|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią część 17
Cytat:
![]() Czasami aż brak cierpliwości. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Ekspert od Dupy Strony
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;47179891]Jakbym o swoich rodzicach słyszała
![]() Czasami aż brak cierpliwości. ![]() Jak moi... Kotlety, przynajmniej dwa mleka, masło, itp. muszą być. Co z tego, że sklepów nad morzem jak mrówków. To jeszcze powiem co mnie dziwi u nich. Postanowili kupić 7-osobowy samochód, "bo mają dużą rodzinę". Ja jeżdżę na ogół z chłopakiem, brat nie jeździ nigdy, bo woli całe wakacje grać w gry, a druga siostra jeździ, bo ją zmuszają. I tak zostają 3-4 osoby. A jak do tej 7-osobówki zapakują wszystkie graty, które na ogół biorą, to nie wiem czy zostanie miejsca na 5.
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2014-07-06 o 08:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Zakorzeniona
|
Dziwią mnie ludzie, którzy nie rozumieją idei sprzedawania/kupowania używanych rzeczy. Skoro ktoś szuka rzeczy używanej, to znaczy, że chce ją kupić taniej i to często połowę taniej. Dziwi mnie więc, jak książka nowa kosztuje 50 zł, a ktoś używaną (i to nie w stanie bardzo dobrym, tylko z wygiętą okładką, zagięte strony itp.) sprzedaje za 40 zł. Niektórzy chyba chcieliby dostać tyle, ile sami zapłacili.
---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Ja tak mam z wsuwkami. Nie ogarniam. Kupię 100, po jakimś czasie zostaje mi 5. Jak to się dzieje? Gdzie one się chowają? Bo nigdy ich potem nie znajduję, a po tylu latach powinnam się o nie potykać. |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Zakorzenienie
|
Mnie giną gumki do włosów.
![]() W tym przypadku się dziwie invisible.No,ale szlag mnie trafia ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
Wystawiałam kilka razy używki na all i na takie maile w ogóle nie odpisywałam.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3606 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też to dziwi, ostatnio wystawiłam nową maszynkę do włosów-cena katalogowa 409, wystawiłam za 250 żeby się szybko pozbyć, a ktoś do mnie napisał czy nie sprzedam za 100.... ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3608 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś pisalam na wizażu, że dziwi mnie iż jest podana cena a ludzie piszą i proponują mniej bez przerwy... to dostałam odpowiedź, że to normalne, że każdy tak robi
![]() w życiu by mi to do łba nie przyszło i ja również nie odpowiadam na takie zapytania głupie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gumki i spinki giną przeokropnie, co chwilę kupuję nowe, tak samo ginęły smoczki dzieci ( te znalazły się rok po tym jak przestały być potrzebne, wtedy były dosłownie wszędzie tak jakby sie materializowały). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3611 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3612 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Konto usunięte
|
rozwaliła mnie laska która uważa że języków słowiańskich da się biegle nauczyć w pół roku w warunkach szkolnych, bo wszak to dla niej banał, tylko że brzydzi się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
My akurat szukamy z odbiorem osobistym, żeby jednak móc obejrzeć stan faktyczny podręcznika
![]() No ale i tak najlepsze są niektóre blogerki, które dorzucają koszta własnego " znamienitego" oczywiście wizerunku ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 |
Ekspert od Dupy Strony
|
Najlepsze są szkolne kiermasze, gdzie same dzieci sprzedają swoje książki. W tamtym roku poszłam na taki z siostrą. Podręcznik w sklepie powiedzmy 20, na książce przyklejona cena 12. Dla pewności pytam dzieciaka: "Ten podręcznik to 12? ". Dzieciak do mnie: "Dobra, niech będzie 10"
![]()
#3617 |
Zakorzenienie
|
Mam następny hit sprzedażowo-książkowy.
UŻYWANA książka sprzedawana za 20 zł więcej niż wynosi cena okładkowa ![]() ![]() Nie wiem, może ktoś sławny ją czytał... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Konto usunięte
|
boże hahaha mnie tacy ludzie tak bawią, koleżanka kiedyś kupiła lokówkę przez internet która jej się nie spodobała. chciała mi ją sprzedać za tyle samo ile jest w sklepie, bo ona przecież 20 zł za kuriera płaciła i to ma być upust, hahhahaha, poczekałam na dzień darmowej dostawy i kupiłam taką samą nową, bo nie bardzo widziała mi się używana lokówka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zakorzeniona
|
Tak samo moja koleżanka. Kupiła sukienkę za 190 zł, miała ją raz na weselu. Postanowiła ją sprzedać i łaskawie wystawiła za 150 zł. Tyle, że obecnie ta sukienka jest do kupienia bez żadnego problemu na wyprzedaży za 69 zł. Ale do niej to nie dociera, ona za 60 zł nie sprzeda, nie ma mowy, bo przecież kupiła za prawie 200!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3620 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Zakorzenienie
|
Moi znajomi dostali kiedyś od innych naszych wspólnych znajomych łyżwy figurówki po ich dziecku, bo wyrosło. Po jakimś czasie okazało się, że sprzedali je naszej znajomej. To dopiero interes :banghead:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3622 |
Konto usunięte
|
Ja raz tak zostałam wrobiona, kupiłam w pewnym poznańskim antykwariacie książkę po 12 złotych, jak potem się okazało - nie spojrzałam a cena pierwotna była na odwrocie - kosztowała jako nowa 11,90. Już tam więcej nie kupuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | ||
Copyraptor
|
Cytat:
Cytat:
Rozumiem, rozumiem, ale mnie chodzi o to, że, wymyślona sytuacja: kupiłam sobie nowe bikini, kupiłam sobie nowy komplet bielizny. Jak moi znajomi i chłopak siedzą w pokoju, to im się pokażę w nowym bikini, żeby ocenili, ale już w nowym komplecie bielizny znajomym się nie pokażę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3624 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Ale właśnie to jest dziwne - że ta różnica jest tylko w naszej głowie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Konto usunięte
|
a ja nie mam problemow z neglizem i w bikini i w bieliznie
![]() ale juz kiedys ktos mi powiedzial, ze mam w sobie cos z ekshibicjonisty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Konto usunięte
|
Tak przy temacie ekshibicjonizmu to niech ktoś mi powie dlaczego najchętniej swoje "wdzięki" pokazuje typowy Pan Kazimierz. Taki w wieku 50-70 lat, wielkim owłosionym bebechem, równie owłosionymi spalonymi od słońca plecami i cyckami, którym przydałby się męski biustonosz. Zauważyłam, że tacy osobnicy najszybciej ściągają koszule podczas upałów w mieści oraz gustują w zdecydowanie za małych majtkach.
Są rzeczy, których nie chcę oglądać. Jajka starego dziada przeciągającego się na balkonie (parter) jest jednym z tych widoków. Dziwne, ze mi oczu nie wypaliło |
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Zakorzeniona
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;47187634]Tak przy temacie ekshibicjonizmu to niech ktoś mi powie dlaczego najchętniej swoje "wdzięki" pokazuje typowy Pan Kazimierz. Taki w wieku 50-70 lat, wielkim owłosionym bebechem, równie owłosionymi spalonymi od słońca plecami i cyckami, którym przydałby się męski biustonosz. Zauważyłam, że tacy osobnicy najszybciej ściągają koszule podczas upałów w mieści oraz gustują w zdecydowanie za małych majtkach.
Są rzeczy, których nie chcę oglądać. Jajka starego dziada przeciągającego się na balkonie (parter) jest jednym z tych widoków. Dziwne, ze mi oczu nie wypaliło[/QUOTE] Mnie najbardziej rozwala to, że kobiety muszą podczas upałów wytrzymać w staniku i czymś założonym na niego (koszulce, sukience itd.), a taki spasiony pan Kazio rozepnie sobie koszule i wywali bebech, bo mu gorąco albo co gorsza zdejmie koszulę i tak drałuje przez miasto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Konto usunięte
|
haahahhaa stanik i bluzka a do tego dół, to fakt, a pan heniutek rozpasany jak kmicic
|
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Wtajemniczenie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;47187634]Tak przy temacie ekshibicjonizmu to niech ktoś mi powie dlaczego najchętniej swoje "wdzięki" pokazuje typowy Pan Kazimierz. Taki w wieku 50-70 lat, wielkim owłosionym bebechem, równie owłosionymi spalonymi od słońca plecami i cyckami, którym przydałby się męski biustonosz. Zauważyłam, że tacy osobnicy najszybciej ściągają koszule podczas upałów w mieści oraz gustują w zdecydowanie za małych majtkach.
Są rzeczy, których nie chcę oglądać. Jajka starego dziada przeciągającego się na balkonie (parter) jest jednym z tych widoków. Dziwne, ze mi oczu nie wypaliło[/QUOTE] "bo jemu już wszystko jedno" - takie uzasadnienie kiedyś usłyszalam od znajomego rodziny ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.