![]() |
#2341 | ||||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
![]() ja to ci±gle tylko wiêksze i wiêksze rzeczy kupujê ![]() Cytat:
Moim zdaniem stanowczo za ma³o jesz i st±d te problemy. Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 01:57 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ---------- Wy tu o strojach, a ja nawet w krótkich spodenkach nie wyjdê ... Ostatnio mi by³o tak gor±co w d¿insach i butach zakrytych, masakra! Nawet w bluzce bez rêkawów siê ¼le czujê, w sensie wygl±du, bo na tak± pogodê to a¿ siê prosi! Kiedy¶ nie rozumia³am, czemu ludzie tak chodz± w upa³y, a teraz sama siê nie przekonam! I to nie chodzi o to, ¿e kto¶ by co¶ powiedzia³, popatrzy³ czy zareagowa³, a o mój w³asny komfort psychiczny. Wiecie, tak jak siê ma "bad hair day" i siê ca³y dzieñ cz³owiek czuje jak kupa, chocia¿ inni tego nie widz±. Chocia¿ w przypadku moich trzech milionów nadprogramowych kilogramów to akurat wszyscy widz± ![]() A tak bym siê chêtnie wybra³a nad jak±¶ wodê i pop³ywa³a! ![]() ![]() Tak kocham lato, a tyle mi stresu i problemów powoduje ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-07-09 o 00:58 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2342 | |||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Cytat:
Ja w³asnie wyszlam z zamiarem odwiezienia narzeczonego do pracyna rowerze i zablokowaly mu sie pedaly jakies 3 km od domu ![]() ![]() ![]() Co do spotkania jestem jak najbardziej za ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nad wodê to i ja bym sobie skoczyla, ale teraz nie mam czym ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Witacje dziewczyny, zacznê od tego, ¿e wczorajsz± moj± tablekê szlak trafi³.
![]() ![]() Ponadto moja te¶ciowa powiedzia³a przy wszystkich, ¿e schud³a 14 kilo w miesi±c, wpad³am w os³upienie, ale ta siê upar³a wiêc przesta³am z ni± gadaæ i o tak, wrócili¶my do domu bez s³owa. ![]() bebemwls - to tak jak koszenie trawnika czy plewienie, tak fajnie po tym miê¶nie bol± ![]() pannaatopowa - ja te¿ robiê dzi¶ fasolkê po bretoñsku, jaki masz przepis? Melonade - masz to samo co ja, tylko z tym wyj±tkiem, ¿e ja jestem na tym etapie "kurde mogê siê podobaæ" ![]() Malinka-Malinka - jak bym tylko tyle jad³a to bym po dwa kg chud³a w tydzieñ ![]() aamidale - powinny¶my siê spotkaæ, jak tak Ciê lubi± robale to mia³abym co fociæ, oczywi¶cie najpierw Ciebie, ale robaczki te¿ ![]() ¦niadanie - dwie kromeczki ciemnego pieczywa w³asnej roboty (nie wiem ile to kcal) plus jajko na twardo i kilka plasterków ogórka zielonego. |
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
[QUOTE=ArcymoneQ;47221709]Witacje dziewczyny, zacznê od tego, ¿e wczorajsz± moj± tablekê szlak trafi³.
![]() ![]() Ponadto moja te¶ciowa powiedzia³a przy wszystkich, ¿e schud³a 14 kilo w miesi±c, wpad³am w os³upienie, ale ta siê upar³a wiêc przesta³am z ni± gadaæ i o tak, wrócili¶my do domu bez s³owa. ![]() ³o losie ![]() bardzo Ci wspó³czujê tesciowej , Ja bym jej nie strawi³a ,napewno przy stole bym wypali³a porz±dny tmonolog by jej jad po galotach polecia³, 14kg w miesiac? faktycznie? to ¿ar³a tabletki ! zdrowo tego nie zrobi³a wiêc chwialiæ siê nie ma czym ![]() widzê ¿e za wszelk± cene chce ciê upodliæ ,upoka¿a Ciê nawet publicznie znaj±c tWÓJ S£ABY PUNKT, co za ........ ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Aamidale-co do spotkania te¿ kmini³am ¿e moznaby by³o kiedys tam ![]() Ja bym obstawia³a nastepny rok na wiosne zobaczyc siê w nowych ods³onach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2345 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ps. Ja uwielbiam spotykac siê z lud¼mi wiêc zapraszam do mnie jak równie¿ na spotkania w plenerze, rozk³ad w wakacje wygl±da nastêpuj±co; 20 lipca Roztocze ((10 dni) 1 sierpnia Czêstochowa (oko³o tydzieñ) 14 sierpnia Sarbinów (dwa tygodnie) Tak¿e zapraszam serdecznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2346 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
no tak, tylko najpierw bym musiala sie spociæ, a wtedy na zdjeciach wygladalabym jak kartofel w mundurkach, ewentualnie bawarski transwestyta ;D ja zbyt fotogeniczna nie jestem, mam taki owal twarzy ze na zdjeciach swinski ryjek mi wychodzi ![]() wybaczcie brak polskich znakow ale wlasnie jezdze na rowerzze i pisze na klawiaturze ekranowej ;d ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- [QUOTE=LadyDagaMilon;47222 020] Cytat:
jezus ale goraco, ledwie wyrabiam z wentylatorem! ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
ja z kolei powinnam wychodzic do ludzi ale sie boje jeszcze. jak poczuje sie ppewniej to kto wie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
Rozeznanie
|
aamidale spotkanie w centrum Polski jest dobrym pomys³em, ale na jeden dzieñ.
Jesli za¶ chodzi o d³u¿sze spotkanie to lepiej zrobiæ to w miejscu, gdzie kto¶ mieszka i ma mo¿liwo¶æ za³atwiæ nocleg za darmo lub za minimaln± cenê. Wtedy lepiej jest do³o¿yæ np 30 z³ do podró¿y ni¿ koczowaæ w nieznanyn nam mie¶cie i kupowaæ drogie produkty bo nie znamy okolicy i nie wiemy gdzie mo¿e byæ taniej. Ja od siebie ofermujê darmowy nocleg (4 pokoje), zwiedzanie Roztocza i produkty z ogródka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2348 | |
Rozeznanie
|
Wynalaz³am gdzie¶ w odmêtach szaf ze sprzêtem klawiaturê na USB bo pisaniem na tej ekranowej powinni karaæ trolli internetowych. Same spróbujcie...od razu by ich by³o mniej...Nie wiem od czego siê tak spoci³am, czy od jazdy czy od denerwowania sie na te cholerne klikane literki
![]() Dzi¶ jest ponad 30 stopni a ja muszê zacz±æ kolejny etap, czyli bêdê je¼dziæ cztery lub wiêcej razy dziennie...mój ty³ek ju¿ siê raduje. Swoj± drog± czy dziewczynki macie jakie¶ sposoby na rozstêpy? jak z nimi walczycie? no i zmarszczki. Dopiero teraz widzê jak± mam zniszczon± skórê po szalenie zdrowym ¿yciu. ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
![]() Bo¿e powiedz mi gdzie to Roztocze jest na mapie, bo ja jestem takim kretynem geograficznym ze do przedwczoraj bylam szczerze przekonana ze Wenecja jest we Francji a w tym roku dowiedzialam sie ze ¦l±sk to nie miasto ![]()
- Jest. S±siad, który posiada pozwolenie na broñ i ¿ó³te papiery." 27.02.2012 ![]() Edytowane przez aamidale Czas edycji: 2014-07-09 o 09:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2349 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() http://www.roztoczewita.pl/ http://roztocze.net/roztocze-na-3-miejscu/ |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak, bo jak siê zapyta³am "gdzie lezy roztocze" to otrzyma³am odpowied¼ "na dywanie" ![]() ![]() Ja zmarszczki mam na czole - nieduzo ale s± i mnie dra¿ni±. Rozstêpy mam na ca³ym ciele w zasadzie ale najwiêcej na brzuchu. Narzeczonemu nie przeszkadzaj±, mnie strasznie.
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2352 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2353 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2354 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dla niej najlepsze by bylo odchudzenie chorej g³owy z idiotycznych pomys³ów i jadu, ale obawiam siê ze nic by z niej nie zosta³o ![]() Spoko, to wstêpnie mozemy siê tak umówiæ, wszystko zalezy od mojego narzeczonego ale my¶lê ¿e przyda mu siê odpoczynek ode mnie, ¶wietna okazja zeby prze³amaæ moje lêki - pisa³am parê postów wcze¶niej, nie widaæ tego na codzieñ ale mam ich nieco. Atrakcji nie potrzebujê, ogólnie ma³o wymagaj±ca jestem ![]() Aaaa no i nie palê - ju¿ trzy tygodnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2355 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A mo¿e inne dziewczyny przy³±cz± siê do nas?... zapraszam serdecznie ![]() Ja nie palê od 2 czerwca, wiêc nie bêde Ciê ciag³a ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2356 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mnie nie rusza nawet jak ktos pali ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- ale mam dobr± mrozon± kawê ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
podsma¿am pier¶ i czasem kie³basê drobiow± na oliwie z cebul± i czosnkiem. potem duszê z marchwi± i pietruszk± na gêsto. doprawiam sokiem pomidorowym albo koncentratem, majerankiem, pieprzem i sol±. i koniec
![]() jest to syte i mi wystarczy ma³a miseczka. ja mam podobnie jak jedna z Foremek. noszê zakryte buty i d³ugie spodnie. tylko w domu przy znajomych noszê krótkie spodenki. ale do kolan. nigdy nie nosi³am krótkich. nawet jak by³am szczuplejsza. nie i ju¿. krótkie rêkawki noszê, ale ubieram siê na czarno i ciemno, wiêc to guzik
![]() |
#2358 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Spodenki krótkie nak³adam, jednak wolê w taki upa³ nie pociæ siê w jeansach, na urlop mam zamiar zabraæ jakie¶ sanda³ki, a tak to codziennie tylko trampki/adidasy. Ale tam mnie nikt nie bêdzie zna³ wiêc bêdê chodziæ jak mi wygodnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez pretty_girl19892 Czas edycji: 2014-07-09 o 17:38 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2359 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
ej, ej a o jakim spotkaniu mowa, bo jestem opó¼niona w akcji
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2360 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ¿egnam siê z Wami na 2 tygodnie, postaram siê zagl±daæ i nadrabiaæ czytanie, ale nie wiem czy uda mi siê cos skrobn±æ od siebie na wyje¼dzie
![]() Wiêc przez 2 pi±tki nie uda mi siê podaæ wagi niestety, proszê o przepisywanie wagi ostatniej wtedy, dziêki Melonade ![]() W ka¿dym razie mam nadzieje ze za 2 tygodnie po powrocie nie bêdê musia³a nadrabiaæ i zrzucaæ kilogramów ktore mi wróc±, oby tak nie by³o wiêc trzymajcie kciuki i te¿ ³adnie dietkujcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Konto usuniête
|
Arcymoneq- 14 sierpnia Sarbinów (dwa tygodnie) czy sarbinowo ko³o mielna?
bo My w tym roku chociaz na wekend pojedziemy bo nie prze¿yje;( nie wyk±paæ siê w ba³tyku i nie uwaliæ siê na piasku, dotychczas 2 razy latem l±dowalismy nad ba³tykiem .... w tym roku niestety .... dzi¶ ca³y dzieñ nad jeziorkiem spedzilismy,dzieci mam murzynki bambo hihi jak ich k±pa³am do spania to tylko bia³e ty³ki maj± ![]() wrócilismy z rowerku ,wyladowa³am w basenie teraz poprawi³am zimnym prysznicem .....bosko nie jem juz nic bo mi rosnie w buzi ![]() ![]() pretty_girl19892-¶licznosci nasze tylko wróc do nas po urlopie ![]() ![]() ![]() a wogóle gdzie sie podzia³a Donkje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2362 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysy³am swoje menu, brakuje tam ciastka z biszkoptem, ale znale¼æ nie mog³am! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2363 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 037
|
[QUOTE=Melonade;47221149]
![]() ja to ci±gle tylko wiêksze i wiêksze rzeczy kupujê ![]() Samo menu ³adne, ale jakie ilo¶ci? Przede wszystkim ile tej piersi grillowanej? I czemu nie jesz kolacji? Moim zdaniem stanowczo za ma³o jesz i st±d te problemy. Zgadzam siê z pretty girl, dobrze podpowiada ![]() Ma³o strasznie![COLOR="Silver"] boje siê , ¿e przytyje... i my¶lê sobie - jak siê g³odzê to chce konkretniej schudn±æ .... piersi z kurczaka ok. 7 -8 takich ma³ych kawa³eczków.... nie wiem czy ma to znaczenie , ¿e chorujê na zespó³ policystycznych jajników... lekarz ginekolog mi tylko powiedzia³, ¿e wrêcz wskazane jest dla mnie zrzucenie paru kg ....
![]() |
#2364 |
Rozeznanie
|
Witam z rana, dzi¶ pada i jest ch³odno... w koñcu!
Co tam u was dziewczyny, czemu prawie nic siê nie odzywacie? gdzie te dyskusje? ![]() ![]() PS. ¦niadaie - kromka chleba z bia³ym serkiem, wêdlin±, pomidorem i ogórkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#2365 | ||
Rozeznanie
|
[QUOTE=isabelka00;47235202]
Cytat:
Jak siê bêdziesz g³odziæ to przepraszam, ale gówno a nie schudniesz. Stracisz wodê z organizmu i tyle, kazdy kilogram Ci wróci. Chudniêcie to nie jest krótki dystans z licz±cym siê czasem, bo im szybciej schudniesz tym mniej korzy¶ci z tego bêdzie. Chudniêcie to zmiana stylu ¿ycia, my¶lenia, to dostrzeganie rzeczy, które siê do tej pory ignorowa³o. Jeste¶ osob± chor± - tym bardziej nie powinna¶ siê g³odziæ. Musisz nauczyæ siê je¶æ smacznie i niskokalorycznie, u³o¿yæ sobie dzieñ tak by mieæ czas na zrobienie posi³ków - pierwszy tydzieñ jest najciê¿szy, potem zaczynasz dzia³aæ automatycznie. Naucz siê kochaæ siebie tak± jak± jeste¶ i chudn±æ dla zdrowia a nie dla urody. A strach o to ¿e przytyjesz niczego nie zmieni - zamiast siê baæ rusz siê z domu, æwicz, spaceruj. Pamiêtaj, nie ma cudów - we wszystko trzeba w³o¿yæ wysi³ek. ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Cytat:
![]() Ja nie dyskutujê bo nabijam levele w candy crush na fejsie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Konto usuniête
|
[QUOTE=ArcymoneQ;47234662]Sarbinowo ko³o Mielna, ale mo¿e jako¶ uda nam siê spotkaæ - bardzo bym chcia³a
![]() W³a¶nie nie wiem, czy¿by te¿ mia³a urlop? U Nas to bedzie zaleza³o od pogody to napewno ,tylko jak pomyslê sobie o bieganiu po sarbinowie i szukaniu wolnego pokoju na 2-3 doby to mnie skreca ;( z zasady maj± gdzie¶ taikch klientów na 2-3 nocki i ciezko dostaæ lokum, gdybym zna³a date to zadzwoni³abym do m³ynarza zaraz przy pla¿y okno na morze itp... ale daty nie znam ;( nie wiem jak to bedzie ,jezcze czas ![]() moje sniadanie 2 romki razowca z serkiem naturalnym i 2 ³yz dzemu niskos³odzonego to tyle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2367 | |
Rozeznanie
|
[QUOTE=aamidale;47237913]
Cytat:
![]() LadyDagaMilon mo¿e akurat siê uda! ![]() Dzi¶ jestem tak strasznie z³a, ¿e nie wiem w ile, ale szybko zrobi³am 170 wio¶larzy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2368 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Spoko dziewczynki ja jestem aktualnie w Mielnie i skoro tu mo¿na bez problemu co¶ wynaj±æ, to w Sarbinowie na pewno te¿.
Pogoda cudowna, szkoda ¿e za chwilê powrót. ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Moje wczorajsze menu 1/2 kajzerki, almette, 2 plastry ¿ó³tego sera 2 nektarynki pe³na micha spaghetti z sosem boloñskim i reszty nie pamiêtam nie zapisywa³am na bie¿±co. ![]() ![]()
#2369 | |
Rozeznanie
|
[QUOTE=ArcymoneQ;47240439]
Cytat:
Te¿ jestem niezbyt weso³a dzi¶, dziadek mnie wnerwia i zaczepia od paru dni a im bardziej go ignorujê tym on bardziej siê wkurza. Ma czasem taki czas ze ma ochotê siê z kim¶ pok³óciæ, cierpliwa mo¿e i nie jestem ale za to uparta. Ju¿ dawno przyrzek³am sobie, ¿e nie dam siê ludziom prowokowaæ i staram siê to wykonywaæ przynajmniej powierzchownie. W dodatku narzeczony siedzi w robocie... a ja jestem sama i czekam na pieni±dze. Dwie rzeczy mnie odstresowuj± - p³ywanie i wydawanie pieniêdzy ![]() W weekend za¶ mnie czeka kiszenie ogórasów. Bêdê to robiæ po raz pierwszy w ¿yciu i szczerze mówi±c mam ochotê p³akaæ jak o tym pomy¶lê bo nawet nie mam kogo zapytaæ jak to siê powinno robiæ. Poza tym z nieba leje siê ¿ar a ja ani roweru bo sie popsu³ [ZNOWU], ani pop³ywaæ...
- Jest. S±siad, który posiada pozwolenie na broñ i ¿ó³te papiery." 27.02.2012 ![]() Edytowane przez aamidale Czas edycji: 2014-07-10 o 10:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2370 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 25
|
Hej. A mi waga idzie w gore
![]()
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.