|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Cytat:
słońce uwielbiam ale że Hania w cieniu to za dużo nie mam jak się opalić ![]() Cytat:
![]() a cyca jest mniej, prawda... jeszcze w domu daję jej często popić, przytulić ale np dziś na działce tylko 2x było no i obiadek i niekapek (zalewała się ale też sporo piła). rosną nam dzieci bardzo, ściska mnie serce jak patrzę że Hanula to już całkiem rozumna dziewczynka fricks dziewczyny już napisały, nieładnie tak a długość dziecka poznaje się po porodzie, na usg tylko wagę.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
||
|
|
|
#3272 | |
|
BAN stały
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Cytat:
a ciuszki jak kupujecie na oko ?? pytam bo u mnie ginekolodzy podają w przybliżeniu i od tego 20 % + lub - . więc wlasnie o to pytaalm
|
|
|
|
|
#3273 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie Ale warto się przywitam a nie tak wpadać nagle na wątek..Nieważne,nie chce mi się ci tłumaczyć.Cytat:
Ja dzis kupiłam soczek i rozrobiłam z duża ilością wody i o wiele chętniej pił
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
Natek właśnie marudzi, a ja nie muszę Go nosić, tylko babcia
![]() Gianka i jak Natka? Biedactwo ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Kami, Iza współczuję @, no ale kiedyś musiała wrócić Ja jeszcze nie chcę, mam nadzieję, że chociaż jeszcze z 2 miesiące będę mieć spokój
|
#3275 |
|
Wtajemniczenie
|
Iza, słyszałam o czym gadały bo siedziały na balkonie pode mną, a ja się akurat delektowałam mohito z bryzą wieczorną. Jeśli chodzi o tabsy, to myślę że lepiej wcześniej zadziałać niż potem zjadać paznokcie. Tylko widzisz jakie to życie jest przewrotne, jak się nie chce to się prawie ma, a jak się chce to trzeba się ostro pałować i wycierpieć swoje.
Coś Ci miałam jeszcze napisać, ale skleroza... Ziajka, a gdzie kupujesz dla Kubula ziemniaki? Babcia podpowiedziała mi, że bio warzywa są w lidlu, a na straganach to nie można wierzyć ![]() Lila, tylko nam się Kochana nie zachłyśnij wolnością ![]() Rossa, widzisz nic się nie odzywasz, a potem sru takie wieści. Brawa dla Adusi. Kluska, wróciłaś już do sypialni, czy dalej podłogujesz? Cieszę się, że się wszystko układa i idzie w dobrą stronę. a Iza, moja @ dokładanie taka sama...zero bólu a leciało jak z kranu. Dziś 7 dzień...w sumie już lekkie plamienie. W 4 dniu zero w dzien, nie zabezpieczyłam się na noc, bo myślałam że koniec, zresztą przed ciążą w 3 noc już nic mi nie leciało, a tym razem potop. Ruda, nie wiem czy wytrwam do 22, więc Kochana trzymaj się dzielnie i pamiętaj że niedlugo znowu się zobaczycie i Mazury przed Wami. Mysia, jak się czujesz? Migotka, czujesz jeszcze? Coffee, Ty się tutaj muzą nie podniecaj, tylko pakuj!!! chyba że się już spakowałaś, a mnie umknęło...to się możesz podniecać ![]() Friks, zobacz jak się prezentuje dlugość kości udowej w siatce centylowej, jak średniaczek to kupuj na 56, jak gigant to raczej na 62, no a jak mini noga to może trzeba pomyśleć o czymś mniejszym niż 56, ale wszystkie z nas zaczynały od 56 i bylo ok.
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
Agabi, czuje sie ok. Brzuch nawet nie boli dzisiaj. Cos tam czasami zamuli ale leciutko. Dziekuje, ze pytasz
A Ty jak tam? Jak samopoczucie?Kluska, przypieklas nozki ?Lila, ale masz dzisiaj labe kochana Mamusie sa kochane !
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
Aga czasami jajniki zakują, a tak to jest spoko
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
Laski przeczytalam ale nie cytuje. Tz za godzine jedzie. Chce sie nim nacieszyc.
Izka,Kami,Kluska brawo dla Was wiecie za co. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
Młody śpi ja chyba też za hwile ide do łózka.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
Ruda współczuję Wam tych ciągłych rozstań
Uśpiłam małego, Pogoda jednak się nie poprawiła i nici ze spacerku, ale mum jedzie jutro, więc może to jeszcze nadrobimy Teraz spadam do TŻa, bo coś napalony jest Wczoraj też Go roznosiło i musiałam ulec ![]() Miłego wieczorku laseczki
|
#3281 |
|
Wtajemniczenie
|
Mysiu, spoko ale upał mnie wymęczył i podobnie jak Iza loguję się do wyrka.
do jutra
|
#3282 |
|
Zakorzenienie
|
Ruda, trzymaj się tam kochana
Iza, mnie też muli, leże ale jest paskudnie duszno
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam dodać, że mój synek jest taki cudowny
Uwielbiam to dziecię ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Widzę, że dzisiaj wszystkie potulnie do wyrka Mysiu mnie też muli po tym grillu, za dużo tego zeżarłam, a jeszcze pstrąga na mnie czeka, ale chyba jutro Go zjem, ![]() Teraz już na prawdę spadam
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
śpiochy :p
Mysiu trochę 'liznięte słońcem' ale tylko trochę. . ponoć do środy taka pogoda więc mam jeszcze 3 dni coby optycznie wyszczuplić girki ![]() Lila ale Ci fajnie z mamą korzystaj z tż
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku muszę Was nadrobić ale nie wiem ile mi to zajmie
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was
![]() Ja wróciłam ze Szczyrku..właziłam pod górę :P dzisiaj 10 km za mną boli mnie praktycznie wszystko :P ale tak pozytywnie )Ewcia pytałaś o przykrycie.. nie ma żadnej nakładki kubek wygląda tak ![]() Witam nową koleżankę Psiulkę
|
|
#3287 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny widziałyście to www.mocnopomocni.pl jak na razie 3 z 3 osób odgadnięte
Edytowane przez 89migotka Czas edycji: 2014-07-06 o 21:31 |
|
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór.
Przepraszam, ale miałam mega intensywny weekend i nie maiłam jak podejść do kompa.Nie uciekłam Ogólnie mam doła jakiegoś i jakoś mi źle... Miłego wieczorku
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie wzięło na sentymenty.
siedzę na balkonie i sobie myślę. .o moich byłych, o tym jak żyłam. o mojej suni, 31 sierpnia minie 6 lat jak jej nie ma. wtedy skończyło się dla mnie dzieciństwo. nie mogę uwierzyć, że jestem dorosła. że mam 30 lat, męża, dom, koty. i dziecko. i poważną pracę. kurde, na co dzień nie czuję tego, to się stało tak szybko. jeszcze wczoraj byłam dziewczyną, trzpiotką taką a już dziś jestem dorosłą kobietą. dziwne to dla mnie ![]() chyba pierwszy raz poczułam przemijanie ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Madziu ale fajnie, góry Kasiu opowiadaj co robiłaś jak z tż?Basiu cieszę się, że już z nami jesteś wracasz do pracy?Agabi masz jakieś nowe zdjęcia Sznuróweczki?Mysiu zastanawiałam się, czy to pisać ale napiszę. wiesz, myślałam, że Wam się udało. przegapiony cykl, napięcia z tż i nocne wycieczki do toalety. tak mi to pachniało. smutno mi, że się myliłam
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2014-07-06 o 22:11 |
|
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
Klusia..jesteś spełnioną kobietą
masz to o czym większość kobiet marzy każda z Nas pewnie ma takie dni jak Ty dzisiaj ale to dobrze, pomyśl że jeszcze życie pewnie nie raz miło Cię zaskoczy ![]() Księciunio się nie odzywa a ja miewam teraz strasznie aktywne dnie i nie mam czasu o nim myśleć nawet nie wie co traci teraz rozmyślam o tym, że za niespełna 2 tygodnie eks przyjeżdża.. i boje się cholernie tego spotkania, bo jest mi łatwiej jak go nie ma, boje się że jak przyjedzie to wszystkie uczucia wrócą i będę miała syndrom Matki Teresy Wybaczającej Migocia dzielna kobieta z Ciebie
Edytowane przez PannaMagda Czas edycji: 2014-07-06 o 22:19 |
|
|
|
#3291 |
|
Zakorzenienie
|
Tz spi,jedzie o23ej. Juz mam dolaaaa...
Klusia ja tez miewam takie chwile ze wracam myslami do tego co bylo...do pierwszego Tz... Ale teraz wiem ze mam szczescie i swoich kochanych Chlopakow. Madziu,Basiu czesc Kochane nasze😚 Ja wzorem kobitek tez spadam. Moze pozniej jeszcze zajrze. Dobranic😚 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za chwilę to nasze dzieci będą takie trzpiotki, będą chodzić do szkoły, choć ja przecież pamiętam jak niedawno ja chodziłam do podstawówki, gimnazjum.. Niemożliwe jak czas szybko leci... Łezka się w oku kręci... A tak w ogóle to witam się z Wami wieczornie! Tak mi czas leci dziewczyny, że nie mam na nic czasu. Na wsi to jest jakaś masakra, ciągle na dworze siedzimy. Komp to ostateczność. Muszę podzielić się z Wami kilkoma informacjami, ale to w K. Mam nadzieje, że uda mi się odezwać jutro ![]() Dobranoc dziewczyny
|
|
|
|
|
#3293 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
JEsteśmy w domu!
JUż rozpakowani i oswajamy się z tym, że jutro do pracy Cytat:
Cytat:
Migotka Szacun! Jak to czytałam to aż mi się zimno robiło. Ważne, że jajowody drożne!!! Cytat:
Iza A ja zrobiłąm w swoim życiu kilka testów modląc się aby był negatywne. Tak bywa. Ważne jest to co jest teraz. Cytat:
Cytat:
Cytat:
weź nie strasz mnie tu przemijaniem. Ale też miałam taki dni, szczególnie jak się użeram z tą całą naszą "akcją". Czasem człowiek chciał by znowu mieszkać w akademiku, pić wino na grillu i mieć wszystko w A kiedy wróci? No tak jak pisałam, my w domu. Ja spałam do 11. Potem cały dzień trzeba było wszystko rozpakować. TŻ skręcał sobie swoje narzędzie "tortur", tzn. kupił sobie używany orbiterek. Do tego wszystko jeszcze mi się pochorował Ja sobie urządziłam kącik do pielęgnacji paznokci, wygląda to profesjonalnie. Poza tym, że mi brak wiedzy profesjonalnej. Kompletnie zielona jestem w temacie. Na razie nałożyłam sobie lakier hybrydowy i potestowałam stempelki. Fotki wrzucą do albumu. Idę pod prysznic, na razie z kąpielami we wannie muszę poczekać. |
||||||
|
|
|
#3294 |
|
Wtajemniczenie
|
Kluska, Mysti często mnie takie coś dopada. Czasami mam wrażenie, że oglądam film ze mną w roli głównej. Nie wierzę jak to leci, trochę to przeraża.
Agabi marchewkę miałam ze swojego ogródka a ziemniaki uprawia tż wujek. Są w lidlu bio, nawet chciałam kupić czytałam , że można z warzywniaka ake trzeba grubo obrać, bo ewentualne nawozy wnikają w skórkę i tuż po.Ewcia Lila cieszę się, że Natanek coraz spokojniejszy i zazdroszczę grilla ![]() Madzia , Basia Yss uważaj na siebie teraz , odpocznij kochana po podróży ![]() U mnie taki ukrop, że.dopiero o 18tej na spacer wyszłam. Zaczęło kropić ale było takie przyjemne powietrze, że godzinę pospacerowaliśmy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3295 |
|
Zadomowienie
|
UWAGA UWAGA
Podgladacze i podgladaczki wiem ze nasz watek jest ogolnodostepny i rozumiem ze mozecie go podczytywac ale bez przesady to nie informacja ani przystanek. Tu ma byc kultura i ogolne zadowolenie. Nowe osoby niech sie ogarna i nie wlaza tu z buciorami tylko moze tak uprzejmie najpierw zapytac czy mozna, napisac cos o sobie a nie tako bo mi sie podoba. Jesteśmy otwarte na nowe osoby ale jeśli macie wpasc tu na trzy posty to lepiej wcale nie pisac . Tyle ode mnie
|
#3296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Yss tym razem sie sie wystraszylam 😄dobrze ze jestescie juz w domku. Tz przyjedzie pewnie za jakies3tygodnie wiec troche poteskimy. Boje sie jutro reakcji Kostusia jak sie zorientuje ze tatusia nie ma 😪 Ziajka my dopiero przed19ta na dwor wyszlismy i kapiel nam sie godzine przesunela... Kubula kochany smieszek. Tz wlasnie pojechal... Misti czesc 😚 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3297 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() przyjęłam , zrozumiałam , i nie miałam zamiaru wpaśc i wypaśc z wątku . ale jak widać to raczej krąg wzajemnej adoracji bez wpuszczania nowych |
|
|
|
|
#3298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3299 |
|
Zadomowienie
|
Friks nie nie do ciebie ogolnie to napisalam jesli ktos chce zostac na stale to ok tak bylo ziajka yess Pannamagda zreszta ja sama dołączyłam duzo pozniej ale jestem na stale i z kultura zostam tu przyjeta bo tez tak sie tu "wprosilam" czyli zapytalam czy mogę dolaczyc napisalam o sobie
13.05.2013 MOJE UPRAGNIONE II KRESKI 21.01.2014 Przewidywany termin porodu -Natalia 25.01.2014 godz 16.05- narodziny coreczki żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie Edytowane przez Kamildiana Czas edycji: 2014-07-06 o 23:54 |
|
|
|
#3300 |
|
Zakorzenienie
|
Ziajka chciałabym zobaczyć Kubusia i jego radość
Misti jak dobrze że jesteś Yss jak dobrze że bezpiecznie dotarliście ![]() co do przemijania to ja to nie odczuwam tego negatywnie i nie zamieniłabym swojego życia na inne. tylko chciałabym wrócić do pewnych rzeczy i jeszcze raz czuć to co wtedy bo dopiero zdałam sobie sprawę z tego, jakie piękne rzeczy mnie spotykały. teraz widzę, że nie doceniałam ich, za mało im poświęciłam uwagi i nie przeżyłam tak jak należy. przykre to trochę ale 'co zrobisz jak nic nie zrobisz' . mogę powspominać tylko. Yss, cofnięcie czasu do dni beztroski też jest kuszące. ciekawe, że wtedy nam się zdawało, że mamy problemy ![]() Ziajka, super porównanie z tym oglądaniem filmu ze sobą w roli głównej. też tak się czuję. ![]() chyba pierwszy raz to wszystko do mnie dotarło. trochę wstrząśnięta się czuję tą nagłą dorosłością
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.

słońce uwielbiam ale że Hania w cieniu to za dużo nie mam jak się opalić 

Ja jeszcze nie chcę, mam nadzieję, że chociaż jeszcze z 2 miesiące będę mieć spokój
A Ty jak tam? Jak samopoczucie?
Mamusie sa kochane !

masz jakieś nowe zdjęcia Sznuróweczki?
weź nie strasz mnie tu przemijaniem. Ale też miałam taki dni, szczególnie jak się użeram z tą całą naszą "akcją". Czasem człowiek chciał by znowu mieszkać w akademiku, pić wino na grillu i mieć wszystko w