|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4052 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4053 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Najpierw Wam pokażę, co Pola miała po ukąszeniu 3 pieprzonych komarzyc. Dosłownie w dwie minuty się jej takie zrobiło, ale dałam syrop, posmarowałam fenistilem i ma już tylko czerwone ślady... |
||
|
|
|
#4054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() omg, ale bable!!!!!! widze ze i u was kapanie na stojaka
|
|
|
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz, jakiego iża znalazłam w naszej "piaskownicy"
|
|
|
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
I tak spała dziś
|
|
|
|
#4057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sensie, że siadała sobie przy brzegu na kamyczkach, kopała nogami po wodzie, jak ją trzymaliśmy pod pachy, itp.Układanie kosmetyków musowo
|
|
|
|
|
#4058 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę że się przyzwyczaję, a jak bedzie naprawdę ciężko to zawsze mogę zrezygnować jeszcze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() nienawidzę szpitali Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4059 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko umowmy sie - wtedy mialas nad nia kontrole teraz juz raczej ciezko jest przetlumaczyc dzieciaczkowi ze ma tylko grzecznie moczyc stopki a nie wchodzic na calego do wody ![]() ja widze co wyrabia moj K. z basenem - wyglupy na calego, nie ma mowy zeby maczyl tylko raczki albo tylko nozki ![]() tak czy siak - ciekawe jak tam Neti ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- i po kiego groma wchodzilam na aukcje charytatywne na all????
|
|
|
|
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
http://kwejk.pl/obrazek/2089409/w-zy...ec-wagine.html - z przesłaniem
|
|
|
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
No to od początku. ...
BLACK kącik fajny ale daj fotę jak przyjdzie fototapeta. Ja w końcu zamówiłam taki wzór jak chciałam na allegro wyszło ponad stowe taniej niż u wiesz kogo. Facet z allegro jakoś mi wynalazł i obrobił to zdjęcie które chciała t . EWULKA nie każda trzydniowka kończy się wysypka. Zdrówka dla małej. CHARLIZZ Unikasz moich pytań -kiedy się spotkamy? Chyba nie chcesz z nami spotkania wiem ze mała chora ale...Dużo zdrowia dla Oli. Żeby to w czike musiały się te nasze szkraby męczyć dodatkowo. PSTRYKU i nie tylko.. .. dziś woda w jeziorze dużo cieplejsza. Nie wiem jak to możliwe po jednym dniu ale naprawdę i proszę oto dowód ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-07-07 o 23:43 |
|
|
|
#4063 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak unikam? przeca ji pisałam, żem chyba coś przeoczyła Ty na to nic chętnie się spotkam,ale tak prawdę nie było kiedy, 26.05 Ola chorowała, potem moja sesja, potem znowu chorowała od dokładnie 23.06 3 dni przerwy i od nowa to samo... z reszta nawet jakby była zdrowa to myślę cały czas i nie wiem jak to ogarnąć, nie mam auta, do pociągu mam 11km, także zrozum, że to dla mnie bardziej jak wyprawa a nie jak spacer do biedry ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
Neti, gdzie Ty siedzisz na Mazurach? Może udałoby się nam spotkać?
|
|
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem co jest mojemu dziecku
![]() Od 3 dni nieustannie piszczy, krzyczy, generalnie marudzi a jak juz cos jest nie po jego mysli to bebenki w uszach wysiadaja.Wyciaga rece, a jak go biore to chce zejsc i tak ciagle. Malo je. Generalnie tylko na dworze (+w kapieli) jest w dobrym humorku, jak wracamy to zaczyna sie od nowa. Poza tym mamizm aktywny - TZ nie moze karmic (nie zje), przewijac, przytulac tez nie za wiele. Kubus wlasnie zakonczyl prawie godzinna histerie ![]() Zasnal bez problemu po 20, obudzil sie po 23. Najpierw radosny, a po jakims czasie zaczely sie marudki, piski, wrzaski, itp. Spac nie, nosic sie nie, bawic sie nie, siedziec na kolankach nie. Dada (dwor) tak. Chodzil i powtarzal "dada", ale przeciez nie pojde z nim o polnocy na dwor (MARSI, wybacz, ale przypomniala mi sie wtedy Twoja historia z S). TZ cos potrzebowal z balkonu, wyszedl na chwile, Kuba w dluga za nim. I nie chcial wyjsc - zapatrzyl sie na chodzace po dworze jeze i koniec. Kazda proba wyjjscia konczyla sie glosna histeria. Ponad godzine zajelo mi uspokojenie go... Plakal strasznie z wielkim bolem na buzce tak mi go bylo szkoda... Zupelnie nie mogl sie uspokoic.Podchodzil do mnie, przytulal sie, za chwile wyrywal i placz ![]() dodatkowo TZ oczywiscie zamiast probowac mu pomoc to zaczal swoje teorie na temat tego, ze to wszystko wina "mojego wychowania", bo ja na wszystko pozwalam, co sobie o nas sasiedzi pomysla, itp Teraz spi i ja ide, bo jutro podejrzewam, ze znow beda marudki od rana ![]() Rozumiem, ze taki etap, moze nowe miejsce tak tez na niego wplywa, ale naprawde trudne dni ostatnio mamy ![]() Dodatkowo nie wiem jak sie zachowywac w pewnych sytuacjach. Pozwalac, ulegac, czy tez kategorycznie zabraniac... Ehh ciezko. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijko, też bym chyba to zrzuciła na to, że przeżywa nowe miejsce... Oby mu szybko minęło
|
|
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!
ewulko, charliz zdrowia dla dziewczynek! hje piona; w zeszlym roku u nas byly zabawy w morzu. neti a Ty sie w jeziorze kapiesz? Jesli tak, to Antonio wedlug mnie tez moze. Tylko mu na zdrowie wyjdzie - zacznie hartowac organizm, a przeciez to juz kawal chlopca, takze chlodna kapiel nie powinna mu zaszkodzic. nawijko u nas podobne akcje byly 2-3 tygodnie temu; minelo. Moze to taki etap deli Ty pisalas jakis czas temu, ze Amelka w dzien bardzo duzo czasu spedza przy uu, ciagnie za bluzke, etc. Minelo? U nas teraz tak jest, mimo ze je stalych posilkow duzo. debrah specjalistko nasza od kp: to rozwojowe? |
|
|
|
#4068 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zdróweczka dla wszystkich chorowitków
![]() Cytat:
Moja miała kilka dni na policzku jak odcisk kciuka, ani się nie powiększało ani się nie goiło. Jak fenistilem zaczełam samrowac to powoli zaczęło znikać. ![]() Cytat:
![]() U mnie wczoraj tragedia, myślałam że nie wytrzymam z własnym dzieckiem. Ewidentnie była niedospana, bo krótko spała, próbowałam dać zupę, wpadła w taka histerię że nie mogłam jej uspokoić, w końcu władowałam ją do wózka i zaczęłam bujać, uspokoiła się, myślałam że uśnie ale nagle zaczęła sie uśmiechać więc po spaniu. Za jakiś czas znowu chciałam jej dac zupę jeszcze gorzej, wsadziłam ja do łózeczka i wyszłam na chwilę bo myślałam ze nie zapanuję nad sobą. Waracam a dzieć bawi się Zrobiłam sobie obiad, jem, ona zaczyna swoje am am. No to zaczełam jej robić wagoniki z chleba i kiełbaski z bigosu, zjadła 5. Ogólnie od rana zjadła: trochę kaszy, kromkę z kiełbasą, 4 łyżeczki zupy, 5 tych wagoników i tak do 17, potem troszkę malin i banana, łyżeczkę jogurtu i 150 mleka na spanie. Nie za bardzo ma z czego chudnąc.Po tej histerii jedzeniowej już było ok; tylko co robić, jak nie chce nie dawać?? da znac ze głodna??
|
|
#4069 | ||
|
Zakorzenienie
|
Heja...
CHARLIZZ no to chyba i ja przeoczyłam w tym poweselnym stanie ![]() Kurde no ale nas dzieli tak mało i to wstyd żebyśmy przez taki czas jeszcze się nie spotkały.! Mówię to ogólnie o Mazowszu . To pomysl jak ja wrócę a Ola będzie zdrowa jak to zrobić. Może gdzież indziej? A może ktoś Cię zawiezie na pociąg? Cytat:
Cytat:
![]() . :banghead:Ale wchodzę po kolana ![]() A Antonio wczoraj lekko przerażony był ale ogólnie potem super. Z reszta widzicie na fotkach. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-07-08 o 07:54 |
||
|
|
|
#4070 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a potem pociąg, ciężko gówniarzowi Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty w samym Mińsku czy za?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Jak wyjąć Antoniowi drzazge ze stopki? Na samą myśl się boje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-07-08 o 08:02 |
|
|
|
|
#4072 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
spoko, coś wymyślimy za Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryniu na all jest teraz aukcja dla chłopczyka który był z nami na turnusie świetny mały ,miał guza mózgu
Wieczorkowski przekazał swoja bryke moze któraś sie skusi ![]() http://charytatywni.allegro.pl/buick...kiego-i1023611
|
#4074 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
nocka u nas nieciekawa:/ masę pobudek, chyba za gorąco po prostu:/ oj nie lubię upałów w mieście na szczęście jedziemy w niedziele do Rodziców.Black bardzo ładnie wyszło ![]() little głupoty gadasz! Ewik współczuję szpitala ale dobrze, że wiecie co byłohje a na pewno to komar był? może jakaś wielgachna mucha?? dobrze, że zeszło ewulka wysypka może jeszcze wyjść. zdrówka! nawijko pewnie przez nowe miejsce, nowe otoczenie. mam nadzieję, że szybko minie neti ale Wam dobrze
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
Neti, to kawałek ode mnie.
A nie będziecie przejeżdżać w drodze powrotnej przez Olsztyn albo okolice?
|
|
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
Black elegancko
Hje okropne te ugryzienia! Neti widzę ze Antonio kąpiel zaliczył, super. Ws. mebli to baba odpisała że nie dostali zamówienia, że błąd musiał wystąpić w systemie i moga być na przyszły tydzień jeśli je złożę. Więc napisałam że max do końca przyszłego tygodnia mogę poczekać, w innym wypadku rezygnuję i czekam na odpowiedź. Pszczoła mnie dziabnęła w niedziele w stopę i dopiero puchnąć i swędzieć zaczęło
|
|
|
|
#4077 |
|
Zakorzenienie
|
Meneq, nadal... nie widzę końca...
Ja chora, na dodatek okres, jedna wielka masakra. Amelka ma troche katar;/ na dodatek trójki idą... jade niedługo na działke robić zdj elektryki, dziś wchodzą tynkarze i hydraulik ![]() Zaczynam szukać job, bo oszaleje.
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
Charlizz dostałaś sukiennki z alliexpres podziel sie zdjeciami i opinia
|
#4079 | ||
|
Zakorzenienie
|
hejka.
dzis ktorys dzien z rzedu pobudka rowniusienko o 8.20 ![]() na poczatek info od Szajki: Szajka z Dorotka i Agatka pozdrawiaja z gór. Jest fajnie, spotykamy nawet przerazajace zwierzeta, ktore siadaja na Dorotce i ona placze. To motyle buziaki dla watku, tesknie!Cytat:
Cytat:
ale macie fajnie... |
||
|
|
|
#4080 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
sprzedalam znajomej jedną, a druga wystawiłam na all na licytację i poszła za 76zł ogólnie jak za te 10$ to polecam, o ile jesteś niską osoba albo lubisz jak masz prawie tyłek na wierzchu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.

, ale chyba mam dobre wieści

chętnie się spotkam,ale tak prawdę nie było kiedy, 26.05 Ola chorowała, potem moja sesja, potem znowu chorowała od dokładnie 23.06 3 dni przerwy i od nowa to samo... z reszta nawet jakby była zdrowa to myślę cały czas i nie wiem jak to ogarnąć, nie mam auta, do pociągu mam 11km, także zrozum, że to dla mnie bardziej jak wyprawa a nie jak spacer do biedry
Zrobiłam sobie obiad, jem, ona zaczyna swoje am am. No to zaczełam jej robić wagoniki z chleba i kiełbaski z bigosu, zjadła 5. Ogólnie od rana zjadła: trochę kaszy, kromkę z kiełbasą, 4 łyżeczki zupy, 5 tych wagoników i tak do 17, potem troszkę malin i banana, łyżeczkę jogurtu i 150 mleka na spanie. Nie za bardzo ma z czego chudnąc.
22.05.2008
14.08.2011
.
na szczęście jedziemy w niedziele do Rodziców.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)