Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część V - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-06, 07:50   #3391
Rotkohl
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część V

Ja miałam ten z papryczką chili i jak dla mnie dużo lepsze są szampony Planeta Organica , między innymi Tybetaski- objętość i siła. Włosy nie są oklapnięte i splątane, jak przy większości tych szamponów rosyjskich.
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 09:18   #3392
tinka19922
Raczkowanie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część V

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Cześć. Bardzo dawno mnie tu nie było, ale liczę, że jeszcze mnie pamiętacie.
Czas wrócić na wizaż.

Czy któraś z Was używała bądź używa szamponu Natura Siberica - objętość i pielęgnacja? Jakiś czas temu go kupiłam (chciałam wypróbować słynnego szamponu z pomarańczą i chilli, ale niestety w sklepie z rosyjskimi kosmetykami go zabrakło, więc postawiłam na ten) i jestem średnio zadowolona. Mam wrażenie, że plącze mi włosy.
Chyba jednak postawię na pomarańczę i chilli. Chociaż czytałam opinie o nim i są one bardzo skrajne, dlatego wciąż mam niewielkie wątpliwości. Aczkolwiek dopóki nie wypróbuję na sobie to się nie przekonam.
Ja również się witam, bo dawno mnie tu nie było
Ja używam własnie tego szamponu Natura Siberica i jestem bardzo zadowolona Na początku mi trochę włosy przesuszał i właśnie plątał, ale jak myje włosy metodą OM albo nakładam po myciu treściwą odżywkę to nie ma tego problemu, a fajnie unosi włosy i przedłuża ich świeżość ( przynajmniej w moim wypadku) Pomarańcza i chilli jest moim zdaniem bardziej uniwersalna, może tak nie unosi włosów, ale można jej używać bez odżywki a włosy i tak wyglądają ładnie. Podobnie działa moim zdaniem ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...iny-perly.html
Z rosyjskich szamponów najbardziej nie przypadł mi do gustu Planeta Organica z Aleppo https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ow-wlosow.html. Może odżywia włosy, ale dla mnie jest za ciężki, bardzo je obciąża. Wydaje mi się, że będzie odpowiedni dla grubych, suchych włosów.
Ogólnie to cały czas poszukuję idealnego szamponu. ( chyba najbliżej jest ten Natura Siberica, ale muszę go zawsze używać z jakimś nawilżaczem) Z odżywkami nie mam takiego problemu, ostatnio jestem zachwycona tą: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...evitaluxe.html Włosy po niej są po prostu idealne, jest warta w 100% swojej ceny.
tinka19922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 09:58   #3393
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Dzien dobry

Co ja czytam o krajach Arabskich
Z natretnoscia spotkałam sie tylko na wycieczkach.
Ale w hotelach, kawiarniach nigdy.
Jesli chodzi o wymuszanie napikow jestem teraz 5 raz w Egipcie i nic takie nie miało miejsca. Moze mam zatem szczescie.
Stary 2014-07-06, 11:02   #3394
Agnessa*
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć. Bardzo dawno mnie tu nie było, ale liczę, że jeszcze mnie pamiętacie.
Czas wrócić na wizaż.

Czy któraś z Was używała bądź używa szamponu Natura Siberica - objętość i pielęgnacja? Jakiś czas temu go kupiłam (chciałam wypróbować słynnego szamponu z pomarańczą i chilli, ale niestety w sklepie z rosyjskimi kosmetykami go zabrakło, więc postawiłam na ten) i jestem średnio zadowolona. Mam wrażenie, że plącze mi włosy.
Chyba jednak postawię na pomarańczę i chilli. Chociaż czytałam opinie o nim i są one bardzo skrajne, dlatego wciąż mam niewielkie wątpliwości. Aczkolwiek dopóki nie wypróbuję na sobie to się nie przekonam.
Hej! Oczywiście, że pamiętamy!
Agnessa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 11:48   #3395
Olcia
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;47164498]wszystkie dziewczyny, które polecały mi rajstopy SH, dziękujęęęę!!!
to jest rewelacja, nogi wyglądają 100 razy lepiej niż "gołe" przy dzisiejszym upale nic się nie rozmazało, nie spłynęło no idealne te rajstopy, nie wiem jak ja bez tego żyłam [/QUOTE]
Przyszły do Ciebie z tej aukcji na allegro?
Też by mi się przydały, bo za 2 tyg. idę na ślub i trzeba będzie nogi odsłonić
Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
ja też używałam rajstop SH i sprawdzały się świetnie ale w tym roku używam Body BB Lirene, jest "szybszy" w obsłudze, bardziej naturalny i ma genialny zapach do nóg sprawdza się super
Temu też muszę się przyjrzeć

naciulatko

Pozwolę sobie odbiec od tematu kosmetycznego jak Wasze wyprzedażowe zakupy? Ja dopiero wczoraj kliknęłam, oprócz conversów.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg koszula stradivarius.jpg (65,5 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bluzka str2.jpg (111,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bluzka stradi.jpg (96,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zegarek asos nl.jpg (14,7 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg converse navy.jpg (13,7 KB, 6 załadowań)
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 12:38   #3396
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
Ja miałam ten z papryczką chili i jak dla mnie dużo lepsze są szampony Planeta Organica , między innymi Tybetaski- objętość i siła. Włosy nie są oklapnięte i splątane, jak przy większości tych szamponów rosyjskich.
Dziękuję za odpowiedź

Cytat:
Napisane przez tinka19922 Pokaż wiadomość
Ja również się witam, bo dawno mnie tu nie było
Ja używam własnie tego szamponu Natura Siberica i jestem bardzo zadowolona Na początku mi trochę włosy przesuszał i właśnie plątał, ale jak myje włosy metodą OM albo nakładam po myciu treściwą odżywkę to nie ma tego problemu, a fajnie unosi włosy i przedłuża ich świeżość ( przynajmniej w moim wypadku) Pomarańcza i chilli jest moim zdaniem bardziej uniwersalna, może tak nie unosi włosów, ale można jej używać bez odżywki a włosy i tak wyglądają ładnie. Podobnie działa moim zdaniem ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...iny-perly.html
Z rosyjskich szamponów najbardziej nie przypadł mi do gustu Planeta Organica z Aleppo https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ow-wlosow.html. Może odżywia włosy, ale dla mnie jest za ciężki, bardzo je obciąża. Wydaje mi się, że będzie odpowiedni dla grubych, suchych włosów.
Ogólnie to cały czas poszukuję idealnego szamponu. ( chyba najbliżej jest ten Natura Siberica, ale muszę go zawsze używać z jakimś nawilżaczem) Z odżywkami nie mam takiego problemu, ostatnio jestem zachwycona tą: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...evitaluxe.html Włosy po niej są po prostu idealne, jest warta w 100% swojej ceny.
Może muszę dać jeszcze trochę czasu temu szamponowi. No i muszę przyznać się, że używam go bez odżywki. Kupiłam tę Jantara, ale że myję włosy rano i zawsze mi brakuje czasu to odżywka poszła w odstawkę. Będę musiała nauczyć się wcześniej wstawać

Cytat:
Napisane przez Agnessa* Pokaż wiadomość
Hej! Oczywiście, że pamiętamy!
Jak miło znów z Wami być

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość

naciulatko

Pozwolę sobie odbiec od tematu kosmetycznego jak Wasze wyprzedażowe zakupy? Ja dopiero wczoraj kliknęłam, oprócz conversów.
Bardzo fajne zakupy
Ja do tej pory mam dwa łupy z wyprzedaży, w tym jeden taki jak Ty

Dziewczyny, potrzebuję pomysłu na sukienkę na wesele. 5 września idę z chłopakiem na wesele jego brata, chciałabym czuć się tego dnia bardzo dobrze, tym bardziej, że to wesele jest dla mnie ważne (para młoda jest dla mnie bardzo bliska). Kompletnie nie wiem co założyć. Oczywiście te sukienki, które wpadają mi w oko są w kolorze białym bądź czarnym. Nie chciałabym nic pstrokatego, myślałam o granacie albo szarościach. Widziałyście gdzieś coś wartego uwagi?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1400341040_1_1_1.jpg (37,1 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6033091001_1_1_1.jpg (96,1 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez naciulatko
Czas edycji: 2014-07-06 o 12:42
naciulatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 14:06   #3397
StraVvberry
Wtajemniczenie

Cytat:

naciulatko

klask i:
Stary 2014-07-06, 15:18   #3398
miucca
Raczkowanie

Cytat:
U mnie jak dotąd bardzo skromnie Kupiłam tylko jeden sweterek. Poluję też na szarą plisowaną spódniczkę z Zary, ale póki co ani widu ani słychu Za to przygarnęłam już podziurawione jasne jeansy z nowej kolekcji
miucca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 15:32   #3399
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za odpowiedź

Może muszę dać jeszcze trochę czasu temu szamponowi. No i muszę przyznać się, że używam go bez odżywki. Kupiłam tę Jantara, ale że myję włosy rano i zawsze mi brakuje czasu to odżywka poszła w odstawkę. Będę musiała nauczyć się wcześniej wstawać

Jak miło znów z Wami być

Bardzo fajne zakupy

Dziewczyny, potrzebuję pomysłu na sukienkę na wesele. 5 września idę z chłopakiem na wesele jego brata, chciałabym czuć się tego dnia bardzo dobrze, tym bardziej, że to wesele jest dla mnie ważne (para młoda jest dla mnie bardzo bliska). Kompletnie nie wiem co założyć. Oczywiście te sukienki, które wpadają mi w oko są w kolorze białym bądź czarnym. Nie chciałabym nic pstrokatego, myślałam o granacie albo szarościach. Widziałyście gdzieś coś wartego uwagi?
Oo
Fajne szpilki ja ostatnio kupuję tylko melissy więc mam nadzieję, że już na żadne wyprzedażowe się nie skuszę
Masz już tę bluzkę w domu?
Ja ostatnio kupiłam sukienki na asosie i Tobie też radzę przejrzeć Można kupić naprawdę tanio i przede wszystkim niektóre są
Cytat:
Napisane przez StraVvberry Pokaż wiadomość
klask i:

Cytat:
Napisane przez miucca Pokaż wiadomość
U mnie jak dotąd bardzo skromnie Kupiłam tylko jeden sweterek. Poluję też na szarą plisowaną spódniczkę z Zary, ale póki co ani widu ani słychu Za to przygarnęłam już podziurawione jasne jeansy z nowej kolekcji
Ja nawet nie zaglądam na nowe kolekcje, bo nic nie kupię chociaż sama wciąż szukam idealnych czarnych rurek za 100-130zł
Stary 2014-07-06, 15:37   #3400
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Oo
Fajne szpilki ja ostatnio kupuję tylko melissy więc mam nadzieję, że już na żadne wyprzedażowe się nie skuszę
Masz już tę bluzkę w domu?
Ja ostatnio kupiłam sukienki na asosie i Tobie też radzę przejrzeć Można kupić naprawdę tanio i przede wszystkim niektóre są

Ja nawet nie zaglądam na nowe kolekcje, bo nic nie kupię chociaż sama wciąż szukam idealnych czarnych rurek za 100-130zł
Dziękuję Szpilki są niskie, więc liczę, że przydadzą się do biegania na co dzień. Bluzka jeszcze do mnie nie dotarła. Zamówiłam ją wczoraj. Ciekawa jestem jak z jej jakością, ale za 20 zł. to szkoda nie brać
Właśnie dzisiaj przeglądałam asos i spodobały mi się dwie sukienki. Jedna nadaje się bardziej pod względem kolorystycznym, ale ta czarna też mi się bardzo podoba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image4xxl.jpg (59,6 KB, 77 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg image1xxl.jpg (97,2 KB, 63 załadowań)
Stary 2014-07-06, 15:45   #3401
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Szpilki są niskie, więc liczę, że przydadzą się do biegania na co dzień. Bluzka jeszcze do mnie nie dotarła. Zamówiłam ją wczoraj. Ciekawa jestem jak z jej jakością, ale za 20 zł. to szkoda nie brać
Właśnie dzisiaj przeglądałam asos i spodobały mi się dwie sukienki. Jedna nadaje się bardziej pod względem kolorystycznym, ale ta czarna też mi się bardzo podoba
Dokładnie też zamawiałam wczoraj.
Ta pierwsza na wesele jak najbardziej, ale w drugiej nie byłoby Ci za gorąco?
Ja mam takie jak w załącznikach. Tę rozkloszowaną mam w kolorze brzoskwiniowym, skróciłam ją do kolan i planuję ubrać na wesele koleżanki we wrześniu, chociaż mam problem z butami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image1xl.jpg (11,2 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg image2xl.jpg (10,5 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg image1xxl.jpg (68,7 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg image2xxl.jpg (69,9 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukienka asos.jpg (11,3 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukienka asos2.jpg (10,6 KB, 29 załadowań)
Stary 2014-07-06, 15:51   #3402
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie też zamawiałam wczoraj.
Ta pierwsza na wesele jak najbardziej, ale w drugiej nie byłoby Ci za gorąco?
Ja mam takie jak w załącznikach. Tę rozkloszowaną mam w kolorze brzoskwiniowym, skróciłam ją do kolan i planuję ubrać na wesele koleżanki we wrześniu, chociaż mam problem z butami
Co do tej pierwszej nie jestem przekonana, bardziej podoba mi się druga, ale tak jak mówisz, też obawiałabym się, że w takiej długości rękawa może być mi za ciepło. Poza tym kolor...
Bardzo ładne sukienki Ja niestety jestem ograniczona- nie chcę sukienki, która jest rozkloszowana, bo poszerzy mi biodra No i nie mogę też sukienki bez pleców, bo mam spory biust i niestety brak stanika nie wchodzi w grę... A takie bardzo mi się podobają.
Szczególnie ta biała jest śliczna
Stary 2014-07-06, 16:32   #3403
Agnessa*
Zakorzenienie

Cytat:

naciulatko

U mnie wyprzedażowo też skromnie

Kupiłam tylko klika bluzek i sweterek.
Czekam jeszcze na torebkę z Parfois, bo mam zamówioną i będzie ściągana z innego sklepu i na tym chyba poprzestanę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 23037577_10-23055500_M1-23075614_02[1].jpg (81,6 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8342005712_2_2_1[2].jpg (84,7 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8342005712_2_4_1[1].jpg (112,2 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6873002070_2_2_1[2].jpg (100,5 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hmprodCAYS283I.jpg (73,3 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hmprodCA6RAJDK.jpg (81,9 KB, 19 załadowań)
Stary 2014-07-06, 16:36   #3404
Agnessa*
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za odpowiedź

Jak miło znów z Wami być

Bardzo fajne zakupy

Ja również polecam sukienki z Asosa Najczęściej tam zamawiam (ewentualnie z Allegro). Niestety w sieciówkach ciężko coś fajnego, a przede wszystkim innego znaleźć
Stary 2014-07-07, 09:42   #3405
caarolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja również szukam czarnych rurek, takich które nie będą obłazić paprochami bo niestety bardzo często na takie trafiam
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 09:45   #3406
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Co ja czytam o krajach Arabskich
Z natretnoscia spotkałam sie tylko na wycieczkach.
Ale w hotelach, kawiarniach nigdy.
Jesli chodzi o wymuszanie napikow jestem teraz 5 raz w Egipcie i nic takie nie miało miejsca. Moze mam zatem szczescie.
No to mam jakiś niefart pod tym względem, bo mnie się to zdarzało bardzo często:/
Baw się dobrze bo chyba jeszcze tam jesteście?

Olcia, wszystkie kiecki są z Asosa?
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 10:54   #3407
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
No to mam jakiś niefart pod tym względem, bo mnie się to zdarzało bardzo często:/

Tak madziu już drugi tudxień nam idzie
Nie ma zadnej nachalności w hotelu
Stary 2014-07-07, 11:18   #3408
Ag4
AGA :)

Cytat:
Zazdroszczę! Odpoczywajcie i korzystajcie!!

Ja już przebieram nogami w oczekiwaniu na wakacje Nie wiem jeszcze kiedy dokładnie i polecimy i gdzie (zależy jaką znajdziemy ofertę ale już bym chciała tam być!

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 14:33   #3409
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnessa* Pokaż wiadomość
U mnie wyprzedażowo też skromnie

Kupiłam tylko klika bluzek i sweterek.
Czekam jeszcze na torebkę z Parfois, bo mam zamówioną i będzie ściągana z innego sklepu i na tym chyba poprzestanę
Bardzo fajne zakupy ta druga bluzka masz może link do niej?
Cytat:
Co do tej pierwszej nie jestem przekonana, bardziej podoba mi się druga, ale tak jak mówisz, też obawiałabym się, że w takiej długości rękawa może być mi za ciepło. Poza tym kolor...
Bardzo ładne sukienki Ja niestety jestem ograniczona- nie chcę sukienki, która jest rozkloszowana, bo poszerzy mi biodra No i nie mogę też sukienki bez pleców, bo mam spory biust i niestety brak stanika nie wchodzi w grę... A takie bardzo mi się podobają.
Szczególnie ta biała jest śliczna
Biała jest śliczna, ale na mnie wygląda kiepsko może na lepsze czasy będzie...
Rozkloszowana sukienka i poszerza biodra? No co Ty i na pewno wygodniejsza w tańcu niż ołówkowa
Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
Ja również szukam czarnych rurek, takich które nie będą obłazić paprochami bo niestety bardzo często na takie trafiam
Jak znajdziesz to daj znać ja właściwie na razie nie mam czasu chodzić po sklepach i szukać
Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość

Tak, wszystkie
Stary 2014-07-07, 14:42   #3410
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
no to macie dużo szczęścia i swoją drogą podziwiam, że to już Wasz 5 raz w Egipcie- dla mnie jest zbyt dużo pięknych krajów by w to samo miejsce jechać choćby dwa razy
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 14:52   #3411
a34
Zakorzenienie

Hej Wróciłam wczoraj z open'era i wciąż dochodzę do siebie
Dla mnie też kiepska ta wyprzedaż. Kupiłam tylko topy z Mango i sukienkę z Zary póki co. Czekam jeszcze na parę rzeczy z Pulla, ale nic specjalnego.
Mam kilka niedostępnych rzeczy w zakładkach, ale pewnie nie dorzucą.
Stary 2014-07-07, 15:25   #3412
Agnessa*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
no to macie dużo szczęścia i swoją drogą podziwiam, że to już Wasz 5 raz w Egipcie- dla mnie jest zbyt dużo pięknych krajów by w to samo miejsce jechać choćby dwa razy
Ja też raczej nie jeżdzę ponownie w te same miejsca Za dużo jest jeszcze do odkrycia innych

Olcia - dziękuję
Bluzkę dorwałam w sklepie stacjonarnym, ale mam linka:
http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...edProduct=true
Stary 2014-07-07, 18:13   #3413
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Jest mnostwo zwiedzania nie wyobrazam sobie podczas jednego wyjazdu zwiedzać Kair, piramidy, Luksor, Asuan, Aby Simbel, Jerozolime dla mnie wakacje to odpoczynek takze jedna duza wycieczka i wodne 2-3 to maksymalnie.
Stary 2014-07-07, 19:02   #3414
201604250957
Konto usunięte

Ok, rozumiem ale czemu akurat Egipt chcecie zwiedzać wzdłuż i wszerz?
Stary 2014-07-07, 20:19   #3415
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
tak przyszły te z aukcji

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

naciulatko
i na insta też mnie odwiedziłaś
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 22:57   #3416
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Ja na wyprzedażach kupiłam sobie dzisiaj sweter i torebkę z Mango, mam nadzieję, że szybko dojdą do sklepu, rok temu czekałam miesiąc

http://shop.mango.com/PL/p0/kobieta/...=1404659004874

http://shop.mango.com/PL/p0/kobieta/...=1404659004874

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 07:16   #3417
Ag4

Ja jeszcze nic nie kupiłam na wyprzedażach. Jutro po pracy może się wybiorę, ale niestety nie ma u mnie mango ani zary :/ Może wybiorę się do Poznania na dniach
Planuję kupić jeansy i torebkę (myślę o jakieś z monnari).

Dziewczyny, a kiedy druga tura wyprzedaży? pytam, bo tż chce się trochę obkupić na wakacje a jeszcze nie jedziemy więc spokojnie możemy poczekać do kolejnych obniżek

Kosmetycznie - kupiłam pastę ziaji z tej nowej serii liście manuka. Po dwuch uzyciach niewiele mogę powiedzieć, ale wszędzie same ochy i achy nad nią. Używała już któraś?

Aga
Stary 2014-07-08, 08:45   #3418
caarolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jak znajdziesz to daj znać ja właściwie na razie nie mam czasu chodzić po sklepach i szukać
Dam znać

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość

Dziewczyny, a kiedy druga tura wyprzedaży? pytam, bo tż chce się trochę obkupić na wakacje a jeszcze nie jedziemy więc spokojnie możemy poczekać do kolejnych obniżek

Kosmetycznie - kupiłam pastę ziaji z tej nowej serii liście manuka. Po dwuch uzyciach niewiele mogę powiedzieć, ale wszędzie same ochy i achy nad nią. Używała już któraś?
Też jestem ciekawa kiedy zacznie się druga tura, głównie chodzi mi o Bershkę i Stradiego
Pastę z Ziaji również kupiłam, ale tak jak Ty dopiero dwa razy używałam. Mam jeszcze z tej serii żel i krem
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 09:31   #3419
Ag4

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
Pastę z Ziaji również kupiłam, ale tak jak Ty dopiero dwa razy używałam. Mam jeszcze z tej serii żel i krem
Zastanawiałam się nad innymi produktami z serii,. ale póki co nie chcę eksperymentować z nowymi kremami a do mycia twarzy uzywam wardi shan

Widziałam dziś na fp ziaji, że wypuścili nowe bb i cc kremy. Jestem ciekawa i chyba któryś zakupię

Aga
Stary 2014-07-08, 09:56   #3420
201604250957
Konto usunięte

Dziewczyny widzę, że o kosmetykach mowa więc chciałam się z Wami podzielić moim ostatnim hitem- krem aloe bio 50, który zawiera 50% czystego soku aloesowego i mam bardzo przyjazny skład sprawia, że mam buzię idealnie nawilżoną, promienną i miękką kupowałam na dozie bo tam najtaniej ale tu jest cały opis: http://kosmetykinaturalne.com.pl/alo...arzy-50ml.html zdecydowanie polecam!

a jeśli chodzi o BB to zamówiłam próbki tego azjatyckiego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...lesh-balm.html i bardzo mi podpasował nie zapewnia mocnego krycia ale skóra jest ujednolicona i wygląda zdrowo, chyba skuszę się na pełnowymiarowe opakowanie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości