Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXVIII - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-05, 11:35   #301
madziaa2809
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXVIII

Cytat:
Napisane przez Mija62 Pokaż wiadomość
Wczoraj w biedronie wyciągnęłam z pudełka tą szczotke TT i jest strasznie tandetna, przy rozczesywaniu włosów bałabym się, że sie rozleci. Także ja zrezygnowałam z zakupu.
ja już w opakowaniu widziałam, że jest tandetna... nie była nawet dobrze sklejona i obawiam się, że przy moich włosach i pociągnięciach by się rozpadła :/
madziaa2809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 11:36   #302
iwona516
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Rozumiem, ze mowisz o sobie
Nie wiem jakim cudem to wywnioskowałs z mojej wpowiedzi miałam na myśli wizazanke powyżej .
Rozczaruje cie bo ja nie mam w zwyczaju wyciagac czegokolwiek z pudelek czy psikac w sklepie dezodoranty nawt jakby stał luzem.
iwona516 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 11:37   #303
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Dziękuję
Ten jasny perłowy blond chyba byłby ok.
Da się tę farbę jakoś podzielić na kilka aplikacji? Bo nie mam całych włosów rozjaśnionych, więc większość by się zmarnowała gdyby się nie dało na kilka razy użyć.
Kasztanko, mi jedno opakowanie starcza na 2 aplikacje. Tylko, że ja nie rozcieńczam w tym aplikatorze, a w kubku i nakładam szczoteczką do zębów. Do tego są rękawiczki (wąskie, dla mnie plus, bo mam szczupłe dłonie) i odżywka (bardzo dobra).
Stary 2014-07-05, 11:41   #304
KiLaNeCzKa
Zakorzenienie

Witajcie
Wątek tak ciekawy, że na jego czytaniu spędziłam cały wczorajszy wieczór i dzisiejszy ranek.
Kupiłam wczoraj skrzyp ze szczotką i jestem zadowolona. Mam długie i gęste włosy, a ona lepiej sobie radzi od szczotki za 50zł z włosiem dzika.
Orginalnego TT nie mam, ale macałam i wydaje mi się, że wypustki są bardziej gumowe, natomiast w biedronkowej z miękkiego plastiku. Dobrze masuje skórę głowy
I na koniec historia z wczoraj. Stoję ze skrzypem w ręce, zastanawiam się czy brać, czy też może raczej nie. Do kasy podchodzi kobietka z pełniusieńkim wózkiem, nagle podbiega pracownik biedronki i krzyczy: -nie! nie do tej kasy, do następnej! potrzebuję koleżankę na gwałt!! Wszyscy w szoku, kasjerka buzię otworzyła i tylko patrzy, a kobietka z pełną powagą: - no jak tak... jak na gwałt... to może ja faktycznie pójdę do innej kasy...
KiLaNeCzKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 11:41   #305
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona516 Pokaż wiadomość
Nie wiem jakim cudem to wywnioskowałs z mojej wpowiedzi miałam na myśli wizazanke powyżej .
Rozczaruje cie bo ja nie mam w zwyczaju wyciagac czegokolwiek z pudelek czy psikac w sklepie dezodoranty nawt jakby stał luzem.
Mea culpa, zagapilam sie bo duzo nadrabialam i bylam przekonana, ze to post tej samej osoby

PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 12:50   #306
olusssiAA28
Raczkowanie

Ostatnio zauważyłam w moje Biedronce kawę Nescafe Gold Crema chyba za 19,99 zł - czy któraś z Was są piła? Czy lepsza jest Nescafe Sensazione Creme? A jak się ma do nich Jacobs Velvet - smaczna?

U mnie jak zwykle herbaciane braki. Czy u Was też już nie ma zielonej herbaty z maliną? To była limitowanka? Mięty i melisy też brak - same rumianki.

Przy lodach kipisz... :/
Sałatka z pieczonych buraków:
http://littlestripedmug.blogspot.com...h-burakow.html
olusssiAA28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 12:57   #307
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

według strony biedronki u mnie już w 3 sklepach można płacić karta, szkoda, ze tam nie kupuje....
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-05, 12:59   #308
22nika27
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
dziękuję, ciekawe co mi odpiszą
22nika27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 13:04   #309
5287fbd816f6100f127b74ceb000e25853ab3de7_5f7a53f2a8770
Konto usunięte

kupiłam tą soniczną szczoteczkę do zębów, ale chyba nie umiem nią myć zębów
jest malutka, fajna zamykana, będzie na wyjazd
5287fbd816f6100f127b74ceb000e25853ab3de7_5f7a53f2a8770 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 13:15   #310
22nika27
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez joelina Pokaż wiadomość
Nie działała 3 dni i też próbowałam różne przeglądarki ale nic to nie dawało. Próbowałam wielokrotnie wejść na stronę i 3-go dnia normalnie weszła i od tamtej pory jest ok.
Ja ciągle próbuję i nic , już nie wiem który dzień mi nie działa

Ale macie fajne niektóre wyprzedaże, u mnie nic nowego nie dołożyli a np. bloki dla małego by mi się przydały.
22nika27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 13:19   #311
malutka89
Zakorzenienie

Dziękuje za odpowiedzi w sprawie mini prostownicy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
malutka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 13:21   #312
JedrusKuropatwa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez iinnkkaa Pokaż wiadomość
Wczoraj odwiedzilam 4 czy 5 biedronek i w zandej nie znalazlam wiec straciłam nadzieje ze u siebie go znajde:-( wydaje mi sie ze razem z przesylka nie przekroczy ceny regularnej
CiastoPanda kazala przekazac ze juz Ci kupila rozswietlacz.
Stary 2014-07-05, 13:23   #313
No air
Zakorzenienie

Dziewczyny, wiem że pewnie kogoś zaraz oburzę, ale z tym wyciąganiem szczotki z pudełka to chyba jednak przesadzacie? Nie widzę nic złego w tym, że ktoś wyciągnie szczotkę i ją dotknie, ładnie zapakuje i odłoży na miejsce. Zwłaszcza jeśli chodzi o zakup TT... Sama ostatnio oglądałam TT w drogerie markt, nie wyobrażam sobie kupić szczotki do włosów za 16 euro bez dotykania jej, obejrzenia... Dopóki ktoś się taką szczotką nie czesze żeby ją przetestować to nie widzę w tym nic złego i nie rozumiem oburzenia, że ktoś chce dotknąć to, co kupuje, zwłaszcza że grubość, elastyczność, wykonanie ma tu znaczenie dla użytkowania. Zazwyczaj szczotki do włosów nie są w pudełkach i można je macać do woli, wielokrotnie zdarzało mi się widzieć panie na luzaku czeszące się niekupionymi szczotkami w drogerii... no to to jest przegięcie. Ale żeby wysyłać karcące emotki za dotknięcie szczotki to chyba przesada?

MOJA WYMIANKA!
No air jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 13:32   #314
GrumpyCat
Wredny kotecek

Z biedronki dziś wróciłam z lodami magnum gold i tymi szampańskimi bo je uwielbiam A te pierwsze na słońcu serio złote pierwszy raz je jadłam i w skali do 10 daję im 4 :P
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 13:33   #315
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez No air Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wiem że pewnie kogoś zaraz oburzę, ale z tym wyciąganiem szczotki z pudełka to chyba jednak przesadzacie? Nie widzę nic złego w tym, że ktoś wyciągnie szczotkę i ją dotknie, ładnie zapakuje i odłoży na miejsce. Zwłaszcza jeśli chodzi o zakup TT... Sama ostatnio oglądałam TT w drogerie markt, nie wyobrażam sobie kupić szczotki do włosów za 16 euro bez dotykania jej, obejrzenia... Dopóki ktoś się taką szczotką nie czesze żeby ją przetestować to nie widzę w tym nic złego i nie rozumiem oburzenia, że ktoś chce dotknąć to, co kupuje, zwłaszcza że grubość, elastyczność, wykonanie ma tu znaczenie dla użytkowania. Zazwyczaj szczotki do włosów nie są w pudełkach i można je macać do woli, wielokrotnie zdarzało mi się widzieć panie na luzaku czeszące się niekupionymi szczotkami w drogerii... no to to jest przegięcie. Ale żeby wysyłać karcące emotki za dotknięcie szczotki to chyba przesada?
Mnie po prostu drazni, ze jak ide do sklepu to nie moge wziac towaru z polki i isc do kasy tylko musze obejrzec czy na pewno w srodku jest cala zawartosc i czy jest nieuszkodzona. Bo ludzie zostawiaja straszliwy burdel. Potem sie kupuje zuzyty czesciowo towar albo zniszczony. O czesanie nikogo nie podejrzewalam ale widocznie i takie asy sie znajda. Jak kupowalam w biedrze garnek to obejrzalam, byl zafoliowany ladnie z pokrywka. Kupilam. I wtedy wzbudzilam zainteresowanie starszych pan. A ze czegos tam zapomnialam kupic to wrocilam.i co? Roz..pier..dziel zeby nie powiedziec inaczej. Wszystkie garnki odfoliowane, pokrywki obok. Wrrr
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-05, 13:36   #316
Hikaru
Zakorzenienie

Cytat:
Gdybym chciała kupić macaną szczotkę, to bym właśnie wzięła w drogerii zwykłe otwarte. Nie po to coś ma opakowanie, żeby z tego opakowania to wyciągać przed kupieniem.
.
Hikaru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 13:36   #317
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Mnie po prostu drazni, ze jak ide do sklepu to nie moge wziac towaru z polki i isc do kasy tylko musze obejrzec czy na pewno w srodku jest cala zawartosc i czy jest nieuszkodzona. Bo ludzie zostawiaja straszliwy burdel. Potem sie kupuje zuzyty czesciowo towar albo zniszczony. O czesanie nikogo nie podejrzewalam ale widocznie i takie asy sie znajda. Jak kupowalam w biedrze garnek to obejrzalam, byl zafoliowany ladnie z pokrywka. Kupilam. I wtedy wzbudzilam zainteresowanie starszych pan. A ze czegos tam zapomnialam kupic to wrocilam.i co? Roz..pier..dziel zeby nie powiedziec inaczej. Wszystkie garnki odfoliowane, pokrywki obok. Wrrr
Jak ja to znam... przedwczoraj jak kupowałam na wyprzedaży legginsy i rajtki to musiałam przed włożeniem do koszyka wszystko sprawdzać bo opakowania były porozklejane i nie wiedziałam czy na pewno dobry rozmiar siedzi nie mówiąc już o tym że wyciągając te baby naciągają sobie na łapska i mogą zaciągnąć co ciężko potem wychwycić kupując
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 14:01   #318
Natuś-77
Zakorzenienie

U mnie swego czasu była taki prostu stojak na ubrania i cześć rzeczy wisiała sobie na wieszakach i wtedy w koszach był porządeczek bo każdy mógł sobie pomacać polar czy piżamę teraz jest taka ilość gazetek, że w tym miejscu stoi kosz a w koszach wiadomo- boordel na kółkach a ja stoję jak wariat i układam np. ostatnio przepiśniki bo porozwalane były po 6 koszach a miały miejsce w kartonie

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

A ta w ogóle to chyba rozpoczął się sezon urlopowy, bo u mnie na półkach stoi kilka pustych kartonów już od kilka dni...np. od 7 Daysów.. Naprawdę tak trudno wygospodarować 15 min i przejechać się koszem po sklepie i pościągać puste kartony??
Natuś-77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 14:10   #319
No air
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natuś-77 Pokaż wiadomość
U mnie swego czasu była taki prostu stojak na ubrania i cześć rzeczy wisiała sobie na wieszakach i wtedy w koszach był porządeczek bo każdy mógł sobie pomacać polar czy piżamę teraz jest taka ilość gazetek, że w tym miejscu stoi kosz a w koszach wiadomo- boordel na kółkach a ja stoję jak wariat i układam np. ostatnio przepiśniki bo porozwalane były po 6 koszach a miały miejsce w kartonie

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

A ta w ogóle to chyba rozpoczął się sezon urlopowy, bo u mnie na półkach stoi kilka pustych kartonów już od kilka dni...np. od 7 Daysów.. Naprawdę tak trudno wygospodarować 15 min i przejechać się koszem po sklepie i pościągać puste kartony??
U mnie było podobnie do wczoraj, panie chyba się w końcu zebrały do ściagania kartonów i na środku przejścia postawiły sobie taki metalowy boks, do którego zbierały kartony, ale nie gniotły ich i robił się tam bajzel. Gdy przechodziłam z córką to własnie te kartony z boksu się wysypały (boks był z jednej strony otwarty) i normalnie miałybyśmy murder na miarę Hanki Mostowiak... Rękami złapałam to co leciało, pani z wielkim fochem zabrała boks ze środka komentując, że niektórym wszystko przeszkadza...

MOJA WYMIANKA!
No air jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 14:15   #320
kasia2209
Zakorzenienie

Treść usunięta
kasia2209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 14:17   #321
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
no i u mnie tez nigdzie nie ma miodelki takze to widac musi byc jakos regionami robione
dziwne to troche ale co poradzimy

momim zdaniem waniliowe mniej slodkie
widziałam dziś miodelkę w tesco za 5,99zł i w tubce za 2zł

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Witam się w nowej części i ja

Kilka osób pytało o blender, mam kupiony w Biedronie w grudniu i jestem bardzo zadowolona jak na razie Akurat mam wersję z dodatkowymi akcesoriami do rozdrabniania ziół, sałatek itp, a sam blender ma moc 800W. Używam codziennie do koktajli, musów owocowych, zup warzywnych, surówek, a nawet placków ziemniaczanych i majonezu, którego w sklepie już wcale nie kupuję dzięki temu. I najważniejsze, bo w tym celu go nabyłam: do masła orzechowego, które robię w wersji na którą mam akurat ochotę, z solą, bez soli, cruchy, smooth, do wyboru do koloru A że sam blender to był koszt kilku słoików takiego masła ze sklepu więc wiecie, myślę, że warto i już na siebie zarobił
.
ja też mam blender z biedr. ale ten zwykły za 30zł i też chciałam zrobić maslo orzechowe ale w instrukcji przeczytałam, żeby nie mielić nim orzechów i teraz siedzę i myślę czy zaryzykować, może da radę
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 14:19   #322
kasia2209
Zakorzenienie

Treść usunięta

Edytowane przez kasia2209
Czas edycji: 2014-07-05 o 14:23
Stary 2014-07-05, 14:28   #323
sowaaaaa
Zadomowienie

Cytat:
jakby co to będą nas bić razem bo zgadzam się całkowicie to podkreślone szczególnie

Cytat:
to swoją drogą ale to już lekki off top i o ile towar zostanie odłożony do pudełka w stanie niezniszczonym to mało ma wspólnego ze szczotką:P burdel ludzie potrafią zrobić wszędzie i ze wszystkim:P

Cytat:
Napisane przez Hikaru Pokaż wiadomość
Gdybym chciała kupić macaną szczotkę, to bym właśnie wzięła w drogerii zwykłe otwarte. Nie po to coś ma opakowanie, żeby z tego opakowania to wyciągać przed kupieniem.
od razu macaną..no naprawdę straszne, że ktoś obejrzał, przecież nikt się tym nie czesze ciuchów w sklepie też nie kupujesz bo były dotknietę przez kogoś innego? żeby nie było nie mam zwyczaju fukać się czymkolwiek, smarować podkładami, kremami itp ale żeby tylko szczotkę obejrzeć? trochę przesadzacie

kończmy juz ten off top bo Alamirka patrzy

kupiłam dziś na wyprzedaży paterę porcelanową za 8 zł fajna i to by było na tyle ciekawych rzeczy w koszach

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia2209 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
dokładnie nie rozumiem tego oburzenia
sowaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 14:36   #324
limot
Raczkowanie

Nie ogarniam czemu w gazetce co innego a na opakowaniu szczoteczki co innego

Nie ma żadnej funkcji masażu dziąseł ani trzech trybów pracy, ilość drgań tez się nie zgadza

Wyjaśnicie mi w czym rzecz ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie4108.jpg (96,2 KB, 102 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie4107.jpg (177,4 KB, 107 załadowań)
limot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 14:38   #325
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0
Konto usunięte

Dziewczyny nie udzielałam się bardzo dawno w tym wątku ale podczytywałam trochę. W biedronce na haśka w łodzi były rozświetlacze bell. Stan na dziś to 4 sztuki z czego ja wzięłam 2. Poza tym lakiery po niecałe 4 złote i nowa szafa bell
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 14:54   #326
kasia2209
Zakorzenienie

Treść usunięta
Stary 2014-07-05, 14:57   #327
Linanna
Rozeznanie

jak coś to w stałej ofercie Bell nie ma tych rozświetlaczy, to była edycja limitowana na Sylwestra także poszukujcie w przecenionych kosmetykach
Linanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 15:12   #328
agtx
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolina_zb Pokaż wiadomość
U mnie również nadal kosztują 26,99
Cytat:
Napisane przez Krutynianka Pokaż wiadomość
Ktoś pytał o szorty, nadal są w tej samej cenie ok. 27 zł, dziś sprawdzałam.
Dzięki
Za taki słaby materiał to ja tyle nie dam. Może od poniedziałku przecenią
U mnie batiste nie cieszy się szczególną popularnością, chyba z 5 na dzień będzie schodzić, a są 2 kartony. Za to sonicznej szczoteczki nie widziałam wcale. Zastanawiam się, czy warto zawracać sobie głowę tymi neonowymi cieniami i pomadkami. Ktoś się skusił?
Kilka stron temu przeczytałam, że u kogoś chusteczki do okularów przecenione. U mnie nadal 4,99 ostatnie sztuki.
agtx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 15:22   #329
_czarny_kot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia2209 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
To już wiem skąd tyle macaczek w rossmannie. Tam prawie żadne kosmetyki kolorowe nie są zabezpieczone = idąc twoim tokiem rozumowania można je macać do woli: lakiery, tusze, pomadki itp.
_czarny_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 15:28   #330
sowaaaaa
Zadomowienie

wycofują z Biedrony Nescafe i Nescafe Creme? u mnie dziś w dwóch biedronkach ceny promocyjne 15,99 i 16,99 z karteczkami ostatnie sztuki...( pomijam fakt, że byly pełniusieńkie kartony ktoś coś wie?

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:
Napisane przez _czarny_kot Pokaż wiadomość
To już wiem skąd tyle macaczek w rossmannie. Tam prawie żadne kosmetyki kolorowe nie są zabezpieczone = idąc twoim tokiem rozumowania można je macać do woli: lakiery, tusze, pomadki itp.
teraz dowaliłaś porównujesz otwieranie kosmetyków do oglądania szczotki? szczotka nie wyschnie jak otwarty tusz :p ciuchów czy artykułów przemysłowych też nie można obejrzeć tylko trzeba brać w ciemno? niszcze je oczami tylko oglądając?
sowaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości