|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 18
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
![]() Dokładnie im wieksZy obwód tym większe piersi przy tej samej literce ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2852 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Boże!!! , 70G ? heheheh mam nadzieje że troszke mniejsze ![]() ![]() wiecie co ja już mam takie głupie myśli w głowie ,że nie zmiesci mi się ten implant (chyba wogóle nie chce go widzieć przed zabiegiem ,boje się zobaczyć jego wielkosc) .Nie miałyście takich obaw ? ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Aaa tak w ogóle to dzień dobry ![]() Własnie siedzę z kawką , i do kompletu z walizkami i kupą ciuchów ...kurcze tyle rzeczy nie mogę zabrać ze sobą , bo wiem że albo ich nie założę bo się nie rozpinają , albo nie są dość rozciągliwe ![]()
![]() |
#2853 |
Rozeznanie
|
cikulinka gdzie Ty sie tak pakujesz na operacje?
Jaki masz implant dokladnie? Te mentory cpg to kulki czy anatomy? I jaka projekcja? Ja zaluje, ze nie zobaczylam mojego implantu przed op moze byc sie w pore wycofalam.
![]() Edytowane przez fankam Czas edycji: 2014-07-06 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2854 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry Laseczki
![]() Emi avatar marzenie ![]() ![]() ![]() Witam przyszłe cycolinki. Jeżeli znacie termin operacji, to dajcie znać BeatcePiekar. Dopisze Was do wyliczanki ![]() Fankuś jak miło, że jesteś ![]() Miłego dnia Kochane ![]()
#2855 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Słonce ...,a czemu żałujesz ? ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- ...., aaaa a co do tego mojego pakowania , to dlatego sie tak pakuję i przebieram w ciuchach , ponieważ jadę dzisiaj do PL ![]() ![]()
![]() |
#2856 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Witaj. Jeśli chodzi o plastyke powiek to po op absolutnie nic nie boli. Albo ja nie czułam bo byłam na lekach przeciwbólowych. Ale mam koleżankę która odrazu po plastyce powiek założyła okulary i poszła na zakupy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
Wyjdzie duży cyc ![]()
![]() |
#2857 |
Raczkowanie
|
Kochane moje cycolinki- zwłaszcza "moja stara gwardia"- stęskniłam się , ale nie miałam nic a nic czasu aby pisać bo miałam wyjazd, a potem 2 przeprowadzki i teraz przez 2 miesiące będę w Gdańsku.Gdyby przypadkiem któraś z cycolinek też miałą być w 3 City i miała czas i ochotę się spotkać to proszę o wiadomość.
Piersi nic się nie poprawiły-lewa tragedia- a gdy napnę mięśnie to obie wyglądają jak klasyk double bubble:/Z doc zobaczę się dopiero we wrześniu bo nie ma mnie we Wro, tak jak pisałam. Ciesze się ,że nic mnie nie boli, w staniku wyglądam dobrze i na tym się skupiam. Za ok półtora roku chciałabym mieć dziecko drugie dlatego nie chce już z nimi nic kombinować i łudzę się,że uda mi się karmić piersią... Jak mi się żyje z piersiami?Czuję ,że 350 cc to jednak trochę dużo, ludzie czasami mega buracko reagują, komentują - i nie mam tu na my śli miłych komentarzy i to dotyczy zarówno kobiet jak mężczyzn...To ta druga niefajna strona powiększonych piersi://Za granicą nie ma żadnego problemu,w Pl w większych miastach na ulicy jest troszkę lepiej ale niestety w takich skupiskach typu plaża- gdzie są sami turyści już jest problem i to spory. Przyznam nie czuję się z tym komfortowo, nawet myślę o przefarbowaniu włosów na swój naturalny mysi kolor... Hmmm. A u was jak to wygląda? |
![]() ![]() |
![]() |
#2858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taka płaska niestety jestem.Do dziś dźwięczy mi komentarz z konsultacji "no rzeczywiście mamy tu niedorozwój" Gdyby nie sutki to stanik podjeżdżałby mi do gardła... ![]() No i stąd też implant zaproponowany powyżej 500cc.Bo zero,bo klatka szeroka i ja spora ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- luna no mi takie myśli przebiegają przez głowę w stylu a co jak będą za duże, co jak będę się ich wstydzić. Teraz też się wstydzę że nic nie mam, a co jak będę mieć wypasioną klatę ![]() Nie chcę żeby gapił się każdy w dekolt.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2859 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ ostatnio powiedział mi coś takiego : Zawsze będą ludzie którzy będą gadać , lub tacy którzy będą Ci zazdrościć z( ze Ty masz , a inna nie ), albo ze względu na strach przed op. , albo kogoś nie bedzie stać , albo poprostu jest najzwyczajniej złośliwy . O!! ..., a wczoraj jeszcze dodał , że trzeba korzystać z życia i robić to co sprawia nam przyjemność , bo kiedy bedziemy już starzy to co nam zostanie ? Żal ,że czegoś nie spróbowaliśmy , niemieliśmy ,a mogliśmy ? Niee!! Napewno bardzo chciałaś mieć te piersi , zrobiłaś je ( w koncu troszke je poprawisz i bedzie oki , a jesli w staniczku wygladają fajnie to tylko się cieszyć ). ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2860 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Witaj Luneczko moja kochana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2861 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wierze po prostu!!!! Przeciez my obie bylysmy raczej podobne budowa i startowalysmy z tego co pisalas z podobnych wyjsciowek. Ile masz wzrostu kochana? Ja chcialam osiagnac efekt o jakim piszesz wlasnie a tu jajo. W ogole nie widac, ze jestem po operacji ![]() ![]() cikulinka, nie mierzylam implantow ani ich nie widzialam bo uwierzylam lekarzowi, ze beda naprawde duze przy mojej sylwetce i to byl moj wielki blad. Dobral mi jakies mikrusy, ktorych w ogole pod ciuchami nie widac. Jakbym wiedziala i mierzyla implanty to wiedzialabym, ze implant powinien byc u mnie ze dwa razy wiekszy.
![]() Edytowane przez fankam Czas edycji: 2014-07-06 o 12:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2862 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Fankam - oczywiście ,że musimy się spotkać, nie odpuszę ani Ci ani Agacie ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- cikulinka- i Katarzynka - kochane właśnie wczoraj w Sopocie miałam taką przyjemność,a TZ powtórzył mi wszytskie komenty gdyż szedł za mną i córką z kilka metrów za i słyszał reakcje-a dodam byłam w zwykłych szortach z dżinsu, miałam biały podkoszulek a pod strój kąpielowy- żadnych sutków nie było widać. Strasznie przykro mi się zrobiło, żenada nie do powtórzenia, ludzie są zwyczajnie wredni, bezinteresownie ot tak zwyczajnie chamscy dla fanu albo nie wiem jak to nazwać. Pomijam komentarze nastolatków,napaleńców , zboków etc, ale te teksty kobiet są po prostu hmmm przewredne.. Nie uważam, że mam mega wielki biust ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Dodałam nowe zdjęcia dopiero teraz i w bikini bo bez jest brzydko, nie ma sensu tego pokazywać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2863 |
Zadomowienie
|
luna160-masz przesliczny ten biust kobieta kobiecie zawsze bedzie zadzroscila taka nasz natura jest ważne że Tobie sie
a czemu bez stanika ci sie nie podobaja??? rozmiar kształt sama chialas mieć duze podobaja fankam-uważamże masz sliczne piersiaki mega proporcjonalne do twojej sylwetki
żelusie od M.W 27 sierpien 2014 ![]() KOREKTA NOSA Edytowane przez madlen666 Czas edycji: 2014-07-06 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2864 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Chociaz moim zd po porstu patrzyli sie na ładną calosc i dlatego gadali a nie tylko na cycki... a TZ zadowolony? madlen666, ale ja nie chcialam proporcjonalnych tylko DUZE. Nie wiem jak rozmawiac nast razem z chirurgiem zeby dotarlo o co mi chodzi. Przed operacja sie w oczy nie rzucaly i tak zostalo, nie o to chodzilo.
![]() Edytowane przez fankam Czas edycji: 2014-07-06 o 13:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
Zadomowienie
|
fankam i luna rozumiem wasze rozalnie ja obecnie mam rozmiar c bo przytylam i implant bede miala natrelle okragle 345g i boje sie ze mi wyjdzie z tego duze d a takiego efektu nie chce a wzrostu jestem takiego jak -luna160 -czy zdecydowalabys sie na to ciecie pachowe po raz drugi?????
żelusie od M.W 27 sierpien 2014 ![]() KOREKTA NOSA Edytowane przez madlen666 Czas edycji: 2014-07-06 o 13:20 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2866 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Fankam i Madlen- to nie było patrzenie się, to była 100%wredota i szyderczość jak gdybym była małpką z cyrku. Nic fajnego, szłam z wózkiem z dzieckiem, nie patrzyłam nikomu w oczy. Już teraz nic nie powiem o dziewczynach które kiedyś uważałam ,że się "noszą"- one się nie "noszą " tylko zakładają "maski" na twarz przyzwyczajone do wredności ludzi:/Paskudne to odkrycie!Jak byłam płaska jak deska nigdy czegoś takiego nie doświadczyłam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2867 |
Zadomowienie
|
luna160-stan zapalny pod pacahmi 4 dermatolog pomogł w koncu sie wyleczyc smaruje sie silna mascia sterydowa bo nic nie pomagał
![]()
żelusie od M.W 27 sierpien 2014 ![]() KOREKTA NOSA Edytowane przez madlen666 Czas edycji: 2014-07-06 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2868 |
Raczkowanie
|
Witam się dziewczyny
![]() Luna - jak się mnie pyta "jedna z drugą" czy mam silikon, to odpowiadam im "a co chcecie sobie zrobić ?".... Co prawda, spytały mnie o to tylko moje 3 znajome ![]() ![]() ![]() Głowa do góry i pierś do przodu ![]() ![]()
#2869 |
Rozeznanie
|
qqqqrcze luna, ale Ci zazdroszcze tego efektu naprawde.... wolalabys sie zoperowac i dalej byc jak szara mycha?
madlen66 jak widac koncowego efektu nie da sie do konca przewidziec... troche loteria. Ja teraz bym brala implanty min. 500 albo w ogole nie szla na operacje. Ile macie wzrostu??
![]() |
#2870 |
Zadomowienie
|
fankam mam 160cm wzrostu waze 51kg ale wszyscy mi daja kolo czterdziestu paru kg
#2871 |
Zadomowienie
|
Luneczko nie przejmuj się Skarbie
![]() ![]()
#2872 |
Rozeznanie
|
No to nizsze jestescie chyba wzrost jest kluczowa sprawa przy tym wszytskim a nie waga czy obwod pod biustem... chociaz nie jestem znowuż taka wysoka ;/ wiec nie wiem o co chodzi
#2873 |
Zadomowienie
|
ważne sa proporcje ogladal powtorke z sekretów chirurgi co sie wypowiadal K.P co mówil ze ten sam implant bedzie różnie wygladal u kilku róznych kobiet mowil tak ze impalnt 300ml u niskiej kobiety da sredni biust a u wysokiej wogole nie bedzie widac ze biust byl robiony
---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- jak ja to mówie jestem niska bardzo wiec kady implant bedzie spory
żelusie od M.W 27 sierpien 2014 ![]() KOREKTA NOSA Edytowane przez madlen666 Czas edycji: 2014-07-06 o 13:53 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2874 |
Rozeznanie
|
to ten moj lekarz chyba powinien obejrzec sobie te powtorki sekretow chirurgii aby sie doksztalcic
#2875 |
Raczkowanie
|
ja mam 170
![]() ![]() ![]()
#2876 |
Raczkowanie
|
Ojej:/ Współczuje szczerze, taki pech:/Co do lekarzy to nie tylko w WAw ale wszędzie chyba obowiązuje taka reguła, rzadko kiedy trafi się na dobrego specjalistę niestety:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2877 |
Raczkowanie
|
Hej Jaccom;
![]() Oj , no to widzę ,że jesteśmy podobnego wzrostu ( ja mam 173/174 ) i ważę 62 kg ,a Ty ile ważysz ...jeśli oczywiscie mogę spytać ? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Wiecie co ..., powiem wam tak dziewczyny , ja się tyle lat męczyłam z tym biustem i z samoakceptacją ,że naprawdę mam to totalnie gdzieś , czy komuś się to będzie podobało , czy nie . Czekam na tą op. jak na zbawienie , i wiecie co ..., aż nie mogę uwieżyć ze to się w koncu dzieje. Pamiętam kiedy rok temu już miałam iść na zabieg , a tu mój Tż pare miesiecy wczesniej miał dwa bardzo poważne wypadki , no i nie mogłam tego zrobić .Buczałam jak bóbr ![]() ![]() Ja która uwielbia bieliznę ehhh ![]() ![]() Dlatego dziewczyny pamietajcie , nie przejmujcie się nikim i niczym ![]() Zawsze pojawi się jakaś wredota , czy się ma ten większy biust czy nie ![]()
23.12.2013- usta/Stylage lips/Szczecin. 26.04. 2014 - pierwsza konsultacja 9 Lipiec zabieg /cycunie/ Szczecin M.P ![]() ![]() ![]() ![]() Już są ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez cikulinka Czas edycji: 2014-07-06 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2878 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Życie jest tylko jedno i trzeba spełniać swoje marzenia!
![]() |
#2879 |
Raczkowanie
|
Sunshine777 - też się w 100% zgadzam !!!
Widzę ,że robisz żelki tydzień po mnie ehhh będzie się działo ![]()
#2880 |
Zakorzenienie
|
Hej wszystkim
![]() Lunka stesknilam się za Tobą ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.