U niektórych dzidzie w brzuszkach, reszta nadal działa w łóżkach - cz.II - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-08, 11:01   #4111
Meliska86
Wtajemniczenie

Dot.: U niektórych dzidzie w brzuszkach, reszta nadal działa w łóżkach - cz.II

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Aneczko, zapomniałam Ci napisać, że ja przecież podawałam wiek - możesz mi w pierwszym poście dopisać 23 lata

My nawet dzisiaj trochę podziałaliśmy, jeszcze mój TŻ w trakcie wyskakuje z tekstem "a dzisiaj to już na dzidziusia co?" pytam się go potem o co mu chodziło, a on mówi, że no taki śluz już mam fajny Wypróbowałam metodę Ewuni z nogami w górze, oby podziałało

Aneczko - super, że lecicie! a gdzie dokładnie? My byliśmy dwa razy w Egipcie w sierpniu i powiem Ci, że nie ma takiej tragedii, jasne na słońcu ciężko wytrzymać ale w cieniu i w basenie to luzik Tam inny klimat jest i tego upału się tak nie odczuwa. A w Hurghadzie w dodatku mocno wtedy wiało i po wyjściu z basenu zdarzało mi się mieć nawet gęsią skórkę Jakbyś miała jakieś pytania odnośnie tego co warto zobaczyć itp to pisz śmiało, chętnie pomogę (bo nie pamiętam czy byliście w Egipcie już czy nie)

Guercia - ja Tobie gratuluję podejścia, sama chciałabym takie mieć
ja bylam w Egipcie i super w hotelu super na wycieczkach ale poza hotelem to masakra !!! nie dość ze Cię zaczepiają co 3 kroki to jeszcze ten syf bleeee

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Napisane przez ANNASAR Pokaż wiadomość
i cały dzien z zaciśnetymi nogami musisz chodzić
Córcia
Meliska86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 11:04   #4112
ksuwka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aneczka2238 Pokaż wiadomość
Właśnie mój mąż zadzwonił z pracy że za tydzień lecimy do Egiptu
Ha,ha,ha to widzę, że nie tylko ja za szaleńca wyszłam za mąż Aneczko super!!!
ksuwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 11:08   #4113
ANNASAR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksuwka Pokaż wiadomość
Ha,ha,ha to widzę, że nie tylko ja za szaleńca wyszłam za mąż Aneczko super!!!
dlaczego mój nie jest taki szalony ?

LIA
18.12.2014
ANNASAR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 11:09   #4114
Meliska86
Wtajemniczenie

Cytat:
dlaczego mój nie jest taki szalony ?
nie tylko Twój
Córcia
Stary 2014-07-08, 11:09   #4115
aneczka2238
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Aneczko, zapomniałam Ci napisać, że ja przecież podawałam wiek - możesz mi w pierwszym poście dopisać 23 lata

My nawet dzisiaj trochę podziałaliśmy, jeszcze mój TŻ w trakcie wyskakuje z tekstem "a dzisiaj to już na dzidziusia co?" pytam się go potem o co mu chodziło, a on mówi, że no taki śluz już mam fajny Wypróbowałam metodę Ewuni z nogami w górze, oby podziałało

Aneczko - super, że lecicie! a gdzie dokładnie? My byliśmy dwa razy w Egipcie w sierpniu i powiem Ci, że nie ma takiej tragedii, jasne na słońcu ciężko wytrzymać ale w cieniu i w basenie to luzik Tam inny klimat jest i tego upału się tak nie odczuwa. A w Hurghadzie w dodatku mocno wtedy wiało i po wyjściu z basenu zdarzało mi się mieć nawet gęsią skórkę Jakbyś miała jakieś pytania odnośnie tego co warto zobaczyć itp to pisz śmiało, chętnie pomogę (bo nie pamiętam czy byliście w Egipcie już czy nie)

Guercia - ja Tobie gratuluję podejścia, sama chciałabym takie mieć
Pamiętałam, że pisałaś, ale nie mogłam tego wczoraj znaleźć A nie dopisałam od razu i tak o.
Lecimy do Sharm El Sheikh, raczej na typowy plażing (w cieniu ), chyba że polecacie tam coś do zobaczenia.

Cytat:
nie w lipcu ma wolne na sierpień go zapisałam.U nas są takie dyżury.I w lipcu w innym przedszkolu jest dyżur .A jak u Ciebie?
U mnie w wakacje otwarte, mniej się płaci, a przerwa jest ostatnie dwa tygodnie sierpnia, bo wtedy zawsze odnawiają, odświeżają wnetrza I wtedy można dać do innego, ale stwierdziłam że zrobię mu wakacje

Wiecie może czy kurki można mrozić? (takie grzybki)

Oluś

31.12.2014

Wymianka

Edytowane przez aneczka2238
Czas edycji: 2014-07-08 o 11:10
aneczka2238 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 11:13   #4116
ANNASAR
Zakorzenienie

Cytat:
Pamiętałam, że pisałaś, ale nie mogłam tego wczoraj znaleźć A nie dopisałam od razu i tak o.
Lecimy do Sharm El Sheikh, raczej na typowy plażing (w cieniu ), chyba że polecacie tam coś do zobaczenia.

U mnie w wakacje otwarte, mniej się płaci, a przerwa jest ostatnie dwa tygodnie sierpnia, bo wtedy zawsze odnawiają, odświeżają wnetrza I wtedy można dać do innego, ale stwierdziłam że zrobię mu wakacje

jak nasjbardziej można

LIA
18.12.2014
Stary 2014-07-08, 11:14   #4117
Meliska86
Wtajemniczenie

Cytat:

Polecam nurkowanie ale w Twoim stanie chyba nie ponurkujesz
można mrozić
Córcia
Stary 2014-07-08, 11:20   #4118
aneczka2238
Zakorzenienie

Nie potrafię pływać, więc nie szkodzi I tak bym nie ponurkowała.

A mrozić na surowo, czy trzeba ugotować? Sorki za pytania, ale ja się zupełnie na kuchni nie znam

Oluś

31.12.2014

Wymianka
Stary 2014-07-08, 11:20   #4119
ANNASAR
Zakorzenienie

Cytat:

A mrozić na surowo, czy trzeba ugotować? Sorki za pytania, ale ja się zupełnie na kuchni nie znam
na surowo Aniu

LIA
18.12.2014
Stary 2014-07-08, 11:21   #4120
_Aniutka_
Rozeznanie

Hej

dziewczyny Wy mnie zabijecie tą szybkością pisania

Aneczko wow, ale super ale się wygrzejesz Pierwsza strona ekstra super mamy administratorkę

Aguś guerka strasznie mi przykro tak wierzyłam, że coś u Ciebie będzie dobrze zrobisz idąc do gina, może coś jeszcze zaradzi innego no i ciekawe co Ci na tej becie wyjdzie...

Ewuniu, ja nadal mam banana na buzi jak myślę o tych II Twoich

Żanetka nie smuć się, wiem, że jest Ci przykro ale gin ma plan na Ciebie to wiesz co i jak chociaż moja znajoma miała torbiel z niepękniętego pęcherzyka, ale ona dostała lek jakiś (Bromergon - chyba dobrze pamiętam) i wchłonęła się, w nast cyklu już jej nie było. Kurcze, ten pęcherzyk taki obiecujący, na wszelki wypadek działajcie nie znam się na tym, ale różne rzeczy są możliwe, więc

Sonia mojej psinie na pewno krzywda się nie dzieje dziś wstawałam o 4 rano, bo skomlała i tak mi jej było szkoda, że już później w domku spała, trochę z nami, trochę na jej kołdrze specjalnej a tak to cały dzień siedzi z nami, nawet na chwilę sama nie zostaje, bo o taka przytulanka tylko by na kolanach siedziała ale waży ponad 8kg więc trochę ciężko
Miłego wyjazdu

Justynka to myśl o urlopie daje Ci kopa no nie? fajnie, może na urlopie bez stresu pójdzie coś do przodu

Wszystkim pozostałym kobietkom gorące całuski

Ja się pochwalę, że miałam wczoraj STOSUNKOWO udaną noc hihi

Jak mi się uda, to wkleję mojej księżniczki zdjęcie od razu mówię, że w rzeczywistości jest dużo ładniejsza na zdjęciach ma straszne radary znaczy uszy a zrobiłam z książeczki zdrowia też zdjęcie to tam już w ogóle nietoperz
Stary 2014-07-08, 11:22   #4121
Guerka
Wtajemniczenie

Aneczko pomóż!!! Dalam rade tylko pól szklanki wypić na tą 1 fazę one są...masakra. Mogę to posłodzić, albo dodać soku malinowego,bo nie dam rady

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-08, 11:25   #4122
agolandia
Raczkowanie

Aneczka- bardziej mi zależało na większej ilości ruchu i popracowania nad brzuszkiem, bo nieco "wisiał".
Cytat:
Napisane przez 7koliberek7 Pokaż wiadomość
no i kochane u mnie synek w drodze czyli zostaje wybrac imie dla malego

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
kochana ja wiem ile bedzie prania - domyslam sie!
nas jest dwojka a ja 3 pralki tygodniowo puszczam, wiec przy dziecku codziennie a czasem 2x - ja to wiem spokojnie

u mnie tez burza , dlatego spalam sobie 1,5h :P
ach jak mi dobrze!
zaraz ide z psiakiem na spacer a potem sie pakuje bo jutro chyba na caly dzien nad morze jedziemy

pamiec masz niesamowita !
a co do psiaczka to ja np nie umialabym trzymac na dworze, dla mnie poiesek jest do domu i do lozka,ale wiem ze kazdy inaczej
i nie przeszkadza mi to oby mu krzywda sie nie dziala -a u Ciebie na pewno nie dzieje!

no czesto mam problem wlasnie z przeladowaniem emotkami
Soniuska- u nas też 3-4 pralki/ tydzień to standard a wczoraj wstawiłam chyba z 7.
A z psem to ja wolałabym właśnie trzymać go na zewnątrz, tak jak kota. Tego drugiego bym do domu wpuściła na jedzenie, albo spanie, ale jakoś nie mogłam się przekonać do spania w jednym łóżku, jeszcze mieszkając z rodzicami mieliśmy kota.

Cytat:
Napisane przez zlosnica_ Pokaż wiadomość
agolandia no idealnie byśmy się zgrały
u mnie namieszkały antyki. Strasznie. Cieszę się, że Twoje się uregulowały
Twoje też pewnie się niebawem uregulują, przecież nie może to trwać wieczność?
Cytat:
Napisane przez Ewunia_01 Pokaż wiadomość
Kupiałam jeszcze 5 testów
Ale jakos nie mam na nie parcia
Pamietam jak w pierwszej ciąży leciałam od razu do apteki po następne po pierwszym pozytywnym

Agolandia nie widzę powodu zeby dawać małą do żłobka ona owszem jest energiczna, ale potrafi się sama zając sobą na długo, nie jest problematyczna, czasem bywa ze ma gorszy dzień ale mi sprawia przyjemność spędzanie z nią czasu no i mąż mocno odciąża jak wraca z pracy, bawią się, wariują, pomaga mi przy kąpieli.

Guerka co tam z Tobą?
A to chyba, że tak wolisz zaczęłam się zastanawiać, jak to jest z dwójką

Cytat:
Napisane przez Guerka Pokaż wiadomość
Oczywiscie Ewcia ze możesz marudzić ile sie da pewnie to tylko dlatego ze termin @ sie zbliża, minie termin i znikną bóle a dzidzia będzie rosła

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Aneczko, niestety ale mozesz mi zmienić termin na pierwszej stronie

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Dziewczyny, pytanie z innej beczki ( żeby trochę myśli odciągnąć od mojej @) zamawiacie cos z avonu, bo dorwalam katalog i myślę zamówić jakieś wody toaletowe tak na co dzień, bo mi szkoda używać moich tak do pracy czy na miasto.
Możecie cos polecić???
Koleżanka jest konsultantką, dostawałam różne rzeczy w prezencie. Podobały mi się tusze i maseczka planet spa. A z wód toaletowych miałam kilka. I trwałość jest średnia. Ale, jak była woda perfumowana christian lacroiex, albo today tommorrow, to zapach się dłużej utrzymywał. Tak, jak przeglądałam czasem katalogi to zdarzają się wielkie promocje i można niedrogo kupić.
Obecnie mam kilka różnych flakonów, każdy innej firmy i staram się zużyć

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
kurde

marudz kochana ile masz ochote

kochana ja lubie little black dress - eleganckie

kochana peka przy 22mm..
a rosnie okolo 2mm na dzien!
wiec prosze dzialac.
i Kochana jakie endo bylo?

Wyslane z Samsunga Galaxy S3
Soniuska- wzrost i moment pęknięcia jest bardzo indywidualny. Pęcherzyki rosną 1-2 mm/ dobę, a pękają od ok. 20 mm. Jak miałam monitoring, to w każdym cyklu w innym momencie pękał. Czytałam, że u kobiet biorących clo to potrafią i do 28mm rosnąć i same pęknąć.

Cytat:
Właśnie mój mąż zadzwonił z pracy że za tydzień lecimy do Egiptu
Jupi! Ale Wam dobrze super! Zmieszczę się do walizki??

Cytat:
Napisane przez kocuro88 Pokaż wiadomość
no Ewuniu cały czas pod górke
bo ta torbiel krwotoczna to podobno powstaje z jakiegos naczynka i ta krew z naczynka przedostaje się do ciałka żółtego.

Meliska dziękuje ci kochana jestes
dzięki Wam wszytskim

wezmę się w garść ale dziś musze odreagować
Kochana! Będzie dobrze, może w następnym cyklu wszystkie gwiazdy będą ci już sprzyjać

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
No zarabia dosc godziwie, nie mozna narzekac.Ale nie zawsze tak siedzi, teraz ma luz np i konczy o 15, z jednej strony fajnie, a z drugiej wyplata mniejsza.

Z tym prasowaniem to niby wypalanie bakterii, ale ja tam nie wierze jakie śmiercionośne bakterie moglyby byc na ubrankach ktore leza w domu i jeszcze wczesniej wypralam wiec ja nie prasowalam (ku zgorszeniu tesciowej).Logicznie jak wyprasujesz i schowasz do szafy to tam nowe bakterie najda.
Ja to troche "wyrodna" jestem bo nie chucham i nie dmucham na dziecko, nie trzymam sterylnych warunkow, jak wracalismy z malym ze szpitala to poszlismy na zakupy, do rejestraci do urzedu tez jakos niedlugo potem, butelek tez nie wygotowywalam po kazdym uzyciu.
No i jakos zadne bakterie go nie pozarly zywcem, ba ano razyu nie chorowal.
Zastanawia mnie, czy podejście do takich rzeczy zmienia się po urodzeniu dziecka wiecie budzę się po porodzie i mam ochotę prasować wszelakie ubranka dziecka Koleżanka wyparzała, prasowała do 6 miesiąca, bo tak jej lekarz doradził. Ja wychodzę z założenia, że każdy lekarz to człowiek z innym podejściem do wielu spraw.
Czyli nie dajmy się zwariować.

A ja wróciłam z zakupów!
Kupiłam 2 pary długich spodni, jedne krótkie, 3 sukienki. Weszłam do dwóch sklepów, a na razie ciuchów mi wystarczy
Uciekam składać ubrania z prania

Miłego dzionka!
agolandia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 11:25   #4123
_Aniutka_
Rozeznanie

No to moja kochana psineczka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00129-2.jpg (71,5 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00115.jpg (115,9 KB, 9 załadowań)
Stary 2014-07-08, 11:26   #4124
ANNASAR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Aniutka_ Pokaż wiadomość
Hej

dziewczyny Wy mnie zabijecie tą szybkością pisania

Aneczko wow, ale super ale się wygrzejesz Pierwsza strona ekstra super mamy administratorkę

Aguś guerka strasznie mi przykro tak wierzyłam, że coś u Ciebie będzie dobrze zrobisz idąc do gina, może coś jeszcze zaradzi innego no i ciekawe co Ci na tej becie wyjdzie...

Ewuniu, ja nadal mam banana na buzi jak myślę o tych II Twoich

Żanetka nie smuć się, wiem, że jest Ci przykro ale gin ma plan na Ciebie to wiesz co i jak chociaż moja znajoma miała torbiel z niepękniętego pęcherzyka, ale ona dostała lek jakiś (Bromergon - chyba dobrze pamiętam) i wchłonęła się, w nast cyklu już jej nie było. Kurcze, ten pęcherzyk taki obiecujący, na wszelki wypadek działajcie nie znam się na tym, ale różne rzeczy są możliwe, więc

Sonia mojej psinie na pewno krzywda się nie dzieje dziś wstawałam o 4 rano, bo skomlała i tak mi jej było szkoda, że już później w domku spała, trochę z nami, trochę na jej kołdrze specjalnej a tak to cały dzień siedzi z nami, nawet na chwilę sama nie zostaje, bo o taka przytulanka tylko by na kolanach siedziała ale waży ponad 8kg więc trochę ciężko
Miłego wyjazdu

Justynka to myśl o urlopie daje Ci kopa no nie? fajnie, może na urlopie bez stresu pójdzie coś do przodu

Wszystkim pozostałym kobietkom gorące całuski

Ja się pochwalę, że miałam wczoraj STOSUNKOWO udaną noc hihi

Jak mi się uda, to wkleję mojej księżniczki zdjęcie od razu mówię, że w rzeczywistości jest dużo ładniejsza na zdjęciach ma straszne radary znaczy uszy a zrobiłam z książeczki zdrowia też zdjęcie to tam już w ogóle nietoperz
za tą noc

LIA
18.12.2014
Stary 2014-07-08, 11:27   #4125
ksuwka
Zadomowienie

Cytat:
Aneczko pomóż!!! Dalam rade tylko pól szklanki wypić na tą 1 fazę one są...masakra. Mogę to posłodzić, albo dodać soku malinowego,bo nie dam rady
Aguś, ziół nie wolno słodzić, bo ponoć tracą swoją moc

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-08, 11:27   #4126
ANNASAR
Zakorzenienie

Cytat:
ale kochana a uszy ma fajne

LIA
18.12.2014
Stary 2014-07-08, 11:28   #4127
Guerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Piekna
Stary 2014-07-08, 11:29   #4128
_Aniutka_
Rozeznanie

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! Ale ze mnie łajza

Aniu koliberku gratuuuuluje synka a Dawid my z Aneczką to wiem, że Dawidy to super chłopaki
Stary 2014-07-08, 11:30   #4129
Meliska86
Wtajemniczenie

Cytat:

wbrew pozorom nie trzeba umieć pływać z nami nurkowała dziewczyna co nie umiała pływać no ale ja ją podziwiam ja się strasznie bałam
a mojego męża wrzucili z tą butlą do wody a ten się wynurza i krzyczy ! sobie pomyślałam że się wystrachał a okazało się że mu tlenu nie odkręcili teraz to jest śmieszne ale wtedy nie było

raczej na surowo
Córcia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-08, 11:32   #4130
Guerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ksuwka Pokaż wiadomość
Aguś, ziół nie wolno słodzić, bo ponoć tracą swoją moc
To chyba będę pić i
Stary 2014-07-08, 11:32   #4131
kocuro88
Zakorzenienie

Aniutka ślicznt ten Twój piesek
po pyszczku widać że jest milusi

za noc
Stary 2014-07-08, 11:35   #4132
Meliska86
Wtajemniczenie

Cytat:
ale słodki

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
To chyba będę pić i
no potwierdzam są fatalne !!!!
Córcia
Stary 2014-07-08, 11:35   #4133
aneczka2238
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie dałam rady tego wypić, dlatego Was od razu ostrzegałam
Możesz ew. zrobić tak, że do owu pić Ojca Sroki, a po owu na II fazę.
Słodzić podobno nie można, ale ja nie jestem jakąś dobrą zielarą, nie mam pojęcia czy faktycznie te właściwości tracą

Cytat:
Cudowna psinka

Oluś

31.12.2014

Wymianka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-08, 11:37   #4134
Meliska86
Wtajemniczenie

Cytat:
za tą noc
dołączam się do braw

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Ja nie dałam rady tego wypić, dlatego Was od razu ostrzegałam
Możesz ew. zrobić tak, że do owu pić Ojca Sroki, a po owu na II fazę.
Słodzić podobno nie można, ale ja nie jestem jakąś dobrą zielarą, nie mam pojęcia czy faktycznie te właściwości tracą
ja wypijałam na raz ale nad toaletą w razie w żeby niczego nie pobrudzić
Córcia
Stary 2014-07-08, 11:37   #4135
aneczka2238
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Meliska86 Pokaż wiadomość
wbrew pozorom nie trzeba umieć pływać z nami nurkowała dziewczyna co nie umiała pływać no ale ja ją podziwiam ja się strasznie bałam
a mojego męża wrzucili z tą butlą do wody a ten się wynurza i krzyczy ! sobie pomyślałam że się wystrachał a okazało się że mu tlenu nie odkręcili teraz to jest śmieszne ale wtedy nie było

raczej na surowo

Mój tż napewno się zdecyduje, a mnie takie coś nie kręci. Boidudek jestem, no i kotś z synkiem musi posiedzieć

Oluś

31.12.2014

Wymianka
Stary 2014-07-08, 11:44   #4136
_Aniutka_
Rozeznanie

Dziękuję dziewczyny ale niech Was nie zwiedzie jej wygląd bo to diabełek porządny jest

Współczuję dziewczyny tych ziółek, ale jak coś to nos zatkać i na dwa łyki
a pytałyście gina o nie, czy nic Wam one nie kolidują? Niby to same zioła, ale może warto się zainteresić, czy na coś tam one nie wpływają
Stary 2014-07-08, 11:44   #4137
ksuwka
Zadomowienie

Cytat:
To chyba będę pić i
Nie wiem jakie w smaku są te Twoje zioła, bo ja piję Ojca Sroki i te są dość dobre. Przynajmniej mi smakują Też od tego cyklu zaczęłam pić znowu.
Stary 2014-07-08, 11:57   #4138
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Ale mi się zdrzemnęło z dzieckiem jeszcze bym pospala ale mała juz nie chce

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Kocurku a mnie ciekawi dlaczego gin powiedziała ze ten pęcherzyk jest nie owulacyjny. Było widać na usg komórkę jajową w nim? Czasem bywa tak ze dominujący jest pusty i moze dlatego?

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Ja zmykam się ogarniać bo ja muszę robic obiad i jechać na zakupy jeszcze a mam mega lenia dzisiaj.
Ewunia_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 12:06   #4139
soniuska
Zakorzenienie

Annasar to samo chcialam napisac! moj tez nie szalony;P

nie az tak

Aniutka no wlasnie wiem ze nie cierpi psiunka

Agolandia no ja nie wiem skad tyle prania sie bierze!:-:-D:-D
a co do pecherzykow to prawda ale mi gin mowil ze z reguly przy 22mm
i te 2mm to srednio

Aniutka w domu psiunke obczaje

dziewczyny uwazajcie z ziolkami bo potrafia przestymulowac jajniki i nawet pcos to grozi

Wyslane z Samsunga Galaxy S3
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 12:20   #4140
kocuro88
Zakorzenienie

gin nie powiedziala ze nie owulacyjny ale dala mi do zrozumienia ze w tym cyklu nie ma szansy...

i teraz nie wiem czy isc do innego gin skonsultowac? no bo skoro moj pecherzyk ma 18 mm (a nie mowila ze jest pusty) to jakas szansa jest zwlaszcza ze to 12 dc no chyba ze przez ta torbiel..

nie no ja juz nie wiem co o tym myslec
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości