|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek
No brzmi to strasznie! A czy byłaś wcześniej u niej na próbnym czesaniu?
Tak z drugiej strony analizując sprawę... Moze warto abyś poszła do tej fryzjerki i szczerze porozmawiala o swoich oczekiwaniach i co cie martwi. Nie wiadomo w czesaniu fryzur moze byc naprawdę dobra ![]() Czesanie a trwała to zupełnie co innego i często jest tak ze fryzjerzy niestety biorą sie za wszystkie zabiegi a nie potrafią ich wykonać. Strzyżenie naturalne/asymetrycze, farbowanie, ombre, trwała, prostowania chemiczne, zrzucanie koloru, czesanie/upinanie, przedłużanie itd lista nieskończona. Moj Facet jest fryzjerem to wiem jak to wyglada od środka i on za niektóre zabiegi nawet sie nie bierze bo to nie jest to jego mocna strona, wyedy poleca kogoś innego, no ale wiem ze sa miejsca gdzie liczy sie tylko kasa, kasa, kasa... ![]() Jesli poczujesz sie niekomfortowo to uciekaj z tamtąd i szukaj innego salonu. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2582 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny zostały mi 2 dni!! Na razie nie ma stresu jeszcze
Trzymajcie kciuki żeby się wszystko udało
|
#2583 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
kciukam honey!!
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
będzie wspaniale
|
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
!! )
|
|
|
|
#2587 |
|
Polka Ogarniaczka
|
To i ja kciukam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2588 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2589 |
|
Raczkowanie
|
I tak trzymaj
powodzenia |
|
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
To która będzie kolejna? :P
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
anka1897 miała o ile dobrze pamiętma w zeszły weekend- czekam na jej wspomnienia bo mamy ten sam kościół i ten sam dom weselny
![]()
|
|
|
|
#2592 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2593 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Właśnie, jest jeszcze ktoś z lipca?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2594 |
|
Raczkowanie
|
Ochh!
czekamy na relację, napewno będzie pięknie! ![]() |
|
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
a dziewczyny, idę zaraz na rozmowę o pracę, trzymajcie kciuki i za mnie :P
|
#2596 |
|
Raczkowanie
|
3mam kciuki za sobotnią PM
i za rozmowę
|
|
|
|
#2597 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba bardzo mocno trzymałyście
udało się
|
#2600 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
Firma z kursami i badaniami psychologicznymi dla kierowcow ciezarowek
Niestety tylko pol etatu ale gdzies trzeba zlapac doswiadczenie.. ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- A dziękuję, dziękuję :p
|
#2603 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Relacja oczywiście będzie tylko muszę znaleźć trochę czasu na napisanie a ostatni tydzień był zwariowanyCytat:
Pogoda na pewno będzie piękna! Nie przejmuj się drobnymi niepowodzeniami/wpadkami/potknięciami. Najważniejsze abyś była uśmiechnięta i szczęśliwa i dopóki sama nie powiesz gościom o błedach - sami tego nie zauważą. mikonada gratuluję pracy
|
||
|
|
|
#2604 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie ze trzeba od czegos zaczac ja np. Wlasnie zaczelam prace w zawodzie a skonczylam studia rok temu ale w koncu mam :p jestem "urzedasem" :p no i robie paznokcie zelowe to mi zawsze cos wpadnie ![]() Ania trzymam za slowo )))
|
|
|
|
|
#2606 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2607 |
|
Raczkowanie
|
No to będzie co czytać w lipcu
![]() Gratulacje mikonada mi niedługo kończy się staż i też zabieram się za szukanie pracy
|
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś miałam okazje przypadkiem spotkać honeychild na fryzurze, dziś ślubuje
![]() Powiem Wam, że pięknie wyglądała
|
#2609 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dawno mnie tu nie było. Zostało nam 20 dni do ślubu Nadal czuję się tak jakby to nie o mój ślub chodziło Stresu brak. Załatwiamy wszystko powolutku i na lajcie ![]() Oddałam suknię do odświeżenia i prasowania. 1 lipca miałam przymiarkę. Dalej jestem w sukni zakochana Wersja długa leży idealnie, a ta z krótkim przodem się skraca, bo sięgała mi do połowy łydki i strasznie skracała nogi. Teraz będzie sięgać mi lekko przed kolana Tak jak na zdjęciu Welon też już wybrałam. Muszę jeszcze kupić buty na poprawiny i tu mam problem. Ostantio cały wolny dzień poświęciłam na chodzenie po sklepach i znalazłam tylko jedne na Plantach, idealne, limonkowe, ale niestety nie było rozmiaru ![]() Widziałyście gdzieś może LIMONKOWE SZPILKI? :P Moga być sandałki na obcasie. Wymyśliłam sobie ten kolor i koniec, żadne inne mi się nie podobają :P Dotarły do mnie też zawieszki na wódkę, kupiłam balony i zrobiłam winietki. Zostały nam jeszcze pierdółki typu pasek do spodni, bielizna dla P., kosmetyki, kosze wiklinowe na wino, szampany i takie tam W przyszły weekend przyjeżdżają już rodzice ze śląska, a za 2 tyg. zjeżdżają się pierwsi goście ![]() Mamy jeszcze problem z poprawinami...Ludzie nie rozumieją tego, ze za poprawiny też płacimy normalnie od osoby i nie potrafią się określić. A już najbardziej rozbrajają mnie teksty:" Skąd mam wiedzieć w jakim bedę stanie w sobotę, jak się będziemy czuć". No kurcze dorośli ludzie. Niech w sobotę wypiją tyle , żeby być w stanie przyjść na poprawiny ![]() I nie wiem jak to zrobić...Nie chcę nam już się wydzwaniać do ludzi i słuchać tych głupot :P Na wesele zapraszaliśmy 171 osób, a na liście zostało nam 115 ( w tym 9 dzieci, 5 chłopaków z zespołu, fotograf i kamerzysta). Rzecz jasna zrezygnowaliśmy z kucharek i wzięliśmy opcję od talerzyka. Kupiliśmy 600 l napoi, ale udało nam się dogadać z właścicielem i w zamian za nie, da nam 50 l lanego piwa. W sumie to nawet się ciesze, że mamy swoje , bo lokal oferuje soki typu costa, caprio , czyli napoje, a my mamy wszystkie 100% z hortexu. Mamy 220 butelek wódki, 56 win , bimber i nalewki na wiejski stół. Przegięcie z tym alkoholem, ale liczyliśmy, że odpadnie nam max 30 osób, a nie 70... Z dekoratorką wszystko ustalone - cała dekoracja będzie z goździków. Na sali bukiety kule z ciemnoróżowych goździków, na naszym stole - ze śmietankowych. Mój bukiet - jak w załączniku, świadkowej taki sam, tylko mniejszy. Na aucie też taki "łańcuszek" z goździków pociągnięty przez maskę, szybę i dach. W kościele większy bukiet na ołtarz, na ławkach deliaktne kokardki i wzdłuż kościoła takei szklane tuby z zatopionymi goździkami i świeczką na wierzchu. Na próbie zespołu byliśmy pod koniec maja - są świetni. Nawet mojego Mesajaha wokalista śpiewa idealnie Zabawy też wybrane - będzie "Mały Pawełek" (zamiast testu zgodności, itp), Jezioro Łabędzie, Pałeczka perkusisty i chyba zbieranie na wózek. Nad tym się jeszcze zastanawiam, bo u mnie nikt tego nie zna, a przecież nie będę informować gości, bo nie pasuje ![]() A jak tam u Was przygotowania ? Zaraz postaram się Was nadrobić ![]() Wrzucam Wam zdjęcia z przymiarki (suknia na bank Wam się nie będzie podobała, ale do mnie pasuje, do mojego charakteru, stylu... ) Buciki mam ciemnoróżowe, biżuterii raczej nie planuje, bolerka też nie - będe liczyć na ładną pogodę Pochwalę się też winietkami - łapkami nawiązują do zaproszeń ![]() Zrobiłam też etykiety na nalewki na wiejski stół ( Będziemy mieli miodulę, cytrynówkę, pigówkę, jagodziankę , śliwowicę i jałowcówkę) Edytowane przez nikaaa_87 Czas edycji: 2014-07-06 o 07:35 |
|
|
|
#2610 |
|
Raczkowanie
|
Super pomysł z krótką sukienka
po północy na pewno sią przyda na parkiecie Faktycznie alkoholu macie bardzo dużo, u nas zeszło tylko 50 butelek na 115 osób i z 5l bimbru zostały z 3l na pewno, jak nie więcej. Co do napoi to dokupiliśmy 80 litrów, bo w menu mieliśmy umowę, że 1l na osobę i zostało nam z 40l. Ale wiadomo, że wesele weselu nie równe. Tym bardziej, że u nas nie było poprawin na sali tylko kameralne w domu.PS. Fajne nawiązanie z winietkami do zaproszeń
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.

Zaręczyny 11.10.2013
będzie wspaniale 

i za rozmowę
Pogoda na pewno będzie piękna!