Brzuch już ciężki, nogi puchną, jeszcze chwila i wybuchnę! Mamy sierpniowe cz. IV! - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Czy boisz się porodu?
Nie 16 50,00%
Ani trochę 16 50,00%
Głosujący: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-07, 21:04   #3991
Moni 26
Zadomowienie

Dot.: Brzuch już ciężki, nogi puchną, jeszcze chwila i wybuchnę! Mamy sierpniowe cz.

Cytat:
Napisane przez daisy dot Pokaż wiadomość
33 tc, nam się nie spieszy
fajniutki, chyba mamy takie same brzuszki nawet kształtem tylko mój troszkę starszy
powiedz mi tak patrzę że też wyskoczyły ci zyłki na brzuszku, mnie mama nastraszyłą że to nie dobrze...Ale maż tłumaczy ze raczej normalne bo skóra mi sie rozciaga...Nie wiem sama czy mówiuć o tym ginowi....Na nogach też mam straszne i na piersiach
Moni 26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 21:07   #3992
TheFall
Zadomowienie

Dot.: Brzuch już ciężki, nogi puchną, jeszcze chwila i wybuchnę! Mamy sierpniowe cz.

Cytat:
Napisane przez daisy dot Pokaż wiadomość
huhuhu 30 dni ale fajnie! ja liczyłam i mi zostało 46, ale 30 to dopiero brzmi
ja dziś popiorę dla Dzidzi, bo wiem że Ty już masz nawet poprasowane
wciąż czekam na rzeczy apteczne z Gemini, masakra ile to trwa!!!
A ile już czekasz, bo ja też tam coś zamówiłam i następnego dnia od wpłaty wysłali a po kolejnym dniu już kurier był u mnie. A dodam, że mieszkam na drugim końcu Polski (tak się w czas zorientowałam gdzie mają bazę ), mimo wszystko wyszło mnie taniej o 15 zł (łącznie z przesyłką) niż w aptekach tutaj. Nie wiem skąd taka różnica w cenach.
TheFall jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 21:08   #3993
zaczarowanadlaniego
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Moni 26 Pokaż wiadomość
fajniutki, chyba mamy takie same brzuszki nawet kształtem tylko mój troszkę starszy
powiedz mi tak patrzę że też wyskoczyły ci zyłki na brzuszku, mnie mama nastraszyłą że to nie dobrze...Ale maż tłumaczy ze raczej normalne bo skóra mi sie rozciaga...Nie wiem sama czy mówiuć o tym ginowi....Na nogach też mam straszne i na piersiach
ja mam zylki na piersiach, myslalam ze to normalne

Nasze szczescie
Olivia Anna 27.07.2014r. 2850g/48cm
zaczarowanadlaniego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 21:11   #3994
Moni 26
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zaczarowanadlaniego Pokaż wiadomość
Zobaczymy co wyjdzie z naszego ' przeczucia '
Ja to tylko sie modle zeby sie nie przeterminowac
dołączam sie i ja też tak czuję że urodzę 2 tyg przed terminem....Dziś calutki dzień miałam bóle na okres, a jakos specjalnie nie latałam...Nawet jak leżałam to bolało, ale nie są to jakies straszne bole...Wiec jak już boli to sie kładę i leże... Ja też nie chciała bym sie jednak przeterminować, wolę 2 tyg wcześniej niż dwa tygodnie później

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
ja mam zylki na piersiach, myslalam ze to normalne
ja też tak myślałam...może moja mam przesadza....ty tylko na piersiach a ja wszędzie a nogi to mam całe, aż mi wstyd je odsłaniać
Stary 2014-07-07, 21:12   #3995
zaczarowanadlaniego
Zakorzenienie

Cytat:
dołączam sie i ja też tak czuję że urodzę 2 tyg przed terminem....Dziś calutki dzień miałam bóle na okres, a jakos specjalnie nie latałam...Nawet jak leżałam to bolało, ale nie są to jakies straszne bole...Wiec jak już boli to sie kładę i leże... Ja też nie chciała bym sie jednak przeterminować, wolę 2 tyg wcześniej niż dwa tygodnie później [COLOR="Silver"]
Jak czytalam lipcowki ze juz sa po terminie i sie mecza to stwierdzam ze ja tak nie chce

Nasze szczescie
Stary 2014-07-07, 21:16   #3996
Moni 26
Zadomowienie

Cytat:
Jak czytalam lipcowki ze juz sa po terminie i sie mecza to stwierdzam ze ja tak nie chce
ja też właśnie widziała, ze bidulki już by chciały urodzić, nie ma co się im dziwić....No niestety różnie to bywa..Moja siora obie ciąże przenosiła...Więc trochę się nasłuchałam

halinka no tak to jest w naszych urzędach...U nas to sa numerki oddzielne , ale leca po kolei....i np jak ja biorę do zasiłku , to potrafię mieć poźniejszy numerek, niż ktos do emerytur...(a czeka dłużej niz ja, bo do zasiłków jestem np tylko ja)A mój numerek wyświetla sie wcześniej( niz tych osób co dłużej czekają ) Na początku myślałam ze te baby mnie zabiją wzrokiem...I te komentarze "Dopiero przyszła i wcześniej obsłużona niz my..." Więc ja z reguły mam szczęście i zawsze czekam góra 5 minut

Edytowane przez Moni 26
Czas edycji: 2014-07-07 o 21:27
Stary 2014-07-07, 21:29   #3997
h4linka
Zadomowienie

Cytat:
A długo już po terminie są? To dziwne, nie powinni ich już w szpitalu zatrzymać i wywoływać?

Jestem żałosna. Znalazłam numery telefonów do przychodni, w których przyjmuje lekarka i na samą myśl, że mam tam dzwonić i się rejestrować robi mi się słabo. Nie chce któraś zadzwonić i mnie umówić na wizytę?
Poczytałam też trochę o tym całym zaświadczeniu i bez kitu mam prawie wszystkie objawy i warunki, żeby je wypisać, wow.
h4linka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 21:29   #3998
Moni 26
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asix86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy każda z Was miała już robione KTG? Ja jestem w 36t, a nie miałam ani razu..
a z ktg jest tak ze po 36 tyg normalnie sie robi ja miałam pierwsze w 28 tyg, bo na usg maluch miał zwolniony rytm serduszka, ale na ktg wszystko wyszło dobrze
Stary 2014-07-07, 21:32   #3999
h4linka
Zadomowienie

Cytat:
halinka no tak to jest w naszych urzędach...U nas to sa numerki oddzielne , ale leca po kolei....i np jak ja biorę do zasiłku , to potrafię mieć poźniejszy numerek, niż ktos do emerytur...(a czeka dłużej niz ja, bo do zasiłków jestem np tylko ja)A mój numerek wyświetla sie wcześniej( niz tych osób co dłużej czekają ) Na początku myślałam ze te baby mnie zabiją wzrokiem...I te komentarze "Dopiero przyszła i wcześniej obsłużona niz my..." Więc ja z reguły mam szczęście i zawsze czekam góra 5 minut
Ogólnie idea numerków jest spoko, szkoda tylko, że nie ma osobnej puli dla ciężarnych. Chciałabym, żeby to tak funkcjonowało w przychodniach i wszystkich innych miejscach gdzie ludzie lubią koczować od 6 rano dla zabawy i jojczeć na wszystkich i wszystko.

Zaczęłam 36 tydzień, nie miałam ktg ani razu, następną wizytę mam 21 i trochę mi smutno, że to już ostatnia. I lekarz pewnie mi nie zrobi ktg bo nawet nie wiem czy u siebie w gabinecie ma sprzęt do tego?

Edytowane przez h4linka
Czas edycji: 2014-07-07 o 21:33
Stary 2014-07-07, 21:41   #4000
Moni 26
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez h4linka Pokaż wiadomość
Ogólnie idea numerków jest spoko, szkoda tylko, że nie ma osobnej puli dla ciężarnych. Chciałabym, żeby to tak funkcjonowało w przychodniach i wszystkich innych miejscach gdzie ludzie lubią koczować od 6 rano dla zabawy i jojczeć na wszystkich i wszystko.

Zaczęłam 36 tydzień, nie miałam ktg ani razu, następną wizytę mam 21 i trochę mi smutno, że to już ostatnia. I lekarz pewnie mi nie zrobi ktg bo nawet nie wiem czy u siebie w gabinecie ma sprzęt do tego?
jak to 21 dopiero??a to teraz nie powinnas mieć czestszych wizyt?????
Stary 2014-07-07, 21:42   #4001
asix86
Wtajemniczenie

Ja mam jutro wizytę, więc zapytam o KTG. Ciekawa jestem czy mam już skurcze, bo nie czuję . Tak bym chciała zostać późną lipcówką
Stary 2014-07-07, 21:48   #4002
h4linka
Zadomowienie

Cytat:
jak to 21 dopiero??a to teraz nie powinnas mieć czestszych wizyt?????
No mam, teraz byłam w piątek, wcześniej jakoś też w okolicy 20 czerwca, praktycznie co dwa tygodnie wychodzi.
Stary 2014-07-07, 22:08   #4003
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Cześć.

Zazdroszczę!

wiem po sobie, że jestem strasznie przewrażliwiona w tej ciąży i różne reakcje, słowa TŻ doprowadzają mnie obecnie albo do mega zdenerwowania albo do łez :/
Co nie znaczy, że nasi TŻ czasem nie przesadzają.

Wczoraj wróciliśmy, Tż rozpakował swoją torbę i usiadł z laptopem na kanapie a ja miałam całą resztę na głowie. zrobiłam pranie i wieszałam je przy Tż. Powiedziałam, że szybko poszło mu rozpakowywanie a TŻ ani drgnął z kanapy... oczywiście sytuacja doprowadziła mnie do łez.

Twin, co do prasowania, to brałam to na kilka razy, nie było łatwo, powiem szczerze.

Co do Twojego męża, to chyba każdy mąż miewa takie zaćmienia - niestety.
No a i nasze przewrażliwienie ciążowe robi swoje. Wytrzymamy, damy radę

Cytat:
Napisane przez lilka_vanilka Pokaż wiadomość
Mnie zostało 24 dni...

Angelika za dzisiejszą wizytę!

Justa, ale Twoja siostra jest w USA i tam miała to baby shower?

Ja właśnie sobie przypomniałam jak koleżanka zrobiła mini imprezę po narodzinach synka. To było takie pępkowe dla par i bardzo mi się podobało! Zdążyliśmy zobaczyć dzidziusia zanim go położyli spać, kulturalnie się bawiliśmy, a faceci się nie spili Tatusia też nie trzeba było cucić
Hmm, muszę obgadać z TŻ co myśli o takim pępkowym

A tu znalazłam artykuł o połogu i cenną radę na temat prezentów dla świeżo upieczonej mamusi.
O jaki fajny blog, poczytałam troszkę. Fajny!

Cytat:
Jestem zalamana moja matka
Napisalam jej ze nie widzi mi sie zeby przyjezdzali od razu po porodzie do nas z cala delegacja bo tez bede chciala odpoczac itd, i dlatego chcialam zeby ona sama przyjechala, nawet wczoraj tesciowa byla na chwile to powiedziala ze to zly pomysl bo powinnam kazda wolna chwile jak mala bedzie spac tez sie polozyc i zasnac nawet na 15 minut bo bede wykonczona a nie zajmowac sie cala rodzina .
To ta mi odpisala ze mam sama przekazac mojej siostrze ze nie chcemy jej i ze ona bez ojczyma nigdzie nie jedzie
Po prostu z tego wszystkiego sie poryczalam
Zaczarowana, zarówno Twoja mama, jak i siostra...i ich zachowanie to dla mnie jakieś nieporozumienie. Nie mam zielonego pojęcia co sobie myślą, a to manipulowanie Twoim TŻ i Tobą za jego pośrednictwem i te szantaże emocjonalne, to już całkiem poniżej pasa!!

Cytat:
A długo już po terminie są? To dziwne, nie powinni ich już w szpitalu zatrzymać i wywoływać?

Jestem żałosna. Znalazłam numery telefonów do przychodni, w których przyjmuje lekarka i na samą myśl, że mam tam dzwonić i się rejestrować robi mi się słabo. Nie chce któraś zadzwonić i mnie umówić na wizytę?
Poczytałam też trochę o tym całym zaświadczeniu i bez kitu mam prawie wszystkie objawy i warunki, żeby je wypisać, wow.
Dawaj, zadzwonię Ci i Cię umówię

Dziewczyny, rozpływam się - koszmar. U Was też taka duchota?

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 22:10   #4004
zaczarowanadlaniego
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

U mnie duchota mimo ze teraz grzmi i bedzie burza i tak nie ma czym oddychac a wiatrak juz mi nie pomaga bo sie rozplywam

A Ty jeszcze biedna pewnie sie uczysz w taka pogode

Nasze szczescie
Stary 2014-07-07, 22:14   #4005
a6594ed1feebe4acee52c55875557823d72aa50e_6074d104093b7
Konto usunięte

Cytat:
Twin, co do prasowania, to brałam to na kilka razy, nie było łatwo, powiem szczerze.

Co do Twojego męża, to chyba każdy mąż miewa takie zaćmienia - niestety.
No a i nasze przewrażliwienie ciążowe robi swoje. Wytrzymamy, damy radę

O jaki fajny blog, poczytałam troszkę. Fajny!

Zaczarowana, zarówno Twoja mama, jak i siostra...i ich zachowanie to dla mnie jakieś nieporozumienie. Nie mam zielonego pojęcia co sobie myślą, a to manipulowanie Twoim TŻ i Tobą za jego pośrednictwem i te szantaże emocjonalne, to już całkiem poniżej pasa!!

Dawaj, zadzwonię Ci i Cię umówię

Ja się powoli roztapiamy. Jakby mi teraz wody odeszły to bym się chyba nie zorientowałam, tak mi pot po d**** leci

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
a6594ed1feebe4acee52c55875557823d72aa50e_6074d104093b7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 22:16   #4006
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie duchota mimo ze teraz grzmi i bedzie burza i tak nie ma czym oddychac a wiatrak juz mi nie pomaga bo sie rozplywam

A Ty jeszcze biedna pewnie sie uczysz w taka pogode
U mnie burza była wczoraj, ale kompletnie nic to nie pomogło, nic nie zmieniło.

No staram się uczyć, powtarzam. Dziś większość czasu spędziłam na ogrodzie. Moja siostrzenica napełniała sobie basen, trochę pomoczyłam nogi w zimnej wodzie, dobrze mi to zrobiło - ale na chwilkę...
Pogoda dla mnie nie do zniesienia!

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 22:16   #4007
h4linka
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
U mnie cały deszcz przeszedł bokiem! Kolega dwie ulice dalej mówił, że popołudniu było urwanie chmury, u mnie tylko trochę pokropiło!!
Powietrze się nie rusza i można je kroić jak ciastko z kremem.
Ciastko z kremem

Zaczarowana bardzo niefajna sytuacja z rodzinką, mam nadzieję, że się nie ugniesz, jak chcą to niech się obrażają, to tylko o nich źle świadczy!
Stary 2014-07-07, 22:19   #4008
kasia_ruda
Zakorzenienie

U mnie padało od 14 do 17 i jest trochę lepiej.
kasia_ruda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 22:23   #4009
zaczarowanadlaniego
Zakorzenienie

Cytat:

Zaczarowana bardzo niefajna sytuacja z rodzinką, mam nadzieję, że się nie ugniesz, jak chcą to niech się obrażają, to tylko o nich źle świadczy!
Emocje opadly juz, wiec teraz bardziej chce mi sie z tego smiac niz plakac
Nie ugne sie bo wiem ze mam racje to im powinno byc glupio ale musza sami do tego dojsc

Nasze szczescie
Stary 2014-07-07, 22:24   #4010
Moni 26
Zadomowienie

Duchota niesamowita mam nadzieję ze dziś bez problemu usnę...Heh nie lubię nocy samotnych
Stary 2014-07-07, 22:28   #4011
zaczarowanadlaniego
Zakorzenienie

Cytat:
Duchota niesamowita mam nadzieję ze dziś bez problemu usnę...Heh nie lubię nocy samotnych
a gdzie masz meza ?

Ojjj nie jestes sama malenstwo jest z Toba, a raczej w Tobie
Ale powiem Ci ze ja to juz bez Tz nie moge spac, jak sie nie raz poklocimy i on idzie na kanape to najczesciej o 2/3 przychodze i karze mu wracac bo wsie wierce i miejsca nie moge sobie w lozku znalezc a przede wszystkim nie ma na kogo zarzucic nogi

Nasze szczescie
Stary 2014-07-07, 22:32   #4012
h4linka
Zadomowienie

Cytat:
Ale powiem Ci ze ja to juz bez Tz nie moge spac, jak sie nie raz poklocimy i on idzie na kanape to najczesciej o 2/3 przychodze i karze mu wracac bo wsie wierce i miejsca nie moge sobie w lozku znalezc a przede wszystkim nie ma na kogo zarzucic nogi
Mam tak samo, żadna poduszka nie jest taka spoko do zasypiania jak mężowy brzuch. To on na mnie zarzuca nogę.
Stary 2014-07-07, 22:34   #4013
Moni 26
Zadomowienie

Cytat:
a gdzie masz meza ?

w pracy mój maż ma taką zmianówkę, 12 na 24, są plusy i minusy takiej pracy...Bo często mam go w dzień i prędzej można coś załatwić, niby już sie przyzwyczaiłam, po 5 latach da radę, ale w ciąży jak jestem to jest mi jakos smutno
To mnie jedynie pociesza że maleństwo jest ze mna i z nim sobie rozmawiam, na razie odpowiada mi tylko kopem

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Mam tak samo, żadna poduszka nie jest taka spoko do zasypiania jak mężowy brzuch. To on na mnie zarzuca nogę.
he he , mój niestety nie ma brzucha, wstyd sie przyznać, ale już raczej przekroczyłam jego wagę
Stary 2014-07-07, 22:41   #4014
zaczarowanadlaniego
Zakorzenienie

Cytat:
Tz teraz boi sie ruszac w nocy zeby mnie nigdzie nie walnac, wiec zazwyczaj jak ja zasne to kladzie sie na samym rogu zebym miala cale lozko dla siebie a w rezultacie to wyglada tak ze 3/4 jest wolne a my spimy na sobie na skraju lozka

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Cytat:
w pracy mój maż ma taką zmianówkę, 12 na 24, są plusy i minusy takiej pracy...Bo często mam go w dzień i prędzej można coś załatwić, niby już sie przyzwyczaiłam, po 5 latach da radę, ale w ciąży jak jestem to jest mi jakos smutno
To mnie jedynie pociesza że maleństwo jest ze mna i z nim sobie rozmawiam, na razie odpowiada mi tylko kopem [COLOR="Silver"]
No tak to z jednej strony dobrze, u Tz w pracy byl taki pomysl zeb pracowal od 6.00 do 14.00 albo od 14.00 do 22.00 i to by mi pasowalo bo tak to jak go nie ma w domu od 7.00 do 18.30 to sie nic juz nie zalatwi i musi brac wolne, ale niestety ten pomysl nie wypalil bo jedna sie nie zgodzila a musieli sie zgodzic wszyscy

niedlugo bedzie rozmowa - aggauagaugauagaugagagaaua agaua

Nasze szczescie
Stary 2014-07-07, 22:43   #4015
kasia_ruda
Zakorzenienie

Wiecie co, nic nie pamiętam z tej wycieczki po porodówce poza tymi cudnymi noworodkami, które widziałam! Matko, trzy nam się pokazały i trzy razy się popłakałam, do tej pory mi łzy stają w oczach, jak o nich myślę. Tak już bym chciała mieć synka przy sobie
kasia_ruda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 22:46   #4016
zaczarowanadlaniego
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_ruda Pokaż wiadomość
Wiecie co, nic nie pamiętam z tej wycieczki po porodówce poza tymi cudnymi noworodkami, które widziałam! Matko, trzy nam się pokazały i trzy razy się popłakałam, do tej pory mi łzy stają w oczach, jak o nich myślę. Tak już bym chciała mieć synka przy sobie
Chyba kazda juz by chciala miec swoje malenstwo przy sobie
Ja jak widze takie malenstwa w wozkach to sie sama do siebie usmiecham na mysl ze juz nie dlugo bede tulic swoje serduszko

Nasze szczescie
Stary 2014-07-07, 22:49   #4017
Moni 26
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia_ruda Pokaż wiadomość
ja to zawsze oglądam sie za takimi maluszkami w wózkach, czasem az mi głupio...Zresztą ja zawsze za dziećmi sie oglądałam, od kąt pamiętam mnie rozczulały Zarówno noworodki jak i te troszkę wieksze One chyba to czują bo bardzo często mnie taki 2-3 latki zaczepiają...Raz tej zimy jak wracałam do domu, to taka dziewczynka uciekła mamie i pobiegła do mnie i się przytuliła... Mama zaczęła mnie przepraszać, widać było że było jej głupio, a mi tak miło sie zrobiło, az łezka w oku mi sie zakreciła Tym bardziej ze już byłam w tedy w ciaży

Ja cię ale mój bokser mnie boksuje. Wbija mi sie a to w prawy, a to w lewy bok...Czasem jest to mało przyjemne niestety ...

A oprócz tego ze patrzę na maluszki w wózkach to patrzę na wózki i powiem wam , że u mnie w miescie też królują szare ale nie wiele wyprzedzają zielone one

Edytowane przez Moni 26
Czas edycji: 2014-07-07 o 22:52
Stary 2014-07-07, 22:53   #4018
zaczarowanadlaniego
Zakorzenienie

O jaa ale blyska, normalnie az sie boje, a Tz poszedl odprowadzic kolege a ja tu siedze pod koldra i trzese tylkiem ze strachu ze piorun mnie walnie

Nasze szczescie
Stary 2014-07-07, 22:55   #4019
Moni 26
Zadomowienie

Cytat:
O jaa ale blyska, normalnie az sie boje, a Tz poszedl odprowadzic kolege a ja tu siedze pod koldra i trzese tylkiem ze strachu ze piorun mnie walnie
nie bój sie bo mała też będzie sie bała

Dobra dziewuszki, uciekam spać..Miłej nocki wam życzę, buziaczki

Edytowane przez Moni 26
Czas edycji: 2014-07-07 o 22:56
Stary 2014-07-07, 23:06   #4020
Optymistka26
Zadomowienie

Cytat:
Tz duzo lepszy od poduszki...A najlepiej Tz i poducha hihi
Teraz jak mam duzy brzuch a dziecko tak mocno kopie w nocy ze az czasem mnie budzi to lubie oprzec brzuchalka o plecy Tz-wtedy sila kopniakow sie rozklada na moj brzuch i jego kregoslup wiec dluzej spie Tylko Tz sie budzi jak go plecy zaczynaja od tego bolec i nastawia swoj brzuch na razy od dzidzolka Jak juz jest obity z kazdej strony to wstaje ale lubi to uczucie...

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Nie ma mi kto kupic filcu do niebieskiej maskotki i zgubilam zlota wstazke do reszty zawieszek.Czesc czapki elfa zrobiona ale brak guzikow i pompona do wykonczenia. Szycie spodenek do kompletu to chyba dla mnie zbyt trudne.
Szycie utknelo w martwym punkcie. Zastanawiam sie co dalej i nudzi mi sie
Chyba juz nie mam co pociac zeby miec odpowiedni material do szycia - polegly juz: gorset, bluza i sweter
Macie jakies pomysly?

Edytowane przez Optymistka26
Czas edycji: 2014-07-07 o 23:00
Optymistka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości