Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 18 - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-06, 08:30   #2851
EmilyO
Zadomowienie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 18

Cytat:
Napisane przez Sunshine777 Pokaż wiadomość
To fantastycznie kochana! Gratuluje Ci tych skarbow bo wyszly naprawde genialnie!!! Oj jakbym chciala takie ojjjj

Witam wszystkich i milego dzionka
Dzięki kochana Twoje także bedą super !!! ))

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:
Napisane przez maheczka Pokaż wiadomość
EmilyO hej powiedz mi proszę czy Zdjęcie pod nickem to Twoje nowe piersi ? Ja również mam mieć podobny implant i tak się zastanawiam jak będą wyglądać piersi w tym roz. A niestety dr nie posiadała wkładek aby przymierzyc ;/ mogłabym wiedzieć jaki masz wzrost oraz wyjściowy roz. Piersi ? Z góry bardzo dziękuję za odp
Hej tak zdjęcie w avku to moje, tu wyglądają na ogromne bo je trochę do siebie ramionami ścisnelam ja mam 164 wzrostu a wyjściowke 70A teraz jest 70D (lub tez 65E) ale i 75C pasuje jak jest z mniej roZciagliwego materiału

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:
Napisane przez fankam Pokaż wiadomość
Katarzynka00 niemozliwe zebys byla taka deska przy 75d. Mi sie wydaje, ze wlasnie przy wiekszych obwodach D jest duze..... bo np. D przy obwodzie 60 to faktycznie plaska deska, ale 75d naturalny to jest juz cos fajnego.

EmilyO wyszly wyjatkowo fajne jak na ilosc ml to rakietki
Fankam
Dokładnie im wieksZy obwód tym większe piersi przy tej samej literce
EmilyO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 09:03   #2852
cikulinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maljozmaz Pokaż wiadomość
Hejka
Wyjdą mega cyce . Bedzie chyba z 70 G , beda piękne , duze , pasujące do wzrostu piersi , trzymamy kciukasy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Boże!!! , 70G ? heheheh mam nadzieje że troszke mniejsze
wiecie co ja już mam takie głupie myśli w głowie ,że nie zmiesci mi się ten implant (chyba wogóle nie chce go widzieć przed zabiegiem ,boje się zobaczyć jego wielkosc) .Nie miałyście takich obaw ?

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Aaa tak w ogóle to dzień dobry
Własnie siedzę z kawką , i do kompletu z walizkami i kupą ciuchów ...kurcze tyle rzeczy nie mogę zabrać ze sobą , bo wiem że albo ich nie założę bo się nie rozpinają , albo nie są dość rozciągliwe ...co tu brać ? hmmmm
Już są UHP 400 Mentor
cikulinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 09:57   #2853
fankam
Rozeznanie

cikulinka gdzie Ty sie tak pakujesz na operacje?

Jaki masz implant dokladnie? Te mentory cpg to kulki czy anatomy? I jaka projekcja?
Ja zaluje, ze nie zobaczylam mojego implantu przed op moze byc sie w pore wycofalam.

Edytowane przez fankam
Czas edycji: 2014-07-06 o 09:59
fankam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 10:20   #2854
Misiaczek80
Zadomowienie

Dzień dobry Laseczki

Emi avatar marzenie Jaka piękna biżuteria Sama słodycz, wdzięk, urok i styl

Witam przyszłe cycolinki. Jeżeli znacie termin operacji, to dajcie znać BeatcePiekar. Dopisze Was do wyliczanki

Fankuś jak miło, że jesteś

Miłego dnia Kochane
Misiaczek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 11:16   #2855
cikulinka
Raczkowanie

Cytat:
cikulinka gdzie Ty sie tak pakujesz na operacje?

Jaki masz implant dokladnie? Te mentory cpg to kulki czy anatomy? I jaka projekcja?
Ja zaluje, ze nie zobaczylam mojego implantu przed op moze byc sie w pore wycofalam.
Te moje mentorki to są kuleczki , wysoki profil CPG 400 , projekcja 5,1 cm , albo drugie CPG 425 , projekcja 5,2 cm

Słonce ...,a czemu żałujesz ?

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

...., aaaa a co do tego mojego pakowania , to dlatego sie tak pakuję i przebieram w ciuchach , ponieważ jadę dzisiaj do PL ....mieszkam w Szwecji
Już są UHP 400 Mentor
Stary 2014-07-06, 11:40   #2856
aszkim
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zustek Pokaż wiadomość
dobry wieczór

mam pytanie do tych dziewczyn co mają tego triumpha triaction jaki to jest dokładnie model bo na stronie mam ich mnóstwo a każdy inny.

można mnie równiez dopisać choć mało się udzilelam no nie mam więcej czasu a i pisarka że mnie też nie jest niestety

mój termin to 29.07

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

ja tak jak Ty aszkim będę miała za jednym spaniem plastykę powiek jak to było u Ciebie bo zdaję sobie sprawę że przez pierwsze kilka dni bedę nie ciekawie wyglądać i czuć się

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

http://de.triumph.com/TRIACTION%20FU...26size%3D075_C

coś takiego znalazłam taki bedzie ok czy może macie jakieś zdjęcia albo linki

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

http://www.ebay.de/itm/Triumph-Sport.../261126524849?

pt=DE_Damenunterwäsche&va r=&hash=item3ccc5a8fb1

czy raczej taki ! kurcze nie wiem plisss doradżcie coś

Witaj. Jeśli chodzi o plastyke powiek to po op absolutnie nic nie boli. Albo ja nie czułam bo byłam na lekach przeciwbólowych. Ale mam koleżankę która odrazu po plastyce powiek założyła okulary i poszła na zakupy Wyglada sie nieciekawie. Rożne kolory możesz mieć pod oczami, ale niekoniecznie. Ja nie miałam. Ale wyglądałam okropnie.Duzy dyskomfort,oczu nie mozna tak łatwo zamknąć.Masz je półotwarte,bardzo rzadko sie mruga, łzawieja. Jak długo na coś patrzysz to zachodzą mgła. Nawet po ściągnięciu szwów moje jedno oko jeszcze przez 2-3 tyg po op nie domykalo sie i lzawilo. Ale na szczęście przeszło i efekt końcowy jest bardzo zadowalający

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Napisane przez cikulinka Pokaż wiadomość
Dobry wieczór dziewczynki

Ja standardowo wicej czytam , niż pisze ....

Moja op. już za 4 dn(w środę )i , jutro wyjeżdzam do Pl , ehhh raz się denerwuję ..., a za chwilę uspokajam ...chyba wariuje

Dziewczynki dajcie znac , czy któras z was ma mniej więcej podobne wymiary jak ja :

wzrost 174

62 kg

biust 70b ( chociaż ja uważam ,że a )

Pytam o wymiary , bo ustalilam z moim dr. , ze robimy Mentory CPG 400 , lub 420 ...co o tym myślicie ...co wyjdzie ?

Wyjdzie duży cyc

aszkim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 11:55   #2857
luna160
Raczkowanie

Kochane moje cycolinki- zwłaszcza "moja stara gwardia"- stęskniłam się , ale nie miałam nic a nic czasu aby pisać bo miałam wyjazd, a potem 2 przeprowadzki i teraz przez 2 miesiące będę w Gdańsku.Gdyby przypadkiem któraś z cycolinek też miałą być w 3 City i miała czas i ochotę się spotkać to proszę o wiadomość.
Piersi nic się nie poprawiły-lewa tragedia- a gdy napnę mięśnie to obie wyglądają jak klasyk double bubble:/Z doc zobaczę się dopiero we wrześniu bo nie ma mnie we Wro, tak jak pisałam. Ciesze się ,że nic mnie nie boli, w staniku wyglądam dobrze i na tym się skupiam. Za ok półtora roku chciałabym mieć dziecko drugie dlatego nie chce już z nimi nic kombinować i łudzę się,że uda mi się karmić piersią...
Jak mi się żyje z piersiami?Czuję ,że 350 cc to jednak trochę dużo, ludzie czasami mega buracko reagują, komentują - i nie mam tu na my śli miłych komentarzy i to dotyczy zarówno kobiet jak mężczyzn...To ta druga niefajna strona powiększonych piersi://Za granicą nie ma żadnego problemu,w Pl w większych miastach na ulicy jest troszkę lepiej ale niestety w takich skupiskach typu plaża- gdzie są sami turyści już jest problem i to spory. Przyznam nie czuję się z tym komfortowo, nawet myślę o przefarbowaniu włosów na swój naturalny mysi kolor...
Hmmm. A u was jak to wygląda?
luna160 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-06, 12:05   #2858
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Katarzynka00 niemozliwe zebys byla taka deska przy 75d. Mi sie wydaje, ze wlasnie przy wiekszych obwodach D jest duze..... bo np. D przy obwodzie 60 to faktycznie plaska deska, ale 75d naturalny to jest juz cos fajnego.

EmilyO wyszly wyjatkowo fajne jak na ilosc ml to rakietki
obwód taki bo ja nie jestem drobnica.Na wadze "7"z przodu
Taka płaska niestety jestem.Do dziś dźwięczy mi komentarz z konsultacji "no rzeczywiście mamy tu niedorozwój"
Gdyby nie sutki to stanik podjeżdżałby mi do gardła... boshhheee, chce się już tego śmiać...
No i stąd też implant zaproponowany powyżej 500cc.Bo zero,bo klatka szeroka i ja spora

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

luna no mi takie myśli przebiegają przez głowę w stylu a co jak będą za duże, co jak będę się ich wstydzić.
Teraz też się wstydzę że nic nie mam, a co jak będę mieć wypasioną klatę
Nie chcę żeby gapił się każdy w dekolt.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 12:10   #2859
cikulinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez luna160 Pokaż wiadomość
Kochane moje cycolinki- zwłaszcza "moja stara gwardia"- stęskniłam się , ale nie miałam nic a nic czasu aby pisać bo miałam wyjazd, a potem 2 przeprowadzki i teraz przez 2 miesiące będę w Gdańsku.Gdyby przypadkiem któraś z cycolinek też miałą być w 3 City i miała czas i ochotę się spotkać to proszę o wiadomość.
Piersi nic się nie poprawiły-lewa tragedia- a gdy napnę mięśnie to obie wyglądają jak klasyk double bubble:/Z doc zobaczę się dopiero we wrześniu bo nie ma mnie we Wro, tak jak pisałam. Ciesze się ,że nic mnie nie boli, w staniku wyglądam dobrze i na tym się skupiam. Za ok półtora roku chciałabym mieć dziecko drugie dlatego nie chce już z nimi nic kombinować i łudzę się,że uda mi się karmić piersią...
Jak mi się żyje z piersiami?Czuję ,że 350 cc to jednak trochę dużo, ludzie czasami mega buracko reagują, komentują - i nie mam tu na my śli miłych komentarzy i to dotyczy zarówno kobiet jak mężczyzn...To ta druga niefajna strona powiększonych piersi://Za granicą nie ma żadnego problemu,w Pl w większych miastach na ulicy jest troszkę lepiej ale niestety w takich skupiskach typu plaża- gdzie są sami turyści już jest problem i to spory. Przyznam nie czuję się z tym komfortowo, nawet myślę o przefarbowaniu włosów na swój naturalny mysi kolor...
hej Luna ...., oj nie można się przejmować ludzmi , wielu jest tak zazdrosnych , złośliwych , chamskich.Coś powiedzą , przejdą dalej i zapomną , a w Tobie to potem tkwi i stąd te myśli ,
Mój TŻ ostatnio powiedział mi coś takiego :
Zawsze będą ludzie którzy będą gadać , lub tacy którzy będą Ci zazdrościć z( ze Ty masz , a inna nie ), albo ze względu na strach przed op. , albo kogoś nie bedzie stać , albo poprostu jest najzwyczajniej złośliwy .
O!! ..., a wczoraj jeszcze dodał , że trzeba korzystać z życia i robić to co sprawia nam przyjemność , bo kiedy bedziemy już starzy to co nam zostanie ? Żal ,że czegoś nie spróbowaliśmy , niemieliśmy ,a mogliśmy ? Niee!!
Napewno bardzo chciałaś mieć te piersi , zrobiłaś je ( w koncu troszke je poprawisz i bedzie oki , a jesli w staniczku wygladają fajnie to tylko się cieszyć ).:roza :
Już są UHP 400 Mentor
Stary 2014-07-06, 12:31   #2860
Misiaczek80
Zadomowienie

Cytat:

Witaj Luneczko moja kochana Mój Ty ideale kobiecego piękna Tęskniłam za Tobą Ślicznotko. Miło Cię widzieć/czytać. Żałuję, że nie będzie mnie w tym roku nad naszym morzem. Serdeczne pozdrowienia dla Ciebie i Córci
Stary 2014-07-06, 12:43   #2861
fankam
Rozeznanie

Cytat:

Nie wierze po prostu!!!! Przeciez my obie bylysmy raczej podobne budowa i startowalysmy z tego co pisalas z podobnych wyjsciowek. Ile masz wzrostu kochana? Ja chcialam osiagnac efekt o jakim piszesz wlasnie a tu jajo. W ogole nie widac, ze jestem po operacji Ja jestem z 3city, pisz na priwa moze sobie na zywca porownamy te cycki o identycznych implantach, ktore u Ciebie wyszly za duze a u mnie za male

cikulinka, nie mierzylam implantow ani ich nie widzialam bo uwierzylam lekarzowi, ze beda naprawde duze przy mojej sylwetce i to byl moj wielki blad. Dobral mi jakies mikrusy, ktorych w ogole pod ciuchami nie widac. Jakbym wiedziala i mierzyla implanty to wiedzialabym, ze implant powinien byc u mnie ze dwa razy wiekszy.

Edytowane przez fankam
Czas edycji: 2014-07-06 o 12:46

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-06, 13:07   #2862
luna160
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Misiaczek80 Pokaż wiadomość
Witaj Luneczko moja kochana Mój Ty ideale kobiecego piękna Tęskniłam za Tobą Ślicznotko. Miło Cię widzieć/czytać. Żałuję, że nie będzie mnie w tym roku nad naszym morzem. Serdeczne pozdrowienia dla Ciebie i Córci
Misiaczek Ty moja kochana****Ja dala Was też przesyłam moc buziaków!Będę częściej udzielać się do czasu aż zjada się goście
Fankam - oczywiście ,że musimy się spotkać, nie odpuszę ani Ci ani AgacieWiem,że Majlo też wybiera się do 3city mogłybyśmy zrobić mały zlot co?

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

cikulinka- i Katarzynka - kochane właśnie wczoraj w Sopocie miałam taką przyjemność,a TZ powtórzył mi wszytskie komenty gdyż szedł za mną i córką z kilka metrów za i słyszał reakcje-a dodam byłam w zwykłych szortach z dżinsu, miałam biały podkoszulek a pod strój kąpielowy- żadnych sutków nie było widać. Strasznie przykro mi się zrobiło, żenada nie do powtórzenia, ludzie są zwyczajnie wredni, bezinteresownie ot tak zwyczajnie chamscy dla fanu albo nie wiem jak to nazwać. Pomijam komentarze nastolatków,napaleńców , zboków etc, ale te teksty kobiet są po prostu hmmm przewredne..
Nie uważam, że mam mega wielki biust

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Dodałam nowe zdjęcia dopiero teraz i w bikini bo bez jest brzydko, nie ma sensu tego pokazywać
Stary 2014-07-06, 13:10   #2863
madlen666
Zadomowienie

luna160-masz przesliczny ten biust kobieta kobiecie zawsze bedzie zadzroscila taka nasz natura jest ważne że Tobie sie
a czemu bez stanika ci sie nie podobaja??? rozmiar kształt sama chialas mieć duze
podobaja
fankam-uważamże masz sliczne piersiaki mega proporcjonalne do twojej sylwetki

KOREKTA NOSA

Edytowane przez madlen666
Czas edycji: 2014-07-06 o 13:11
madlen666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 13:12   #2864
fankam
Rozeznanie

Cytat:

cikulinka- i Katarzynka - kochane właśnie wczoraj w Sopocie miałam taką przyjemność,a TZ powtórzył mi wszytskie komenty gdyż szedł za mną i córką z kilka metrów za i słyszał reakcje-a dodam byłam w zwykłych szortach z dżinsu, miałam biały podkoszulek a pod strój kąpielowy- żadnych sutków nie było widać. Strasznie przykro mi się zrobiło, żenada nie do powtórzenia, ludzie są zwyczajnie wredni, bezinteresownie ot tak zwyczajnie chamscy dla fanu albo nie wiem jak to nazwać. Pomijam komentarze nastolatków,napaleńców , zboków etc, ale te teksty kobiet są po prostu hmmm przewredne..
Nie uważam, że mam mega wielki biust
ehhh czemu nie moglo byc odwrotnie, Tobie wyszlyby jak u mnie a mi jak Tobie i wszyscy byliby happy... ehhh
Chociaz moim zd po porstu patrzyli sie na ładną calosc i dlatego gadali a nie tylko na cycki... a TZ zadowolony?

madlen666, ale ja nie chcialam proporcjonalnych tylko DUZE. Nie wiem jak rozmawiac nast razem z chirurgiem zeby dotarlo o co mi chodzi. Przed operacja sie w oczy nie rzucaly i tak zostalo, nie o to chodzilo.

Edytowane przez fankam
Czas edycji: 2014-07-06 o 13:14
Stary 2014-07-06, 13:17   #2865
madlen666
Zadomowienie

fankam i luna rozumiem wasze rozalnie ja obecnie mam rozmiar c bo przytylam i implant bede miala natrelle okragle 345g i boje sie ze mi wyjdzie z tego duze d a takiego efektu nie chce a wzrostu jestem takiego jak -luna160 -czy zdecydowalabys sie na to ciecie pachowe po raz drugi?????

KOREKTA NOSA

Czas edycji: 2014-07-06 o 13:20

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-06, 13:20   #2866
luna160
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madlen666 Pokaż wiadomość
luna160-masz przesliczny ten biust kobieta kobiecie zawsze bedzie zadzroscila taka nasz natura jest ważne że Tobie sie
a czemu bez stanika ci sie nie podobaja??? rozmiar kształt sama chialas mieć duze
podobaja
fankam-uważamże masz sliczne piersiaki mega proporcjonalne do twojej sylwetki
Madlen- kochana co z Twoim zdrówkiem, widziałam się z Majlo akurat gdy wskoczyła na Twoje miejsce z operacją, a potem nic już nie słyszałam...
Fankam i Madlen- to nie było patrzenie się, to była 100%wredota i szyderczość jak gdybym była małpką z cyrku. Nic fajnego, szłam z wózkiem z dzieckiem, nie patrzyłam nikomu w oczy. Już teraz nic nie powiem o dziewczynach które kiedyś uważałam ,że się "noszą"- one się nie "noszą " tylko zakładają "maski" na twarz przyzwyczajone do wredności ludzi:/Paskudne to odkrycie!Jak byłam płaska jak deska nigdy czegoś takiego nie doświadczyłam
Stary 2014-07-06, 13:25   #2867
madlen666
Zadomowienie

luna160-stan zapalny pod pacahmi 4 dermatolog pomogł w koncu sie wyleczyc smaruje sie silna mascia sterydowa bo nic nie pomagał: juz znika i sie w koncu doczekam terminu dermatolodzy w warszawie nie umieja leczyc stwierdzam

KOREKTA NOSA

Czas edycji: 2014-07-06 o 13:29
Stary 2014-07-06, 13:34   #2868
jaccom
Raczkowanie

Witam się dziewczyny ))
Luna - jak się mnie pyta "jedna z drugą" czy mam silikon, to odpowiadam im "a co chcecie sobie zrobić ?".... Co prawda, spytały mnie o to tylko moje 3 znajome W szkole każdy patrzy mi w cycki jak zahipnotyzowany ale żadna osoba nie spytała wprost.... Jeżeli chodzi o chamskie komentarze - nie przejmuj się , szczupła dziewczyna, też będzie anorektyczką w oczach innej - zazdrosnej ( oooo a jeszcze przed swoim facetem - !!!!) zrobi z niej kościotrupa z cyckami tak samo - sa zazdrośnice i są ( jak to mówi pewna znajoma chamskie szmaty)
Głowa do góry i pierś do przodu ))
Stary 2014-07-06, 13:34   #2869
fankam
Rozeznanie

qqqqrcze luna, ale Ci zazdroszcze tego efektu naprawde.... wolalabys sie zoperowac i dalej byc jak szara mycha?

madlen66 jak widac koncowego efektu nie da sie do konca przewidziec... troche loteria. Ja teraz bym brala implanty min. 500 albo w ogole nie szla na operacje. Ile macie wzrostu??
Stary 2014-07-06, 13:37   #2870
madlen666
Zadomowienie

fankam mam 160cm wzrostu waze 51kg ale wszyscy mi daja kolo czterdziestu paru kg

KOREKTA NOSA
Stary 2014-07-06, 13:38   #2871
Misiaczek80
Zadomowienie

Luneczko nie przejmuj się Skarbie Przykro jest, kiedy ludzie okazują się wredni, chamscy i zawistni. Przecież nie zależy nam na przyjaźni z takimi podludźmi. Jesteś piękną kobietą i ludzie będą zwracali na Ciebie uwagę. Jak zauważysz idącą za sobą, śliniącą się dziewczynę z szeroko otwartymi gałami i dolną szczęką do ziemi z zachwytu, to chcę żebyś wiedziała, że będę nią ja
Stary 2014-07-06, 13:39   #2872
fankam
Rozeznanie

No to nizsze jestescie chyba wzrost jest kluczowa sprawa przy tym wszytskim a nie waga czy obwod pod biustem... chociaz nie jestem znowuż taka wysoka ;/ wiec nie wiem o co chodzi
Stary 2014-07-06, 13:48   #2873
madlen666
Zadomowienie

ważne sa proporcje ogladal powtorke z sekretów chirurgi co sie wypowiadal K.P co mówil ze ten sam implant bedzie różnie wygladal u kilku róznych kobiet mowil tak ze impalnt 300ml u niskiej kobiety da sredni biust a u wysokiej wogole nie bedzie widac ze biust byl robiony

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

jak ja to mówie jestem niska bardzo wiec kady implant bedzie spory

KOREKTA NOSA

Czas edycji: 2014-07-06 o 13:53

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-06, 13:52   #2874
fankam
Rozeznanie

to ten moj lekarz chyba powinien obejrzec sobie te powtorki sekretow chirurgii aby sie doksztalcic
Stary 2014-07-06, 14:05   #2875
jaccom
Raczkowanie

ja mam 170 )) nie jestem drobnokoścista raczej zbita lub ubita
Stary 2014-07-06, 14:10   #2876
luna160
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madlen666 Pokaż wiadomość
luna160-stan zapalny pod pacahmi 4 dermatolog pomogł w koncu sie wyleczyc smaruje sie silna mascia sterydowa bo nic nie pomagał: juz znika i sie w koncu doczekam terminu dermatolodzy w warszawie nie umieja leczyc stwierdzam
Ojej:/ Współczuje szczerze, taki pech:/Co do lekarzy to nie tylko w WAw ale wszędzie chyba obowiązuje taka reguła, rzadko kiedy trafi się na dobrego specjalistę niestety:/
Stary 2014-07-06, 14:38   #2877
cikulinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jaccom Pokaż wiadomość
ja mam 170 )) nie jestem drobnokoścista raczej zbita lub ubita
Hej Jaccom;
Oj , no to widzę ,że jesteśmy podobnego wzrostu ( ja mam 173/174 ) i ważę 62 kg ,a Ty ile ważysz ...jeśli oczywiscie mogę spytać ?

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Wiecie co ..., powiem wam tak dziewczyny , ja się tyle lat męczyłam z tym biustem i z samoakceptacją ,że naprawdę mam to totalnie gdzieś , czy komuś się to będzie podobało , czy nie .
Czekam na tą op. jak na zbawienie , i wiecie co ..., aż nie mogę uwieżyć ze to się w koncu dzieje.
Pamiętam kiedy rok temu już miałam iść na zabieg , a tu mój Tż pare miesiecy wczesniej miał dwa bardzo poważne wypadki , no i nie mogłam tego zrobić .Buczałam jak bóbr (( , i wtedy też sobie powiedziałam że przez ten cały rok nie kupię już więcej małego stanika ( no oki kupiłam , ale tylko jeden ) musiałam ))
Ja która uwielbia bieliznę ehhh , ale dałam radę i jakoś wytrzymałam ..., a teraz już za 4 dzionki spełni się moje małe / wielkie marzenie )))
Dlatego dziewczyny pamietajcie , nie przejmujcie się nikim i niczym
Zawsze pojawi się jakaś wredota , czy się ma ten większy biust czy nie
Już są UHP 400 Mentor

Edytowane przez cikulinka
Czas edycji: 2014-07-06 o 14:39
Stary 2014-07-06, 15:04   #2878
Sunshine777
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cikulinka Pokaż wiadomość
Wiecie co ..., powiem wam tak dziewczyny , ja się tyle lat męczyłam z tym biustem i z samoakceptacją ,że naprawdę mam to totalnie gdzieś , czy komuś się to będzie podobało , czy nie .
Czekam na tą op. jak na zbawienie , i wiecie co ..., aż nie mogę uwieżyć ze to się w koncu dzieje.
Ja która uwielbia bieliznę ehhh , ale dałam radę i jakoś wytrzymałam ..., a teraz już za 4 dzionki spełni się moje małe / wielkie marzenie )))
Dlatego dziewczyny pamietajcie , nie przejmujcie się nikim i niczym
Zawsze pojawi się jakaś wredota , czy się ma ten większy biust czy nie
Zgadzam się z Tobą! Ludzie zawsze będą gadac, taka ich natura. Ale już wole żeby gadali ze mam za dużo niż że jestem płaska jak deska hehe. Mam to w nosie szczerze mówiąc. Nie obchodzi mnie to zupełnie. Jest to mój największy kompleks odkąd pamiętam! Robie to tylko i wyłącznie dla siebie i dla swojego komfortu psychicznego! Także nie ma się co przejmowac tymi złośliwymi komentarzami wrednych ludzi!!!
Życie jest tylko jedno i trzeba spełniać swoje marzenia!
Stary 2014-07-06, 15:10   #2879
cikulinka
Raczkowanie

Sunshine777 - też się w 100% zgadzam !!!
Widzę ,że robisz żelki tydzień po mnie ehhh będzie się działo
Już są UHP 400 Mentor
Stary 2014-07-06, 16:04   #2880
Olivkaa200
Zakorzenienie

Hej wszystkim

Lunka stesknilam się za Tobą smutne jest to co nnapisałaś...ale niestety ludzie zzawsze byli i będą zawistni zazdrośni i zawsze będą gadać wiec głowądo gory a nnie do dołu one miały ze sobą problem jakiś i to duży

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości