|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVI
Cytat:
|
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#243 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja nie lubię mieć na sobie za dużo podkładu. Czasem już wolę, żeby nie wszystko było idealnie na gładko zakryte, bo co mi z tego, że idealnie ukryję zaczerwienienia czy blizny jak z kilometra będzie widać moją szpachlę.
|
|
|
|
|
#244 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#245 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Adwokata też robię z surowego przecież.---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Cytat:
Mam obiecać?
|
||
|
|
|
#246 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) albo źle to ujęłam .Wcześniej nie zwróciłam na to uwagi, albo nie zastanawiałam się nad ilością nakładanych produktów w każdym razie, co do drugiej części Twojej wypowiedzi-mam dokładnie tak samo.
|
|
|
|
|
#247 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do surowych jajek, to czasem jem surowe ciasto (troszkę). Takiego nieściętego nie znoszę pasjami. |
|
|
|
|
#248 |
|
Konto usunięte
|
Wy też możecie używać telefonów (oficjalnie, nie spod biurka ściągając
) i cykać sobie focie na egzaminach? ![]() http://3.bp.blogspot.com/-tFUGieuR0z...628_115213.jpg "to jest twoja chwila prawdy... niestety dostałam 4,5 zabrakło tak nie wiele "Tak nie wiele... A studętka tak piontkowa... ![]() I to nie literówka, Laurka ciągle tak pisze. "ale nie polecam wam mrożonej herbaty - nie dobra "Słabo. :P Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2014-07-06 o 01:02 |
|
|
|
#249 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale niektórzy prowadzący udają że nie widza jak ktoś ma telefon na ławce i ściąga ![]() Moze najpierw rozdali im karty i wtedy cyknela fotkę #rozkminaSwoja droga to ambitna jest ze się z 4,5 nie cieszy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez imbaa Czas edycji: 2014-07-06 o 01:29 |
|
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
ominal mnie nowy watek
![]() ciekawe kto za rok dwa wygra miss sztucznosci na urodowym blogu/kanale yt, jak obstawiacie?
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po co sobie głowę polskim zawracać :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#252 |
|
Rozeznanie
|
Hejłobuzy https://www.youtube.com/watch?v=88kNWuqedls i Karoliny tekst na poczatku,ze nie jest chu.... pania domu
![]() Krolowa Nieesia mnie przeraza dziewczyna napisala w komentarzu,ze jej sie nie podoba fryzura,ktora Agnieszka pokazala bo ja postarza zobaczcie odpowiedz Krolowej ''Magda cenię sobię Twoje zdanie, ale czy naprawdę wygłądam na 47lat? Proszę Cie...ostatnio mam wrażenie, że każdy ma prawo sobię na mnie "wchodzić" udzielając rad od serca; rad, które niczym się mają do konstruktywnego działania...Czy ja kogoś obraziłam? Czy robię komuś krzywdę? Zaraz znowu usłyszę, że każdy ma prawo mówić co myśl... ależ oczywiście, ale zachowajmy zdrowy rozsądek i trochę kultury. Nie jestem robotem, ktory nie ma serca i uczuć i w odróżnieniu do innych youtuberów bardzo zależy mi na tym co robie i nigdy nie mówiłam żle o moich oglądających. Nie wiem skąd, to się wzięło, ale jest mi niezmiernie przykro Edytowane przez Beata28Mys Czas edycji: 2014-07-06 o 09:55 |
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#254 |
|
Konto usunięte
|
no i pokazuje Karolcia na filmie, że jednak potrafi gotować
---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- ale ogólnie filmik żena, nie dam rady tego oglądać :| |
|
|
|
#255 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I oczywiście, u mnie nie można cykać fotek egzaminów, dlatego wszystkie są słabej jakości, jak komuś się uda ![]() Cytat:
Nie wiedziałam, że można być AŻ TAK przewrażliwionym na swoim punkcie. |
||
|
|
|
#256 |
|
Raczkowanie
|
jaki fryz |
|
|
|
#257 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moim zdaniem, krytyka w komentarzu Magdy była bardzo konstruktywna. Edytowane przez muchli Czas edycji: 2014-07-06 o 10:29 |
|
|
|
|
#258 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#259 | |
|
Wtajemniczenie
|
Jak można młodej kobiecie zrobić taką krzywdę
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#260 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#262 |
|
Konto usunięte
|
Z czystej ciekawości poprzewijałam sobie te hejłobuzy - z całej oprawy i tematyki można wysnuć wniosek, że kanał adresowany jest do 13 latek, które marzą o wielkiej miłości, beztroskim, samodzielnym życiu i dlatego z wypiekami na twarzy będą śledzić poczynania wielce loffciającej się pary, która zachowuje się jak we wczesnym gimnazjum. I nawet tak wygląda, patrząc na ubiór Karoliny. Obczajcie sobie na końcu gdy DG pokazuje Szusz, jaki ma zażenowany uśmiech i wydaje się, że chciałaby uciec jak najdalej
|
|
|
|
#263 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"Mi się nie podoba. Niby słowiańsko i klimatycznie, ale od razu wrażenie 15 lat plus. Poza tym fryzura jakoś odbiera twarzy ładne rysy i nadaje dziwny kształt głowie. U mnie zresztą i tak coś takiego trzymałoby się góra 15 min. Chyba, że z toną lakieru "Przecież to jest normalny, kulturalny komentarz wyrażający opinię. No ludzie Brak słów.
|
|
|
|
|
#264 |
|
Rozeznanie
|
Krolowej odpisala ta dziewczyna blogerka ''Nie widzę w moim komentarzu braku kultury czy ataku. Przyznam jestem w szoku. Czy udzieliłam rady i pouczałam? Bynajmniej. Czy byłam chamska? Nie zauwżyłam. Twoja reakcja jest dla mnie szokiem. Przecież możesz chodzić w tej fryzurze każdego dnia. Co mi i komu do tego? Jeśli nie można wyrazić swojego zdania nawet w kulturalny sposób, to naprawdę czasem już odechciewa się cokolwiek na yt oglądać. Ja wiem, że do zachwytów nad sobą innych można się przyzwyczaić, ale warto czasem posłuchać innej opinii innej niż: jesteś cudowna. Dystans nie zaszkodzi. Nie oceniam Ciebie, tylko fryzurę. Nie pouczam ale opiniuje. Jeśli jestem za to atakowana, to też jest mi przykro. Ale rozkładam ręcę i ide dalej. W końcu nie będę tracić energii na udowadnianie, że nie jestem wielbłądem. Ja lubię poznać zdanie innych. Nawet jeśli jest inne. Pozwala mi to na bycie otwartą, pozwala na spojrzenie na siebie z innej strony, na refleksję. Bo czy w końcu zawsze wszystko wiem najlepiej? Wiem, że nie. Pozdrawiam.''
|
|
|
|
#265 |
|
Rozeznanie
|
poracha te hejlobuzy, tego naprawdę nie da sie oglądać
. co do Nieesi to chyba nie pierwszy jej "rozpaczliwy" komentarz z byle powodu, a w tym przypadku w ogóle powodu do histeriii nie miała.
|
|
|
|
#266 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#267 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Żenuła. Muszę pokazać mojej 13 letniej kuzynce, jestem ciekawa jej zdania na ich temat...
Edytowane przez kimkimmy Czas edycji: 2014-07-06 o 11:17 |
|
|
|
|
#268 |
|
Raczkowanie
|
i ten dziubek na 3:20
http://instagram.com/p/qGj_YJm84-/?modal=true Aggie i Kors!! http://instagram.com/p/kZGKYuKlMs/?modal=true widze ze Bałtek jeszcze jej fryzury musi robić |
|
|
|
#269 |
|
Raczkowanie
|
W filmiku hejłobuzy insynuacja do Patrycji ? Nie bardzo rozumiem czemu :P
|
|
|
|
#270 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

poA tym chuba Hania pogmerala cos w swietle albo kamerze, bo ladnie widac skore i nie jest taka wygladzona i "idealna" na twarzy 
Adwokata też robię z surowego przecież.

"
#rozkmina
. co do Nieesi to chyba nie pierwszy jej "rozpaczliwy" komentarz z byle powodu, a w tym przypadku w ogóle powodu do histeriii nie miała.
Żenuła. Muszę pokazać mojej 13 letniej kuzynce, jestem ciekawa jej zdania na ich temat...