|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Cytat:
![]() No dokładnie fasolka z bułeczką ![]()
![]() |
#3542 | |
Raczkowanie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Cytat:
![]() Na sam koniec chciałam powiedzieć, że tutaj znajde chwile otuchy i pomocy, ale jednak będę musiała to zwalczyć w sobie sama. Płacze co wieczór i mimo, że jesteście takie fajne i rozumiecie sie nawzajem to prosiłabym o zrozumienie, każda z Was przeżywa coś pozytywnego lub negatywnego w swoim obecnym życiu, myślałam że znajde tutaj choć odrobine życzliwości i zrozumienia, bo na pewno nie jednej z Was pomogłabym i ja. Przepraszam za to że zrobiłam tutaj zamieszanie, ale myślałam, że wkoncu znajde pocieszenie, otuche i chwile zapomnienia życia codziennego. Przepraszam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3543 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ej, ej, tutaj nikt się nie spina ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3545 |
Zakorzenienie
|
jestem,ale sory nie nadrobie was,jestem wypompowana tym skwarem poprostu.
u mamy było nawet fajnie,była tez sis z dziećmi. niedawno wróciłam,Lenke wykąpałam i zasypia,była nawet grzeczna. miała dzis krostki na całym ciele podejrzewam ze z tego gorąca. w☠☠☠☠ił mnie teśc,sugerujac ze jestem gruba,dobrze ze choc jedną synową ma szczupła. niektórzy nie wiedza gdzie jest granica ![]() uciekam bo pragne wrecz prysznicu i chyba się napije ![]() moze jutro wreszcie uda mi sie popisac z wami wiecej. pa kochane ![]()
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3546 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3547 |
Zakorzenienie
|
Mam zajefajnego el dohtorre
![]() Wróciłam do domu i zajadam się malinami ![]() ![]()
![]() |
#3548 | |
Zakorzenienie
|
Psiulko, trochę mi przykro, że nas tak odebrałaś bo w moim poczuciu dobrze Cię przyjęłyśmy. to, że w 'stary' wątek trudniej się wbić jest normalne- w końcu tak jak dziewczyny pisały znamy się od dawna i niejedno razem przeszłyśmy. nie zmienia to faktu, że jesteśmy otwarte na nowe członkinie wątku i np Panna Magda, Ziajka i Yss doszły do nas stosunkowo niedawno (i uwierz, że miały utrudniony start
![]() ![]() ![]() wiesz, jateż od jakiegoś czasu wbijam się w inny wątek, który mi się podoba i dziewczyny wzbudzają moją sympatię a np kilka z nich nadal do mnie nic nie napisały, nawet na gratulacje odpowiadają innym a mi nie. ale jestem na wizażu trochę i wiem z czego to wynika - z tego, że pisze się z pamięci. nadrobię co się działo i wywołuję w pamięci nicki coby poodpisywać a nowa osoba może się gdzieś zagubić w zwojach mózgowych ![]() często łapię się też na tym, że odpisałam do X, Y i Z, spaceruję i myślę "o nie! jeszcze W pisała że coś tam i nie wymieniłam jej!" i szybko nadrabiam to fopa. tematu problemów i płakania po nocach nie poruszę, bo już dziewczyny wyczerpały. aha, dodam, że ja od jakiegoś czasu nawet już nie płaczę co nie oznacza, że nie mam problemów ![]() ![]() jeśli rezygnujesz z naszego wątku to ok, jor czois jakby powiedziała Ziajka ![]() ![]() życzę Ci, byś znalazła na forum to, czego szukasz. Zophiee, jutro już będziecie na swoim ![]() ![]() ![]() jak Boryskowy brzusio? Lila, też mi się zdaje, że to upały męczą Natka. u nas Hania od jakiegoś czasu jest złota dziewczyna, zęby chwilowo nie idą, skoków nie widać i generalnie jest super pogodna a jednak od wczoraj widzę, że jej ciężko ![]() Arletko, co będziesz piła? ![]() ![]() Ewciu, biegniesz w ten ukrop? ![]() co ja jeszcze miałam.... ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() pierogi z jagodami też bym zjadła ![]() ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2014-07-08 o 19:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3549 |
Zakorzenienie
|
Kluska, Twoj jest hardkorem. Ja chcialam isc na rolki bo @ juz odpuscila ale nie ma szans. Padlabym na pierwszym zakrecie. Moj odpuscil biegi i zalegl z laptopem.
Arletko no mialas intensywny dzien. Nie dziwie sie, ze marzysz o prysznicu. To tez bylo moje marzenie ico? Po 15 minutach znowu bylam mokra ![]()
#3550 |
Zakorzenienie
|
Arletko,
![]() ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja jestem nadworna nie-staraczka na wątku ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3552 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mysiu pucuj się szybko co pijesz? zbieram opcję i też po coś skoczę ![]() kiedy kończy Ci się hardkor w robocie? ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() i czekam na Twoje starania ![]() hahaha i to była jedna z tych akcji, kiedy mi kogoś w głowie zabrakło, nie wiem czy widziałaś ale zaraz edytowałam i Cię dopisałam ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Coffee super, że na razie Madzia siedzi grzecznie ![]() ![]() Ewciu, kalafiora jakoś za bardzo nie lubię a jeśli to z wody a brokuły? oczywiście sos do makaronu serowo-brokułowy ![]() ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2014-07-08 o 19:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3553 |
Zadomowienie
|
O matulko czy wy jesteście normalne? Ja caly dzien was nadrabiam i dopiero teraz skonczylam przeczytałam 5 stron wiec pewnie wszystko pomieszam
Psiulko dziewczyny juz napisaly to co powinnas uslyszec nie warto sie tak poddawac ja np do yess na poczatku trz sie nie moglam przekonać a teraz kocham ja jak wszyskie inne kobitki na forum i czekam na wiesci od niej wiec cierpliwość Ruda na prezydenta Kluska szkoda karmienia ale kiedyś trzeba przestsc ja sie nie moglam pogodzić ze natka gardzila cysiem Iza a moze probuj mu dawac czasem kilka dwie trzy lyzeczki wody zawsze coś się napije Coffe juz niedługo ;-) Yess u mnie dzis tradycyjne filet z kurczaka i mizeria I nie wiem co komu jeszcze mialam napisac. my cale dnie na dworze oczywiście w cieniu. Basen juz zamontowany teraz napelnia sie woda pol nocy zejdzie bo on ma 3.5m srednicy Mykam pod prysznic bo sie cala kleje z upalu
13.05.2013 MOJE UPRAGNIONE II KRESKI ![]() 21.01.2014 Przewidywany termin porodu -Natalia 25.01.2014 godz 16.05- narodziny coreczki ![]() żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#3554 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Zakorzenienie
|
Kluska, juz wiem czemu Ty Go chcesz w kosmos wyslac. Bo on stamtad chyba jest !
![]() ![]() ![]() Aha.. i zeby nie bylo! Dla zdrowotnosci sobie jeszcze zajaram ![]()
#3556 |
Wtajemniczenie
|
Nadrabiam, bo wreszcie Mały śpi
![]() Ze sklepu poleciałam do mamy na mrożoną kawę i po drodze z.cienia wylazło słońce i zrobił się taki skwar, że szok. Potem obiad, sprzątanie , lulanie i wreszcie chwila dla mnie. Stanie przy garach w taki upał zdecudowanie nie jest fajne. Iza szału nie było , na obiad młode ziemniaczki, fasolka szparagowa, jajko sadzone i maślanka. Jutro botwinka ![]() Domiś jeśli nie upomina się to chyba dobrze pije. Proponuj często ale nie na siłę. Chciałam przemycić Kubie wodę i nie da rady, rzuje smiczek i pluje , a jak dodam herbatkę to pije, no nic za jakiś czas znowu. Która mi zrobiła smaka na brokuły? ![]() ![]() Kluska Pyzulka pewnie zmęczona upałem była i odczuwała zmiany pogody, dobrze że już lepiej ![]() Ewcia Kostello pod flanelką jak bliźniak,ma w sówki ![]() Mysia bidulo, masz z tą pracą , co pijesz, lecę po Karmi bo tylko to z lodówki ;p Coffee ![]() ![]() ![]() Lila może upał dokucza Natankowi, wtedy też go gardziej swędzi Arletki teść to ma wyczucie ![]() Magda el doktorro leczy samą wizytą ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Ziajka Czas edycji: 2014-07-08 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3557 |
Zakorzenienie
|
Kami, jakie... ?!? Normalne
![]() ![]()
#3558 |
Wtajemniczenie
|
Classic, ale ulubione to kawowe, no ale jak się nie ma co się lubi ...
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Kami basen ![]() ![]() ![]() Kluska twój tż jest hardkorem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3559 | |
Zakorzenienie
|
tak, a ja jeszcze niepełnoletnia byłam
![]() a co tam, zrobię mu reklamę: dr robert jarema ![]() Cytat:
padłam ![]() a wyobraź sobie jak ja się przy nim czuję. ja to dopiero jestem grubas i leń jak mi się nie chce dupy ruszyć po całym dniu z Hanią. ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- ps. obstaw pojarę ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3560 |
Wtajemniczenie
|
Psiulko dziewczyny wszystko napisały. Ja też na początku byłam obca, ale stopniowo zżyłyśmy się. Trudno oczekiwać, żeby na początku pisać po kilkanaście razy dziennie i dostać odpowiedź od każdej. Nigdy tego nie oczekiwałam, z jednej, dwóch wiadomości urosła po czasie rozmowa. Cierpliwości i nie tak roszczeniowo, bo 'już się tak nie spinaj koleżanko' nie było fajne.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Yss koniec świata, musiałaś aż na Is jechać, żeby zrobić grill ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3561 |
Zakorzenienie
|
Iza.. tak mam nadal L4. Popłakałam się dziś u niego jak na mnie spojrzał takim maślanym wzrokiem
![]() ![]() Kluska widziałam :P Mysia ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż marudzi że się przesadnie martwie o małego.Ale jak tu sie nie martwić jak taki upał a on nie pije.Nie upomina sie,ale cały czas jest normalny wesoły. Kluseczko od kiedy chcesz dać Hanie do żłobka jak od października koñczysz karmienie?Bedziesz dawała mm w nocy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3563 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po drugie nikt Ci tu nie pisał że Cię nie lubi. Po trzecie jak tyle piszemy to nie zawsze każda każdej na posty odpowiada co idzie za tym że nikt Cię nie ignorował. Po czwarte po co się "żegnasz" z wątkiem skoro za chwile piszesz że prosisz o zrozumienie co idzie za tym że masz zamiar zostać? Po piąte określ się czy zostajesz czy nie chociaż i tak jestem pewna że będziesz podczytywać. Po szóste nie miej mnie za zołzę-każda z nas zasłużyła na taką pozycję na jakiej jest.Tyle ode mnie.Amen. Ziajka to ja jestem tą która narobiła Ci smaka na brokułę ![]() Klusia zrobiłam delikatny interwał i to były tylko 2km a czułam się gorzej niż po 5 ![]() ![]() ![]() Mysia wariatka jesteś a nie sflaczały grubas-no sorry memory ale uśmiałam się jak czytałam co napisałaś ![]() ![]() Kami basen,altana,huśtawka ![]() ![]() Madzia a co Ci zrobił doktorek ? ![]() Arletka ale bucol ![]() Agabi ![]() ![]() Kostek śpi padnięty,mnie stopa boli ![]() ![]()
![]() |
#3565 |
Zakorzenienie
|
Zazdroszcze % ja nic nie mam w domu.
Jarania też ![]() Też ostatnio myśle o koncu karmienia ale jeszcze ze 2-3 miesiace chciałabym pokarmić.
![]() ![]() |
![]() |
#3566 |
Zakorzenienie
|
Wrocilam z browce
![]() PannaMagda, to nie tak, ze ja jakas spasiona czy cos w tym stylu. Niestety moim problemem jest brak miesni! Zero, null! Flak na brzuchu, flak na tylmu, wszedzie flaki... mobilizacji do cwiczen zero. Jak cieplo to chociaz na rolkach smigam ( chociaz ostatnio wymowka jest to, ze jest za cieplo ![]() Dziekuje za komplement ![]() Fajny doktorek, lubie takich !
#3567 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Psiulka Ja to w ogóle byłam agentka. Bo ja je czytałam regularnie przez 9 miesięcy, kilka razy zdążył założyć kolejną część wątku a ja dalej czytałam. I nie miałam odwagi się odezwać, uważałam że tu nie pasuje. Potem stwierdziłam że mnie odbiorą jak jakąś maniakalną psychopatkę co nie ma własnego życia. Ale w końcu się przełamałam i przyznałam się szczerze do obserwowania wątku. Rudą wystraszyłam na początku, bo pamiętałam o czymś o co pytała kilka miesięcy wstecz. Od razu zaczynałam od przegranej pozycji, bo byłam tą osobą którą tu wszystkie tępią. Czuli ohydnym podglądaczem. Ale pisałam, każdego dnia, byle pisać (ja lubię pisać), a teraz to już prawie jak u siebie ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no bo tak, teoretycznie mogłabym (o ile laktacja pozwoli) zostawić nocne karmienia mimo powrotu do pracy. w rodzicielstwie bliskości takie są praktyki, może i to ma sens. ale nie wiem czy chcę, jakoś ja zawsze myślałam o karmieniu do roku ![]() ![]() mój pediatra twierdzi, że po 6 mcach już jest karmienie tylko dla relacji z dzieckiem, ponoć maluch już więcej dobrego nie zyskuje. ale RB twierdzi inaczej, one i do 3-4 roku życia karmią. ![]() Ewciu brawo za interwały!!!! zmierzyłaś obwody? Psiulka a z kąd jesteś? ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- hahaha znalazłam tego urologa i jaki on teraz poważny doktor ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj wystraszyłaś ale teraz możesz już spokojnie stwierdzić że jesteś u siebie ![]()
![]() |
#3570 |
Zakorzenienie
|
Yss, prawie??
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.