|
|
#751 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dove - Wizażanki o pielęgnacji włosów
Cześć
![]() Ja mam pytanie odnośnie pielęgnacji włosów eee.. nie wiem jak je określić więc oceńcie same Otóż mam włosy cienkie, delikatnie, raczej niskoporowate, skłonne do obciążenia, w kolorze ciemnego blondu. Znajomi mówią że są takie dziecięce Są proste, za cholerę nie da się wydobyć z nich skrętu ( próbowałam ugniatania żelem lnianym, odżywką lub pianką - efekt to obciążenie lub siano)A dlaczego chciałam je skręcić? I tu zaczyna się dziwaczna natura moich włosiąt. 1/4 z nich, ta rosnąca w okolicach karku jest KOMPLETNIE inna. No jak by nie moja Są ciemniejsze o kilka tonów, grube (!) błyszczące, wysokoporowate i kręcone. Nie falowane, mocno skręcone w spiralki, pierścionki czy jak wy to tam nazywacie Wygląda to dość dziwnie. Włosy z wierzchu cieniutkie i delikatnie a z pod spodu wygląda takie kręcone sianko.Macie jakiś pomysł jak pielęgnować takie włosy? Dożyć do skęru na całych włosach czy walczyć z loczkami? |
|
|
|
#752 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem, jak je pielęgnować.
Przede wszystkim są cienkie (niestety, w spadku po jednym z rodziców). Wypadać- trochę wypadają. Przetłuszczają się u nasady, a końcówki są suche strasznie. Do tego prawie każdy szampon łupież! Nie mam pojęcia, jak je pielęgnować. Ogólnie moje włosy tak straszliwie nie wyglądają, jak opisuję, ale marzę o ładniejszych. Nie wiem, jakiego szamponu uzywac. |
|
|
|
#753 |
|
Zadomowienie
|
Ja teraz weszłam w link odnośnie części 2 i wyskakuje mi komunikat "Zbieranie zgłoszeń zostało zakończone.", a wyniki mają być na stronie czy jak? Mi też po wypełnieniu ankiety wysłali mejla zapraszającego do udziału
|
|
|
|
#754 |
|
Przyczajenie
|
Wg regulaminu powinny być opublikowane na stronie
ale chyba w pierwszej części było tak, że na stronie ciągle był brak uczestniczek, a zestawy zostały już rozesłane do testowania..
|
|
|
|
#755 |
|
Raczkowanie
|
A ja załapałam się za pierwszym razem. No i niestety już drugi raz nie mogłam...a tak bym chciała....
|
|
|
|
#756 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W zasadzie ja odebralam to jako osobne testy.... Nie jeden dwuczesciowy. Mimo ze to kosmetyki tej samej marki :P Moze nie lacza sie jeden test z drugim ? Chyba ze cos nie doczytalam...
|
|
#757 |
|
Przyczajenie
|
Ja za pierwszym razem się nie załapałam
marzyłam o niebieskiej serii... ciekawe kiedy będą wyniki i czy tym razem się uda...
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#758 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie też czekam na wyniki. Za pierwszym razem nie brałam udziału jakoś tak wyszło. Teraz wzięłam, ale znając moje szczęście to się nie dostanę. Właśnie a według regulaminu, kiedy miały być udostępnione na stronie wyniki? Czytałam coś o tym, ale wyleciało mi z pamięci.
|
|
|
|
#759 |
|
Przyczajenie
|
wg regulaminu 7 dni od zbierania zgłoszeń powinno być info na stronie.. zbieranie zgłoszeń było do 22.06, więc już jest poślizg..
|
|
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
W regulaminie pisze, że zbierają zgłoszenia do 22.06 a wyniki podadzą nie później niż 7 dni od daty zakończenia zbierania zgłoszeń..
Edit: a dalej pisze jeszcze: "Spośród wszystkich zgłoszeń Komisja Klubu Recenzentki wybierze do 25 czerwca 2014r 300 Laureatów." Edytowane przez car00lina Czas edycji: 2014-07-01 o 12:54 |
|
|
|
#761 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zamieszkania podany w formularzu rejestracyjnym, o którym mowa w ust. 3.2, do 29.06.2014 r " więc albo znów poślizg albo nie zakwalifikowałam się i tym razem
|
|
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
Pisze jeszcze, że do 30.06 testujący otrzyma wiadomość z bannerkiem do zamieszczenia w podpisie na forum..
|
|
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się zgłosiłam, i czekam i czekam i nic!
Więc zastanawiam się czy mają poślizg czy się nie dostałam...
|
#764 |
|
Konto usunięte
|
pewnie poślizg. Już by ktoś się pochwalił tutaj, albo na wątku konkursowym
|
|
|
|
#765 |
|
Zadomowienie
|
No, bony są
No to idę na zakupy, jupi!!!
|
|
#766 |
|
Zadomowienie
|
To czekamy, może mają poślizg
pochwalcie się jak którejś się uda dostać do testów
|
|
|
|
#767 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#768 |
|
Zadomowienie
|
Tak, to właśnie bon z konkursu. Jest on w formie karty podarunkowej. Kupiłam czarną sukienkę bawełnianą z marszczeniami (znakomicie się układa a dzięki nim nie podwija podczas ruchu), czarną sukienkę z wstawkami ze sztucznej skóry, 2 topy bez ramiączek (jeden biały, drugi khaki), bluzkę z dekoltem (doskonale będzie pasowała do topiku z kotkiem, w sam raz wtapiając się w niego). Generalnie dość trudno coś upolować, ale warto było
|
|
#769 |
|
Rozeznanie
|
tyle nabytków za 150 zł? opłacało się
a musiałaś cos podpisywać przy odbieraniu przesyłki? to był list polecony czy zwykły? Poczta Polska? ja wygrałam jakoś pod koniec konkursu więc na swoją nagrodę jeszcze trochę pewnie poczekam.
|
|
|
|
#770 |
|
Zadomowienie
|
Przyjedzie kurier z UPC, podpisuje się protokół i to co zwykle u kuriera. No, cieszę się że się udało, choć upolować coś fajnego nie jest łatwo
|
|
#771 |
|
Rozeznanie
|
ok, dzięki za wiadomość
|
|
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
Są już wyniki, kto dostał się do kolejne serii testów: https://wizaz.pl/akcje/dove/studio-p...ore-udzial.php
Ja się nie dostałam, ale w sumie nic dziwnego, bo za pierwszym razem mi się poszczęściło
|
#773 |
|
Raczkowanie
|
dostałam się do Dove testów wreszcie
tu sprawdza sie teoria: do dwóch razy sztuka.... a bon do H&M z Dove otrzymałam i powiem szczerze, że już dwa razy byłam w tym sklepie i udało mi się spodnie za 40zł kupic a tak poza tym to jakoś nic mi w oko nie wpadło
|
|
|
|
#774 |
|
Przyczajenie
|
Ja również jestem szczęściarą, która otrzyma kosmetyki do testowania
![]() Dziewczyny wiecie może gdzie sprawdzić dane adresowe? nie umiem znaleźć a nie wiem czy mam dobrze wypełnione :/ Edytowane przez katarzynarr Czas edycji: 2014-07-07 o 18:48 |
|
|
|
#775 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#776 |
|
Raczkowanie
|
Dostalam dzisiaj kosmetyki do testow ale nie mam w skrzynce ani maila ani wiadomosci na wizazu. No i co teraz?
|
#777 |
|
Przyczajenie
|
Już dostałaś? ale świetnie, ciekawe kiedy do mnie przyjdzie
a w paczce co było?Wiadomość pewnie będzie z opóźnieniem, bo mają poślizg. Zestawy testujące miały być wysyłane do 29.06 a osoby testujące miały być do 25.06 więc pewnie na dniach będzie i wiadomość |
|
|
|
#778 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Właśnie pierwszy raz umyłam włosy. Narazie można tylko powiedzieć tyle - włosy pięknie pachną a szampon pieni się jak szalony Ciekawa jestem jakie efekty będą po wysuszeniu
|
|
#779 | |
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
Cytat:
maila też nie dostałam.
|
|
|
|
|
#780 |
|
Raczkowanie
|
to dziś pozostaje czekac na zestaw
|
|
Nowe wątki na forum Dove - Wizażanki o pielęgnacji włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

marzyłam o niebieskiej serii... ciekawe kiedy będą wyniki i czy tym razem się uda...