|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 22 :)
mój ma obrone w poniedziałek, też z nim idę
a coo.. później razem będziemy świętować i pewnie z jego kolegą. może
|
|
|
|
#3572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kopnę zdecydowanie haha ![]() no ja ogólnie na obronę się uczyłam z przekleństwami tż w tle jak grał w czołgi i psioczył na swoją drużynę albo z dialogami z przyjaciół, które mnie często wybijają z rytmu bo znam większość na pamięć i nie mogę się opanować, żeby nie dopowiadać ale no...dałam rade jakoś ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
obowiązkowo ja świętowałam w sumie swoją dzień po dniu bo w dzień obrony z tż a potem na drugi dzień poszłam na obronę gdzie większość grupy to był mój team i kibicowałam im a potem na ryneczek no i jeszcze były obowiązkowe fotki z Ignacym Edytowane przez existence Czas edycji: 2014-07-05 o 22:05 |
||
|
|
|
#3573 |
|
Zakorzenienie
|
z jego grupy u tego seminarzysty był tylko jeden chłopak, reszta u kogoś innego i dawno sa magistrami bezrobotnymi
na grillu który był z okazji obrony się smiali z mojego że jest studenciakiem a z nich się smiali że są bezrobotnymi xD
|
|
|
|
#3574 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
|
|
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawy mecz
coś się dzieje a nie kopanina ja w pl reprezentacji xD
|
|
|
|
#3576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3577 |
|
Zakorzenienie
|
to standard
zawsze się z siebie śmieja
|
|
|
|
#3578 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciężko się w nich poruszać, przynajmniej ja miałam takie odczucie, ale to może dlatego że tą którą mierzyłam była dużo za duża ![]() Cytat:
Muszę się jakoś tam dokopać do tego złota i fioletu, bo ostatnio mam manię na punkcie tych kolorów. Dzięki że zainteresowałaś się moim problemem a co do Twojego, myślę że kolorki nie będą się gryzły i będzie to fajne połączenie. Uciekam już odciągnąć TŻta od konsoli, bo gra i gra a ja już słuchać nie mogę jak przeżywa te gry :P |
||
|
|
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam ksiezniczke i nie jest niewtgodna i ciezka :p
Sent from my GT-I9070 using Wizaz Forum mobile app
|
#3580 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, potrzebuje dwóch opinii i porad
. Jakie kolory przewodnie Wam się tu widzą? ![]() Oraz jaki kolor żakietu i dodatków pasowałby Wam do sukienki z załącznika (sukienka w kolorze nude/ łososiowa/ pudrowy róż)?
|
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
Haha Agata Kolejne : mój też lubi grać na konsoli
Na szczęście nie jest.uzależniony gra czasami w sumie już mu się tę gry znudziły. Czasami i ja z nim pogram. Ale on ze mna na kinecktcie już nie Małpa Majster no może i nie jest. Ale możliwe ze goście będą Ci ja przydeptywac :/ jak każda długa i taka rozlozysta. |
|
|
|
#3582 |
|
Raczkowanie
|
Suknie księżniczki wiem, że niekoniecznie muszą być ciężkie
![]() magda_mjt dla mnie super wyglądałby fiolet (swoją drogą bardzo ładne miejsce! (ah te czerwone włosy... i teraz pytanie czy całkowicie odejść od tego pomysłu w stronę np. chabrowego? czy zastosować ten inny kolor do mnie i TŻ a resztę dać mimo wszystko w barwach fioletu? niby taki banał a siedzę i rozmyślam nad tym od zdecydowanie zbyt długiego czasu
|
|
|
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
Magda do sali dałabym coś ozywiajacego bo za bardzo biało jest.
Do sukienki hmm. A jakie buty torebka? Jeśli np czarne buty czarna torebka to żakiet może być biały. |
|
|
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
Maraton po salonach przebyłyśmy ze świadkową dosyć sprawnie
Byłyśmy w trzech, bo w tylu się udało być![]() Oto moje spostrzeżenia: 1. Suknia pół-rybka: mega super pupe mi eksponuje taka sukienka 2. Mierzyłam tą co ostatnio tutaj wklejałam z tym pomarańczowym pasem taką do kostek: te plecy ma megaaaaa ale niestety od pasa w dół jest jakaś dziwna, nie układał mi się w ogóle i jakieś te warstwy mega sztywne były i w między nogi wchodziły:P3. Sukienka a falbankami na dole: zdecydowanie nie dla mnie:P Widzę to na kobietkach o obfitych kształtach:P 4. Princesska: zdecydowanie tak:P Ale nie przesadnie rozwalony dół, bo wtedy to wyglądam jakbym miała urodzić za chwilę i się przy okazji złamać w pół 5. Zwykła prosta a'la rzymianka: zdecydowanie za skromna jak dla mnie, nie mamw niej efektu wow ![]() 6. Buty..w pierwszym salonie, w którym byłam ubrałam do mierzenia buty (z białebuty.pl) i tak w nich stoję, chodzę i takie wygodne na nodze..Pytam pani jaki wysoki obcas, a ona mi mówi że 9cm w życiu bym nie powiedziała, że te buty są takie wysokie, bo czułam się w nich jak w balerinach Tak że mam sprawdzone, że buty od nich faktycznie są wygodne![]() 7. Termin zamówienia sukni..Jeśli chcecie suknie z obecnej kolekcji, to radzę już się rozglądać po salonach, bo jak wejdzie nowa kolekcja, to nie ma pewności, że producent Wam ją uszyje "po sezonie" że tak powiem Najbezpieczniej jest zamówić do wrześniaJ8. Wielkim plusem sukien ślubnych jest to, że wbrew pozorom, one bardzo ładnie tuszują niedoskonałości figury:P We wszystkich modelach jakie mierzyłam nie było mi widać mojego brzuszka:hura: 9. Moje zdziwienie..Jak panny młode wytrzymują tyle godzin w tych sukienkach to ja nie wiem c.d.n...
Ten dzień: 18.07. 2015r. ![]() "Elegancja polega na zapomnieniu, co się na sobie ma." Yves Saint Laurent ![]() Góra 26.08.14 Dół 14.04.15 http://czarnakretka.blogspot.com/ Edytowane przez kreciorek85 Czas edycji: 2014-07-05 o 23:15 |
|
|
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
Generalnie w trzech salonach byłam i z każdego wyszłam z jedną faworytką
pierwszy salon: white lady jenny (bardzo ładnie się prezentuje ten gorset, że jest taki na skos, a nie w trójkąta jak w większości princessek-niestety zdjęcie tego nie odzwierciedla) drugi salon: amy love french (ogólnie ładna, bardzo lekka-co jest jej wielkim plusem, jedyna w której mogę wkomponować mój kolor przewodni i wygląda to naturalnie, mały minus: "za mało się dzieje w tej sukni"-słowa mojej świadkowej:P) trzeci salon: princesska z kolekcji salonowej, nie ma niestety na necie;/ (od pasa w dół świetna, takie maleńkie kryształki na całej długości, co wygląda fajnie, gorset zdecydowanie do przeróbki-co jest możliwe w cenie tak że spoko- bo dla odmiany w tej kiecce dzieje się za dużo-jak choinka się świeci, a tak też nie chcę) W środę jestem umówiona jeszcze w jednym salonie, w którym mają sweetheart, więc będę mieć już taki pogląd co gdzie jak i za ile ![]() Tak że podsumowując od mojej wymarzonej rybki przeszłam do princesski Moje najlepsze spostrzeżenie dzisiejszego dnia: jak założysz suknie ślubną na siebie (nie ważne czy jest ładna, czy na Tobie dobrze leży itp.) od razu inaczej twarz wygląda: widać że się promienieje, jest się ładniejszym, optycznie zęby się wydają bielsze w blasku bieli sukni, w moim przypadku nawet miałam wrażenie że zęby są prostsze ![]() Jeszcze jedna uwaga: w żadnej kiecce nie odczułam tego „to jest ta”:P Raz powiedziałam „ooo”jak mi pani ubrała tą white lady Czy to już można uznać za „to jest ta” czy to jeszcze nie ten moment?:P
Ten dzień: 18.07. 2015r. ![]() "Elegancja polega na zapomnieniu, co się na sobie ma." Yves Saint Laurent ![]() Góra 26.08.14 Dół 14.04.15 http://czarnakretka.blogspot.com/ Edytowane przez kreciorek85 Czas edycji: 2014-07-05 o 23:09 |
|
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
Cady dzięki
![]() Aga no to właśnie ja się pytam jaki żakiet i dodatki, bo sama nie wiem w czym iść....
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3588 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale z drugiej strony, jak założyłam obcasy beżowe (które chyba nawet na zdjęciu też widać), to moja Siostra stwierdziła, że spoko wyglądają. Ale koniecznie kontrastowa torebka .
|
|
|
#3590 |
|
na przekór do celu
|
Kreciorek ale Ci zazdroszczę
![]() Sama wybierałaś sukienki jakie założysz, opisywałaś jakoś "swoje typy" czy zdałaś się całkowicie na panie w salonie?
|
|
#3591 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się uśmiałam
. http://demotywatory.pl/4360967/Taka-...zala-kobiete--)
|
|
#3592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ruda wymiata
|
|
|
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
no musi być coś mocniejszego jak sukienka i buty i zakiet miały być jasne
ja najczęściej zakładałam czarne sukienki i wtedy buty i np. naszyjnik innego koloru.teraz kupiłam taka jasną różową zakładam czarne buty, czarna torebka albo jasna , czarny zakiet tzn taka kurtka skorzana bardziej jeśi kupie to xD---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- ja w jednym salonie upatrzyłam kilka sukienek mam nadzieję że uda mi się je przymierzyć chciałabym w tym roku już zamówić. nie wiem czy mame przekonam bo ona mi nie wierzy ze wcześniej trzeba zamawiać ale jak babka jej powie tak to może się przekona
|
|
|
|
#3594 |
|
Zakorzenienie
|
Magda ja byłam tak na jasno ubrana na ślubie
Może i sie zlewałąm w całość, ale czułam się dobrze
|
|
|
|
#3595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Dzisiaj weszłam na demoty, normalnie tyle nowości! ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
. I fakt u Ciebie fajnie całość wygląda, ale sukienka ma wzory.... ja mam gładką, więc może być gorzej .
|
|
|
#3596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuę ![]() Powiem Ci, że marynarką i torebką specjalnie się nie przejmowałam, bo na sali pierwsze co to poszłam je zdjąć, wiec chyba najważniejsza to ta sukienka i buty, bo w nich jesteś przez większość wesela
|
|
|
|
|
#3597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w pierwszym salonie jedną tylko sama wybierałam bo chciałam ją koniecznie zobaczyć na sobie resztę mi pani przynosiła(widać że ma oko bo każda na swój sposób dobrze na mnie leżała) W drugim salonie wszystkie mi panie przynosiły ale już nie trafiały z wyborami w mój gust(tak na prawdę tylko ta jedna mi się podobała) W trzecim salonie pani kazała mi sobie wybrać które chce zmierzyć(wybrałam dwie) potem ze świadkową wybrały jeszcze jedną i ostatnią którą mi pani przyniosła żeby zaprezentować jak się prezentuje sukienka z tymi koronkowymi bolerkami okazała się tą, która w tym salonie najlepiej na mnie wyglądała W jednym salonie to nawet pani stwierdziła, że taki klient jak ja, który przychodzi i nie ma określonego typu czego szuka jest najlepszy, bo najczęściej znajduje szybko coś dla siebieWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ten dzień: 18.07. 2015r. ![]() "Elegancja polega na zapomnieniu, co się na sobie ma." Yves Saint Laurent ![]() Góra 26.08.14 Dół 14.04.15 http://czarnakretka.blogspot.com/ Edytowane przez kreciorek85 Czas edycji: 2014-07-05 o 23:49 |
|
|
|
|
#3598 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
Choć w sumie też bym chciała przegląd przez wszystkie fasony Mimo że mam swój typ
|
|
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
kręciorek po twojej relacji obawiam się, że ja zamiast z wymarzona rybką, wyjdę z princesska
Tego boję się najbardziej
|
|
|
|
#3600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.

a coo.. później razem będziemy świętować i pewnie z jego kolegą. może

albo z dialogami z przyjaciół, które mnie często wybijają z rytmu bo znam większość na pamięć i nie mogę się opanować, żeby nie dopowiadać 

(ah te czerwone włosy...
i teraz pytanie czy całkowicie odejść od tego pomysłu w stronę np. chabrowego? czy zastosować ten inny kolor do mnie i TŻ a resztę dać mimo wszystko w barwach fioletu? niby taki banał a siedzę i rozmyślam nad tym od zdecydowanie zbyt długiego czasu
Byłyśmy w trzech, bo w tylu się udało być
ale niestety od pasa w dół jest jakaś dziwna, nie układał mi się w ogóle i jakieś te warstwy mega sztywne były i w między nogi wchodziły:P
w życiu bym nie powiedziała, że te buty są takie wysokie, bo czułam się w nich jak w balerinach