Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVI - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-06, 13:05   #301
Munkaa
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVI

Cytat:
Napisane przez kimkimmy Pokaż wiadomość
I komentarze pod tym filmem...
ile trzeba mieć syfu w sobie, żeby wypisywać takie rzeczy
niektóre z tych komentarzy są ohydne po prostu

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=-PGspVLvq3w niedziela z Gochą i Darkiem <3

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Lukrecja_Borgia Pokaż wiadomość
Jakoś mi umknął ten filmik z Bogumiłą w DDTVN. "Bogusiu tak jak patrzymy na ciebie to się zastanawiamy, skąd pomysł, żeby urodowy videoblog prowadzić?"
Jolka...
nihil novi
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 13:07   #302
yunis30
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anja415 Pokaż wiadomość
o tej pani nie da się zapomnieć

dzień dobry! już są nowe filmiki

https://www.youtube.com/watch?v=6yDBhFL5INU
ulubieńcy czerwca u Basi

https://www.youtube.com/watch?v=qkd5OZghifY
zakupy u nudziary - o ile nawet ją polubiłam to kompletnie nie podoba mi się nazwa kanału
mam taką koszulę z house'a
yunis30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 13:17   #303
Odylena
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
Poczytałam komentarze Nieesi i jestem w szoku jakie ta dziewczyna ma mniemanie o sobie.Dorabia ideologię do zwykłego komentarza, wysuwa wnioski z kosmosu,doszukuje się podwójnego dna. Żałosna po prostu.ZERO dystansu, przewrażliwienie i jeszcze ten zwrot do dziewczyny "oj Magda Magda" co już samo wskazuje,że traktuje ją jak nierozgarniętą istotę niższej kategorii. Jej Ego jej momentami przerażające. Ma ogromną potrzebę kontrolowania sytuacji i wyprostowywania jej po swojej myśli,co tym razem znowu jej nie wyszło,zrobiła z siebie jedynie idiotkę po prostu.
Niedawno mnie też się nieźle dostało, bo śmiałam opisać swoje wrażenie, że Gavin w ich wspólnym filmiku czuje się trochę nieswojo przed kamerą Aga była wówczas strasznie agresywna... Oczywiście cała dyskusja już dawno usunięta.
Odylena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 13:31   #304
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
Napisane przez Odylena Pokaż wiadomość
Niedawno mnie też się nieźle dostało, bo śmiałam opisać swoje wrażenie, że Gavin w ich wspólnym filmiku czuje się trochę nieswojo przed kamerą Aga była wówczas strasznie agresywna... Oczywiście cała dyskusja już dawno usunięta.
usunęła dyskusję?

to już samo dowodzi,że Aga nie jest pewna swoich racji
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 13:37   #305
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
Ostrzegajcie czyj to filmik bo zapomniałam wyciszyć głośników i omal zawału nie dostałam przez soczyste HEJ LOBUZY :X
Ja jak to usłyszałam, to już wiedziałam, że będzie źle..
Cytat:
Napisane przez Lukrecja_Borgia Pokaż wiadomość
Ulubieńcy czerwca u MissPKproject
Już Wam to pisałam, MissPK nic specjalnego nie wnosi na YT, ale no po prostu mogę się na nią patrzeć i patrzeć !

Nieesia to ma chyba jakieś skoki hormonalne, nie zdziwiłabym się gdyby znowu w ciąży była Swoją drogą, rano pod prysznicem naszła mnie pewna refleksja i właśnie mamy dwa dobre przykłady - MissPKProject i Nieesia. Zauważyłyście, że często matki chłopców są takie przewrażliwione, słodziaszne, do porzygu i w ogóle ? Nieesi od kiedy urodziła syna i dosłownie James wyłazi mi z lodówki, nie da się znieść. Natomiast Paulina to zupełnie inna bajka, jest mamą dziewczynki, wiemy jak się nazywa, ile ma lat, też prowadzi kanał o maminych sprawach, ale jej opowieści o miłości do córki słucha się zupełnie inaczej. To jest zdrowe, piękne. No i zdjęć małej nie ma wszędzie gdzie się tylko da
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 13:45   #306
kimkimmy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość

Już Wam to pisałam, MissPK nic specjalnego nie wnosi na YT, ale no po prostu mogę się na nią patrzeć i patrzeć !

Nieesia to ma chyba jakieś skoki hormonalne, nie zdziwiłabym się gdyby znowu w ciąży była Swoją drogą, rano pod prysznicem naszła mnie pewna refleksja i właśnie mamy dwa dobre przykłady - MissPKProject i Nieesia. Zauważyłyście, że często matki chłopców są takie przewrażliwione, słodziaszne, do porzygu i w ogóle ? Nieesi od kiedy urodziła syna i dosłownie James wyłazi mi z lodówki, nie da się znieść. Natomiast Paulina to zupełnie inna bajka, jest mamą dziewczynki, wiemy jak się nazywa, ile ma lat, też prowadzi kanał o maminych sprawach, ale jej opowieści o miłości do córki słucha się zupełnie inaczej. To jest zdrowe, piękne. No i zdjęć małej nie ma wszędzie gdzie się tylko da
Kretka tez ma córkę, a jakoś tak nie "cuduje". Nie wiem, być może jest w tym jakaś analogia, ale chyba bardziej zależy to od charakteru matki.
kimkimmy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 13:48   #307
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kimkimmy Pokaż wiadomość
Kretka tez ma córkę, a jakoś tak nie "cuduje". Nie wiem, być może jest w tym jakaś analogia, ale chyba bardziej zależy to od charakteru matki.
Jasne, głownie od charakteru. Ale tyle się mówi o synusiach mamusi
Stary 2014-07-06, 13:49   #308
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
U Agi to jest strasznie zauważalne, niestety. Ja już od dawna jej nie oglądam bo nie mam na to nerw.
Nigdy nie doszukiwałam się w tym analogii, ale jednak macie trochę racji
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 13:56   #309
kimkimmy
Rozeznanie

Cytat:
A tak to prawda, teraz jak pomyslałam to w rodzinie też mam taki przykład synusia mamusi. Tyle, że synuś ma już 26 lat .

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
U Agi to jest strasznie zauważalne, niestety. Ja już od dawna jej nie oglądam bo nie mam na to nerw.
Nigdy nie doszukiwałam się w tym analogii, ale jednak macie trochę racji

Jeej ja nieraz tez nie mam nerwów na te jej krówki, świnki i "głupkowate" zachowanie.
Stary 2014-07-06, 13:59   #310
cattt
Mrs Mrau

Aggie wydała 30 Euro na dyfuzor,na kilka patyków i szklany pojemnik z zapachem.
Moim zdaniem to GRUBA przesada,ale co ja tam wiem,nie mam Korsa więc nie te rejony arystokracji
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 14:00   #311
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVI

Przyklad mojej kuzynki - jak urodzil sie synek to skakala i martwila sie o kazde kichniecie, karmi ekologiczna szyneczka i nie uwaza by synus sie nie pobrudzil. Synek ma 6 lat, a sam sie ubrac nie potrafi. Teraz bedzie miala coreczke i jest luzik, nie przejmuje sie i bardziej martwi sie o to, ze synek bedzie musial od wrzesnia sie uczyc w szkole najgorsze sa mamusiowe synki-jedynaki

Zreszta moja Mama to samo - ze mna luzik, od malego bylam samodzielna, a moj brat wiecznir przy cycku

Edytowane przez gagateczkaaa
Czas edycji: 2014-07-06 o 14:04 Powód: a
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 14:07   #312
kimkimmy
Rozeznanie

Cytat:
Aggie wydała 30 Euro na dyfuzor,na kilka patyków i szklany pojemnik z zapachem.
Moim zdaniem to GRUBA przesada,ale co ja tam wiem,nie mam Korsa więc nie te rejony arystokracji
Wiesz stać ja, niech wydaje. Ja bym tyle nie wydała, bo mi również do szlachty daleko Chociaż już pisałam, że jak dla mnie ona kupuje, byleby kupić. Co hałl ogrom rzeczy. Taki sam dyfuzorek pewnie dostałaby w Boots czy innej drogerii za 5 euro. Może mniejszy, może nie z napisem Rituals ale wtedy #fejmbysieniezgadzal
Stary 2014-07-06, 14:07   #313
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gagateczkaaa Pokaż wiadomość
Przyklad mojej kuzynki - jak urodzil sie synek to skakala i martwila sie o kazde kichniecie, karmi ekologiczna szyneczka i nie uwaza by synus sie nie pobrudzil. Synek ma 6 lat, a sam sie ubrac nie potrafi. Teraz bedzie miala coreczke i jest luzik, nie przejmuje sie i bardziej martwi sie o to, ze synek bedzie musial od wrzesnia sie uczyc w szkole najgorsze sa mamusiowe synki-jedynaki

Zreszta moja Mama to samo - ze mna luzik, od malego bylam samodzielna, a moj brat wiecznir przy cycku
Mój TŻ ma starszą siostrę i również gołym okiem widać różnicę w traktowaniu syna i córki.
Stary 2014-07-06, 14:13   #314
malachite
Rozeznanie

Cytat:

Coś w tym jest, sama znam wiele przypadków gdzie synkowie są całkiem inaczej traktowani od córeczek. Słyszałam, że to dlatego iż mamuśki nie mogą się pogodzić z tym że w przyszłości synek zostanie ''zabrany'' przez inną kobietę.
malachite jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 14:18   #315
Odylena
Raczkowanie

Cytat:
usunęła dyskusję?

to już samo dowodzi,że Aga nie jest pewna swoich racji
Chyba mój komentarz zebrał za dużo lajków czego Aga już nie zniosła.
Stary 2014-07-06, 14:21   #316
Ciemna163
Kociara

Trafiłam na filmik o Bogusi w Uwadze z mało pochlebną opinią koleżanki ze studiów: http://uwaga.tvn.pl/19186,wideo,9522...,reportaz.html

Komentarze pod filmem z ddtvn są mocne, ale szczerze zgadzam się z większością. Nie oglądam Queen B., ale widać gołym okiem jej zarozumiałość i pychę. Żeby mieć kasę na kosmetyki Maca i B&BW, a samochodu do przeprowadzki szukać za "Bóg zapłać" to jednak trzeba mieć tupet. Podziwiam ją za sporą jak na jej chorobę samodzielność, ale charakter moim zdaniem ma paskudny.
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 14:22   #317
panterarozyczka
Zadomowienie

https://www.youtube.com/watch?v=a63C6uYNsz0 Dobre, bo polskie u PannyJoanny
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 14:29   #318
201607131028
Konto usunięte

polecę offtopem związanym dyskusją o batiste
mam cienkie i niskoporowate wlosy, wiec nawet po umyciu rano wieczorem potrafia byc przy skorze glowy oklapniete i sprawiaja wrazenie tlustych... :/ suchy szampon powoduje, ze nie ma tego wrazenia - wyprobowalam wczoraj mysle ze bedzie swietna alternatywa na wieczorne wyjscia. czuje tez fajne odswiezenie na glowie. ale gdybym miala grube wlosy to raczej bym go nie tknęła :P tak samo jak rano, w alternatywnie do mycia wlosów.
201607131028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 14:36   #319
Munkaa
Zakorzenienie

nie oglądam nieesi, bo to kompletnie nie moja wrażliwość i nie do końca moje wartości - jak to mówią
ale kliknęłam w filmik z fryzurą i poczytałam komentarze
w głowie się nie mieści, jak ta kobieta jest przewrażliwiona... jej zachowanie powinno robić za podręcznikowy przykład 200% braku dystansu do WSZYSTKIEGO
nie miałam pojęcia, że taka jest, bo nie odwiedzam jej kanału w zasadzie, kiedyś to robiłam
chyba wejdę jeszcze na ten maminy, żeby obczaić co ona tam wyczynia, ale jak mówicie, że OZM, to sama nie wiem, czy mam ochotę
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 14:38   #320
kimkimmy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Trafiłam na filmik o Bogusi w Uwadze z mało pochlebną opinią koleżanki ze studiów: http://uwaga.tvn.pl/19186,wideo,9522...,reportaz.html

Komentarze pod filmem z ddtvn są mocne, ale szczerze zgadzam się z większością. Nie oglądam Queen B., ale widać gołym okiem jej zarozumiałość i pychę. Żeby mieć kasę na kosmetyki Maca i B&BW, a samochodu do przeprowadzki szukać za "Bóg zapłać" to jednak trzeba mieć tupet. Podziwiam ją za sporą jak na jej chorobę samodzielność, ale charakter moim zdaniem ma paskudny.
Tez zdziwiła mnie"akcja" z samochodem do przeprowadzki. No nie wiem co do Bogusi i Bałtka to ja mam mega mieszane uczucia. Coś mi tu nie gra w tym wszystkim, nie trzeba nawet czytać tych komentarzy pod filmem z TVN, żeby odnieść takie wrażenie. Chociaż tamte opinie (nie chamskie komentarze) tez dają do myślenia, wypowiedzi osób z uczelni Bogusi, no i osób też dotkniętych tą chorobą , którzy mieli okazję poznać Bogusię.

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
nie oglądam nieesi, bo to kompletnie nie moja wrażliwość i nie do końca moje wartości - jak to mówią
ale kliknęłam w filmik z fryzurą i poczytałam komentarze
w głowie się nie mieści, jak ta kobieta jest przewrażliwiona... jej zachowanie powinno robić za podręcznikowy przykład 200% braku dystansu do WSZYSTKIEGO
nie miałam pojęcia, że taka jest, bo nie odwiedzam jej kanału w zasadzie, kiedyś to robiłam
chyba wejdę jeszcze na ten maminy, żeby obczaić co ona tam wyczynia, ale jak mówicie, że OZM, to sama nie wiem, czy mam ochotę
A wejdź, chociaż w pewnych momentach możesz czuć lekkie hmm zażenowanie?
Stary 2014-07-06, 14:38   #321
panterarozyczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez krolewna Indyjska Pokaż wiadomość
polecę offtopem związanym dyskusją o batiste
mam cienkie i niskoporowate wlosy, wiec nawet po umyciu rano wieczorem potrafia byc przy skorze glowy oklapniete i sprawiaja wrazenie tlustych... :/ suchy szampon powoduje, ze nie ma tego wrazenia - wyprobowalam wczoraj mysle ze bedzie swietna alternatywa na wieczorne wyjscia. czuje tez fajne odswiezenie na glowie. ale gdybym miala grube wlosy to raczej bym go nie tknęła :P tak samo jak rano, w alternatywnie do mycia wlosów.
też mam cienkie włosy i to jest masakra, nie mogę umyć ich wieczorem przed snem, bo rano mam kilo tłuszczu wiec batiste trochę pomaga ale w 98% przypadków myję je codziennie rano. Nabawiłam się problemów z zatokami przez wychodzenie ze świeżo umytymi i wysuszonymi włosami np w zimę, więc zimą wspomagam się z rana małą jego ilością. Jednak stawiam na zdrowie niż na mity/fakty o batiste, bo w moim przypadku nie jest to niechęć do mycia włosów czy lenistwo
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 14:40   #322
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość

Uważam, że te komentarze nie biorą się od naczelnych anonimowych hejterów. Zauważcie, że większość komentarzy negatywnych obiera taką samą tematykę. Podejrzewam, że piszą to ludzie, którzy rzeczywiście mieli z nią do czynienia.

Edytowane przez susuanne
Czas edycji: 2014-07-06 o 14:41
Stary 2014-07-06, 14:41   #323
201607110949
Konto usunięte

U mnie w Biedrze dzisiaj już po Batiste nie ma śladu. Ale kupiłam sobie ten zestaw Vitalisss do włosów ze szczotką, wygląda badziewnie co prawda, ale w tym momencie i tak mi się przyda.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 14:43   #324
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
U mnie w Biedrze dzisiaj już po Batiste nie ma śladu. Ale kupiłam sobie ten zestaw Vitalisss do włosów ze szczotką, wygląda badziewnie co prawda, ale w tym momencie i tak mi się przyda.
U mnie nie tknięte są nawet. Chyba ani jedno opakowanie nie poszło. Ja się czaje na Vitaliss
Stary 2014-07-06, 15:31   #325
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez katrina1991 Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy wy też macie takie odczucie dziewczyny, ale jak wszystkie youtuberki zaczęły sie podniecać MK i chwalić się rzeczami od niego, to ranga tej marki spadła w moich oczach... nie jest już taka wspaniała i luksusowa
Zbrzydła. Tak samo jak Nivea czy YC.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 15:45   #326
camilla_b
Raczkowanie

Dopiero teraz obejrzałam nowy haul u Glampauli...nic mi się nie podoba ale co kto lubi..musze poszukać jeszcze filmu gdzie ciumkała o ile jeszcze jest

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

któraś z was orientuje się gdzie mieszka arletaa91?
camilla_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 16:12   #327
Odylena
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez camilla_b Pokaż wiadomość
Dopiero teraz obejrzałam nowy haul u Glampauli...nic mi się nie podoba ale co kto lubi..musze poszukać jeszcze filmu gdzie ciumkała o ile jeszcze jest

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

któraś z was orientuje się gdzie mieszka arletaa91?
Prawie w każdym filmie jest ciumknięcie^^
Stary 2014-07-06, 16:18   #328
201607111040
Konto usunięte

Haul u LGS
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 16:29   #329
Rossonera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 201705291006 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
No jasne, że tak Po prostu to jej parcie na marki jest śmieszne, i tyle.
Rossonera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 16:41   #330
201607131028
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez panterarozyczka Pokaż wiadomość
też mam cienkie włosy i to jest masakra, nie mogę umyć ich wieczorem przed snem, bo rano mam kilo tłuszczu wiec batiste trochę pomaga ale w 98% przypadków myję je codziennie rano. Nabawiłam się problemów z zatokami przez wychodzenie ze świeżo umytymi i wysuszonymi włosami np w zimę, więc zimą wspomagam się z rana małą jego ilością. Jednak stawiam na zdrowie niż na mity/fakty o batiste, bo w moim przypadku nie jest to niechęć do mycia włosów czy lenistwo

to piąteczka mamy tak samo ;D
201607131028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości