|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Lurker ;)
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
Cytat:
Rozumiem, ze jest Ci ciezko, a 'tz' zalazl Ci niezle za skore. Ale tu pozniej nie bedzie chodzic o Ciebie- tylko malego. I nie chcialabys, zeby byl taki jak wiekszosc ojcow( tu zapytaj Charlizz i Sylwietty). Nie mozesz zabronic mu spotkan z ojcem, to jest jego swiete prawo obojetnie jak wam sie ukladalo. Sama napisalas, ze maly go uwielbia. Niestety takie jest zycie, macie dziecko wiec czy chcesz czy nie bedziesz musiala sie z nim uzerac przez dlugi czas. Moze zmieni podejscie jak sie rozstaniecie? Moze wlasnie, gdy bedzie musial sam zaopiekowac sie malym glupoty mu przejda( wiesz mozliwe, ze teraz zachowuje sie tak, bo wie ze jestes Ty i zawsze sie mlodym zajmiesz)? Tego nie wiemy, ale bedziesz musiala sie przekonac. Mozesz go skreslic jako partnera( nie da sie ukryc, no jest chujkiem) ale nie skreslaj go jako ojca. Nie bronie go w zadnym wypadku. Ja patrze na to troche z innej perspektywy. Moj tz nie widzial syna prawie 2 lata przez glupia debilke, ktora mysli tylko o swojej dupie i swoim fagasie ktory nia dyryguje. A co do ostatniego co napisalas tez mam czasami takie odczucie, ze jestem sama ze wszystkim Do mam ktore sprzedawaly wozek i wysylaly go kurierem! Jak spakowalyscie? Jaka firma? W jedna paczke? Po akcji ze sprzetem ktory wyslalam Kiji mam uraz do kurierow i boje sie, ze kolejny raz cos sie rozwali w przesylce ;/
|
|
#3902 |
|
Zadomowienie
|
Marsi, znajoma znajomego sprzedaje otulacz, tylko nie wiem czy to o takie coś chodzi, jesteś zainteresowana? bo chyba szukałaś
1404546850573.jpg Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
LITTLE, ja nie sprzedawalam, ale przewozilam z miejsca na miejsce kurierem.
Odlaczylismy kola od gondoli i to wszystko owinelismy razem streczfolia porzadnie kilkanascie razy. Nic sie nie rozpadlo, dojechalo w takim samym stanie jak zawinelismy. Firmy juz nie pamietam, bralismy najtansza po prostu (kur jerzy.pl) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3904 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Bawcie się dobrze ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
Hope u nas tez ok 20 slow a z 10 pojawilo sie w tym tygodniu narazie sie nie martwie a cieszę chodzimy do logopedy mowi ze jest ok ( wiesz byly kiedys wyniki ze Julo moze nie mówić wogole wiec sie ciesze z tego co mamy zreszfa po chinsku non stop gada )
I mamy pierwsze zdanie za sobą a brzmialo dzidzi tju jest Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Yellow chyba mu kubel zimnej wody na leb potdzebny a moze jakbys jak blogerka zrobila to by sie otrzasnol Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Neti przypomni mi co sis z uk z primarka ci przywiozla bo nie moge zdjec znalesc a tz jedzie we wtorek i musze liste zyczen wystosowac , pamietsm ze chyba fajna koszule dla Antonia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3906 |
|
Konto usunięte
|
Nawijko, jutro jedziemy i w nd wracamy, do domku koleżanki pod Żywiec
|
|
|
|
#3907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3908 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
po drugie - chcesz kopa w zad???? gdzie tu jest twoja wina, no gdzie sie pytam?! jak przez Ciebie mlody nie bedzie mial normalnego dziecinstwa? jesli juz to przez zas.ranego tatulka! twojej winy w tym nie ma, slyszysz?! jestes psychicznie, i fizycznie zmeczona, ćwok ciagle doklada do pieca i w ten sposob pograza Cie psychicznie dlatego masz takie mysli poza tym nie jest wcale powiedziane ze mlody bedzie mial "przegrane" dziecinstwo, moze to akurat kazdemu wyjdzie to na zdrowie ![]() nie wiesz co przyniesie przyszlosc a jakie sa twoje plany wobec tz na chwile obecna? Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2014-07-05 o 11:54 |
||
|
|
|
#3909 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
Mąż pojechał na konferencje do Warszawy, Mama niedługo jedzie do domu i zostaniemy same:/ a byłyśmy wczoraj w manufakturze, zrobili tam plażę. Hania po piachu biegała, bawiła się z dziećmi. mega gorąc był, ale z takich bambusowych parasoli leciała mgiełka, więc szło wytrzymać oczywiście masa dzieci a bidna moja dostała piłką od siatki w głowę na szczęście nie mocno:/ ale przestraszyłam się:/Debrah dziewczyny wszystko napisały. ja się z tym zgadam szaja eh chłopy udanego wypoczynku! nawijko dawaj to zdjęcie! Yellow bardzo Ci współczuje tych przejść z Tż. ja mojego po takim zachowaniu już bym w dupe kopnęła:/ hope ale super z ta przeprowadzką pstryczku genialna ta piaskownica! u nas pod blokiem są takie dwa żółwie, wejdzie Hania i inne dziecko i miejsca nie ma ![]() a co do mowy. Hania dość sporo powtarza, ale przekręca bardzo. w dzień Jej się buzia nie zamyka, ale po swojemu;p coś mi tłumaczy ja przytakuje ale zupełnie nie wiem o co chodzi chociaż dzisiaj na placu zabaw wołała totusia (Piotruś), szukała tamyk(kamyków
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
Szajka-co to za rybę z biedronki polecalas i jaka cena?
|
#3912 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny! !! Mały śpi w ja nadrabiam Was na tel.
Odnośnie Debrah to mam zdanie podobne do większości. Nie żyję ściśle wedle Twoich zasad ale te cenne uwagi czasami dużo dają. Są sytuacje że nie wiem co zrobić i wtedy zapala mi się żaróweczka nad głową jak u Pomysłowego Dobtomira i już wiem co czynić. Z resztą uwagi Szaji czy medyczne Kiji sa nieocenione. Co doświadczenie to jednak doświadczenie. Ten otulacz bomba sprawa! Pewno Marsi się skusi :p Ja dzisiaj nalalam wody do basenu i maly jak wstanie to będzie się kompal. Dzis mam małe święto wiec jakieś ciacho i grilla będziemy uskuteczniac rodzinnie. A 7.07 nasza 7 rocznica ślubu. Hihihi same 7 Tęsknię za wami ale paskudnie się czuje. Ciagle mam mdłości i juz 3 kg z jechałam. Do zobaczenia w tygodniu. Aha ja Was Przepraszam za prywate ale komu mam się nie chwalić jak nie Wam ?! Znalazlam w końcu mieszkanie!!!!!!!!!!! Na przełomie lipca i sierpnia przeprowadzka. A co najlepsze to to że koszt 4 pokojowego mieszkania na średnio wysokim standardzie na strzeżonym osiedlu jest minimalne wyższy od tego co teraz płace za dwupokojowe w przyziemiu. No perełka. A co najlepsze to ze do mieszkania przynależy miejsce parkingowe w garażu i na osiedlu jest żłobek z dofinansowaniem z ue i kosztuje tylko 500 zl. Wszystko wiec pomimo tej mojej ciąży bliźniaczej układa się po myśli. |
|
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
O Proszę. . Baleronik w całej okazałości
|
#3914 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3916 |
|
Zadomowienie
|
Neti, super wyglądasz!!!!Nie pitol :p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:pWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
Neti, moim zdaniem wyglądasz bardzo ładnie.
Jaki baleronik? Puknij się.
|
|
|
|
#3919 | |||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
ja wysylalam wlasnie przez ☠ojezuwyczachowalo mi kur jerzy .pl☠ orbitreka Kiji, firma DHL i nigdy juz nie wysle nic przez te firme ;/ Z tym streczem to dobry pomysl, dol gondolki w sumie moglabym jakims styropianem oblozyc? No uraz mam straszny po tej akcji i sie boje, a na tablicy cos brak chetnych na rozowy wozek ![]() Cytat:
Ale licze, ze moze uda wam sie dogadac dla dobra malucha ![]() moze cos mu do lba dotrze. Cytat:
Dawalyscie juz majonez bablom? Mozna juz? Mysle, bo zrobilam paste jajeczna, dalam tam z 3 lyzki majonezu i 1 keczupu i nie wiem czy dac jej nie czy nie ![]()
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2014-07-05 o 16:16 |
|||
|
|
|
#3920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś to na każdym weselu w łazience był numerek tylko nie na własnym:pCytat:
To tylko kop do dalszej pracy nad sobą ![]() Ja bym już dala. Tyle że u nas się nie jada odkąd mam "ciało w budowie" ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3921 |
|
Wtajemniczenie
|
neti wyglądasz bardzo ładnie, elegancko
a Antonio to skóra zdarta z Ciebie! ![]() jaka super z tym mieszkaniem! little nie dawałam majonezu jeszcze Zrobiłam dzisiaj Hani schab z warzywami. nie zjadła. dla siebie miałam pierogi ze szpinakiem z mojego ulubionego mięsnego zjadła 6
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
Ale cisza.
My właśnie kończymy sprzątanie, ostatnie poprawki, odkurzanie i będzie wszystko gotowe. |
|
|
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
Odkryliśmy gniazdo szerszeni na działce;/ straż pożarna już się tym nie zajmuje, w pon dzwonie i niech przyjeżdzają się tego pozbyć, bo niebezpiecznie...
smutno mi, tzt na dzialce robi elektryke a ja sama z A. ech wiem wiem, mus to mus.
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-07-05 o 19:17 |
|
|
|
#3924 |
|
Wtajemniczenie
|
Black - widzę, że jesteś.
Miałaś może styczność z pro longwear z MAC'a? Albo może spotkałaś się z jakimiś opiniami?
|
#3925 |
|
Wtajemniczenie
|
Deli też sama siedzię:/
Black pokażesz końcowy efekt? kiedyś elllmi polecałaś jakiś krem/podkład coś w stylu BB z biedronki, pamiętasz może co to było;p?
|
#3926 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczeta!
My dzis wreszcie zabralismy Myche na plaze i byl szal Na poczatku lekki dystans, ale potem czolganie sie w piachu, lezenie, machanie rekami i nogami, przespywanie i gonitwa. I oczywiscieobowiazkowe moczenie stop, chlapanie itp. Jednym slowem - czad ![]() Teraz tz robi kolacje, a ja juz leze i pachne ![]() Przeczytalam wszystko, zapamietalam troche ![]() Neti - bardzo ladnie wygladasz! Klasa! Yellow - buziak dla Ciebie i duzo sily! Pstryczku - fantastyczna piaskownica ![]() Black - zapomnialam wczesniej napisac: niesamowita jest Oliwka z tym liczeniem Szaja - udanego wypoczynku i "odfochania" sie tz Jaka - fanie, ze udalo sie z mieszkankiem ![]() Hope - super, ze juz u siebie ![]() Nawijko - padlam z tekstu nt. tepej strzaly i tel. Swoja droga pytanie mam: w jakiej dzielnicy teraz mieszkasz? Tak z ciekawosci pytam, zastanawiam sie, czy daleko do Ciebie mam ![]() Milego wieczoru, spadam na kolacje
|
|
|
|
#3927 |
|
Zadomowienie
|
Neti, chyba coś przegapiłam
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę kupić, bo wykończyłam go kilka miesięcy temu i od tamtej pory mam tylko kilka innych, tańszych - a ten jest nie do zdarcia i dobrze kryje. Dobry do cery tłustej, bo świetnie się trzyma. Cytat:
A co do kremu BB, to Elllmi akurat polecałam lekki podkład matujący z Celii - o ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...orygujacy.html
|
||
|
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! My dziś aktywny dzień poza domem, Facebookowe już zdjęcia widziały
![]() Piątkowy egzamin zdałam, jutro kolejny i noc nauki przede mną ale może dam radę. Egzamin ciężki bo z psychiatrii. Black~ zostały ci paletki jeszcze jakieś? Polecisz mi coś co daje fajny koloryt buzi latem, rozświetla czy coś,? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3930 | |
|
Zakorzenienie
|
Szajka, milego pobytu
Black, tez czekam na kącik Little, znalazlam potwierdzenie wysylki - to byl ups. Ja w sumie sporo rzeczy wysylam kurierem, nigdy nie mialam zlych doswiadczen. Wiele zalezy od sposobu spakowania. Cytat:
okolice Carrefour Express.Podejrzewam, ze blizej niz z dawnej lokalizacji (Zabianka), ale wciaz kawalek ![]() Misia, z checia bym wstawila zdjecie, ale ja wciaz nie wiem jak to zrobic ![]() Ktos mi pomoze? ![]() Mam zdjecie na tel, nie umiem go tu wstawic, przez aplikacje nie da rady (niebonie, aplikacja mnie nie uswiadomila dlaczego ).Co za dzien ![]() Kuba zaliczyl apogeum wyjca, krzykacza, piskacza, a moje uszy juz kolo poludnia wolaly o litosc. Potykal sie o wlasny cien, co chwile ryk, jesc wlasciwie NIC (a przepraszam, Kubus zjadl obiadek niczym szejk podczas kapieli w wannie ).Poprosze medal za cierpliwosc, wytrwalam!! Poza tym nic mi sie dzis nie udaje Napalilam sie wczoraj na rower, a ze nawijka to mistrz oszczednosci, wiec znalazlam cudna uzywke ( Dzwonie rano, a tu... nieaktualne od kilku minut Takie cudoooooo Potem pojechalismy po tv, nie ma na stanie Tesciowa miala sie zajac Kuba, my mielismy jechac do ikei (Deli ) i do Obi po farby. Dzwoni t. - zmienila plany W koncu udalo sie nam dorwac tv w innym sklepie i mamy gdzie ogladac mecze, sialalalaaaaaaaaaaaaaaa ![]() Mit o niezdecydowanej nawijce (tv wybrany w kilka godzin!!) powoli upada Jutro t.u nas, takze spadam zagrzebac sie w gary. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.

tak Wam zazdroszczę normalności...

gdzie tu jest twoja wina, no gdzie sie pytam?! jak przez Ciebie mlody nie bedzie mial normalnego dziecinstwa? jesli juz to przez zas.ranego tatulka! twojej winy w tym nie ma, slyszysz?! jestes psychicznie, i fizycznie zmeczona, ćwok ciagle doklada do pieca i w ten sposob pograza Cie psychicznie dlatego masz takie mysli 
udanego wypoczynku! 
:p