skore. Ale tu pozniej nie bedzie chodzic o Ciebie- tylko malego. I nie chcialabys, zeby byl taki jak wiekszosc ojcow( tu zapytaj Charlizz i Sylwietty). Nie mozesz zabronic mu spotkan z ojcem, to jest jego swiete prawo obojetnie jak wam sie ukladalo. Sama napisalas, ze maly go uwielbia. Niestety takie jest zycie, macie dziecko wiec czy chcesz czy nie bedziesz musiala sie z nim uzerac przez dlugi czas. Moze zmieni podejscie jak sie rozstaniecie? Moze wlasnie, gdy bedzie musial sam zaopiekowac sie malym glupoty mu przejda( wiesz mozliwe, ze teraz zachowuje sie tak, bo wie ze jestes Ty i zawsze sie mlodym zajmiesz)? Tego nie wiemy, ale bedziesz musiala sie przekonac. Mozesz go skreslic jako partnera( nie da sie ukryc, no jest chujkiem) ale nie skreslaj go jako ojca. Nie bronie go w zadnym wypadku. Ja patrze na to troche z innej perspektywy. Moj tz nie widzial syna prawie 2 lata przez glupia debilke, ktora mysli tylko o swojej dupie i swoim fagasie ktory nia dyryguje.

A co do ostatniego co napisalas tez mam czasami takie odczucie, ze jestem sama ze wszystkim

Do mam ktore sprzedawaly wozek i wysylaly go kurierem! Jak spakowalyscie? Jaka firma? W jedna paczke? Po akcji ze sprzetem ktory wyslalam Kiji mam uraz do kurierow i boje sie, ze kolejny raz cos sie rozwali w przesylce ;/
Wiem z jakiej perspektywy patrzysz i cieszę się że napisałaś coś na ten temat. Tyle, że Twój tż jest dobrym człowiekiem a mój nie. Jeśli będzie chciał mieć kontakt z dzieckiem (a będzie, bo już nawet słyszałam że mi go odbierze) to bardziej na zasadach byłej Twojego tż. Będzie nim manipulował, będzie utrudniał nam życie, mścił się itd. Czuję się winna, że przeze mnie moje dziecko nie będzie miało normalnego dzieciństwa...
YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 11:33   #3905
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Hope u nas tez ok 20 slow a z 10 pojawilo sie w tym tygodniu narazie sie nie martwie a cieszę chodzimy do logopedy mowi ze jest ok ( wiesz byly kiedys wyniki ze Julo moze nie mówić wogole wiec sie ciesze z tego co mamy zreszfa po chinsku non stop gada )
I mamy pierwsze zdanie za sobą a brzmialo dzidzi tju jest

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Yellow chyba mu kubel zimnej wody na leb potdzebny a moze jakbys jak blogerka zrobila to by sie otrzasnol

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Neti przypomni mi co sis z uk z primarka ci przywiozla bo nie moge zdjec znalesc a tz jedzie we wtorek i musze liste zyczen wystosowac , pamietsm ze chyba fajna koszule dla Antonia

mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 11:39   #3906
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Nawijko, jutro jedziemy i w nd wracamy, do domku koleżanki pod Żywiec
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 11:47   #3907
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Hope u nas tez ok 20 slow a z 10 pojawilo sie w tym tygodniu narazie sie nie martwie a cieszę chodzimy do logopedy mowi ze jest ok ( wiesz byly kiedys wyniki ze Julo moze nie mówić wogole wiec sie ciesze z tego co mamy zreszfa po chinsku non stop gada )

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Yellow chyba mu kubel zimnej wody na leb potdzebny a moze jakbys jak blogerka zrobila to by sie otrzasnol

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Neti przypomni mi co sis z uk z primarka ci przywiozla bo nie moge zdjec znalesc a tz jedzie we wtorek i musze liste zyczen wystosowac , pamietsm ze chyba fajna koszule dla Antonia

Koszula granat/dzins w kratę z bordem. I latki na łokciach. Foty nie szczele bo siedze u fryzjera.

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 11:52   #3908
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość

Cytat:
Pewnie można, tylko czym się będzie różniła ta sytuacja od tego co jest teraz? Że w domu nie będzie spał? Teraz w sumie też widzi dziecko w weekendy. Dalej będą afery o kasę, o to, że ma wszystko gdzieś, będzie mówił że przyjdzie a nie będzie przychodził, potem mały podrośnie będzie tęsknił, będzie się czuł przez niego odrzucony...
Cytat:
Wiem z jakiej perspektywy patrzysz i cieszę się że napisałaś coś na ten temat. Tyle, że Twój tż jest dobrym człowiekiem a mój nie. Jeśli będzie chciał mieć kontakt z dzieckiem (a będzie, bo już nawet słyszałam że mi go odbierze) to bardziej na zasadach byłej Twojego tż. Będzie nim manipulował, będzie utrudniał nam życie, mścił się itd. Czuję się winna, że przeze mnie moje dziecko nie będzie miało normalnego dzieciństwa...
no wlasnie tym ze bedzies miec jakikolwiek wplyw na to aby ćwok nie manipulowal dzieckiem, nie gadal mu glupot, nie oczernial Cie itd.! jesli kontakty beda wygladac tak ze tatulek bierze mlodego do siebie to pozamiatane :/ bo nie wiesz co tam sie bedzie wyczyniac :/ albo co gorsze - wlasnie wiesz. ja najzwyczajniej w swiecie balabym sie oddac swoje dziecko takiemu komus! a tak przynajmniej bedziesz wiedziec co sie dzieje i co sie mowi...
po drugie - chcesz kopa w zad???? gdzie tu jest twoja wina, no gdzie sie pytam?! jak przez Ciebie mlody nie bedzie mial normalnego dziecinstwa? jesli juz to przez zas.ranego tatulka! twojej winy w tym nie ma, slyszysz?! jestes psychicznie, i fizycznie zmeczona, ćwok ciagle doklada do pieca i w ten sposob pograza Cie psychicznie dlatego masz takie mysli
poza tym nie jest wcale powiedziane ze mlody bedzie mial "przegrane" dziecinstwo, moze to akurat kazdemu wyjdzie to na zdrowie
nie wiesz co przyniesie przyszlosc mimo wszystko trzeba byc dobrej mysli
a jakie sa twoje plany wobec tz na chwile obecna?

Edytowane przez pstryczek84
Czas edycji: 2014-07-05 o 11:54
pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 11:56   #3909
misiaeel
Wtajemniczenie

hej

Mąż pojechał na konferencje do Warszawy, Mama niedługo jedzie do domu i zostaniemy same:/

a byłyśmy wczoraj w manufakturze, zrobili tam plażę. Hania po piachu biegała, bawiła się z dziećmi. mega gorąc był, ale z takich bambusowych parasoli leciała mgiełka, więc szło wytrzymać oczywiście masa dzieci a bidna moja dostała piłką od siatki w głowę na szczęście nie mocno:/ ale przestraszyłam się:/

Debrah dziewczyny wszystko napisały. ja się z tym zgadam

szaja eh chłopy udanego wypoczynku!

nawijko dawaj to zdjęcie!

Yellow bardzo Ci współczuje tych przejść z Tż. ja mojego po takim zachowaniu już bym w dupe kopnęła:/

hope ale super z ta przeprowadzką

pstryczku genialna ta piaskownica! u nas pod blokiem są takie dwa żółwie, wejdzie Hania i inne dziecko i miejsca nie ma

a co do mowy. Hania dość sporo powtarza, ale przekręca bardzo. w dzień Jej się buzia nie zamyka, ale po swojemu;p coś mi tłumaczy ja przytakuje ale zupełnie nie wiem o co chodzi
chociaż dzisiaj na placu zabaw wołała totusia (Piotruś), szukała tamyk(kamyków

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 12:22   #3910
pstryczek84
Zakorzenienie

To sie synus naspal - 25 minut

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 13:06   #3911
mala_19kw
Zakorzenienie

Szajka-co to za rybę z biedronki polecalas i jaka cena?
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 14:49   #3912
jakajakaja5
Raczkowanie

Cześć dziewczyny! !! Mały śpi w ja nadrabiam Was na tel.
Odnośnie Debrah to mam zdanie podobne do większości. Nie żyję ściśle wedle Twoich zasad ale te cenne uwagi czasami dużo dają. Są sytuacje że nie wiem co zrobić i wtedy zapala mi się żaróweczka nad głową jak u Pomysłowego Dobtomira i już wiem co czynić. Z resztą uwagi Szaji czy medyczne Kiji sa nieocenione. Co doświadczenie to jednak doświadczenie.
Ten otulacz bomba sprawa! Pewno Marsi się skusi :p

Ja dzisiaj nalalam wody do basenu i maly jak wstanie to będzie się kompal.
Dzis mam małe święto wiec jakieś ciacho i grilla będziemy uskuteczniac rodzinnie. A 7.07 nasza 7 rocznica ślubu. Hihihi same 7
Tęsknię za wami ale paskudnie się czuje. Ciagle mam mdłości i juz 3 kg z jechałam.
Do zobaczenia w tygodniu.
Aha ja Was Przepraszam za prywate ale komu mam się nie chwalić jak nie Wam ?! Znalazlam w końcu mieszkanie!!!!!!!!!!! Na przełomie lipca i sierpnia przeprowadzka. A co najlepsze to to że koszt 4 pokojowego mieszkania na średnio wysokim standardzie na strzeżonym osiedlu jest minimalne wyższy od tego co teraz płace za dwupokojowe w przyziemiu. No perełka. A co najlepsze to ze do mieszkania przynależy miejsce parkingowe w garażu i na osiedlu jest żłobek z dofinansowaniem z ue i kosztuje tylko 500 zl. Wszystko wiec pomimo tej mojej ciąży bliźniaczej układa się po myśli.
jakajakaja5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 15:14   #3913
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

O Proszę. . Baleronik w całej okazałości

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1404566029636.jpg (105,3 KB, 79 załadowań)

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
Stary 2014-07-05, 15:19   #3914
jakajakaja5
Raczkowanie

Cytat:

Wariatka !!! Super wyglądasz !!!! Ani mi się waż obrażać samej siebie !!!!
Udanej zabawy
jakajakaja5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 15:20   #3915
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez jakajakaja5 Pokaż wiadomość
Wariatka !!! Super wyglądasz !!!! Ani mi się waż obrażać samej siebie !!!!
Udanej zabawy
Dziękuję no ale nie do końca się z Tobą zgadzam. ..:p

Stary 2014-07-05, 15:37   #3916
charlizz
Zadomowienie

Neti, super wyglądasz!!!!Nie pitol :p

Stary 2014-07-05, 15:45   #3917
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Neti, super wyglądasz!!!!Nie pitol :p

Charlizz czy Ty chcesz w dupkę ode? Unikasz mnie? Ile razy już Cię wywołuje? :p

Stary 2014-07-05, 16:10   #3918
BlackSanctum
Zakorzenienie

Neti, moim zdaniem wyglądasz bardzo ładnie. Jaki baleronik? Puknij się.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 16:12   #3919
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
LITTLE, ja nie sprzedawalam, ale przewozilam z miejsca na miejsce kurierem.
Odlaczylismy kola od gondoli i to wszystko owinelismy razem streczfolia porzadnie kilkanascie razy. Nic sie nie rozpadlo, dojechalo w takim samym stanie jak zawinelismy. Firmy juz nie pamietam, bralismy najtansza po prostu (kur jerzy.pl)

pewnie dhl ja wysylalam wlasnie przez ☠ojezuwyczachowalo mi kur jerzy .pl☠ orbitreka Kiji, firma DHL i nigdy juz nie wysle nic przez te firme ;/ Z tym streczem to dobry pomysl, dol gondolki w sumie moglabym jakims styropianem oblozyc? No uraz mam straszny po tej akcji i sie boje, a na tablicy cos brak chetnych na rozowy wozek

Cytat:

Nie da

Bawcie się dobrze

Mozliwe, ze tak mowi, bo boi sie tego z Twojej strony, ze Ty bedziesz chciala mu go odebrac, organiczac kontakty. Wiesz, zawsze na poczatku mozesz sprobowac po dobroci( co do bylej tza, na poczatku mimo jej akcji, w miare sie dogadywali w kwestiach zwiazanych z malcem, dopiero gdy wyjechala do swojego sponsora on zaczac macic jej w glowie, rzadzic nia, wypowiadac sie za nia, a jest bardzo podatna na wplywy otoczenia. My szlismy jej na reke, zeby ulozyla sobie zycie, widac jak sie odplacila..., wytlumaczyc, ze mimo wszystko chcialabys, zeby Oli mial ojca caly czas i zeby wasze potencjalne rozstanie nie odbilo sie na ich kontaktach. Jesli bedzie sie burzyc mimo dobrej woli, to ja i Charlizz na pewno tez sluzymy radami odnosnie wnioskow i spraw sadowych :P
Ale licze, ze moze uda wam sie dogadac dla dobra malucha moze cos mu do lba dotrze.

Cytat:

glupias! Ja tu baleronu nie widze, widze Twoja ciezka prace i podziwiam, bo ja poleglam i zwyczajnie lenistwo wzielo gore...

Dawalyscie juz majonez bablom? Mozna juz? Mysle, bo zrobilam paste jajeczna, dalam tam z 3 lyzki majonezu i 1 keczupu i nie wiem czy dac jej nie czy nie

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry

Edytowane przez litllesweetangel
Czas edycji: 2014-07-05 o 16:16
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 16:26   #3920
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Neti, moim zdaniem wyglądasz bardzo ładnie. Jaki baleronik? Puknij się.
Dziękuję. ..a na pukanie dzisiaj tez liczę:p
kiedyś to na każdym weselu w łazience był numerek tylko nie na własnym:p

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
pewnie dhl ja wysylalam wlasnie przez ☠ojezuwyczachowalo mi kur jerzy .pl☠ orbitreka Kiji, firma DHL i nigdy juz nie wysle nic przez te firme ;/ Z tym streczem to dobry pomysl, dol gondolki w sumie moglabym jakims styropianem oblozyc? No uraz mam straszny po tej akcji i sie boje, a na tablicy cos brak chetnych na rozowy wozek

Mozliwe, ze tak mowi, bo boi sie tego z Twojej strony, ze Ty bedziesz chciala mu go odebrac, organiczac kontakty. Wiesz, zawsze na poczatku mozesz sprobowac po dobroci( co do bylej tza, na poczatku mimo jej akcji, w miare sie dogadywali w kwestiach zwiazanych z malcem, dopiero gdy wyjechala do swojego sponsora on zaczac macic jej w glowie, rzadzic nia, wypowiadac sie za nia, a jest bardzo podatna na wplywy otoczenia. My szlismy jej na reke, zeby ulozyla sobie zycie, widac jak sie odplacila..., wytlumaczyc, ze mimo wszystko chcialabys, zeby Oli mial ojca caly czas i zeby wasze potencjalne rozstanie nie odbilo sie na ich kontaktach. Jesli bedzie sie burzyc mimo dobrej woli, to ja i Charlizz na pewno tez sluzymy radami odnosnie wnioskow i spraw sadowych :P
Ale licze, ze moze uda wam sie dogadac dla dobra malucha moze cos mu do lba dotrze.
glupias! Ja tu baleronu nie widze, widze Twoja ciezka prace i podziwiam, bo ja poleglam i zwyczajnie lenistwo wzielo gore...

Dawalyscie juz majonez bablom? Mozna juz? Mysle, bo zrobilam paste jajeczna, dalam tam z 3 lyzki majonezu i 1 keczupu i nie wiem czy dac jej nie czy nie
Dziękuję. Naprawdę jesteście mile ale.....
To tylko kop do dalszej pracy nad sobą

Ja bym już dala. Tyle że u nas się nie jada odkąd mam "ciało w budowie"

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1404570384755.jpg (8,5 KB, 6 załadowań)

Stary 2014-07-05, 17:16   #3921
misiaeel
Wtajemniczenie

neti wyglądasz bardzo ładnie, elegancko
a Antonio to skóra zdarta z Ciebie!

jaka super z tym mieszkaniem!

little nie dawałam majonezu jeszcze

Zrobiłam dzisiaj Hani schab z warzywami. nie zjadła. dla siebie miałam pierogi ze szpinakiem z mojego ulubionego mięsnego zjadła 6

Aniołki[*][*]25.01.2012
Stary 2014-07-05, 18:59   #3922
BlackSanctum
Zakorzenienie

Ale cisza.

My właśnie kończymy sprzątanie, ostatnie poprawki, odkurzanie i będzie wszystko gotowe.
Stary 2014-07-05, 19:11   #3923
Delicjanka
Zakorzenienie

Odkryliśmy gniazdo szerszeni na działce;/ straż pożarna już się tym nie zajmuje, w pon dzwonie i niech przyjeżdzają się tego pozbyć, bo niebezpiecznie...

smutno mi, tzt na dzialce robi elektryke a ja sama z A. ech wiem wiem, mus to mus.

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Edytowane przez Delicjanka
Czas edycji: 2014-07-05 o 19:17
Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 19:13   #3924
blogerka
Wtajemniczenie

Black - widzę, że jesteś.
Miałaś może styczność z pro longwear z MAC'a?
Albo może spotkałaś się z jakimiś opiniami?
Stary 2014-07-05, 19:23   #3925
misiaeel
Wtajemniczenie

Deli też sama siedzię:/

Black pokażesz końcowy efekt? kiedyś elllmi polecałaś jakiś krem/podkład coś w stylu BB z biedronki, pamiętasz może co to było;p?

Aniołki[*][*]25.01.2012
Stary 2014-07-05, 19:40   #3926
Ultra81
Rozeznanie

Hej dziewczeta!
My dzis wreszcie zabralismy Myche na plaze i byl szal Na poczatku lekki dystans, ale potem czolganie sie w piachu, lezenie, machanie rekami i nogami, przespywanie i gonitwa. I oczywiscieobowiazkowe moczenie stop, chlapanie itp. Jednym slowem - czad

Teraz tz robi kolacje, a ja juz leze i pachne

Przeczytalam wszystko, zapamietalam troche

Neti - bardzo ladnie wygladasz! Klasa!

Yellow - buziak dla Ciebie i duzo sily!

Pstryczku - fantastyczna piaskownica

Black - zapomnialam wczesniej napisac: niesamowita jest Oliwka z tym liczeniem

Szaja - udanego wypoczynku i "odfochania" sie tz

Jaka - fanie, ze udalo sie z mieszkankiem

Hope - super, ze juz u siebie

Nawijko - padlam z tekstu nt. tepej strzaly i tel. Swoja droga pytanie mam: w jakiej dzielnicy teraz mieszkasz? Tak z ciekawosci pytam, zastanawiam sie, czy daleko do Ciebie mam

Milego wieczoru, spadam na kolacje
Ultra81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 19:46   #3927
charlizz
Zadomowienie

Neti, chyba coś przegapiłam

Stary 2014-07-05, 20:19   #3928
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
Black - widzę, że jesteś.
Miałaś może styczność z pro longwear z MAC'a?
Albo może spotkałaś się z jakimiś opiniami?
Tak, miałam 2 opakowania - jest super. Muszę kupić, bo wykończyłam go kilka miesięcy temu i od tamtej pory mam tylko kilka innych, tańszych - a ten jest nie do zdarcia i dobrze kryje. Dobry do cery tłustej, bo świetnie się trzyma.

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
Black pokażesz końcowy efekt? kiedyś elllmi polecałaś jakiś krem/podkład coś w stylu BB z biedronki, pamiętasz może co to było;p?
Tak, pokażę. Zrobię dzisiaj zdjęcie swojego kącika makijażowego.

A co do kremu BB, to Elllmi akurat polecałam lekki podkład matujący z Celii - o ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...orygujacy.html
Stary 2014-07-05, 20:25   #3929
Debrah
Zakorzenienie

Hej! My dziś aktywny dzień poza domem, Facebookowe już zdjęcia widziały
Piątkowy egzamin zdałam, jutro kolejny i noc nauki przede mną ale może dam radę. Egzamin ciężki bo z psychiatrii.

Black~ zostały ci paletki jeszcze jakieś? Polecisz mi coś co daje fajny koloryt buzi latem, rozświetla czy coś,?

Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 20:34   #3930
nafiyqa
Zakorzenienie

Szajka, milego pobytu

Black, tez czekam na kącik

Little, znalazlam potwierdzenie wysylki - to byl ups.
Ja w sumie sporo rzeczy wysylam kurierem, nigdy nie mialam zlych doswiadczen. Wiele zalezy od sposobu spakowania.

Cytat:
Napisane przez Ultra81 Pokaż wiadomość
Nawijko - padlam z tekstu nt. tepej strzaly i tel. Swoja droga pytanie mam: w jakiej dzielnicy teraz mieszkasz? Tak z ciekawosci pytam, zastanawiam sie, czy daleko do Ciebie mam

Milego wieczoru, spadam na kolacje
Ujescisko okolice Carrefour Express.
Podejrzewam, ze blizej niz z dawnej lokalizacji (Zabianka), ale wciaz kawalek

Misia, z checia bym wstawila zdjecie, ale ja wciaz nie wiem jak to zrobic
Ktos mi pomoze?
Mam zdjecie na tel, nie umiem go tu wstawic, przez aplikacje nie da rady (niebonie, aplikacja mnie nie uswiadomila dlaczego ).

Co za dzien
Kuba zaliczyl apogeum wyjca, krzykacza, piskacza, a moje uszy juz kolo poludnia wolaly o litosc. Potykal sie o wlasny cien, co chwile ryk, jesc wlasciwie NIC (a przepraszam, Kubus zjadl obiadek niczym szejk podczas kapieli w wannie ).
Poprosze medal za cierpliwosc, wytrwalam!!

Poza tym nic mi sie dzis nie udaje
Napalilam sie wczoraj na rower, a ze nawijka to mistrz oszczednosci, wiec znalazlam cudna uzywke () na regionalnym portalu.
Dzwonie rano, a tu... nieaktualne od kilku minut
Takie cudoooooo

Potem pojechalismy po tv, nie ma na stanie
Tesciowa miala sie zajac Kuba, my mielismy jechac do ikei (Deli ) i do Obi po farby. Dzwoni t. - zmienila plany

W koncu udalo sie nam dorwac tv w innym sklepie i mamy gdzie ogladac mecze, sialalalaaaaaaaaaaaaaaa

Mit o niezdecydowanej nawijce (tv wybrany w kilka godzin!!) powoli upada

Jutro t.u nas, takze spadam zagrzebac sie w gary.

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości