|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią część 17
Cytat:
Ja jak już mam wybrać to wolę light bo mi zwyczajniej... lepiej smakuje. Kiedyś piłam dużo tego typu napojów i tak się przyzwyczaiłam. |
|
|
|
|
#3782 |
|
Konto usunięte
|
Przyszłam się wyżalić. Nie ogarniam po co ludzie podają na str internetowych w kontakcie maila skoro w ogóle na niego nie odpisują. Albo odpisują tak jakby im się nie chciało, nie na temat, albo po 2 tygodniach. A moim osobistym hitem są ludzie, którzy na pierwszego maila odpisują, że tak oczywiście można wysłać to oni np. wycenią, wysyłam i co, kwitnę przy komputerze, a odpowiedzi i tak się nie doczekam.
|
|
|
|
#3783 |
|
Zakorzeniona
|
Dziwi mnie, kiedy ludzie piszą sobie na tablicach na fb rzeczy, które moim zdaniem nadają się do prywatnej wiadomości. Np. teraz koleżanka napisała innej na tablicy: "Dojechałaś???"
Raz też widziałam: "Ej weź parasol, bo ma padać *.* ;***". Może mi ktoś wyjaśni cel i sens tego
|
|
|
|
#3784 |
|
Konto usunięte
|
Czemu kobiety w sephorze sa takie bezczelne? Moze nie wygladam ale jeszcze posiadam jakies zdolnosci do podejmowania decyzji i wiedze dot makijazu podejrzewam ze wieksza od niektorych ktore sa pewnie po jakims szkoleniu tylko. Dzisiaj musialam az sklamac ze biore kosmetyk dla mamy dnie dla siebie bo kobieta zrobila jakis teatrzyk jak zobaczyla produkt w moim koszyku. Odpadam autentycznie.
|
|
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle ta baby w sephorze są straszne. A tak przy okazji one muszą mieć tyle makijażu na twarzach czy same tak chcą?
|
|
|
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
To ja już wiem czemu TŻ zawsze mnie tam wysyła
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3787 |
|
Konto usunięte
|
Niektore wygladaja jak ja na halloween gdy przebieram sie za cmentarna striptizerke. Mialam wybrac korektor bo dzis super przecena za 60 zl na 12. Wiedzialam jaki odcien chce - wlasnie kupilam sprzet do opalania w tym nawet fotel na taras i mam zamiar zlapac slonce wyjatkowo. Kobieta wciska mi bialy ktory nawet do obecnej karnacji jest kontrowersyjnie jasny. Tak dlugo stala i mi *upe meczyla ze wlozylam do koszyka i wyjelam przed kasa. Potem mnie meczyla dlaczego sie nie zdecydowalam. Kudzwa czy to jest moja mama czy pracownica drogerii? Wroce tam wieczorem jak ta pani skonczy prace
|
|
|
|
#3788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jest jedna pracownica 4%#$Y&%& i klienci do niej normalnie tak wyjeżdżają XD |
|
|
|
|
#3789 |
|
Konto usunięte
|
Nie chcialam sie tam dymic bo czesto wpadam tam ale no krew mnie zalala. Dobrze ze pozwolila mi wybrac odcien lakierow bez wp....wrzucania swoich trzech groszy
---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- W ogole raz chcialam wybrac kredke do oczu. Zebraly sie dwie babki nadena. Jedna pomalowala mi brew kredka jasna a druga ciemna. Debatowaly jak komentatorzy meczu na mundialu nade mna. Bo ja nie mam prawa glosu hahahaha. Swoja droga dziekuje za zepsucie makijazu bo musialam to zetrzec. Jak wybralam jasniejsza to jesna pani triumfowala a druga miala focha Gorzej niz w przedazkolu ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Tfu kredke do brwi chcialam wybrac Dobrze ze w hebe panie sa obeznane ale niezbyt natretne. Hebe i super pharm to dwie ulubione drogerie pod wzgledem personelu. Wie co gdzie lezy do czego co jest ale nie narzucaja sie |
|
|
|
#3790 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3791 |
|
Konto usunięte
|
Teraz nie wiem czy ironizujesz czy naprawde uwazasz ze powinnam brac bialy korektor
bo to nie jest jasny tylko naprawde bialy. Tak jak jest rozowy zielony brazowy jasne i ciemne beze to i bialy
|
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3793 |
|
Konto usunięte
|
Dobra przeczytalam ze zrozumieniem xD
|
|
|
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3795 |
|
Konto usunięte
|
Ktos im robi straszna krzywds. Chyba prezesi nie wiedza ze makijaz na gale full o 8 rano wyglada ladnie ale po 12 godzinach prcy na nogach moze byc z nim gorzej xd
|
|
|
|
#3796 |
|
MUSEarka
|
Panie w Inglocie z makijażem na twarzy nie są lepsze. Czasami mam ochotę im powiedzieć, że powinny w cukierni pracować, bo mają takie ciasto na ryjku
|
#3797 |
|
Konto usunięte
|
Haha fakt naprawde cos w tym jest. Panie z douglasa mnie z kolei nie raza niczym na swojej twarzy
|
|
|
|
#3798 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W Inglocie mają straszne tapety Ja tam nie rozumiem po co ktoś robi taką tapetę, jesli nie musi nic ukrywać. Rozumiem blizny, trądzik, ale nakladanie szpachli na ładną cere to głupota.
|
|
|
|
|
#3799 |
|
Zakorzeniona
|
Dziwią mnie niektóre matki. A dziwią mnie dlatego, że absolutnie niczego nie można przy nich powiedzieć, bo każdy problem jest niczym w porównaniu do ich problemów. Na studiach mam kilka dziewczyn, które są już mamami. Raz czekałyśmy w grupie na egzamin, był dość trudny, więc się stresowałyśmy. Żadne płacze i żale, ale normalnie jak to przed egzaminem - co może być, o co zapyta (egzamin był ustny). Na to dzieciata koleżanka: "Oj, dziewczyny, zazdroszczę Wam problemów. Moja córeczka ostatnio do szpitala trafiła i to dopiero był stres". No rozumiem, współczuję jej, ale co to miało do tematu? Po innym egzaminie stwierdziłyśmy, że idziemy na kawę. Poszła z nami i zaczęło się... Kłopoty w pracy/z chłopakiem/ze zdrowiem - wszystko nieważne, ona nam zazdrości problemów, prawdziwe problemy to my zobaczymy, jak będziemy się musiały martwić o małego człowieka. Nasi faceci to nasze chłopaki, jej facet (będący w jej, czyli naszym wieku) to jej partner. No bo oni mając dziecko są level wyżej. I w ogóle całej prawdy o naszym związku to się dowiemy, jak urodzimy dziecko. W ogóle całej prawdy o życiu się wtedy dowiemy.
No dziwi mnie to, bo jakoś ja pracująca nie mówię mojej jedynie studiującej koleżance: "Co tam takie problemy, pójdziesz do pracy to zobaczysz" czy coś podobnego. Ja domyślam się, że dla matek inne rzeczy są priorytetowe, ale takie gadanie sprawia, że nikt poza matkami z taką osobą nie chce rozmawiać. I potem jest narzekanie, że "koleżanki się odsunęły, bo mam dziecko". |
|
|
|
#3800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie,że chciałam oglądnąć brytysjki program.Mieszkam w tym kraju,a youtube mi wyswietla,że filmiki nie są dostępne w twoim kraju.Wtf,mieszkam w Wielkiej Brytanii.
|
|
|
|
#3803 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ale dziwi mnie koleżanka, która schudła, generalnie wiadomo - ma genetyczne skłonności do tycia, więc świetnie, że się udało. Pisze, że odstawiła słodycze, gazowane napoje, białe pieczywo. Zaraz po tym lajkuje strony lodziarni, cukierni, restauracji, i mówi, że są wakacje i będzie ciężko utrzymać taką dietę. Widzę tu motyw "schudłam więc znowu mogę wpie**alać". |
||
|
|
|
#3804 |
|
Ha ha ha ha ha
|
Zadziwiło mnie, że wysłano do mnie paczkę na koniec czerwca i ciągle czekałam, aż przyjdzie. Poszłam dziś kontrolnie na pocztę, i okazało się, że paczka leży od 3 lipca
Nie wiem, gdzie moje awizo, nigdy nie zdarzyło się, abym nie dostała.Plus kolejne zdziwko na dziś - pani na poczcie zna moje imię i nazwisko
|
|
#3805 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Zdziwiło mnie dziś nagie, na oko 3-letnie dziecko na spacerze niemal w centrum stolicy. Szło sobie za rękę z ojcem, miało na sobie różowy kapelusik i buciki. Dziewczynka.
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2014-07-08 o 19:43 |
|
|
|
#3806 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3807 |
|
Szalony Kapelusznik
|
Mnie dziwia nagie dzieci na ulicach nawet nie z powodu nagosci (chociaz w sumie tez) ale z powodu potencjalnych poparzen slonecznych
|
|
|
|
#3808 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
.
|
|
#3809 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3810 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Była to dziewczynka w samym kapelusiku i bucikach. Pipka goła, dupka goła, korpus goły
.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.

Raz też widziałam: "Ej weź parasol, bo ma padać *.* ;***". Może mi ktoś wyjaśni cel i sens tego

bo to nie jest jasny tylko naprawde bialy. Tak jak jest rozowy zielony brazowy jasne i ciemne beze to i bialy
Nie wiem, gdzie moje awizo, nigdy nie zdarzyło się, abym nie dostała.
.