|
|
#91 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ebi Smolarek cz. II
Cytat:
widze, że moje ciacha mają tutaj powodzenie [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4699157]Aaa [/quote]Aśka, zabiłaś mnie Cytat:
szkoda tylko, że chłopaki poddali się tak Amerykanom ale mam nadzieję, że z Koreą pokażą na co ich stać, bo przecież stać ich na dużo ![]() Madziu, udanego rejsu życzę, baw się dobrze, poderwij jakiegoś żeglarza, tylko żebyś nie odpłynęła na jakieś Karaiby
|
||
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Tri
Ja widzialam jak na hymnie kamerzysta ich kamerowal i wsyscy sobie po cichaczu spiewali a jeden taki blondynek tak glosno i wolno spiewal ze bylo slychac
|
|
|
|
#93 | ||||
|
Konto usunięte
|
Oj żebyś wiedziała jak boli!! Obijają się te myśli w moim pustym łbie (mózg pojechał na wakacje), echo robią...Krótka piłka, lepiej nie myśleć
![]() Cytat:
Jeszcze a`propos pamiętam, w takiej książce dla dzieci "Jacek, Wacek i Pankracek" (uwielbiałam ją) ci chłopcy bawili się kolejką, a kolejka wydawała dźwięki "Fiut fiut!" ![]() A mecz?? Pff...śmiechu warte. 6:1 nie popisali się chłopcy...Cytat:
)Cytat:
![]() Nie widziałąm tego momentu! Akurat popcorn robiłam ![]() Cytat:
Ale to i tak dobrze, że umie, bo taki np. Ben Starosta mówić po polsku nie umie, a co dopiero hymn śpiewać W ogóle, co to za pomysły, żeby w czasie hymnu trzymać rękę na sercu! To USAńczycy (Amerykanie ) tak robią, nie Polacy! U nas sie stoi na baczność! Ech...ta dzisiejsza młodzież..Artur Marciniak to taki kochany chłopczyk...takie dzieciątko...sweet
|
||||
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
A mi sie podobalo ze spiewal
tak patriotycznie wyszlo.Kiedys, gdzies widzialam goscia ktory podczas hymnu swojego panstwa żuł gume ![]() Nie mam nic do trzymania reki na sercu. Artek tak robi, szacun dla niego. |
|
|
|
#95 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A może on chciał być spiewakiem operowym, a tata kazał mu piłkę kopać i to dlatego... ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4703818]A mecz?? Pff...śmiechu warte. 6:1 nie popisali się chłopcy...Miłej zabawy )Artur Marciniak to taki kochany chłopczyk...takie dzieciątko...sweet [/quote]Dokładnie... Ten wynik... -_- Ojj zgadzam się...
|
||
|
|
|
#96 |
|
Konto usunięte
|
Gumę często zują, nasie nie są wyjątkiem
Mi się tez podobało, że śpiewał. O to w tym loto nie? A "Spiewać każdy może, trochę lepiej, lub trochę gorzej..."![]() A co do trzymania ręki na sercu mam swoje zdanie. |
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4704434]Gumę często zują, nasie nie są wyjątkiem
Mi się tez podobało, że śpiewał. O to w tym loto nie? A "Spiewać każdy może, trochę lepiej, lub trochę gorzej..."![]() A co do trzymania ręki na sercu mam swoje zdanie.[/QUOTE] Ja na szczescie jeszcze nie widzialam zeby od nas ktos z kadry gume zul podczas hymnu. a jezeli bym takie cos zobaczyla to ten ktos wiele by stracil w moich oczach. Lepiej ze spiewal niz mialby nie spiewac. Dobrze.Szanuje to. |
|
|
|
#98 |
|
Konto usunięte
|
Rozwala mnie ten oficjalny ton wypowiedzi Oleczki
![]() A co do gumy,to ostatnio na meczu siatki, któryś z polskiej ekipy, co prawda nie gracz, ale jakiś tam ósmy trener czy inny masarzysta żuł gumę w czasie hymnu . A co, to już jego patriotyzm nie obejmuje? Są ludzie i są spizgane klacze
|
|
|
|
#99 |
|
MUSEarka
|
http://www.lechpoznan.pl/gallery/769/001.jpg
bo fakt zaraz homoseksualizm wywęszy Bartek. . . gdzie masz czerwoną torebke?! ![]() http://www.lechpoznan.pl/gallery/768/005.jpg ciekne!Tri - cieknijmy razem ![]() http://www.lechpoznan.pl/gallery/768/006.jpg http://www.lechpoznan.pl/gallery/768/007.jpg edit czy mnie sie wydaje, czy Kicek wpadł pod kosiarke? o.O [czyt. ściął włosy]
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4706480]Rozwala mnie ten oficjalny ton wypowiedzi Oleczki
![]() A co do gumy,to ostatnio na meczu siatki, któryś z polskiej ekipy, co prawda nie gracz, ale jakiś tam ósmy trener czy inny masarzysta żuł gumę w czasie hymnu . A co, to już jego patriotyzm nie obejmuje? Są ludzie i są spizgane klacze [/QUOTE] jaki oficjalny ton,jaka klotnia idz ty ! ![]() a to na meczu siatki nie widzialam.chodzilo mi o pilke |
|
|
|
#101 |
|
Konto usunięte
|
No cooo :P (Jak się robi na wizazu tego machającego jęzorem emota??) Bo sie bałam, że się na mnie obraziłaś
Zresztą nie dziwcie mi się, ja jestem otłumaniona ostatnimi czasy I żyję od piątku do piątku (nie mogę się doczekać piątku!)Meeeesss!! Ja Cię zabiję! Ja mam skórzany fotel, nie wsiąknie! |
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Aka to musze Ci cos powiedziec. Wybacz ale ja z byle powodu sie nie obrazam
taka moja natura i juz ![]() Od poniedziałku Artur Boruc przebywa na zgrupowaniu Celtiku w Szwajcarii. "Boruk" przyleciał na obóz prosto z Warszawy, po dwutygodniowych wczasach na Cyprze. Już jutro Celtic rozegra pierwszy sparing - z FC Basel, ale jak udało nam się dowiedzieć, Artur ani w tym meczu, ani w kolejnym, raczej nie wystąpi. "Kilka osób trenuje jeszcze z lższejszymi obciążeniami. To ta grupa, która wyjeżdżała na kadrę" - mówi Artur. "Będą grali ci, którzy ćwiczą na maksa i mieli urlopy dłuższe o niemal dwa tygodnie" - zdradza Boruc. AGA mozliwe ze to byl Artek
|
|
|
|
#103 |
|
Konto usunięte
|
Wybaczam
|
|
|
|
#104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
och Ty ![]() a co do tej reki na sercu w czasie hymnu - jezeli ktos chce w ten sposob okazac szacunek ojczyznie i rodakom to ok... dla mnie to troche tak jak z tym ze ktos spiewa hymn a ktos inny nie - tylko stoi (patrz: Ebi) to poprostu sprawa indywidualna i kazdy zachowuje sie troche inaczej ale to nie znaczy ze zle czy gorzej... pomijam zucie gumy i tym podobne bo to to juz dla mnie zwykle chamstwo...
|
|
|
#105 |
|
MUSEarka
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4707455]
Meeeesss!! Ja Cię zabiję! Ja mam skórzany fotel, nie wsiąknie! biedactwo to może mopem zetrzyj? albo no nie wiem.. tampon? podpaska? ![]() eyy no dziewczyny luuuzik . . . bez spięć . . . lues blues śluz i spontan
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
"Właśnie zadzwonił do mnie brat i powiedział mi, że zdałem maturę. Nie wiem ile punktów zdobyłem. Najważniejsze, że godziny siedzenia nad książkami opłaciły się. Zdawałem z polskiego, geografii i angielskiego, choć w ostatnich miesiącach bardziej koncentrowałem się na niemieckim. Na zajęciach Borussii rozumiem większość poleceń trenera Thomasa Dolla, a bardzo pomaga mi Ebi Smolarek. Z nim jest mi znacznie raźniej. W końcu to moje pierwsze dni na obczyźnie. No i najważniejsze - jest tu ze mną moja dziewczyna Agata. Daję więc radę" - mówi Błaszczykowski.
Nasz dobry Ebi ![]()
|
|
|
|
#107 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
uuuuu Tri masz konkurencje - chyba musisz tam pojechac najlepiej z ta moja znajoma - wiesz we 2 latwiej Wam bedzie go odbic a pozniej sie pomysli sie jak sie nim podzielicie... no dobry dobry ![]() ooo bo zapomnialam Kuba zdal mature i ja tez zapomnialam Wam powiedziec
|
|
|
#108 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ebi to taka dobra dusza, co wszystkim pomaga ![]() Cytat:
![]() nawet Gwiazdka jakiś czas temu zapodała informacje, że się zaręczyli, ale nie jest to chyba wiarygodne info, bo nigdzie o tym nie pisali, tylko na forum Wisły ![]() kurcze teraz będę musiała wykonać w tym Dortmundzie dwa plany będę miała ręce pełne roboty, ale damy radę z Talcią ![]() gratuluje zdanej matury -------- 1-3 Kuba i jego dziewczyna Agata (znalazłam informacje, ze ma 19 lat) 4. Kuba z rodzinką
|
||||
|
|
|
#109 | ||
|
MUSEarka
|
Cytat:
Tobie i Kubie! ![]() Cytat:
2. 3.młoda ![]() 4. najlepsza jest babcia
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Aga, no jasne ze wierze ale wolalam sie upewnic ja tez nie widzialam zadnej reklamy reeboka z nim Grratuluje zdanej matury |
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje
zlozylam aplikacje na Am na stomatologie, higiene stomatologiczna (to na wypadek jakbym sie nie dostala na stomoatlogie i tak sobie pomyslalam ze wtedy po roku bede mogla zobaczyc czy stomatologia mnie na serio interesuje i czy to jest to co chce na pewno robic w przyszlosci i jesli sie okaze ze tak to bede probowac jeszcze raz na stomatologie a jesli nie to pojde w ogole na cos innego) zlozylam tez na ratownictwo medyczne i na sggw na biologie i na uw na biologie i biotechnologie ![]() mloda? jest od niego o 2 czy 3 lata mlodsza to taka dobra roznica wieku w sumie ale nie wyglada na 19lat tzn na tym pierwszym zdjeicu to jeszcze moze ale na tych pozostalych to juz nie...Ola masz szczescie ![]() Tri patrz no ludzie to nie pozwola odpoczac ciagle tylko dorzucaja cos do roboty... ech...
|
|
#112 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Lepiej usiądę na wiadro ![]() O mamooo!!! Dajcie nowe wiadro, bo sikam ze śmiechu! Cytat:
eee, ona ma 19 lat? wygląda na 25. Dlaczego te dziewczyny tak się postarzają? Chore..
|
||
|
|
|
#113 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#114 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ona ma 19, on 22, oczywiście wszystko zależy od mentalności obojga, ale ogólnie jest w sam raz ![]() Cytat:
jak dla mnie, to ta sprawa jest grubymi nićmi szyta |
|||
|
|
|
#115 |
|
Konto usunięte
|
Sprawa grubymi nićmi szyta, że się zaręczył? A może nie chce się tym chwalić? Bo po co? Do obiegu dotarly tylko przecieki, a poważne gazety plotami się nie zajmują, co nie znaczy, że zaręczenia nie było
Tri, bedziesz się musiała mocno postarać, żeby rozbić to narzeczeństwo
|
|
|
|
#116 |
|
MUSEarka
|
ej! wiem jak rozruszać forum
![]() zróbmy wybory naszego wątku . . . np: 1.miss wdzięku 2.miss uśmiechu 3.miss zboczenia 4.miss pijaństwa 5.miss sikania 6.miss gracji 7.miss błyskotliwości 8.miss zabawy 9.miss trzeźwego myślenia no i wypadkowa wszystkich głosów - miss wątku o ES ![]() nagrody przewidziane ^^ [z mojej strony, jako organizatora ] glosujemy np do końca tego tygdnia, czyli do 8 lipca [ chyba nie musze dodawać, że nie głosujemy na siebie? a tych co nie ma- no cóż, niech żałują o.O mnie też nie będzie, bo mam remont w pokoju i kompa trza odłączyć . . . tak więc moje typy tu: 1. Tri [tricomi] 2. Aguska [agusiaa8891] 3. Aśka[askawtn] 4. Aśka łan mor tajm?! ]5. Tri 6. Madzia [Magdallen] 7. Gwiazdeczka20 ![]() 8. Sys [syska] 9. Firli [firletka] fajnie by było, jakby przeszło, bo ostatnio taki zastój na wątku że... ee.. pees: ten konkurs nie ma na celu urazić niczyich uczuć, wyznań, przekonań, ma byc tylko niewinną zabaw ^^^^^^ to tak dla formalności ![]() dobranoc
Muse 21.08.2010 Kraków CLMF 28.08.2011 Reading Festival 23.11.2012 Łódź 14.07.2013 Berlin 14.06.2015 Warszawa OWF 21.08.2016 Kraków LMF 22.06.2019 Kraków Edytowane przez mesarka Czas edycji: 2007-07-06 o 14:04 |
|
|
|
#117 |
|
Rozeznanie
|
- Chcę, żeby Smolarek odgrywał czołową rolę w Borussii i dlatego jestem zdania, że trzeba go zatrzymać w klubie na wiele sezonów - mówi szkoleniowiec Borussii Dortmund Thomas Doll.
Euzebiusz Smolarek dostał od władz Borussii ofertę przedłużenia umowy aż do 2014 roku, czyli w zasadzie do końca kariery. - Rzeczywiście mam taką ofertę od Borussii - potwierdza reprezentant Polski. - Najprawdopodobniej podpiszę nowy kontrakt. Więcej w "Przeglądzie Sportowym". Yyyyy. Nie wiadomo ja Ebi bedzie grał za 2 lata a ci mu już przedłużają kontrakt do końca kariery i pomyśleć ze jeszcze niedawno władze chcialy się go tak jakby pozbyć... Crazy, crazy ^^ hehe
|
#118 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 1 Madzia (stuk stuk obcasami i wszystko jasne) 2 Mes ![]() 3 Aśka 4 Aśka 5 Mes (tu powinno byc miss sikania i ślinienia się )6 Tri 7 Gwiazdka 8 Agusia 9 Firli A jaka jest nagroda ??
|
|
|
|
|
#119 | ||||
|
Zadomowienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4711834]
Przed chwilą słyszałam w radio, że w Poznaniu na stomatologie, na jedno miejsce przypada 38 chętnych! Powodzenia życzę Musi się udać! eee, ona ma 19 lat? wygląda na 25. Dlaczego te dziewczyny tak się postarzają? Chore..[/quote]w Poznaniu dlatego tyle osob jest bo to jedyna uczelnia w Polsce gdzie na AM nie trzeba zdawac fizyki... w Wawie na stomatologie jest okolo 5-6os na miejsce ![]() no dla mnie ona tez wyglada na duuuuzo starsza ale tak sobie wczoraj pomyslalam ze moze to dlatego ze na zdjeciach tak wyglada a w rzeczywistosci nie... no nie wiem... Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie dziekuje io tzrymajcie kciuki mocno bo jak sie nei dostane to zwale to na Was nie no zartuje ![]() dla mnie ani strony prowadzone przez kibicow ani gazety typu fuckt czy SE nie sa wiargodnymi zrodlami ale grubymi nicmi to nie... w koncu kiedys Kuba sie ozeni, zalozy rodzine.... kto wie moze z ta dziewczyna, ale to jest jego sprawa i moze nie chce od razu oglaszac wszedzie ze sie zareczyl bo w koncu kogo to obchodzi... ![]() Cytat:
1. Magdallen 2. Oleczka 3. Novi ale w sumie i Askawtn 4. oj tutaj to chyba wszystkie 5.sikania?????? Wy wszystkie tutaj sikacie... dobra to tak ktora to zaczela... przyznac sie ;> 6. Tri 7. Karola 8. Mes 9.Firletka tylko od razu mowie ze ciezko mi bylo oddac te glosy bo czesto gesto na jedno miejsce pasuje mi kilka osob... ![]() Cytat:
mam nadzieje ze to nie jest chwilowe myslenie...
|
|
|
#120 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dobra, teraz moje głosy: 1. Tricomi 2. Karola 3. Mesarka 4. Magdallen 5. Mesarka ![]() 6. Tricomi 7. Agusia 8. Syska 9. Gwiazdeczka Dziekuję za uwagę I za Mes, za tak genialny pomysł! ![]() A co do przedłużenia kontraktu to moja reakcja wygląda tak: |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

widze, że moje ciacha mają tutaj powodzenie 
ale mam nadzieję, że z Koreą pokażą na co ich stać, bo przecież stać ich na dużo

jaki oficjalny ton,jaka klotnia