Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVI - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-07, 13:36   #481
Ciemna163
Kociara

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVI

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Farbowanie włosów w domu Garnier Olia

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Ja tam nie mam nic przeciwko temu że dziewczyny kręcą pare filmów w jeden dzień. Tylko że moim zdaniem można zrobić tak że żeby aż tak nie rzucało się to w oczy. Zmienić bluzkę, kolor szminki, włosy inaczej upiąć.
Nie no, śmieję się, też mi to nie przeszkadza Jak mają czas poświęcić jeden dzień na nagranie kilku filmów to luz Co nie zmienia faktu, że u zagranicznych vlogerek takie "zjawisko" praktycznie nie występuje
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 13:39   #482
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Nie no, śmieję się, też mi to nie przeszkadza Jak mają czas poświęcić jeden dzień na nagranie kilku filmów to luz Co nie zmienia faktu, że u zagranicznych vlogerek takie "zjawisko" praktycznie nie występuje

Moze dlatego, ze zagraniczne vlogerki zajmuja sie tym na pelny etat i nie maja innych obowiazkow zawodowych
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 13:47   #483
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Może był macany

Dzięki za ostrzeżenie.

Ale zrobiła sobie maraton tamtego dnia :P Jej ostatnie trzy filmy (oprócz tego o nogach w plenerze) są z tymi samymi kwiatkami, w tej samej bluzie i fryzurze. Takie mamy bjuti guru Ubrać się i umalować raz na tydzień i zrobić tyle filmów ile się da

A swoją drogą polecam doczytać tamtą konwersację pod filmem z fryzurą. Nieesia nieźle pojechała, dołączyły sie jeszcze jakieś inne dziewczyny, no cyrk na kółkach Aż dziwne, że nie usunęła.
Właśnie doczytałam i komentarz nieesi o tym, że "jeszcze długo minie zanim zmieni się nasza mentalność" powala. Strasznie przewrażliwiona. Poza tym fryzura strasznie niechlujna.
L e n a a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 13:49   #484
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez gagateczkaaa Pokaż wiadomość
Moze dlatego, ze zagraniczne vlogerki zajmuja sie tym na pelny etat i nie maja innych obowiazkow zawodowych
też racja

Hm... a nasza Karolina? Już powoli robi się z niej full-time vloger, myślicie, że niebawem będzie myła włosy?
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 13:51   #485
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość
Co do seriali, a znacie The Killing? Cudowny!
obejrzeliśmy cały w zeszłym roku, do dziś za nim "tęsknię"
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 13:57   #486
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez L e n a a Pokaż wiadomość
Właśnie doczytałam i komentarz nieesi o tym, że "jeszcze długo minie zanim zmieni się nasza mentalność" powala. Strasznie przewrażliwiona. Poza tym fryzura strasznie niechlujna.

Tragedia... Ogladam Niesie w zasadzie od poczatku i przyjmowalam jej zmiane, jako cos naturalnego, w koncu zmienia sie myslenie, dojrzewa, ale ta dyskusja konpletnie mnie powalila i chyba powinna pomyslec o kubku melisy i ziolowych tableteczkach na czas odpowiadania na komentarze. Zenada.

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:
też racja

Hm... a nasza Karolina? Już powoli robi się z niej full-time vloger, myślicie, że niebawem będzie myła włosy?

Haha oby! Ale wg mnie nie ma co porownywac zagranicznego yt do polskiego, wciaz brakuje nam lat swietlnych
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 14:00   #487
201607131028
Konto usunięte

https://www.youtube.com/watch?v=XKwE...ture=autoshare Madzik
201607131028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 14:25   #488
Munkaa
Zakorzenienie

https://www.youtube.com/watch?v=nL6CZ7tSUK8 hejlobuzy
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 14:27   #489
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pudel123 Pokaż wiadomość
już to dawno zrobiłam szkoda, ze nie wiadomo nic o kolejnym sezonie
Nie wydaje mi się, żeby zrobili następny
Tym bardziej, że się skupiają na hamerykańskiej wersji
Stary 2014-07-07, 14:40   #490
madlenee
Raczkowanie

Cytat:
nic przeciwko temu że dziewczyny kręcą pare filmów w jeden dzień. Tylko że moim zdaniem można zrobić tak że żeby aż tak nie rzucało się to w oczy. Zmienić bluzkę, kolor szminki, włosy inaczej upiąć.
Ale dlaczego? Nie rozumiem takiego podejścia trochę. Po co udawać, że nagrywa się innego dnia? Dziewczyna ma dużo wolnego czasu w danym dniu to siada i nagrywa parę filmów, które miała zaplanowane i tyle. Nie widzę w tym nic złego. Wiadomo - że trochę nudno byłoby oglądać 5 czy 10 filmików nagranych tego samego dnia bo fajnie widzieć vlogerkę w innych odsłonach ale jak już nagrywa w 1 dniu to niech nie udaje że były to różne dni :P

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
M a s a k r a. Znowu początek filmu to darcie się wniebogłosy jakby widz był jakiś głuchy...
Szusz bardzo ładnie wygląda w tym filmiku, ale mam wrażenie, że jest trochę zażenowana tym ciągłym nagrywaniem każdej najzwyklejszej czynności i gadaniem głupot byleby był "vlogasek".

Edytowane przez madlenee
Czas edycji: 2014-07-07 o 14:45
madlenee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 14:48   #491
pamelka146
Raczkowanie

To, o czym wszystkie myślimy, wyraziła BJH pod zdjęciem Bogusi http://instagram.com/p/qJTsByKlOj/?modal=true "babyjhudson O wiele ładniej niż w tych kolorach papuzich kolorach"

- Aldous Huxley

Insta-pierdoły
pamelka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 14:53   #492
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Nicole Guerriero robiła test podkładu z Bare Minerals, potem robiła wejście - miała inną bluzkę i powiedziała, że kręci drugi filmik Według mnie Amerykanki zawsze są takie odpicowane na filmikach, a zmiana bluzki czy przebranie się w sukienkę to kwestia kilku minut, więc nie robi im to różnicy

Cytat:
Napisane przez Mantas
Nie wydaje mi się, żeby zrobili następny
Tym bardziej, że się skupiają na hamerykańskiej wersji
Zasmuciłaś mnie Mam nadzieję, że z amerykańska wersja nie będzie taką klapą jak SKINS US [według mnie porażka na całej linii ]

Edytowane przez 201607250928
Czas edycji: 2014-07-07 o 14:55
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 14:57   #493
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez madlenee Pokaż wiadomość
Ale dlaczego? Nie rozumiem takiego podejścia trochę. Po co udawać, że nagrywa się innego dnia? Dziewczyna ma dużo wolnego czasu w danym dniu to siada i nagrywa parę filmów, które miała zaplanowane i tyle. Nie widzę w tym nic złego. Wiadomo - że trochę nudno byłoby oglądać 5 czy 10 filmików nagranych tego samego dnia bo fajnie widzieć vlogerkę w innych odsłonach ale jak już nagrywa w 1 dniu to niech nie udaje że były to różne dni :P
Bo nudno. Niby jakoś szczególnie nie razi, ale ja po prostu bym tak wolała. Wydaje mi się to ciekawsze.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 15:04   #494
Beata28Mys
Rozeznanie

Cytat:
Bo nudno. Niby jakoś szczególnie nie razi, ale ja po prostu bym tak wolała. Wydaje mi się to ciekawsze.
Tez tak uwazam. Dla mnie krecenie kilku filmikow pod rzad w tym samym ubraniu,w tej samej scenerii to takie odfajkowanie, nagrane i z glowy. Hurtowo,jak na tasmie produkcyjnej. Jestem na nie.
Beata28Mys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 15:16   #495
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Beata28Mys Pokaż wiadomość
Tez tak uwazam. Dla mnie krecenie kilku filmikow pod rzad w tym samym ubraniu,w tej samej scenerii to takie odfajkowanie, nagrane i z glowy. Hurtowo,jak na tasmie produkcyjnej. Jestem na nie.
Dokładnie.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 15:24   #496
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Fakt, mogłyby się bardziej przykładać ; ) Ja włączyłam z ciekawości ostatni filmik Nieesi i nie mogę go oglądać ze względu na to, że ona siedzi na skraju mojego laptopa
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 15:30   #497
camilla_b
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez krolewna Indyjska Pokaż wiadomość
Madzik taka fajna i kochana

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Żenujący filmik i bardzo chaotyczny.Nie lubię.
Ktoś im napisał komentarz, że Karolina zachowuje się jak dziecko
camilla_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 15:34   #498
Neva_
Raczkowanie

Cytat:
A ja nadal nie rozumiem, po co ktoś miałby robić taki teatrzyk i udawać , że nie nagrywa kilku filmików jeden po drugim. Problem byłby wtedy, gdyby pokazywały trzy razy ten sam strój dnia czy makijaż, ale jeśli tematy są różne, to nie widzę najmniejszego problemu. Że nudno i jak z taśmy produkcyjnej? Hmmm… Jak mnie temat interesuje, a nagrywająca ma coś do powiedzenia, to z przyjemnością obejrzę filmik, nawet jeśli dziewczyna byłaby ciągle owinięta w prześcieradło (byle czyste , a na głowie miała czepek pływacki. A jeśli coś mnie nie obchodzi, to po prostu nie oglądam, bo szkoda mi czasu – i żadna nowa bluzka, fryzura czy szminka mnie nie zachęci. Zresztą przy takich przebierankach zaraz by ktoś zauważył, że np. data na kalendarzu jest taka sama i znów by się zaczęło, że dziewczyny z YT oszukują biednych widzów i mydlą im oczy. Poza tym to TYLKO filmiki na YT, a nie jakieś hollywoodzkie produkcje czy programy naukowe… ciągle nie mogę się nadziwić, że niektórzy tak bardzo analizują każdy detal i mają wobec nich jakieś szczególne oczekiwania. Dla mnie jak jest rzeczowo, estetycznie i raczej poprawnie językowo, to już jest ok. Żadnych wodotrysków nie wymagam.
Neva_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 15:42   #499
Parasito
Raczkowanie

Hej!

Obejrzałam vlogi 'Łobuzów' i zastanawia mnie jedna rzecz: jak dziewczyna, która ma jeden kanał związany tylko z włosami i fryzurami, może tak niechlujnie wyglądać. Rozumiem, że są wakacje i w ogóle, ale mogłaby chociaż rozczesać te włosy...
Stary 2014-07-07, 15:48   #500
camilla_b
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Parasito Pokaż wiadomość
Hej!

Obejrzałam vlogi 'Łobuzów' i zastanawia mnie jedna rzecz: jak dziewczyna, która ma jeden kanał związany tylko z włosami i fryzurami, może tak niechlujnie wyglądać. Rozumiem, że są wakacje i w ogóle, ale mogłaby chociaż rozczesać te włosy...
ochyda i jeszcze takie przyklapnięte , ulizane
Stary 2014-07-07, 16:00   #501
Jagoda_w6
Zaczytana online

Cytat:
Napisane przez camilla_b Pokaż wiadomość
ochyda i jeszcze takie przyklapnięte , ulizane
Włosy mogą być przyklapnięte z powodu ich długości/ciężkości, ale jej największym problemem jest chyba to, że włosy rzadko wyglądają na świeże i umyte...

Piąta pora roku - miłość ♥

Jagoda_w6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 16:49   #502
camilla_b
Raczkowanie

denko u stylizacje2 https://www.youtube.com/watch?v=fC5WsVDQsBc

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=e0QR2sCCIzU
ulubieńcy u Ewelina be'glashes
Stary 2014-07-07, 17:04   #503
emmmm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Przepraszam za offtop.

Ostatnio odezwało się tutaj kilka osób z tłustą/mieszaną cerą. (przy temacie o nakładaniu podkładu na puder)

Powiedzcie mi czego używacie do nawilżania cery? kremy/oleje ? coś konkretnego? pod podkład używam alantanu, sprawdza się w tej roli dobrze, ale nie nawilża jakoś szczególnie. Potrzebuję czegoś mocno nawilżającego na noc.
Ja mam cerę mieszaną, miałam straszne problemy z róznymi niespodziankami, wysuszeniem, ale też zapychaniem i utrzymaniem nawilżenia. Kilka miesięcy temu zmieniłam całą moją pielęgnację - postawiłam na proste (i polskie) kosmetyki i teraz jest bajka. Zasługą jest pewnie całość pielęgnacji, ale jeżeli chodzi o samo nawilżenie to u mnie rewelacyjnie sprawdza się na noc olejek makadamia (w ekstermalnych sytuacjach mieszam z odrobiną czystego kwasu hialuronowego), a na dzień stosuję krem hipoalergiczny z białego jelenia, jest lekki, dobrze się wchłania, nadaje się pod makijaż. Taka kombinacja "nawilżaczy" daje świetny efekt
emmmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 17:11   #504
201604251028
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez emmmm Pokaż wiadomość
Ja mam cerę mieszaną, miałam straszne problemy z róznymi niespodziankami, wysuszeniem, ale też zapychaniem i utrzymaniem nawilżenia. Kilka miesięcy temu zmieniłam całą moją pielęgnację - postawiłam na proste (i polskie) kosmetyki i teraz jest bajka. Zasługą jest pewnie całość pielęgnacji, ale jeżeli chodzi o samo nawilżenie to u mnie rewelacyjnie sprawdza się na noc olejek makadamia (w ekstermalnych sytuacjach mieszam z odrobiną czystego kwasu hialuronowego), a na dzień stosuję krem hipoalergiczny z białego jelenia, jest lekki, dobrze się wchłania, nadaje się pod makijaż. Taka kombinacja "nawilżaczy" daje świetny efekt
mam tak samo, ale najlepiej najpierw wyleczyć skórę jeżeli są z nią duże problemy. u mnie naturalna pielęgnacja się nie sprawdzała, dopiero po leczeniu antybiotykiem jestem w stanie nad nią zapanować.
201604251028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 17:24   #505
theSerducho18
Przyczajenie

Ja sama nagrywam czasem kilka filmików w ciągu dnia, bo światło w pokoju nie rozpieszcza. Nie przeszkadzało mi nigdy nawet przed nagrywaniem, że dziewczyny nagrywają hurtowo. U nas jest to normalne zjawisko

Edytowane przez theSerducho18
Czas edycji: 2014-07-07 o 17:26
theSerducho18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 17:39   #506
emmmm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez yonce Pokaż wiadomość
mam tak samo, ale najlepiej najpierw wyleczyć skórę jeżeli są z nią duże problemy. u mnie naturalna pielęgnacja się nie sprawdzała, dopiero po leczeniu antybiotykiem jestem w stanie nad nią zapanować.
mi sie tak cera posypała po odstawieniu tabletek. Przypadkiem odkryłam, że najlepiej u mnie działa mydło barwa + tonik Herbal Garden wymiennie z hydrolatem z kwiatu pomarańczy + to nawilżanie o którym pisałam. Do tego co kilka dni złuszczanie peelingiem i pomogła też zmiana diety - odstawiłam słodycze, fast foody i unikam smażonego, słodkich napojów itd. No i makijaż zawsze zmywam zaraz po przyjsciu do domu, żeby skóra mogła odpocząć, to też dużo daje. Za to na ewentualne niespodzianki niezastąpiony jest zwykły czysty olejek z drzewa herbacianego
emmmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 17:44   #507
panterarozyczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Parasito Pokaż wiadomość
Hej!

sama w jakimś filmiku mówiła, że nie czesze włosów za często
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 17:44   #508
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez theSerducho18 Pokaż wiadomość
Ja sama nagrywam czasem kilka filmików w ciągu dnia, bo światło w pokoju nie rozpieszcza. Nie przeszkadzało mi nigdy nawet przed nagrywaniem, że dziewczyny nagrywają hurtowo. U nas jest to normalne zjawisko
Serducho, a podeślesz linka do Twojego kanału?
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 17:47   #509
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eflinka Pokaż wiadomość
Cały ten tydzień maluję się w ten sposób właśnie po obejrzeniu filmu u dressedinmint i jestem bardzo zadowolona z efektu. Faktycznie dłużej się utrzymuje podkład i krycie jest lepsze, a jednocześnie całość jest mniej widoczna na skórze.
Trochę czary mary bo przecież nakładamy więcej ilościowo wszystkiego W każdym bądź razie polecam
Dzięki za odpowiedź, też się zaczęłam tak malować i jestem jak na razie zadowolona
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 17:53   #510
theSerducho18
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
Serducho, a podeślesz linka do Twojego kanału?
https://www.youtube.com/user/TheSerducho18 Proszę bardzo Taki prosty kanał ale lepiej się czuję jak nagrywam
theSerducho18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości