Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII) - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-07, 22:22   #4051
nafiyqa
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)

LITTLE,ale kocopoły pitolisz!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 22:26   #4052
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, wieki mnie nie było, ale na swoje usprawiedliwienie mam to, że zaliczyłyśmy z Domcią pobyt w szpitalu. Zaczęło się od gorączki - lekarz podejrzewał trzydniówkę, ale wysypki nie było, a gorączka się utrzymywała. Zrobiliśmy badanie moczu - wyniki fatalne, a ze był to piątek po południu to pojechaliśmy na IP i nas przyjęli na oddział. Domcię dopadło zakażenie układu moczowego. Dostała antybiotyk i tak sobie poleżałyśmy. Także Ewulka rób Ani badanie moczu - nie zaszkodzi sprawdzić.

Poczytałam co u Was, także jestem nawet na bieżąco
o kurcze...

Cytat:
Napisane przez jakajakaja5 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
Marsi chatę znalazłam na gumtree ale bylam bardzo na bieżąco i to był sukces. Facet zaraz chciał dać ogłoszenie do biura nieruchomości. Przeprowadzamy się 27 lipca na weekend. Na ulicę Chrzanowskiego na osiedle cichy zakątek czy jakoś tak. Tyły koszarowej i akademii wojskowej. Z okna mam widok na boisko wojskowe. Podobno w roku akademickim biegaja tam codziennie takie ciacha w szortach że szok. Bede polować na ciekawe zdjęcie dla Was hihihihi.

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
LITTLE,ale kocopoły pitolisz!!

zgadzam sie, czika Ci padla na mozg i tyle

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 22:35   #4053
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ponawiam pytanie. Kąpać małego w jeziorze? Jakoś się boje ze za zimna woda.
Pola w tamte wakacje już po rzece chodziła, więc ja bym akurat się nie krępowała.

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
Ale z gorszych wieści to: nie ma póki co żadnej wysypki - więc skoro nie trzydniówka to co to było? Ciocia tż - pielęgniarka - sugeruje ospe, bo ponoć czasem gorączka wyprzedza wysyp - oby nie
Jest dużo mutacji trzydniówki, wysypka nie musi się pojawić.

Najpierw Wam pokażę, co Pola miała po ukąszeniu 3 pieprzonych komarzyc. Dosłownie w dwie minuty się jej takie zrobiło, ale dałam syrop, posmarowałam fenistilem i ma już tylko czerwone ślady...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 070720141375.jpg (87,8 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 070720141377.jpg (67,4 KB, 28 załadowań)
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 22:42   #4054
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Pola w tamte wakacje już po rzece chodziła, więc ja bym akurat się nie krępowała.

Najpierw Wam pokażę, co Pola miała po ukąszeniu 3 pieprzonych komarzyc. Dosłownie w dwie minuty się jej takie zrobiło, ale dałam syrop, posmarowałam fenistilem i ma już tylko czerwone ślady...
ale ze jak chodzila?

omg, ale bable!!!!!!
widze ze i u was kapanie na stojaka

Stary 2014-07-07, 22:43   #4055
hje
Zakorzenienie

Teraz, jakiego iża znalazłam w naszej "piaskownicy"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 070720141368.jpg (103,1 KB, 38 załadowań)
Stary 2014-07-07, 22:47   #4056
hje
Zakorzenienie

I tak spała dziś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 070720141366.jpg (70,8 KB, 45 załadowań)
Stary 2014-07-07, 22:48   #4057
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
ale ze jak chodzila?

omg, ale bable!!!!!!
widze ze i u was kapanie na stojaka
A, źle się wyraziłam W sensie, że siadała sobie przy brzegu na kamyczkach, kopała nogami po wodzie, jak ją trzymaliśmy pod pachy, itp.

Układanie kosmetyków musowo
Stary 2014-07-07, 22:50   #4058
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Silver jesteś pewna tych nocek ??? Ja byłam na jednej , do 5 rano i nie wyobrażam sobie ze miałabym siedzieć i pilnować Zuzki. Ledwo żywa byłam. Pojechałam po nią dopiero koło 11, a spałam do 10.

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Sama już nie wiem... boję się tego że będę strasznie zmęczona, ale z drugiej str ja już nie daję rady tak ciągle po całym dniu pracować....
Myślę że się przyzwyczaję, a jak bedzie naprawdę ciężko to zawsze mogę zrezygnować jeszcze

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Proszę. To tylko mój kącik, obok jest łóżko, ale akurat Łukasz z małą na nim czytają książki i nie chcą być na zdjęciu, także tego. Wciąż mam na wierzchu kartony, ale wkrótce znikną. Tapeta jeszcze do mnie nie dotarła, także też jej nie ma - ona będzie na tej ścianie po lewej, której nie widać na zdjęciu.

Aha, najśmieszniejsze jest to, że zamówiłam "małe" biureczko. Nie wiem, co ja myślałam, robiąc zamówienie - ale przysłali mi taką wielką krowę, prawie na wielkość naszych dużych okien. Aczkolwiek, teraz jestem zadowolona z wielkości biurka.

Tak wygląda mój kącik. Co myślicie?
bardzo ładnie elegancko
Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, wieki mnie nie było, ale na swoje usprawiedliwienie mam to, że zaliczyłyśmy z Domcią pobyt w szpitalu. Zaczęło się od gorączki - lekarz podejrzewał trzydniówkę, ale wysypki nie było, a gorączka się utrzymywała. Zrobiliśmy badanie moczu - wyniki fatalne, a ze był to piątek po południu to pojechaliśmy na IP i nas przyjęli na oddział. Domcię dopadło zakażenie układu moczowego. Dostała antybiotyk i tak sobie poleżałyśmy. Także Ewulka rób Ani badanie moczu - nie zaszkodzi sprawdzić.

Poczytałam co u Was, także jestem nawet na bieżąco
Biedni Wy
nienawidzę szpitali
Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
ja znów o sobie

mam nadzieję nie zapeszyć , ale chyba mam dobre wieści

wyniki zarówno morfologii z rozmazem, jak i moczu wyszły niemal idealnie (w stosunku do norm dla dzieci podanych na wynikach).

Jak wstałyśmy rano ok 8 to Ania miała prawie 39, podałam ibum i...od tamtej pory cisza w sensie - gorączka już nie wzrastała a przez ostatnie dni co 4h naprzemiennie ibum i paracetamol. Oby już szło w dobrym kierunku

Ale z gorszych wieści to: nie ma póki co żadnej wysypki - więc skoro nie trzydniówka to co to było? Ciocia tż - pielęgniarka - sugeruje ospe, bo ponoć czasem gorączka wyprzedza wysyp - oby nie
zdrówka dla Ani !!
Cytat:

ojjjjjjjjjjj
Stary 2014-07-07, 22:56   #4059
jakajakaja5
Raczkowanie

Cytat:

Biedactwo szok !!!! Nigdy u nikogo nie widziałam takiej reakcji.
jakajakaja5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 22:59   #4060
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
A, źle się wyraziłam W sensie, że siadała sobie przy brzegu na kamyczkach, kopała nogami po wodzie, jak ją trzymaliśmy pod pachy, itp.

Układanie kosmetyków musowo

tylko umowmy sie - wtedy mialas nad nia kontrole teraz juz raczej ciezko jest przetlumaczyc dzieciaczkowi ze ma tylko grzecznie moczyc stopki a nie wchodzic na calego do wody
ja widze co wyrabia moj K. z basenem - wyglupy na calego, nie ma mowy zeby maczyl tylko raczki albo tylko nozki fest chlapansko to jest to
tak czy siak - ciekawe jak tam Neti

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

i po kiego groma wchodzilam na aukcje charytatywne na all????

Stary 2014-07-07, 23:34   #4061
hje
Zakorzenienie

http://kwejk.pl/obrazek/2089409/w-zy...ec-wagine.html - z przesłaniem
Stary 2014-07-07, 23:40   #4062
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

No to od początku. ...
BLACK kącik fajny ale daj fotę jak przyjdzie fototapeta. Ja w końcu zamówiłam taki wzór jak chciałam na allegro wyszło ponad stowe taniej niż u wiesz kogo. Facet z allegro jakoś mi wynalazł i obrobił to zdjęcie które chciała t .

EWULKA nie każda trzydniowka kończy się wysypka. Zdrówka dla małej.

CHARLIZZ Unikasz moich pytań -kiedy się spotkamy? Chyba nie chcesz z nami spotkania wiem ze mała chora ale...
Dużo zdrowia dla Oli.
Żeby to w czike musiały się te nasze szkraby męczyć dodatkowo.

PSTRYKU i nie tylko.. .. dziś woda w jeziorze dużo cieplejsza. Nie wiem jak to możliwe po jednym dniu ale naprawdę i proszę oto dowód

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1404769054316.jpg (90,3 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1404769100507.jpg (58,2 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1404769140428.jpg (91,4 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1404769171086.jpg (91,4 KB, 18 załadowań)

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2014-07-07 o 23:43
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 23:56   #4063
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
No to od początku. ...
BLACK kącik fajny ale daj fotę jak przyjdzie fototapeta. Ja w końcu zamówiłam taki wzór jak chciałam na allegro wyszło ponad stowe taniej niż u wiesz kogo. Facet z allegro jakoś mi wynalazł i obrobił to zdjęcie które chciała t .

EWULKA nie każda trzydniowka kończy się wysypka. Zdrówka dla małej.

CHARLIZZ Unikasz moich pytań -kiedy się spotkamy? Chyba nie chcesz z nami spotkania wiem ze mała chora ale...
Dużo zdrowia dla Oli.
Żeby to w czike musiały się te nasze szkraby męczyć dodatkowo.

PSTRYKU i nie tylko.. .. dziś woda w jeziorze dużo cieplejsza. Nie wiem jak to możliwe po jednym dniu ale naprawdę i proszę oto dowód

Neti, chora, ale......? jak chcesz to mogę przyjechać z zakatarzonym dzieckiem do Antonia, na pewno będziesz szczęśliwa jak się zarazi
jak unikam? przeca ji pisałam, żem chyba coś przeoczyła Ty na to nic chętnie się spotkam,ale tak prawdę nie było kiedy, 26.05 Ola chorowała, potem moja sesja, potem znowu chorowała od dokładnie 23.06 3 dni przerwy i od nowa to samo... z reszta nawet jakby była zdrowa to myślę cały czas i nie wiem jak to ogarnąć, nie mam auta, do pociągu mam 11km, także zrozum, że to dla mnie bardziej jak wyprawa a nie jak spacer do biedry
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 00:26   #4064
BlackSanctum
Zakorzenienie

Neti, gdzie Ty siedzisz na Mazurach? Może udałoby się nam spotkać?
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 01:21   #4065
nafiyqa
Zakorzenienie

Nie wiem co jest mojemu dziecku
Od 3 dni nieustannie piszczy, krzyczy, generalnie marudzi a jak juz cos jest nie po jego mysli to bebenki w uszach wysiadaja.
Wyciaga rece, a jak go biore to chce zejsc i tak ciagle.
Malo je. Generalnie tylko na dworze (+w kapieli) jest w dobrym humorku, jak wracamy to zaczyna sie od nowa.
Poza tym mamizm aktywny - TZ nie moze karmic (nie zje), przewijac, przytulac tez nie za wiele.

Kubus wlasnie zakonczyl prawie godzinna histerie
Zasnal bez problemu po 20, obudzil sie po 23. Najpierw radosny, a po jakims czasie zaczely sie marudki, piski, wrzaski, itp. Spac nie, nosic sie nie, bawic sie nie, siedziec na kolankach nie. Dada (dwor) tak. Chodzil i powtarzal "dada", ale przeciez nie pojde z nim o polnocy na dwor (MARSI, wybacz, ale przypomniala mi sie wtedy Twoja historia z S).
TZ cos potrzebowal z balkonu, wyszedl na chwile, Kuba w dluga za nim. I nie chcial wyjsc - zapatrzyl sie na chodzace po dworze jeze i koniec. Kazda proba wyjjscia konczyla sie glosna histeria.
Ponad godzine zajelo mi uspokojenie go...
Plakal strasznie z wielkim bolem na buzce tak mi go bylo szkoda... Zupelnie nie mogl sie uspokoic.
Podchodzil do mnie, przytulal sie, za chwile wyrywal i placz

dodatkowo TZ oczywiscie zamiast probowac mu pomoc to zaczal swoje teorie na temat tego, ze to wszystko wina "mojego wychowania", bo ja na wszystko pozwalam, co sobie o nas sasiedzi pomysla, itp

Teraz spi i ja ide, bo jutro podejrzewam, ze znow beda marudki od rana
Rozumiem, ze taki etap, moze nowe miejsce tak tez na niego wplywa, ale naprawde trudne dni ostatnio mamy
Dodatkowo nie wiem jak sie zachowywac w pewnych sytuacjach. Pozwalac, ulegac, czy tez kategorycznie zabraniac...
Ehh ciezko.

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 01:27   #4066
hje
Zakorzenienie

Nawijko, też bym chyba to zrzuciła na to, że przeżywa nowe miejsce... Oby mu szybko minęło
Stary 2014-07-08, 06:09   #4067
meneq
Zakorzenienie

Czesc!
ewulko, charliz zdrowia dla dziewczynek!
hje piona; w zeszlym roku u nas byly zabawy w morzu.
neti a Ty sie w jeziorze kapiesz? Jesli tak, to Antonio wedlug mnie tez moze. Tylko mu na zdrowie wyjdzie - zacznie hartowac organizm, a przeciez to juz kawal chlopca, takze chlodna kapiel nie powinna mu zaszkodzic.
nawijko u nas podobne akcje byly 2-3 tygodnie temu; minelo. Moze to taki etap
deli Ty pisalas jakis czas temu, ze Amelka w dzien bardzo duzo czasu spedza przy uu, ciagnie za bluzke, etc. Minelo? U nas teraz tak jest, mimo ze je stalych posilkow duzo. debrah specjalistko nasza od kp: to rozwojowe?
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 07:37   #4068
Ifwka
Zakorzenienie

Zdróweczka dla wszystkich chorowitków
Cytat:
Masakra, to jakieś mutanty musiały byc.
Moja miała kilka dni na policzku jak odcisk kciuka, ani się nie powiększało ani się nie goiło. Jak fenistilem zaczełam samrowac to powoli zaczęło znikać.
Cytat:
Teraz, jakiego iża znalazłam w naszej "piaskownicy"

Cytat:
Wow super

U mnie wczoraj tragedia, myślałam że nie wytrzymam z własnym dzieckiem. Ewidentnie była niedospana, bo krótko spała, próbowałam dać zupę, wpadła w taka histerię że nie mogłam jej uspokoić, w końcu władowałam ją do wózka i zaczęłam bujać, uspokoiła się, myślałam że uśnie ale nagle zaczęła sie uśmiechać więc po spaniu. Za jakiś czas znowu chciałam jej dac zupę jeszcze gorzej, wsadziłam ja do łózeczka i wyszłam na chwilę bo myślałam ze nie zapanuję nad sobą. Waracam a dzieć bawi się Zrobiłam sobie obiad, jem, ona zaczyna swoje am am. No to zaczełam jej robić wagoniki z chleba i kiełbaski z bigosu, zjadła 5. Ogólnie od rana zjadła: trochę kaszy, kromkę z kiełbasą, 4 łyżeczki zupy, 5 tych wagoników i tak do 17, potem troszkę malin i banana, łyżeczkę jogurtu i 150 mleka na spanie. Nie za bardzo ma z czego chudnąc.
Po tej histerii jedzeniowej już było ok; tylko co robić, jak nie chce nie dawać?? da znac ze głodna??
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 07:49   #4069
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Heja...
CHARLIZZ no to chyba i ja przeoczyłam w tym poweselnym stanie
Kurde no ale nas dzieli tak mało i to wstyd żebyśmy przez taki czas jeszcze się nie spotkały.! Mówię to ogólnie o Mazowszu . To pomysl jak ja wrócę a Ola będzie zdrowa jak to zrobić. Może gdzież indziej? A może ktoś Cię zawiezie na pociąg?
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Neti, gdzie Ty siedzisz na Mazurach? Może udałoby się nam spotkać?
my jesteśmy niedaleko Ełku. A jutro w planach Giżycko lub Mikołajki.
Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Czesc!
ewulko, charliz zdrowia dla dziewczynek!
hje piona; w zeszlym roku u nas byly zabawy w morzu.
neti a Ty sie w jeziorze kapiesz? Jesli tak, to Antonio wedlug mnie tez moze. Tylko mu na zdrowie wyjdzie - zacznie hartowac organizm, a przeciez to juz kawal chlopca, takze chlodna kapiel nie powinna mu zaszkodzic.
Nie bo ja to się wstydzę wlezc w kostium. Mam tylko taki jeszcze z ciąży jednoczęściowy no i nie widzę się. Pal sześć dupe itd..ale opona .:banghead:
Ale wchodzę po kolana
A Antonio wczoraj lekko przerażony był ale ogólnie potem super. Z reszta widzicie na fotkach.

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2014-07-08 o 07:54
Stary 2014-07-08, 07:55   #4070
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
Heja...
CHARLIZZ no to chyba i ja przeoczyłam w tym poweselnym stanie
Kurde no ale nas dzieli tak mało i to wstyd żebyśmy przez taki czas jeszcze się nie spotkały.! Mówię to ogólnie o Mazowszu . To pomysl jak ja wrócę a Ola będzie zdrowa jak to zrobić. Może gdzież indziej? A może ktoś Cię zawiezie na pociąg?

my jesteśmy niedaleko Ełku. A jutro w planach Giżycko lub Mikołajki.

Nie bo ja to się wstydzę wlezc w kostium. Mam tylko taki jazdę z ciąży jednoczęściowy no i nie widzę się. Pal sześć dupe itd..ale opona .:banghead:
Ale wchodzę po kolana

no tylko wiesz, to trza mnie zawieść,potem wrócić potem znowu po mnie przyjechać, a mój tata np nie bardzo ma czas,już pomijając brata, który miał stłuczkę i został bez samochodu a potem pociąg, ciężko gówniarzowi wysiedzieć i weź się użeraj z nią i z tobołami przygotowanymi na cały dzień

Stary 2014-07-08, 08:06   #4071
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
no tylko wiesz, to trza mnie zawieść,potem wrócić potem znowu po mnie przyjechać, a mój tata np nie bardzo ma czas,już pomijając brata, który miał stłuczkę i został bez samochodu a potem pociąg, ciężko gówniarzowi wysiedzieć i weź się użeraj z nią i z tobołami przygotowanymi na cały dzień

No ale wcześniej to już prawie umówione byłyśmy. A teraz jakbyś wkrętów szukała.no nie wiem- przecie chyba nie odcięci Cie od świata Wezmę auto i przyjadę do Ciebie a Ty w samym Mińsku czy za?

---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

Jak wyjąć Antoniowi drzazge ze stopki? Na samą myśl się boje

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2014-07-08 o 08:02
Stary 2014-07-08, 08:08   #4072
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
No ale wcześniej to już prawie umówione byłyśmy. A teraz jakbyś wkrętów szukała.no nie wiem- przecie chyba nie odcięci Cie od świata Wezmę auto i przyjadę do Ciebie a Ty w samym Mińsku czy za?

---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

Jak wyjąć Antoniowi drzazge ze stopki? Na samą myśl się boje

przecie byłyśmy umówione na po sesji tylko przeca Ci tłumaczę że Ola była chora no i muszę ten dojazd jakoś ogarnąć, bo mnie podróż przeraża
spoko, coś wymyślimy
za

Stary 2014-07-08, 08:09   #4073
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Pstryniu na all jest teraz aukcja dla chłopczyka który był z nami na turnusie świetny mały ,miał guza mózgu
Wieczorkowski przekazał swoja bryke moze któraś sie skusi
http://charytatywni.allegro.pl/buick...kiego-i1023611
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 08:32   #4074
misiaeel
Wtajemniczenie

hej

nocka u nas nieciekawa:/ masę pobudek, chyba za gorąco po prostu:/ oj nie lubię upałów w mieście na szczęście jedziemy w niedziele do Rodziców.

Black bardzo ładnie wyszło

little głupoty gadasz!

Ewik współczuję szpitala ale dobrze, że wiecie co było

hje a na pewno to komar był? może jakaś wielgachna mucha?? dobrze, że zeszło

ewulka wysypka może jeszcze wyjść. zdrówka!

nawijko pewnie przez nowe miejsce, nowe otoczenie. mam nadzieję, że szybko minie

neti ale Wam dobrze

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 09:05   #4075
BlackSanctum
Zakorzenienie

Neti, to kawałek ode mnie. A nie będziecie przejeżdżać w drodze powrotnej przez Olsztyn albo okolice?
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 09:30   #4076
hope01
Zakorzenienie

Black elegancko

Hje okropne te ugryzienia!

Neti widzę ze Antonio kąpiel zaliczył, super.

Ws. mebli to baba odpisała że nie dostali zamówienia, że błąd musiał wystąpić w systemie i moga być na przyszły tydzień jeśli je złożę. Więc napisałam że max do końca przyszłego tygodnia mogę poczekać, w innym wypadku rezygnuję i czekam na odpowiedź.
Pszczoła mnie dziabnęła w niedziele w stopę i dopiero puchnąć i swędzieć zaczęło

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 09:34   #4077
Delicjanka
Zakorzenienie

Meneq, nadal... nie widzę końca...

Ja chora, na dodatek okres, jedna wielka masakra. Amelka ma troche katar;/ na dodatek trójki idą...

jade niedługo na działke robić zdj elektryki, dziś wchodzą tynkarze i hydraulik

Zaczynam szukać job, bo oszaleje.

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 09:36   #4078
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Charlizz dostałaś sukiennki z alliexpres podziel sie zdjeciami i opinia
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 10:14   #4079
pstryczek84
Zakorzenienie

hejka.
dzis ktorys dzien z rzedu pobudka rowniusienko o 8.20

na poczatek info od Szajki:
Szajka z Dorotka i Agatka pozdrawiaja z gór. Jest fajnie, spotykamy nawet przerazajace zwierzeta, ktore siadaja na Dorotce i ona placze. To motyle buziaki dla watku, tesknie!

Cytat:

Cytat:

Nie bo ja to się wstydzę wlezc w kostium. Mam tylko taki jeszcze z ciąży jednoczęściowy no i nie widzę się. Pal sześć dupe itd..ale opona .:banghead:
Ale wchodzę po kolana
A Antonio wczoraj lekko przerażony był ale ogólnie potem super. Z reszta widzicie na fotkach.

.
przepraszam ale
ale macie fajnie...

Stary 2014-07-08, 10:27   #4080
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Meneq, nadal... nie widzę końca...

Ja chora, na dodatek okres, jedna wielka masakra. Amelka ma troche katar;/ na dodatek trójki idą...

jade niedługo na działke robić zdj elektryki, dziś wchodzą tynkarze i hydraulik

Zaczynam szukać job, bo oszaleje.
na stale czy tylko na wakacje? Ja zacznę szukać po Nowym Roku

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Charlizz dostałaś sukiennki z alliexpres podziel sie zdjeciami i opinia
ano dostałam, fajne, ładne, dobrze leżą,ładnie się układają,ale są mega krótkie, ja mam 170cm wzrostu no i za krótkie dla mnie, ledwo zakrywały sprzedalam znajomej jedną, a druga wystawiłam na all na licytację i poszła za 76zł ogólnie jak za te 10$ to polecam, o ile jesteś niską osoba albo lubisz jak masz prawie tyłek na wierzchu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości