|
|
#571 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III
A i tak chyba najbardziej żałuje, że nie ma w naszej ofercie mydełek z Naturalsa
To niesprawiedliwe
|
#572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napewno ślicznie pachną... ACH!
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet żele takie mini pod prysznic są z naturalsów...
Właśnie sbie weszłam na ich stronkę i aż mi żal.. Ale z drugiej strony to może i lepiej bo mój budżet by tego nie wytrzymał...
|
|
#574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#575 |
|
Zadomowienie
|
A mozecie podać adres tej stronki na której to wszystko widziałyście?
|
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
www.avon.com poprostu
|
|
#577 |
|
Rozeznanie
|
Gdy rok temu byłam na wakacjach u mojej kuzynki to na mieście zaczepiły mnie dwie dziewczyny i dały mi katalog. W katalogu były już nawet komplety bielizny....
|
#578 |
|
Raczkowanie
|
nie przyszedł mi żel Celebrate me i jeszcze czerwony...
|
|
|
|
#579 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie weszłam na stronkę www.avon.com
Zaciekawiła mnie seria Island Vibe. U nas jest dostępna woda, mgiełka, balsam i żel a tu wypatrzyłam spray do włosów, fajną torbę a na dodatek balsamy do ust . Nie wspomnę już o tych mydełkach z naturalsa![]() Wypatrzyłąm także nową serię Foot Works zieloną, fajne gadżety Planet SPA... Aż musiałam z tamtąd wyjść.... bo jak sobie pomyślę, że takie rzeczy będą u nas za jakieś 5 lat.... to aż serduszko boli! ![]() ![]()
|
#580 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"Zgodnie z informacją podaną w Panoramie 7.2007,w katalogu 8 do superprogramu wliczana jest wartość produktów zamówionych ze stron 28-41 i 124.Podany na odwrocie formularza uniwersalnego zakres stron jest nieprawidłowy.Przepraszam y za rozbieżność i prosimy o korzystanie z informacji podanych w panoramie." Czyli się jednak chyba wliczają Hihi dokupię coś w coku będę miała etui W panoramie wyglada na takie masywne..ciekawe jak na żywo
|
|
#581 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Masz możliwość zrobić fotki jak to zczerniało? A te kolczyki z kompletu Alsace ciężkie są...? Nie bolą po nich uszka? |
|
|
|
|
#582 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo mi się podobają te rzeczy z serii Wallness, wszelkiego rodzaju świeczki, kadzidełka, kominki na zapachy i inne pachniuchy
Ale wiecie co Wam powiem na pocieszenie? Zauważyłam, że coś podobnego wejdzie razem z nową serią Liiv ( taki kominek ze świeczką) , więc może jak pomysł się przyjmie, to i u nas coś takiego się pojawi w niedalekiej przyszłości. W końcu ręczniki, klapki, opaski do włosów i niebawem specjalny ręcznik też do włosów będziemy już miały, wiec chyba wszytko jest na dobrej drodze
|
#583 |
|
Konto usunięte
|
nie jest az tak zle, tez lubie wszystkie welnesy i tym podobne
|
|
|
|
#584 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez palnuje kupic kredke mint breeze zobaczymy fajnie wyglada taka lekko zielonawa. A co z ta woda toaletowa Blue woman-cos znikla a tez mi sie podobala !! ??
|
|
|
|
#585 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#586 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny
![]() tak a'propos mojego "wyczynu" z pomyleniem żelu pod prysznic i płynu do kąpieli:P Moja koleżanka niedawno mi się "chwaliła", że siostra "z dobrego serca" dała jej żel pod prysznic (jej się skonczył)... Ona wyszła spod prysznica i mówi, że czuła się jakaś taka "nie do końca umyta":P i narzekała, że Avon zaczął robić mniej pieniące się żele pod prysznic ![]() No i co się okazało? Umyła się płynem do kąpieli A ja nie jestem za tym, żeby takie gadżety wprowadzić do Avonu... Co nie znaczy, że mi się nie podobają ![]() Bo mi się spodobały, wpadły mi w oko, ale wolałabym jednak, żeby Avon pozostał firmą kosmetyczną
|
|
#587 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() fotki zrobic niestety nie moge ale pozycze jutro aparat od siory to postaram sie ci ja wkleic co do kolczykow to troszke sa ciezkie ale moje uszy sa przyzwyczajone wiec nie odczuwalam tego ![]() boze jeszcze nie ma mojego pana z paczka ja sie chyba z nim ochajtam zeby miec roznoszenie paczek pod kontrola hihipozdrawiam |
|
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
Mam goraca prosbe
w katalogu 9 jest z serii Clearskin Body Scrub,gdyby ktoras z Was juz nabyla lub miala dostep do skladu to bylabym bardzo wdzieczna
|
#589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aqua, sodium c14-16 olefin sulfonate, glycerin, polyethylene, lauramidopropyl betaine, salicylic acid, acrylates/aminoacrylates/c10-30 alkyl peg-20 itaconate copolymer, parfum, cocamidopropyl pg-dimonium chloride phosphate, disodium edta, isopropyl alcohol, sodium citrate, phenoxyethanol, benzoic acid, sodium chloride, methylparaben, alcohol denat, spiraea ulmaria extract, malva sylvestris extract, centaurea cyanus extract, ci 47005 limonene <21942-02> mam nadzieje że wszystko dobrze przepisałam
|
|
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
wypróbowałam wczoraj sól z MM Planet Spa z wygranego zestawu. Sól jak sól z tym że... bardzo brudzi wanne
|
#591 |
|
Konto usunięte
|
a jak z reszta rzeczy wygranych?
|
|
|
|
#592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wracając do amerykańskiego avonu to cudeńka tam są te wszystkie świeczki i te mydełka ehh..chyba bym już do reszty zbankrutowała:P:P |
||
|
|
|
#593 |
|
Raczkowanie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4722252]a jak z reszta rzeczy wygranych?
[/quote]Wlasnie Dziewuchy jak Wy stosujecie ta maske do ciala ??
|
#594 |
|
Konto usunięte
|
Mnie by zadowoliło gdyby Avon dawał w ofercie lepsze torby i biżeterię, bo obecnie podoba mi się niewiele a prawie wszystko wygląda jak tanie badziewie i tandeta. To takie moje zdanie i mojego Tż
|
|
|
|
#595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mialas go moze w rekach>mozesz powiedziec czy jest delikatny czy raczej to zdzierak?Wzgledem skladu czepiac sie nie bede bo na dobra sprawe kontakt ze skora bedzie krotki i do twarzy na pewno bym go nie uzyla ale czasami dopada mnie problem z plecami i powinien dobrze sie wywiazac-w skladzie jest kwas salicylowy i lagodny detergent.Calosciowo nie prezentuje sie rewelacyjnie i dla skor wrazliwych moze byc za agresywny jednak do stosowania od czasu do czasu nie bedzie taki paskudny.
|
|
#596 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki miala ktoras z was tusz stylista tylko nie czarny bo czarny to mam chodzi mi o jakis inny kolorek bo jest w wyprzedazy w kat 09 i napewno wezme ale chcialam jakis inny kolor i niewiem jaki
![]() pomozcie mi ![]() a nie ukrywam ze uwielbiam ten tusz jest poprostu za**fajny aj jeszcze jedno pytanko zastanawiam sie nad wibrujacym cieniem z CT ten w kredce co o nim myslicie ? miala ktoras z was ten cien ? jesli tak to jaki kolorek? i czy fajny jest? |
|
|
|
#597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wg mnie jest dosc ostry |
|
|
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4722252]a jak z reszta rzeczy wygranych?
[/quote]z pozostałych uzywałam wcześniej kremu do stóp (niby fajny, ale mógłby bardziej nawilżać) i maseczki - bardzo fajna ![]() krem do rąk i żel pod prysznic dam pewnie jakiejś klientce przy duzym zamówieniu. o masce było juz duuużo pisane w II części watku. Wizażanka (nie pamietam nicka ) polecała owinąć się folią - podobno lepsze efekty.Ja mam teraz błoto z minerałami z morza martwego ale firmy Mineral Care i też tak stosuję, z tym że torebkę z nim zanurza sie najpierw w gorącej wodzie. O wiele korzystniej wychodzi Mineral Care, bo w torebce jest 500ml a kosztuje ok 28 zł (ostatnio był w Superpharm za 13,99, a teraz w Naturze za niecałe 15zł
|
#599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i podoba mi sie braz,nasycony ladny kolor![]() Tyle ode mnie ![]() Cytat:
|
|
#600 |
|
Konto usunięte
|
mam pytanie, wie któraś ile dni wczesniej można mieć zamówienie, jeśli odbiera się paczkę w coku? chodzi mi ile dni wczesniej niz paczka w pierwszym terminie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

To niesprawiedliwe

Jak myślicie, czy w naszych katalogach pojawią się kiedykolwiek rzeczy podobne do tych, jakie mogą kupić np. Amerykanki?

mialas go moze w rekach>mozesz powiedziec czy jest delikatny czy raczej to zdzierak?
) polecała owinąć się folią - podobno lepsze efekty.