|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
prosze o rade jak mam zrobic wlsoki!!pilne:)
hej
mam cienkie wlosy:/ to moje zdjecie z gory dziekuje
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: prosze o rade jak mam zrobic wlsoki!!pilne:)
ja bym zrobila grzywke na bok, ale przyslaniajaca wiekszosc czola
i mocno bym pocieniowala cale wloski![]() ![]()
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Baaaardzo ładna z Ciebie dziewczyna i mi sie wydaje ze nie musisz wiele zmieniać
![]() Ja zgadzam sie z dziewczynami. A może prostą grzyweczkę zamiast tej na bok? Mi sie wydaje że by pasowała TAki jeden mały off top z mojej strony: Czy nie za mocno podkreslasz dolne powieki? Bo mi sie wydaje, że ten makijaż strasznie Cie przytłacza i jakoś nie pasuje do Ciebie
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Ładna dziewczyna z Ciebie!
![]() Podetnij tylko końcówki na równo. Wg. mnie nie cieniuj włosów skoro masz cienkie. Zrób sobie tylko prostą ale nie gęstą grzywkę i pazurki przy twarzy, które ją ładnie połączą z długimi włosami. Co do makijażu - rzeczywiście nie rób sobie takiej grubej kreski pod oczami. Dobrze wytuszowane rzęsy i delikatny cień + błyszczyk na usta wystarczą. |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
psuja ci te kreski ale za bardzo obciazaja oczy-ale to tak na marginesie
![]() a co do wloskow tomoze malutka dluzsza grzyweczka a wloski pocieniowane ale malo pasuje mi do Ciebie 'mokra wloszka' nie wiem dlaczego
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
hej
dziekuje za rady tylko jest maly problem ja mam tak zwany "wicherek" i z prostej grzywki to chyba nici mialam juz taka i wogole sie nie ukladala;] co do grzywki na bok to sie zastanowie jak macie jeszce jakies propozycje to bardzo prosze PS: co do mkijazu to na ogol nie maluje tak strasznie dolnych powiek , akurat takie zdjecia dalam :P Dziekuje za porady i prosze o wiecej
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
ktoras z Dziewczyn pisala, zebys nie cieniowala wlosow bo masz cienkie
ja mam tez cienkie i pocieniowane dosc mocno jak na moje oko to dodaje im objetosci
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz co jak zobaczyłem Twoją twarz to pomyślałem że aż prosisię byś zrobiła sobie grzywke, wg mnie najlepiej po dużym skosie, możesz tez wycieniowac włosy by dodac objetosci na górze.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
o tam swietne zdjecie, pasuje ci to
|
|
#12 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Cienkie włosy fajnie wyglądają jak są pocieniowane ale najczęsciej jak sa nie dłuższe niż do ramion.
Dłuższe do łopatek i dalej lepiej jak są proste i równo obcięte. Mam koleżanke, która jest właścicielką takich włosów. Ma długość prawie do połowy pleców a włoski cienkie i niezbyt gęste. Jednak jak je wygładzi i równo obetnie to z tyłu wyglądają rewelacyjnie i bardzo zdrowo. Z przodu cieniuje warstwy przy twarzy. Jeśli masz wicherek to grzywka tak jak pisałam musi być niezbyt gęsta. Przez parę tygodni ją poprostujesz i myśle że się ułoży. Do takiego cięcia jak w propozycji powyżej trzeba mieć gęste włosy. Jesli wybierzesz grzywkę na bok to powinna być bardziej pocieniowana. |
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Przykłady fryzur dla cienkich włosów:
Akurat same blondynki
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki za pomoc
a mozecie zamiescic tutaj propozycje grzywek??bo te co podala sa nie na moj wicherek bo wlosy beda brzydko odstawac;/ a sa jakies specyficzne fryzury do "wicherka" czy ktos z was ma taki ?;> |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki za pomoc
a mozecie zamiescic tutaj propozycje grzywek??bo te co tu sa zamieszczone przez jedna z was to sa nie na moj wicherek bo wlosy beda brzydko odstawac;/ a sa jakies specyficzne fryzury do "wicherka" czy ktos z was ma taki ?;> |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.

mam cienkie wlosy:/ to moje zdjecie

Mi sie wydaje że by pasowała
ja mam tak zwany "wicherek" i z prostej grzywki to chyba nici