|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: U niektórych dzidzie w brzuszkach, reszta nadal działa w łóżkach - cz.II
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Aneczko, mi też możesz dopisać datę urodzin 29.06 i starania o pierwszego dzidziusia
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
Nati widzę, że niedługo ślub
jak przygotowania? kocur ale pstrokate te pazurki! będziesz robiła żele? czy jakie masz? z tych co pokazałaś podobają mi się chyba najbardziej te agolandia też kocham sukienki
|
|
|
|
#3723 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cześć! Kojarzę Cię z forum staraczkowego z problemami tarczycy Jak tam Tsh?Jak tak czytam was ciurkiem z kilku dni, to jakbym serial oglądała jeszcze nie nadrobiłam wszystkiego, bo na rowerach jeździliśmy. Ale nie tyle kilometrów, co Meliska
|
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
Większość rzeczy mamy załatwionych, zostały takie drobne szczegóły tylko w sumie
Teraz jesteśmy w DE więc wszystko stanęło w miejscu do 9 sierpnia
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Suknia to Annais Rosangela
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3728 | |
|
Raczkowanie
|
Meliska-
za remont ! My z mężem też remontujemy sami, co umiemy. A jak nie umiemy, to się uczymy. Z różnym efektem kafelki w kuchni pod szafkami nie należą do tych równo ułożonych. Ale korytarz nam wyszedł już równiutki i wypoziomowany oprócz sprzątania po i szykowania do,to remontować lubię ![]() teraz będziemy robić schody i wykańczać strych. Plan już jest, ale nas w domu nie ma ![]() Dorotka- ja kiedyś próbowałam przejść na dukana, ale jednak wolę jeść produkty, które lubię, więcej warzyw, ryb, bez słodyczy. I ćwiczenia! To jednak podstawa wg mnie. Waga spada póki co Czipsy zaczęłam zastępować zapiekanymi warzywami- marchewka, seler, ziemniaki trę na plasterki, posypuję przyprawami i do piekarnika Guerka- ale interpretacja snu ![]() Soniuska- ja też mam wtedy wesele i też świadkuje i też mam mieć @ Czytałam, że same dobre rzeczy miałaś na grillu wczoraj ![]() aneczka- przeczytałam o imionach i wyobraziłam sobie takie Brajana ![]() Cytat:
Trzymam kciuki, żeby Twoje spadło. A sprawdzałaś przeciwciała? p.s. Nadrobiłam Was będę już na bieżąco! Przynajmniej w tym tygodniu
|
|
#3729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję |
|
|
|
|
#3730 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie-dziekuje za powodzenia ![]() Cytat:
Cytat:
kondycja u mnie na minusie ;DCytat:
od razu po nim widac ;/ czasem tez jak za duuzo slonca to go lapie ;/ e to zazdroszcze kochana tych dodatkow, ja u prywaciarza za 1320 zl pracuje ;/ masakra ;/ i zazdroszcze chodzenia w kieckach bo ja to sie jakos przelamac nie moge;/ i mecze spodnie ![]() jakies plany na rocznice? czesc Kochana!![]() Cytat:
a ja wlasnie gotuje sobie bob, w koncu dopadlam go |
|||||
|
|
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
cześć sonia
|
|
|
|
#3732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja jest po lekkich przeróbkach w sumie
|
|
#3733 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() milo ze jestes! ![]() i gratki tsh ;* j jeszcze zadnych badan nie robilam..ale sie zbieram do nich... a co do swiadkowania to super, mega sie ciesze, mam sojusznika ![]() i tez beznadziejnie nam dzien @ przypadnie ;/ bede z tamponami mini chodzic - normalnie wkladka wystarcza w razie wu ale tutaj sukienka i wazny dzien wiec bede zabezpieczona, bo inaczej nie bede spokojna ;/ ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
obiecuje wrzucic zdjecia w sukience z wesela przyjaciolki
|
|||
|
|
|
#3734 | |
|
Zakorzenienie
|
A co do remontów to my to nasze mieszkanie w większości sami wyremontowaliśmy, też nie jest idealnie, ale za to jaka satysfakcja
Właściwie tylko kafelki i ogólnie łazienkę w całości zleciliśmy fachowcowi Ale my mieliśmy ten komfort, że mieszkaliśmy gdzie indziej, więc syf nas nie przerażał:P---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
|
|
#3735 | |
|
Zakorzenienie
|
Nati no to super
a po ślubie mam nadzieję, że jakąś foteczkę wrzucisz bo jestem ciekawa ![]() Cytat:
widziałam Twoją fotkę w sukience i wyglądałaś super ![]() koniecznie wrzuć!
|
|
|
|
|
#3736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale predzej wyjde sama za siebie; p albo mnie tylko tak zwodzi specjalnie;d Cytat:
nawet mam 3 spodium , fantastyczna sprawa ! lubie ze w jednym ciuchu mam gore i dol..ale sukienki mnie krepuja;p |
||
|
|
|
#3737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Soniuska - spoko, będę sprzedawać po 6 września
Bo zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji ![]() Wymienię Razem od 08.07.2009 Zaręczeni 17.09.2011 Ślubujemy 06.09.2014 ![]() Edytowane przez Nati_kk Czas edycji: 2014-07-06 o 21:30 |
|
|
|
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
sonia
![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Dziewczyny a reszta z was mężatki czy jeszcze nie? widziałam w podpisach, że jeszcze jedna dziewczyna ślubuje w tym roku
|
|
|
|
#3739 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Soniuska- jak się zbiorę do pomalowania to wrzucę fotkę i jak znajdę jeszcze kabelek Z tymi dodatkami jest tak, że jak mąż zamyka projekt o czasie to dostaje, ale musi się przy tym ostro napracować. Terminy są mocno niedopasowane. Np. jest ogromny projekt i ma tylko 10 ludzi, żeby go zrealizować w 3 miesiące. A logicznie rozkładając pracę to przynajmniej 6 miesięcy i dla większej ilości pracowników... Ale firma się zobowiązała zrobić go w tym czasie, więc trzeba się sprężyć i wykonać. Spory stres i chyba mąż wolałby spokojną pracę niż to napięcie, nawet wynagrodzone pieniędzmi. Jak się nie wyrabia, to nagrody nie dostaje Teraz odpoczywamy trochę, bo zadeklarował się podoglądać placówki firmy, poszkolić pracowników, a ja jeżdżę razem z nim w jednej pracy mam wakacje, a w drugiej będę nadrabiać po powrocie ![]() Badanka zdążysz zrobić. Przed Tobą 3cs, więc spokojnie. Może się okaże, że nie potrzebujesz ich wcale robić. A jak coś to służe pomocą, bo część już mam za sobą ![]() A co do planów na rocznicę to idziemy na koncert Chopinowski do Łazienek a potem na miły obiad Na drugi dzień jedziemy na kilka dni w góry ![]() W sukience trzeba pamiętać, żeby dobrze siadać, wychodzić z samochodu ale od razu tak kobieco się czuję a latem się nie zastanawiam, co mam na siebie włożyć i czy kwiatki pasują do kratki bo sukienka załatwia mi sprawę ![]() Nati- my część remontowaliśmy jeszcze nie mieszkając razem. Ale malowanie, kafelki robiliśmy już mieszkając. I pracując i wieczorami robiąc remont, trochę nam zeszło. Z efektu jestem zadowolona
|
|
#3740 | |
|
Zakorzenienie
|
hehe nie, nie planuje poki co ;p
Zlosnica nic nie poradze ze lubie miec cos miedzy nogami ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
\wole za mniej u kogos ;/ no ale nie az za tak malo ;/ e no to rocznica bedzie uczczona nalezycie! ![]() musze sie do sukienek przekonac; p a co do badan to myslee ze wlasnie teraz po 3cim cyklu , bo to juz trzeci ale moze zrobie po 4tym , zobaczymy
|
|
|
|
|
#3741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja endo powiedziała, że za 6-8 tygodni. Pewnie po miesiącu jak za każdym razem zrobię dla siebie kontrolnie by zobaczyć, czy nowa dawka coś daje, czy dalej jest za mała. Zapowiada się miła rocznica Która? i kiedy? ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- sonia ja tam wolę co innego niż materiał... |
|
|
|
|
#3742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3743 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sukienki nie gryzą, ale to jak ze wszystkim, trzeba samemu się przekonać ![]() Złośnica- za miesiąc i druga a u Ciebie kiedy ? I pierwsza tak?
|
|
#3744 |
|
Wtajemniczenie
|
witam nowa kolezanke
agus licze na to ze cukrzyca ustapi praktycznie u 80-90% tak ma ze odchodzi nooo o ile nie mialam przed ciaza bo lekarka mowila ze wczesnie to wyszlo wiec mam jakies badania krwii robic nati mozliwe ze dojda do tego czy mialam przed??? mam zrobic jakes eeeeee tak naskrobala ze jak sie wyglupie to sorki anty-GAD peptyd C i HDA C ?????kocurek paurki fikusne mi sie u kogos podobaja ale tak sama to hihi nie za bardzo ladne sa takie krotkke rozowe lubie stonowane kolorki ![]() meliska tyyle kilosow nati z syropkiem to o tyle lipa ze bez cukru to niewiem czy bym dala rade
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3746 |
|
Wtajemniczenie
|
agus dobrze ze poprawilo sie tsh
![]() oby wam wszystkim badanka coraz lepiej wychodzily i posypaly sie dwie kreseczki ja pospalam po obiadku to teraz szpan nati sliiiiczna suknia
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
dorota gratuluję fasolki
widziałam, że termin grudniowy
|
|
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde ciężko powiedzieć, może jakoś dojdą do tego. A te badania które Ci zleciła to mają na celu sprawdzenie czy ta cukrzyca ma charakter autoimmunologiczny czy np. jest spowodowana tym, że Twój organizm z jakiegoś innego powodu produkuje za mało insuliny.
A to ostatnie to miało być chyba HbA1C - to jest hemoglobina glikowana i to badanie ma na celu ocenę glikemii w przeciągu ostatnich trzech miesięcy ![]() No i dziękuję mi też się ta suknia mega podoba
|
#3749 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to tak sobie wysnułam, że może pierwsza przed Tobą hihihDorotko- a kiedy zdiagnozowali u Ciebie tą cukrzycę? Pytam, bo moja babcia choruje (na innego typu oczywiście ) i nie wiem, na ile ro może zwiększyć zagrożenie i kiedy się to kontroluję.(od kiedy biorę metofrmax stale kontroluję cukier, bo może on obniżać, ale mam w normie. Blisko dolnej granicy, ale w normie )
|
|
#3750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hej ;* jak dzien minal?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.

ostatnio wskoczyło mi na 3.5 więc dawka zwiększona, po miesiącu powtórzyłam i ... 3.67

za remont ! My z mężem też remontujemy sami, co umiemy. A jak nie umiemy, to się uczymy. Z różnym efektem
kondycja u mnie na minusie ;D

bo sukienka załatwia mi sprawę 

anty-GAD peptyd C i HDA C ?????