|
|
#991 | |||||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LIII
snad upolowanej kothem szczypawy
![]() Cytat:
Cytat:
2. 3.a wiesz ,że masz rację z tymi ilustracjami ? Faktycznie ! 4.oooch , mamusiu , sukienka to takie przestarzałe , ide po prostu w prostytuckich butach i torebce z wisienką ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2.szarość z zielenią ujdzie , ale tak jest przez jakieś trzy-cztery miesiące w roku poza tym szarość i brud wychowanam w szarości betonu ,i nie cierpię 3.mogły się zrosty porobić , jeżeli ciągle w tych samych żyłach grzebią ,i będzie trudno pobierać . Trzeba zmieniać miejsca Cytat:
poniewasz nie wię czy się jeszcze dorwę do kompa , na wszelki wypadek macham pożegnalnie gdysz albowiem zamierzam wybyć na Rodos na tydzień dwa i możę mi się jusz jutro uda , więc macham
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#992 |
|
To ja :)
|
Ej, o co chodzi z tymi butami? Nie zdejmuje się przecież... Savoir-vivre zwykły, nie wypada ani prosić o zdjęcie, ani samemu zdjąć wchodząc do mieszkania. No chyba, że ubłocone. Ale ubłoconych mieć też nie wypada, więc po problemie
![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Odebraliśmy samochód z serwisu. Musieli nim pojechać do lakierni, 13 km w dwie strony. Nieźle musieli silnik piłować, zazwyczaj mamy spalanie blisko 5, po ich 13 km, skoczyło do 10... ŚREDNIE!!!
|
#993 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Co,do butow,to ja wiem i popieram, ale ngdzie n zauwazylam aby to bylo przyjete...ja zawsze prosze o nie zdejmowanie..ale nigdy mi sie nie udalo nikogo rzekonac do pozostania w obuwiu Drugim martwym zaleceniem jest to ze no pierogi je sie samym widelcem..jak kiedys poszlam z elytom na obiad i wszyscy zarli pierogi to myslalam ze mi w gardle stana jak sie patrzyli z potepieniem na nieuzywanie noza przeze mnie
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-07-07 o 17:58 |
|
|
|
|
#994 |
|
|
Tak, to prawda... Podobnie, jak z windą - niektórym mężczyznom się wydaje, że powinni tam wpuszczać kobietę pierwszą... I pierwszą wpuszczać ją na schody w dół... Niestety społeczeństwo hmm... No chamieje, no...
Nietoperz zadzwonił dziś do małżona z życzeniami, a na koniec rzucił, że w zaistniałej sytuacji, postanowił nie kupować żadnego aparatu, bo go nie stać. Także teraz zaczyna się psychomanipulacja.
|
#995 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mnie dziś chyba z 8 fiolek ściągnęli, ale leciało jak woda w ogóle w moim labie naprawdę genialne pielęgniarki pracują, 3 razy byłam kłuta w żyły i raz w palec i prawie śladu nie ma ![]() Cytat:
Cytat:
A co do zakończenia SFU to hmmm, no cały serial był poniekąd o śmierci więc zakończenie też było o śmierci (pokazywało śmierć po kolei wszystkich bohaterów którym udało sie dożyć końca ) Nie wiem czy było jakieś super odkrywcze, ale na pewno świetnie zrobione i to był jego wielki plus, ja oglądałam wielokrotnie samą końcówkę ![]() Cytat:
Cytat:
No więc melduję ze glukozę przeżyłam i nie zeszłam (chociaż na początku byłam blisko ), czekam na wyniki, mam nadzieję ze będą dziś W pracy myślałam że się rozpuszczę z ciepła, więc ogólnie kiepski dzień... teraz się chłodzę przy wiatraczku
|
|||||||
|
|
|
#996 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
u mnie w bloku jest jesczze zwyczaj ze faceci mi nie mowią dzień dobry ..nie wiem dlaczego tzn dziadkom mowie ja pierwsza, ale nie bede mowic dzien dobry facetom mlodszym ode mnie
|
|
|
#997 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
2. ![]() i spadam
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Red- no przestrzegałam, obyczajowy - problemy bohaterów. Ja w niego weszłam jakoś dawno temu i ogólnie trupi klimacik mi się spodobał ![]() Ja czekam jednak z Detektywem na chuopina. Wstrzymam się trochę, poczekam na niego, bo teraz nie ma kompletnie czasu i sił. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-07-07 o 22:20 |
|
|
|
|
#999 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Poczułam się jak stulatka, której już nie wypada życzyć 100 lat Dzięki Macham znad udanego weekendu (z lekkimi przejściami), znad zakręconego dnia , w którym to dodatkowo wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie ). Czemu wszystko nie może być proste? ![]() A i na dodatek jeszcze bolesnego dnia
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1001 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- No bo na razie nie ma co napisać, nadal nic nie wiadomo co i jak będzie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1002 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1003 | |
|
Panaroja
|
machneu jeszcze spod farby na guowie
![]() Cytat:
2.czymam żeby było tak jak kcecie jedzenie pierogów nożem to pikuś , mnie tak naprawdę w ziemię wbiło dziecko 10-letnie ,które nie umiało poradzić sobie z pierogami widelcem bez pomocy rąk
|
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
Savoir-vivre sawuła vivrem, ale na bogów, u kogo w domu jadło się pierogi nożem??????? Pochodzę technicznie ze wschodu Polski, tam spędziłam dzieciństwo, i nigdy, przenigdy w życiu nikt na moich oczach nie jadł pierogów inaczej niż widelcem. Również tutaj, na Śląsku, i wszędzie poza, gdzie tylko zamawiamy takie. Nawet nie dają noży w pierożkarnaich etc. Nie jestem fanem pierogów, ciastowe jedzenie to nie dla mnie, ale smaczne są, przyznaję. Natomiast Mam i Chuopin są nałogowcami i jedzą pierogi wszędzie tam gdzie tylko jest opcja zamawiania, Chuop nawet sam się nauczył robić
Więc non stop widzę jak sie je podaje. Lete, na tarasie bueno I sowy |
|
|
|
#1005 | ||
|
Zakorzenienie
|
wyniki już przyszły ale ich nie rozumiem mam wysłać mojej lekarce do interpretacji ![]() Cytat:
![]() i ad zębolog Cytat:
Miłego dnia |
||
|
|
|
#1006 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dzień dobry
Chyba jestem niewychowanym burakiem, ale pierwszy raz w całym 30-paroletnim żywocie usłyszałam, ze pierogów się nie je nożem tylko co, ładuje się całego w otwór gębowy...?
|
#1007 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. Cytat:
|
||
|
|
|
#1008 | |
|
Zakorzenienie
|
joł joł
Dzięki za kciukasy nie mam jaskry na razie kontrola za 6 miesięcy Po raz pierwszy miałam ciśnienie w normie... ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
nie jem pierogów samym widelcem bo mi spierdzielają z talerza zazwyczaj na ubranie
|
|
|
|
|
#1009 | |
|
|
Cytat:
![]() Mój ulubiony nietopesz podaje mi uparcie nóż do ryb (ale nie "nóż do ryb", tylko "nóż" do ryb, taki zwykły), a kiedy proszę o drugi widelec, przewraca oczami i fuka pod nosem
|
|
#1010 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 JAAAAAAA ![]() 2 Sarnie odgłosy są dziwne niepodobne do żadnych innych ... ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1011 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nie ma na razie czego
No właśnie to nie takie proste wszystko, na razie rozkminiamy wte i wewte ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do pierogów- nigdy do ich jedzenia nie używałam noża i nie mam żadnych problemów z tym związanych ![]() ![]() Planuję dziś po południu plażing, może się uda
|||
|
|
|
#1012 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
też jestem z betonu ale go autentycznie lubię - tylko ma być czysty (mnie raczej dołuje brud niż beton sam w sobie) 3. to samo mi powiedziała koleżanka w pracy, o tych zrostach, i jeszcze że dobra pobieraczka zrosty wyczuje i się inaczej wkłuje Cytat:
czyli co, mam siedzieć np. w kozakach zimowych w mieszkaniu? w trampkach? bez sensu...Cytat:
Cytat:
![]() ja nie lubię jak do mnie obcy faceci wyciągają rękę, ble - to jedna z zasad która mi się akurat bardzo podoba, że to ja decyduję czy faceta będę dotykać czy nie odstawiasz się przed wyjazdem na Rodos ![]() miłego Cytat:
Cytat:
ja też nie słyszałam ale u rodziców jem tylko widelcem bo noża w domu nie używam a do pierogarni nie chodzę - parę razy w życiu byłam ale nie pamiętam czy podali tam noże czy nie.osobiście jestem za używaniem tego co wygodne - a czasem samym widelcem się źle kroi np. pierogi podsmażane a ogólnie to takie rzeczy jak krojenie pieroga nożem mi nie przeszkadza i nie widzę nic w tym niestosownego, tak samo jak noże do ryby, itp. zasady dla zasad a nie dla sensu a przy okazji - skoro jest temat - czy jest jakieś zalecenie czym należy jeść młodą kapustę na gęsto podaną w głębokim talerzu widelcem czy łyżką?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#1013 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Zwłaszcza takiego przysmażonego na chrupko, już widzę jak się daje dziabać (a raczej w podskokach ucieka z talerza)
|
#1014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba jestem ostatnia Spoora
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-07-08 o 11:22 |
|
|
|
|
#1015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1017 | |
|
|
Cytat:
Schody -mężczyzna w górę wchodzi jako drugi, ale w dół idzie jako pierwszy -kiedy kobieta się potknie, ma służyć jej za materac Winda -zamknięte pomieszczenie, nie wiadomo co jest w środku, bo krąży z obcymi ludźmi na pokładzie, facet wchodzi pierwszy, żeby przejąć atak nożownika ![]() Nawiasem mówiąc, u Węgrów to mężczyzna wszędzie wchodzi pierwszy, właśnie z powód ewentualnego niebezpieczeństwa czającego się za drzwiami. jak się tego nie wie, człowiek myśli, że Węgrzy, to straszne buraki ![]() To jest mój ulubiony bohater wśród całej populacji nietopszy ![]() O mamo, jak ona mnie wczoraj wkurzyła znowu...
|
|
#1018 | |||||
|
Panaroja
|
machnę sprzed oczekiwania na wytarabanienie się z tobołami , które nota bene dopiero musze popakować
![]() Cytat:
2. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a pokazała Ci jak używać zwykłego noża do krojenia ryb ?Cytat:
2.i trzeba sie wkłuwać co i rusz gdzie indziej , właśnie żeby zrosty się nie robiły . 3.pantofle na zmianę 4. chociaż nie powinnam , bo może chociaż komary bym przestraszyła 5.zależy jaki sztuciec dadzą ![]() idę gromadzić toboły 80% to żarcie
|||||
|
|
|
#1019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 Opowiadaj lubię słuchać o nietopeszach
|
|
|
|
|
#1020 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
A jak to się ma do polskich jesieni / zim i polskich cudownych chodników pełnych dziur, śniegu, błota i diabli wiedzą, czego jeszcze? Już widzę tę rodzinkę 2+2 z siatami pełnymi prezentów i dodatkowymi siatami na eleganckie pantofle dla całej rodziny, tłoczących się w dowolnym środku komunikacji i brnących przez niepogodę na uroczysty obiad (wigilijny np.). Może jeszcze z parasolem w ręku?
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.

nigdy tak nie miałam, i jeszcze prawie słabo mi się zrobiło, chyba mnie podmienili 

, żeby Ci dobrze wyszło, być słodziakiem to wątpliwa przyjemność
Współczuwam, nienawidzę badań 

Wszystkiego naj! 

tylko co, ładuje się całego w otwór gębowy...?