Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVI - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-07, 19:46   #541
rickybobby
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVI

Cytat:
Napisane przez coldold Pokaż wiadomość

Możesz nie zmieniać mojej wypowiedzi? Z góry dziękuję.
Przecież wszyscy widzą co napisałaś. Ciężko z toba rozmawiać, nie lubię takiego licytowania się.
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 19:47   #542
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wygodniej jest zająć takie stanowisko, wtedy łatka hipokryty nam nie groźna.
A, że mam wrażenie że pijesz do mnie, to dodam, że jestem konsekwentna.
W słowniku języka polskiego nie ma słowa humid, stąd nie wtrącam go do zdań pisząc po polsku.
bardzo się spinasz
nie piję do nikogo, napisałam co myślę, dokładnie tak samo jak Ty i reszta
moja wypowiedź tyczyła się ogółu
nie wiem dlaczego jesteś nieprzyjemna, chyba nie uraziłam Cię niczym, a na pewno tego nie chciałam

i nie, nie przyjmuję takiej postawy, bo jest wygodna, ale dlatego, że jest słuszna
nie mówię, że jedyna słuszna, ale na pewno nie jest to postawa lenia językowego, który ma gdzieś - wierz, lub nie - o język staram się dbać i mam z teorią sporo styczności, jednak nie lubię takiej napinki i wyraziłam to w swojej wypowiedzi - to po prostu nie po mojemu i już
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 19:47   #543
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Wygodniej jest zająć takie stanowisko, wtedy łatka hipokryty nam nie groźna.
A, że mam wrażenie że pijesz do mnie, to dodam, że jestem konsekwentna.
W słowniku języka polskiego nie ma słowa humid, stąd nie wtrącam go do zdań pisząc po polsku.
Pomijam całą tę dyskusję bo się nie wtrącam, ale ja czytając to co napisała Nisiax nie zrozumiałam o co jej chodzi bo nie znam słowa humid. Nie mam nic przeciwko temu, aby używać słów z obcych języków w zastępstwie, ale nie wydaje mi się aby słowo humid było na tyle popularne i osłuchane by przypadkowa osoba była w stanie je zrozumieć.
Takiego zagrania jak Nisiax nie rozumiem. Sama mówię zamiast zarezerwować-zabukować i tak dalej, ale bez przesadyzmu
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 19:48   #544
Selfish Girl
Life is a drink ...

Dajce se po liściu i idźcie na pucharka do lodziarni Grycan.
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 19:49   #545
pastelowasowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Dziewczyny zapodajcie jakiś przepis na awokado, kiedyś tu coś czytałam, ale nie mogłam wtedy dojrzałych znaleźć, a teraz znajduję to przepisu nie pamiętam. Ostatnio jadłam bez niczego i niedobre
polecam przepis Nissiax - wypróbowałam i polecam, nie tylko jako dip, ale też do nakładania na zapiekanki, kanapki itp
http://nissiax83.blogspot.com/2014/0...i-smaczna.html
pastelowasowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 19:50   #546
kimkimmy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wiosna494 Pokaż wiadomość
studiuje zaocznie, a ciągle widzę u niej teksty:

"To był jeden z najbardziej męczących i stresujących tygodni. Nie dość, że byłam zwalona nauką związaną z sesją, miałam dodatkowe niedokończone projekty."

"
każdy dzień był podobny do następnego, kawa, nauka, kawa, nauka, drukowanie, powtarzanie, kawa... hehe. "

ciekawe jak dawałaby radę jakby w tygodniu musiała normalnie chodzić do pracy i nie miałaby tyle czasu na naukę
No właśnie..też się nad tym zastanawiałam. Wprawdzie ja studiuje dziennie, ale mam nieraz tyle nauki, z dnia na dzień, że hohoho. A zajęcia np. do 17. Laura ma cały tydzień więc może chyba sobie to jakoś rozłozyć..no nie wiem. Chyba, że na tak wysokie oceny (którymi sie tak chetnie chwali) musi aż tyle siedzieć w notatkach i książkach. Pozatym ten każdy jej tydzień w tel jest taki sam :Ninka, Ninka,Ninka, Jacek, Rodzice,Ninka,Ninka, Marzena, Kawa, kawałek OOTD, Ninka, ewentualnie janki kendl
kimkimmy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 19:51   #547
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rickybobby Pokaż wiadomość
Przecież wszyscy widzą co napisałaś. Ciężko z toba rozmawiać, nie lubię takiego licytowania się.
Nie piszę abyś mnie lubiła, czy żebyś lubiła to co napiszę.
I nie obchodzi mnie czy ktoś kliknie odnośnik i przejdzie do mojej wypowiedzi, aby sprawdzić czy czasem czegoś w niej nie zmieniłaś. Ja czegoś takiego nie robię i stąd moje licytowanie.

Ale abstrahując, Ty jesteś mistrzem trudnej rozmowy.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 19:53   #548
kimkimmy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pastelowasowa Pokaż wiadomość
polecam przepis Nissiax - wypróbowałam i polecam, nie tylko jako dip, ale też do nakładania na zapiekanki, kanapki itp
http://nissiax83.blogspot.com/2014/0...i-smaczna.html
a mnie ciekawią też te tortillowe czipsy na zdjęciu. Wyglądają na pełnozairniste, żytnie? Ktoś wie, w jakim sklepie mogę takie znaleźć, może komuś rzuciły się w oczy?
kimkimmy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 19:53   #549
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
Pomijam całą tę dyskusję bo się nie wtrącam, ale ja czytając to co napisała Nisiax nie zrozumiałam o co jej chodzi bo nie znam słowa humid. Nie mam nic przeciwko temu, aby używać słów z obcych języków w zastępstwie, ale nie wydaje mi się aby słowo humid było na tyle popularne i osłuchane by przypadkowa osoba była w stanie je zrozumieć.
Takiego zagrania jak Nisiax nie rozumiem. Sama mówię zamiast zarezerwować-zabukować i tak dalej, ale bez przesadyzmu
Widzka jako pierwsza użyła tego słowa, Nissiax odpisała, że u niej hummidu dzisiaj brak z uśmieszkiem na końcu, co odebrałam jako puszczenie oczka w stronę dziewczyny, która pierwsza ten wyraz napisała
Stary 2014-07-07, 19:53   #550
emmmm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

no czytam, czytam
nie chce mi się szczerze mówiąc angażować, ale powiedzieć mogę tyle - 100% zgody z kustraczkiem
gadki o uwstecznieniu i tak dalej to nie moja bajka i nie uważam ludzi, którzy traktują język z luźnymi barierami za idiotów
błędy to inna sprawa niż zapożyczenia czy zastępowanie słów, w moim mniemaniu przynajmniej - w mniemaniu wielu fenomenalnych językoznawców i językoznawczyń także
ale każdy ma prawo mieć swoje zdanie i to jest jasne dla mnie - jednak w takim wypadku warto być konsekwentnym, bo można wyjść na hipokrytę

ufff, a jednak wysmarowałam wiadomość, to Twoja wina
To może i ja, jako mgr filologii polskiej (wybaczcie, ale aż musiałam się utytułować, drugi raz w życiu od 4 lat ) nieśmiało wysunę rękę ku Kustraczkowi, żeby przybić high five, czy jak kto woli "wysoką piątkę"!

Wiadomo, że nie ma co popadać w skrajność i używanie co drugiego obcego słowa w wypowiedzi jest rażące i śmieszne, ale jeżeli nie jest to nagminne, a jedynie sporadyczne, to nie ma co się spinać. Język jest tworem żywym, ewoluuje, wiele słów, które funkcjonują początkowo w uzusie, po pewnym czasie wchodzi do słowników... Gdybyśmy się uparli i wyrzucili wszystkie zapożyczenia, to podejrzewam, że ciężko by było nam w ogóle rozmawiać.
Drugą sprawą jest pewna hipokryzja co do zapożyczeń z j. ang. Skoro zewsząd słyszymy, jak ważna jest znajomośc angielskiego i dzieci od najmłodszych lat goni się do książek "bo w tych czasach nie znać j. ang. to wstyd!" to skąd teraz to zdziwienie, że część słów sie u nas zadomawia?
emmmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 19:54   #551
mantas
Zakorzenienie

Cytat:

no czytam, czytam
nie chce mi się szczerze mówiąc angażować, ale powiedzieć mogę tyle - 100% zgody z kustraczkiem
gadki o uwstecznieniu i tak dalej to nie moja bajka i nie uważam ludzi, którzy traktują język z luźnymi barierami za idiotów
błędy to inna sprawa niż zapożyczenia czy zastępowanie słów, w moim mniemaniu przynajmniej - w mniemaniu wielu fenomenalnych językoznawców i językoznawczyń także
ale każdy ma prawo mieć swoje zdanie i to jest jasne dla mnie - jednak w takim wypadku warto być konsekwentnym, bo można wyjść na hipokrytę

ufff, a jednak wysmarowałam wiadomość, to Twoja wina

Lubię czytać kiedy piszesz o języku polskim
Mogłabyś takiego bloga też założyć, prócz kulinarnego
Czytałabym
Stary 2014-07-07, 19:56   #552
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie piszę abyś mnie lubiła, czy żebyś lubiła to co napiszę.
I nie obchodzi mnie czy ktoś kliknie odnośnik i przejdzie do mojej wypowiedzi, aby sprawdzić czy czasem czegoś w niej nie zmieniłaś. Ja czegoś takiego nie robię i stąd moje licytowanie.

Ale abstrahując, Ty jesteś mistrzem trudnej rozmowy.
Never ending storyyyyyy uuuuuuu u u u ......

Edytowane przez rickybobby
Czas edycji: 2014-07-07 o 19:57
Stary 2014-07-07, 19:56   #553
muchli
Raczkowanie

Już nawet wizaż przypomina, że egzamin z językoznawstwa. Dobrze, idę...
muchli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 19:56   #554
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
Widzka jako pierwsza użyła tego słowa, Nissiax odpisała, że u niej hummidu dzisiaj brak z uśmieszkiem na końcu, co odebrałam jako puszczenie oczka w stronę dziewczyny, która pierwsza ten wyraz napisała
A zwróciłam uwagi, że to widzka. W każdym bądź razie nadal tego nie rozumiem
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 19:57   #555
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo się spinasz
nie piję do nikogo, napisałam co myślę, dokładnie tak samo jak Ty i reszta
moja wypowiedź tyczyła się ogółu
nie wiem dlaczego jesteś nieprzyjemna, chyba nie uraziłam Cię niczym, a na pewno tego nie chciałam

i nie, nie przyjmuję takiej postawy, bo jest wygodna, ale dlatego, że jest słuszna
nie mówię, że jedyna słuszna, ale na pewno nie jest to postawa lenia językowego, który ma gdzieś - wierz, lub nie - o język staram się dbać i mam z teorią sporo styczności, jednak nie lubię takiej napinki i wyraziłam to w swojej wypowiedzi - to po prostu nie po mojemu i już
Ja nie lubię jak ktoś rzuca hasło, a potem otrzepuje rączki i co złego to nie ja.
Odniosłam słowa o hipokryzji do siebie, bo tak to brzmiało. I nie, nie uraziło mnie to, ale myślałam, że mogę się obronić bez zarzucania mi napinki i bycia nieprzyjemną.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
Stary 2014-07-07, 20:04   #556
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja nie lubię jak ktoś rzuca hasło, a potem otrzepuje rączki i co złego to nie ja.
Odniosłam słowa o hipokryzji do siebie, bo tak to brzmiało. I nie, nie uraziło mnie to, ale myślałam, że mogę się obronić bez zarzucania mi napinki i bycia nieprzyjemną.
A to ciekawe, że tak to odebrałaś i dlaczego, ja właśnie zrozumiałam, że Munka pochwala twoje podejście. A nieprzyjemna jesteś jak najbardziej.
Stary 2014-07-07, 20:09   #557
camilla_b
Raczkowanie

Szusz z Helu https://www.youtube.com/watch?v=StPFl990ab0
vlog u sunshinenaska ze spotkania w Londynie https://www.youtube.com/watch?v=ZvODDE021-o
camilla_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 20:09   #558
Neva_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Jestem przekonana, że Neva_ z 1614 roku, z 1714, 1814 i 1914 napisałaby to samo, a popatrz, jak bardzo zmienił się język na przestrzeni wieków i w 2014 roku toczymy tę rozmowę. A z Rejem jak najbardziej się zgadzam, przecież piszemy po polsku, a nie po łacinie, a o to mu chodziło
Hihihi, pewnie napisałabym coś innego. Użyłabym innych słów, innych konstrukcji składniowych, może i we fleksji nastąpiłby ruch. Inna rzeczywistość – inny język. Mam jedynie nadzieję, że niezależnie od tego, kiedy pisałabym te słowa, mój język byłby w miarę poprawny – zgodnie z obowiązującą w danym momencie normą. Nawet gdyby oznaczało to, że było mi z tą poprawnością niewygodnie. Ja nie neguję faktu, że język jest tworem żywym i ulega zmianom. Tak jest i to nic złego. Musimy nazwać naszą rzeczywistość. Uważam jedynie, że najważniejszym kryterium zachodzących zmian nie powinna być nasza językowa wygoda (czy też raczej wygodnictwo). I że nie powinniśmy tym tłumaczyć naszego niechlujstwa. I nie mam tu na myśli tego nieszczęsnego „humidu”, to taka luźna i ogólna dygresja. To chyba w „Przygodach Guliwera” był językoznawca, który twierdził, że człowiek się męczy, wypowiadając długie wyrazy, zatem należałoby ograniczyć się wyłącznie do pierwszych sylab. Wygoda i oszczędność czasu. Po prostu według mnie zbyt wiele rzeczy tłumaczy się tym, że „teraz wszyscy tak mówią”.
Neva_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 20:17   #559
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
i znowu...
'zarzucania' - czemu odbierasz moją wypowiedź jako atak?
fragmentu o otrzepywaniu rączek nie chce mi się komentować szerzej

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Dajce se po liściu i idźcie na pucharka do lodziarni Grycan.
Sel, mistrzu!
Stary 2014-07-07, 20:18   #560
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez Neva_ Pokaż wiadomość
Hihihi, pewnie napisałabym coś innego. Użyłabym innych słów, innych konstrukcji składniowych, może i we fleksji nastąpiłby ruch. Inna rzeczywistość – inny język. Mam jedynie nadzieję, że niezależnie od tego, kiedy pisałabym te słowa, mój język byłby w miarę poprawny – zgodnie z obowiązującą w danym momencie normą. Nawet gdyby oznaczało to, że było mi z tą poprawnością niewygodnie. Ja nie neguję faktu, że język jest tworem żywym i ulega zmianom. Tak jest i to nic złego. Musimy nazwać naszą rzeczywistość. Uważam jedynie, że najważniejszym kryterium zachodzących zmian nie powinna być nasza językowa wygoda (czy też raczej wygodnictwo). I że nie powinniśmy tym tłumaczyć naszego niechlujstwa. I nie mam tu na myśli tego nieszczęsnego „humidu”, to taka luźna i ogólna dygresja. To chyba w „Przygodach Guliwera” był językoznawca, który twierdził, że człowiek się męczy, wypowiadając długie wyrazy, zatem należałoby ograniczyć się wyłącznie do pierwszych sylab. Wygoda i oszczędność czasu. Po prostu według mnie zbyt wiele rzeczy tłumaczy się tym, że „teraz wszyscy tak mówią”.
Miałam na myśli to, że sens Twojej wypowiedzi byłby taki sam, nie forma A co do pogrubionego - no właśnie tak jest, czy nam się to podoba, czy nie. Może nie aż tak skrajnie, jak w podanym przez Ciebie przykładzie, ale nawet wspomniana przeze mnie wcześniej liczba podwójna - jestem pewna, że Polacy żyjący w XIV wieku uznaliby za skandal nasze współczesne "dwie niewiasty", niewiasty mogą być trzy albo cztery, dwie są niewieście! Co to za wygodnictwo!

Edytowane przez kustraczek
Czas edycji: 2014-07-07 o 20:36 Powód: zmiana koloru na szary
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 20:22   #561
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość

Lubię czytać kiedy piszesz o języku polskim
Mogłabyś takiego bloga też założyć, prócz kulinarnego
Czytałabym

kulinarny nie będzie wyłącznie kulinarny, ale o języku pisać?
no nie wiem, nie wiem może mnie zainspirujesz, akurat teraz piszę pracę magisterską językoznawczą właśnie, może do momentu założenia bloga trochę się doszkolę jeszcze

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Napisane przez muchli Pokaż wiadomość
Już nawet wizaż przypomina, że egzamin z językoznawstwa. Dobrze, idę...
a ja już nigdy tego nie doświadczę zazdroszczę Ci! :D
Stary 2014-07-07, 20:26   #562
emmmm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Neva_ Pokaż wiadomość
Bronienie naszego języka w obecnej formie i potępianie zmian pod wpływem wygody, to jak piłowanie gałęzi, na której się siedzi. Nasz język wygląda, tak jak wygląda przez to, że kilkanaście wieków temu właśnie dla wygody zaszedł proces chociażby palatalizacji czy metatezy płynnych językowych.
Bronienie języka, w którym już dawno zaszły zmiany podyktowane wygodą przed zmianami podyktowanymi wygodą to - być może nieświadomy bo nieświadomy - ale jednak rodzaj hipokryzji
Nie piję bezpośrednio do Ciebie oczywiście, ale chciałam zwrócić uwagę na to, że niektórzy bronią czegoś, co wygląda jak wygląda, właśnie dzięki zmianom
Stary 2014-07-07, 20:27   #563
theSerducho18
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
Serducho, a kim jest Tomek?
uwielbiam filmiki książkowe - sub
Tomek to mój chłopak
theSerducho18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 20:28   #564
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Wysylam Was na uspokajajaca meliske do Niesi, wszystkim sie przyda
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 20:30   #565
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:

kulinarny nie będzie wyłącznie kulinarny, ale o języku pisać?
no nie wiem, nie wiem może mnie zainspirujesz, akurat teraz piszę pracę magisterską językoznawczą właśnie, może do momentu założenia bloga trochę się doszkolę jeszcze
[COLOR="Silver"]
Uwaga - mam pomysł. Załóżmy blog - WIZAŻANKI.
Każda będzie miała swój dział - Munka ma zarezerwowany dział kulinarny i o języku polskim. Oczywiście ja bede prezesem tego bloga. Mantas może dostać dział serialowy. Poszukuje jeszcze chętniej do działu mody, recenzującej książki oraz Panią psycholog (ale to może napisać do Princesski ?)
Stary 2014-07-07, 20:31   #566
kustraczek
-ist

Mam pytanie do dziewczyn biorących udział w rozmowie o języku - czy piszecie swoje posty pod wpływem emocji/uważacie to za jakiś konflikt na wątku/cokolwiek? Bo mnie się z Wami rozmawia bardzo dobrze, uwielbiam takie dyskusje i wymiany zdań, a otrzymujemy rady, żeby dać sobie po liściu albo dać spokój czy jakieś inne meliski; chyba że tylko ja tak naiwnie to odbieram?
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 20:32   #567
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Uwaga - mam pomysł. Załóżmy blog - WIZAŻANKI.
Każda będzie miała swój dział - Munka ma zarezerwowany dział kulinarny i o języku polskim. Oczywiście ja bede prezesem tego bloga. Mantas może dostać dział serialowy. Poszukuje jeszcze chętniej do działu mody, recenzującej książki oraz Panią psycholog (ale to może napisać do Princesski ?)
Trzeba będzie wprowadzić nowy hasztag #zahajszblogspota
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 20:35   #568
emmmm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn biorących udział w rozmowie o języku - czy piszecie swoje posty pod wpływem emocji/uważacie to za jakiś konflikt na wątku/cokolwiek? Bo mnie się z Wami rozmawia bardzo dobrze, uwielbiam takie dyskusje i wymiany zdań, a otrzymujemy rady, żeby dać sobie po liściu albo dać spokój czy jakieś inne meliski; chyba że tylko ja tak naiwnie to odbieram?
Ja to chyba piszę, żeby sprawdzić, czy mam jeszcze w ogóle jakieś poglądy odnośnie naszego języka, bo po skończeniu studiów i powrocie do rodzinnego miasta nie mam stycznosci z nikim, kto choćby w malym stopniu by sie tym interesował nie wiem, czy moje wynurzenia kogoś obchodzą, ale się chociaż trochę wygadałam
Stary 2014-07-07, 20:36   #569
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
i znowu...
'zarzucania' - czemu odbierasz moją wypowiedź jako atak?
fragmentu o otrzepywaniu rączek nie chce mi się komentować szerzej
Po raz któryś przypisujesz mi manię prześladowczą sugerując, że wszystko odbieram jako atak. Nic nie można napisać, bo Twoja odpowiedź jest wręcz schematyczna.

Cytat:
chyba nie uraziłam Cię niczym, a na pewno tego nie chciałam
Cytat:
jeśli Cię uraziłam, to przepraszam
Fajnie, że jesteś miła, ale sugerujesz, że jestem jakaś przewrażliwiona na swoim punkcie, co najmniej jak Niesia. Prowadzę dyskusję, bez podwójnego dna, jeśli uznam, że mnie atakujesz to to powiem.
Stary 2014-07-07, 20:36   #570
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Trzeba będzie wprowadzić nowy hasztag #zahajszblogspota
oj wypraszam sobie, ten blog będzie na kupionym serwerze a nie jak takie pijawy całe życie na darmowym hostingu.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości