|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Same fajne z nas babeczki, zapraszamy na ploteczki! :) cz IV
hej hej
![]() ja już po pracy i po fryzie, mam wyrównane końcówki na końcach, w sumie spodobała mi sie ta fryzjerka na którą trafiłam, bo poszłam do innego salonu. Zaczęła mi mówić o moich włosach, jak powinnam mieć ścięte, czym, żeby ich nie zniszczyć bardziej i żeby nie wyglądały tak przerzedzone jakie są,na prawdę super
|
|
#3122 | |||
|
Carpe Diem!
|
Cytat:
więc trochę czasu upłynie nim przejrzy na oczy. Była już taka jedna co robiła podobnie, "do dooopy bez mydła" by szefostwu weszła a po pewnym czasie oczka się otworzyły i ją zwolnili. To nie jest polka U nas w pracy bardzo pilnują, by ludzie się szanowali. Nie obchodzi ich czy rozmawiamy ze sobą i się lubimy po pracy ale w pracy służbowo musimy się ze sobą rozmawiać i wzajemnie sobie pomagać. I żadnych afer, wyzwisk czy płaczu. Robisz komuś krzywdę, dręczysz psychicznie czy krzyczysz - prędzej czy później wylecisz. Ta dziewczyna już raz dostała reprymendę od szefa, bo nie szanowała ludzi. Wysłał ją na 1,5 miesięczny urlop, by przemyślała swoje zachowanie i wypoczęła. Cytat:
O ile się nie śpi tyle co moja koleżanka Wstawała ok 18-19.Co to za książka? Cytat:
|
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
Lady "Sekretny język kwiatów"
Byłam w bibliotece i wyszłam z 6 nowymi nabytkami, mam teraz fazę na czytanie niedługo lecę do pracki
|
|
|
|
|
#3124 | |
|
Carpe Diem!
|
Cytat:
|
|
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
ja narazie czytać przygody sukuba -Georginy, zaczęłam pierwszą część, taka sobie, ale myślę ee druga będzielepsza, możeciut alenie bardzo i takcztam teraz3,bo jak tyle przeczytałam to żal odłożyć, a seria ma 5 części,więc przeczytam
![]() tż już spakowany na jutro, ubranie wybrane, rano o 5 zbiórka, i jadą,eh ;p on będzie się relaksował na rowerze, a jabędęw pracy, a ma być podobno piękna pogoda, i upał ... dobra, lecę do wyrka się połozę, poczytam i spać, takżedo jutra dobrej nocki, dobranoc
|
|
#3126 |
|
Carpe Diem!
|
Ja wypiję "gorący kubek" i uciekam do łóżka relaksować się przy dźwiękach muzyki
|
|
#3127 |
|
Carpe Diem!
|
Ale u mnie piękna pogoda! Na plażę by się pojechało zamiast do pracy
![]() Witam się
|
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dziś też ma być pięknie, niby 28 stopni, nałożyłam sukienke i żakiet, ale nie wiem czy teraz nie zmarzne
bo terazchyba z 15dopiero ;p
|
|
#3129 |
|
Carpe Diem!
|
Dzisiaj podobno od 18.00 i przez cały weekend ma padać
czyli typowa holenderska aura
|
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
witam po pracy
|
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
hej laski! Ja własnie czekam na mecz. Jutro w końcu zobaczę się z tż. To nic, że idę do pracy, ważne, że om na mnie poczeka
|
|
|
|
|
#3132 |
|
Zakorzenienie
|
super Lulka
jato sama, niedawno wyszła ode mnie kumpela, tż gdzieś leniuchuje na mazurach, a ja siedze teraz sama w domku i zabioręsięza czytanie książek bo narazie oglądamna youtube filmik weselen, bo spodobałmi się jedenwstawiony na fb jak mąż zatańczył z kumplami dla żony,mega, strasznie mi się podobało i oglądam o podobnej tematyce terazhehhe
|
|
#3133 |
|
Carpe Diem!
|
Witam w sobotę
Byle przetrwać te kilka godzin w pracy.
|
|
#3134 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() zajadam sięod rana jeżykami, bo mi zostały ;p nie ma to jak słodycz z rana :P dziś na 12 do pracu, jeszcze trochę poleniuchuję i w drogę
|
|
#3135 |
|
Holy Crap!
|
Witam
|
|
|
#3136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z truskawkami. Witajcie Dziewczyny ! Dlaczego mnie nie było? Sama nie wiem... Może zabrakło mi czasu? Już wcześniej tłumaczyłam, że rozpoczęłam studia i w I semestrze pracy był ogrom, więc zrozumiałe, że mnie tutaj nie było.No a w II semestrze już dali troszkę luzu, ale mimo to, cięzko jest się wbić na nowo do wizażu.... Moim zdaniem trzeba mieć full ochoty i zapału by tutaj bywać stale. A ja próbowałam bodajże 2 razy do Was wrócić i to było tylko na chwilę... Przepraszam ! No, ale jestem Wakacje niby mam od 14.06. , bo od tego dnia jestem już w domu u siebie z dala od uczelni. Oczywiście pierwszy rok GP mam zaliczony Co poza studiami? szukam pracy na wakacje, ale niestety... u mnie w mieście jest bardzo ciężko z pracą. Miałam nawet zamiar zostać w Olsztynie i tam poszukać czegoś, ale to wiązałoby się też z płaceniem pełnego czynszu, więc tu już jeden minus. W ogóle miałam jechać na truskawki do Niemiec, ale to już inna sprawa i wyjaśniła się jakieś 3 miesiące temu i postanowiłam , że nie pojadę. Chyba nie dałabym rady... A jak się dowiedziałam, truskawka w tym roku kiepska... Ludzie są stratni. :/ No i tyle tak w skrócie. A! Mam nowy pokój, tzn. rodzice robili remont mieszkania i mam w końcu kremowo-fioletowe ściany Edytowane przez mystery_ Czas edycji: 2014-07-05 o 12:21 |
|
|
|
|
|
#3137 |
|
Holy Crap!
|
Bo Wizaż to stan umysłu
|
|
|
#3138 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Mystery
![]() Godzinę temu wstałam po nocce
|
|
|
|
|
#3139 | ||||
|
Carpe Diem!
|
Cytat:
![]() Przywiozłam sobie za to te duże, czekoladowe pierniki Miałam w planach zrobić sernik na zimno ale nie mam miejsca w lodówce Cytat:
Ale ciężko jest się od nowa wkręcić w wątek, gdzie ludzie ze sobą zżyci.Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3140 | |
|
Zakorzenienie
|
Nocki... męka dla człowieka. No chyba, że jest się wampirem
Cytat:
zrobiłam na biszkopcie, a tata powiedział, że nie lubi takiego podłoża i jest więcej dla mnie i dla mamy ![]() Ale jednak Was troszkę znam i już jest mi łatwiej Dokładnie... Właśnie moi znajomi tam byli i wyszli na zero, więc nie jest jeszcze źle. Haha ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Tak w ogóle dziewczyny to mam problem... Otóż mój chłopak wybiera się w tym roku na studia i... No właśnie. Chodzi tutaj o mieszkanie. Ja przez ten rok mieszkałam z koleżanką a w pokoju obok dwie inne współlokatorki. W dwójce, bo taniej. Do tej pory jakoś nie myślałam o tym, że mój TŻ zechce tak poważnie ze mną debatować o wspólnym mieszkaniu razem. Ja sama nie wiem... boję się? Powiecie pewnie "czego?", a no właśnie tego, że coś się między nami popsuje (m.in. nie będzie tej magii spotykania się *.* ) chociaż wiadomo, że można o sobie sporo sie dowiedzieć mieszkając wspólnie. Boję się przede wszystkim zacząć ten temat z rodzicami, ponieważ mimo wszystko to oni opłacają mi mieszkanie. Nie wiem jakiej reakcji się spodziewać i dlatego mam obawy. Mi może i to by nie sprawiało takiego problemu, moglibyśmy mieszkać oddzielnie, ale ja mieszkam w pokoju z koleżanką, więc głupio by mi było też gdyby nas często widywał... Czy nawet ja jego. Poza tym sporo czasu tracilibyśmy na dojazdy do siebie... Nie mam pojęcia co tutaj robić. Byłyście w takiej sytuacji, a może jakaś Wasza znajoma? Podzielcie się swoimi opiniami na ten temat. Proszę
|
|
|
|
|
|
#3141 | |||
|
Carpe Diem!
|
Cytat:
![]() Kiedyś zrobiłam kruchy spód i był o niebo lepszy. W rondlu rozpuszczasz masło i dodajesz do niego ukruszone ciastka petitki (np. utłuczone tłuczkiem). Bardzo dobre Cytat:
Cytat:
Poznaliśmy się wówczas tak na prawdę, wyszły na jaw wszystkie nasze skrywane wady, dotarliśmy się. Przepraszam za rozbrajającą szczerość ale może nie traktujesz go poważnie skoro się boisz wspólnego zamieszkania? A przecież będziesz mogła dzięki temu poznać go tak na sto% a lepiej teraz jak nie wiem ... po ślubie? U nas to była taka fajna sytuacja, że pojechaliśmy na kilka dni nad morze i jak wróciliśmy to tż wyznał, że tak mu się podobało wspólne mieszkanie, że chciałby, żebym się do niego wprowadziła Ciekawe co tak mu się spodobało
|
|
|
#3142 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do pokoju,ja miałam mieć wszystkie ściany w dwóch odcieniach fioletu, dodatki ciemny brąz + fiolet, ale nie zdązyłam mieć bo się wyprowadaziłam ![]() Cytat:
? pyszota hehehCytat:
będzie jeszcze lepiej, bo będziesz go częściej widywać a tak dalej będą zaczepki, randki, bęedzie super, ja np.nie załuję i polecam ![]() co do rodziców to masz już 20 lat, z tego co z opisu widzę ok. 5 lat jesteście razem, więc raczej tą przyszłość spędzicie wspólnie,takżemyślę żejeśli powiesz dla rodziców o swoim planie to powinno to zaakceptować, w miedzy czasie może jak raem zamieszkacie znajdziesz sobie jaką fuchę do dorobienia, żeby się trochę dorzucać, żeby rodzice nie mieli Ci za złe bo jak Ty mieszkasz z koleżanką no to faktycznie albo byście przesiadywali u Niego, albo mieszakając razem, bo tak zapraszam do wspólnego pokoju z koleżanką to troche głupio.Cytat:
![]() za 2 godzinki tżcik wróci
|
|
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
cisza... jak makieem zasiał ..
cześć! dziś wolne,jadę do rodziców się opalać )) miłęgo dnia
|
|
#3144 |
|
Carpe Diem!
|
Cześć
Się dzisiaj wybyczyliśmy w łóżku
|
|
#3145 |
|
Holy Crap!
|
Witam
![]() Jeśli pracuje się cały czas na nockach, to idzie się przyzwyczaić a nawet polubić
|
|
|
#3146 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kruchy spód jest lepszy, dlatego teraz jest w planach sernik na zimno z brzoskwiniami na kruchym spodzie No ja jakbym miała jechać to też ofc bym pożyczyła kasy od rodziców. Gorzej gdybym nie miała z czego im oddać Nie, to nie tak, że ja nie traktuję go poważnie. Wtedy nie byłabym raczej z nim tyle... Ja po prostu boję się tego, że będzie wiele nieporozumień o głupstwa, no i tego, że jednak spotykac sie a mieszkac razem to co innego. Ja także mieszkałam 4 dni z TŻ, kiedy przyjechał do mnie na juwenalia. Oczywiście koleżanka w pokoju i też nie mogłam pozwolić sobie na czułości przesadne, bo nie chciałam, żeby źle się czuła, więc to jest niekomfortowe :/ Ale mój TŻ też przez jakiś tydzień wspominał że dobrze mu się ze mną mieszkało No wczoraj rozmawiałam z koleżanką, która przez I rok mieszkała z chłopakiem i kłócili się o takie pierdoły jak sprzątanie, więc na II rok zamieszkali oddzielnie, ale teraz znowu chcą spróbować razem. Także to kwestia charakterów... Poza tym myślę, że jeśli im już teraz się teraz nie uda to to nie ma sensu... Cytat:
Ja kocham mojego TŻ i fajnie byłoby z jednej strony mieszkać razem, ale jednak zastanawiam się czy nie lepiej byłoby nam pomieszkać ten rok jeszcze oddzielnie. No cóż, najważniejsi w tej kwestii są jednak rodzice... Boję się zaczynać ten temat i nawet nie wiem jak to zrobię ![]() Cytat:
Suuper U mnie cieplutko, niby słonecznie, ale jakieś chmurki są na niebie... ![]() Hej ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
![]() No ja bym chyba jednak nie polubiła... ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- A ja wczoraj byłam na imprezie w pobliskiej miejscowości. Taka na powietrzu organizowana przez władze tej wioseczki Duużo znajomych spotkalam Później wróciliśmy i spotkaliśmy się gromadką u kumpla. A jak to bywa, ludziom po %% odbija i mój TŻ chciał się przekonać czy w domu w którym "straszy" rzeczywiście straszy Wróciłam późno... O 4 jakoś, a już od 10 na nogach
|
||||
|
|
|
|
#3147 | ||
|
Carpe Diem!
|
Cytat:
Cytat:
Może warto poczekać i zdecydować się na wspólne mieszkanie, gdy będziesz czuła, że jesteś na to gotowa?
|
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
Mam wakacje, egzaminy dzisiaj już pozaliczałam. Do środy pozostaje u babci by sobie odpocząć, odreagować studia, egzaminy
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
|
#3149 | |
|
Carpe Diem!
|
Cytat:
Jutro znowu poniedziałek ...
|
|
|
#3150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to też pewnie zalezy od tego czy meżczyzna jest flejtuchem czy nie. Mój tż lubi porządek, ale od samego początku ustaliliśmy że obowiazkami się dzielimy i sprzatamy razem by było szybciej. Nie ma obijania się, że tyle razy ja a on w ogóle. Obawiałam się tego,ale jest dobrze czasem staje się leniuszkiem bo wiadomo już nie mieszka sam i może mieć coś podane pod nos, ale wtedy mu mówię co mi nie pasuje i co ma zrobić sam anie wyręczać się mną przzez to powychodziło wiele śmiesznych sytuacji, bo np. tż zostawił raz gdzieś w sypialni swoje rzeczy i kazałam mu je posrzątać, zrobił to, ale gdy nast. dnia ja zostawiłam talerz na stole wsalonie to odrazu ze smiechem było "A... chodź tutaj, zabierz po sobie ten talerz", dokładnie użył moich słów i to było ze śmiechem wzsystko a jak uczyłam go zakładać worek na śmieci do kosza jak wyjmował, miał taką manię że wyjmował śmieci i kosz zostawiał bez worka, a ja tylko psioczyłam i ganiałam go żemawtej chwili odrazu założyć ten worek, on zawsze odpowiadał żepo co , że założy jak będziechciał coś wrzucić,i tak było że wyjął worek ze śmieciami, nie uzupełnił świezym workiem i ja niczeog nie świadoma otwieram kosz i wrzucam i potem oooo nie ma worka, i odtamego momentu tż wie, że po każdym wyjęciu ma włożyć worek i już Cytat:
![]() ja dziśjeździłam ztatą na rowerze, 15 kilosów zrobiliśmy wpełnym słońcu, a jak wróciłam to myślałam że padnę taka byłam zmęczona ;p
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.

Mam nocki, wstałam przed 13 stą i cały dzien dla siebie