![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. II
Wieczór..
![]() Wróciłam z tego manikjura. Podoba mi się tak średnio z bliska. Bo z daleka to nawet fajnie ![]() Na dole są szersze niż u góry.. ![]() Ech zmęczona jestem. Idę zrobić herbatkę i do łóżka. Dobranoc Wam ![]()
![]() |
#152 |
Zadomowienie
|
Ledwo zyję :P-jutro coś napiszę
![]()
![]() |
#153 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() i kurde cholernie tesknie za Kretą ![]()
#154 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam, że tak długo nie pisałam, ale jakoś nie umiałam się wbić ...
em gratuluję ![]() i świetne fotki, zazdroszczę wyjazdu a przede wszystkim Tża, na którym możesz polegać i z którym spędziłaś tak piękne chwile ![]() Co do zwierząt maltretowanych - to ja właśnie kilka dni temu podjęłam decyzję o tym, że już w ogóle nie będę jadła mięsa (ryby to też mięso, wiem, ale ryby będę jadła). Do tej pory jadłam w niedzielę tylko przy obiedzie, ale zawsze w potwornymi wyrzutami sumienia i mam już tego dosyć. Nie mogę już patrzeć na mięso bo mam przed oczami te wszystkie obrazy - wiadomo jakie ![]() Znalazłam kilka świetnych wegetariańskich przepisów, przeczytałam co nieco, ale w sumie chodzi tylko o to, że będę jadła co innego na obiad w niedzielę, bo nigdy szynki nie jadam np. na kanapkach czy na obiady w dni powszednie mięsa nie jem ![]() blaque u mnie tego manicure nie byłoby na czym zrobić ![]() btw zjadłam jakąś pastę z dorsza i trochę mi się niedobrze zrobiło ![]() teraz widzę, że nie ma na niej daty ważności ![]() miejmy nadzieję, że przeżyję ![]() ![]()
#155 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No a z tą pracą to genialnie! I tak jak Krówka napisała: dasz sobie radę w życiu i to nie byle jak ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Zrób im zdjęcie i pokaż ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nie mogę z tego tekstu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#157 | ||
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ciekawa_świata,dziękuję ![]() shatje, witaj!! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#158 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Żyjesz? ![]() ![]() Cytat:
Na zdjęciu nie widać tego tak.. Hehehe ej no co ? ![]() ![]() Cytat:
A z biologii jestem za***is*a noga.. ![]() shatje-heeej ![]() ![]() U Was też takie zimno? ![]() Ja już dzisiaj z samego rańca byłam z mamuśką i bratem w kerfurze i dajszmanie. I tak: były fajnie, skromne białe paseczki, na małym obcasie za 39zł. I były (na małym obcasie ![]() ![]() ![]() Bardziej ofc podobają mi się peep chociaż paski nie są złe. Ale peeptołki będą chyba 'za ciężkie' do tej mojej sukienki, jak myślicie? I właśnie chyba kupię te paseczki a peeptołki.. może też.. ![]() ![]() Bo są ślicze.. ![]() Tylko gdzie w nich będę śmigała? ![]() A przepraszam bardzo, Alatienkę to znowu wcięło?! ![]() Ja Wam mówię-przez nią, to ja tu niedługo będę postrach siała ![]() Alatienka proszę mi się tu szybko zameldować! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#159 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie nie jest już dzisiaj, aż tak strasznie zimno. Nawet mi momentami gorąco było z długim rękawem ![]() Dobrze wiedzieć, że są jakieś ciekawe peeptołki, bo moje są już stanie conajmniej opłakany i powinnam chyba sobie jakieś nowe sprawić ![]() Alateinki to ja też dawno nie widziałam ![]() Blaque to Ty aż taka straszna jesteś ;> ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zadomowienie
|
O kurczę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zadomowienie
|
blaque & Martusia Bo ja taka małomówna z natury jestem
![]()
![]() |
#162 | |
po prostu Em :)
|
Oj, tak.
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#163 | |
Rozeznanie
|
blaque mi mój pierwszy manicure się podobał
![]() ![]() shatje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Idę upiec ciasteczka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
Się nie wymiguj
![]() Ale pogoda! U mnmie leje cały dzień, a na dodatek tak wieje, ze jak wyszłam do miasta to mój parasol wiecznie był wywiany na drugą stronę ![]() Ledwo co doszłam. Szkoda, że dzisiaj nie jestem w pracy-mało klientów bym miała ![]() Blaque- zrobiłaś mi chrapkę na manicure i jak tylko skończe prace z pieczywem, kupuje sobie lakiery i próbuje zrobić frencza ![]() Teraz nie mogę mieć pomalowanych paznokci ![]()
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
krowa czego teraz nie mozesz malowac? cos zwiazane z praca?
shatje witamy ![]() blaque pokaz zdjecia butow ze strony dajszmana ![]() u mnie zimno bardzo, wczoraj tez tak bylo ![]() dostalam zaproszenie na 2 osiemnastki.. jedna za tydzien, druga 21 lipca. jeszcze inna byla w tym tygodniu, ale pomimo ze zlozylam sie na prezent to nie poszlam (nie szla przyjaciolka, poza tym to jakies 60 km ode mnie..). ta osiemnastka za tydzien jest podwojna i chyba nie pojde, po prostu nie bede miec z czego zlozyc sie na prezenty ![]() po ile tak srednio skladacie sie na prezenty osiemnastkowe? czy same kupujecie? my na poczatku skladalismy sie po 30, pozniej jakos sie to obnizylo do 20-25. przyjelo sie, ze jesli ktos solenizanta zna lepiej, to daje jakies 10 zl wiecej. jak urodziny bedzie miec moja kol najlepsza to prezent oczywiscie kupie sama.
#166 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mojej przyjaciółce kupiłam sama prezent za ok. 30 złotych ![]()
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
U mnie też pogoda dziwna. Niby nie jest jakoś strasznie zimno, ale tak nieprzyjemnie, w niektórych miejscach jeszcze mokro po nocnym deszczu i wieje bardzo.
Na prezenty składamy się przeważnie po 20-25 zł, tyle przeważnie starcza, żeby w kilka osób kupić coś konkretnego. Dość popularna 'stawka' ![]() French mówicie? ![]() ![]() ![]() Byłam dzisiaj se wyregulować brwi. Co prawda już kiedyś miałam robione, ale tak delikatnie, że prawie nic mi nie wyrwała. Dzisiaj już tak profesjonalniej, ale sama nie wiem, czy jakąś poprawę ogólnego wyglądu to spowodowało ![]() Kurde, TYLE mam do zrobienia, a NIC mi się nie chce... masakra... Ma może któraś konto w MultiBanku? Moje młodzieżowe już tak dawno nie było używane, że pewnie już zlikwidowali, a wypadałoby po urodzinach założyć se... I tak się trochę poorientowałam i chyba najbardziej mi ten bank odpowiada.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
U mnie też dziś strasznie zimno
![]() ![]() ![]() ![]() layla Co do prezentów na 18 to normalnie składamy się po ok. 20-25zł. Do moich najlepszych koleżanek po 50zł, a mojej przyjaciółce na pewno kupię sama jeszcze jakiś lepszy prezent ![]() Natchnęłyście mnie tym manicure ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A do czego je nosisz? Tylko na elegancko czy też normalnie, ot tak? ![]() Hehe a bo wiesz, ja czasami tak coś walnę.. ![]() Nieee, aż taka straszna to chyba nie ![]() ![]() Krówka dobrze mówisz-Alatienka nie wymiguj się! Nie można tak nas zaniedbywać.. ![]() Cytat:
![]() Hehe to jak zrobisz to sie pochwal ![]() Cytat:
![]() ![]() My się z babami składamy po 20-30. To zależy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#170 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 | |||
Wtajemniczenie
|
Jakoś wcześniej nigdy nie zauważyłam Twojej małomówności
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Każdy czasami coś walnie... ![]() To dobrze, że nie jesteś taka bardzo straszna, bo nie wiedziałam czy mam już zaczynać się bać czy jeszcze nie ![]() ![]() W ogóle to mam dzisiaj jakiś wybitnie dobry humor, aż nie wiem czym on jest spowodowany ![]() Właśnie w radiu mi poleciała Dżaga ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Zadomowienie
|
KBM, blaque & Martusia Kochane jesteście
![]() ![]() ![]() ![]()
#173 |
Zadomowienie
|
Shatje witamy spowrotem
![]() Ja sobie robiłam paznokcie, załączam zdjęcia. Mogą być? Tylko szczerze,bo mogę sobie je jeszcze zmyć i co innego pokombinować ![]() Mam sukienkę biało-czarną, więc chyba pasuje. A i jeszcze ambitnie dziś też zrobiłam coś po raz pierwszy ![]() ![]() Alatienka a Ty nie marudź,dziewczyny dobrze mówią, tylko pisz ![]() ![]() Strasznie wolno chodzi mi wizaż, Wam też? Edit: Nie mogę załączyć ![]() Ale cały czas próbuję ![]() Edit2: wreszcie ![]() ![]() Edytowane przez i_n_e_s Czas edycji: 2007-07-08 o 23:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#174 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eee no coś ty! haha Ja nie jestem straszna! Nie masz się co bać ![]() Uuuaa dzaga super sexi ![]() Cytat:
![]() ![]() ines-ale gdzie zdjęcie? ![]() uhahana-ja niestety nie pomogę, bo konta nie mam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#175 | ||
Zakorzenienie
|
Bo w pracy związanej z żywnoscią teoretycznie trzeba mieć krótkie, nie pomalowane paznokcie
![]() Tak, na wypadek kontroli sanepidu. No i dla własnej wygody troche tez ![]() Cytat:
![]() Lepiej, byłoby dla mnie, zebym nikogo tam nie poznała ![]() A mniej klientów, mniej stresu i wiecej czasu na czytanie. Cytat:
![]() Ines- mi też wolno ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zadomowienie
|
Dobra. Najważniejsza sprawa jest już załatwiona. Mogę cośik napisać
![]() i_n_e_s Ładne pazurki ![]() Też mi wcześniej wizaż mulił. blaque ![]() KBM To może napiszę że w dniach 11-15 jadę z babami na Union of Rock do Węgorzewa ![]() ![]()
#177 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ty się z dżagi nie śmiej, bo jak ostatnio głupawki dostałam i mi dżagę włączyli to zaczęłam śpiewać i tańczyć, a jak mi w połowie wyłączyli to fochem zapodałam ![]() Cytat:
![]() Fajnie masz z tym wyjazdem ![]() Ines ładne paznokcie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Zadomowienie
|
Martusia Jak miło
![]() Małe KWA się nam tu tworzy ![]()
#179 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i_n_e_s pazurki śliczne, chociaż jak dla mnie ta czarna linia troszkę za agresywna.. ja bym nam jakąś srebrną jeszcze kreskę wcisneła, by ten czarny kolor osłabić.. ale to ja bym tak zrobiła, a tak, to pazurki super ![]() A wizaż ostatnio wogóle mi się nie chce właczać :/ Co do prezentów, to u nas jest różnie.. raz 15, raz 20 raz 30.. naprawdę różnie.. kiedyś nie miałam z TŻ'tem co dać, to załatwiliśmy koledze pracę na jeden dzień i zarobił sobie łatwym sposobem 100zł ![]() ![]() ![]() A jutro z TŻ jedziemy na jakiś zjazd samochodowy.. na cały weekend.. mieliśmy spać pod namiotem, ale pogoda nie sprzyja temu ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehe no dobra nie śmieję się.. W końcu też mam czasami głupawki na 'Jesteś szalona' ![]() ines-fajne pazurki ![]() pamelija-acha. no to chyba, że tak ![]() ![]() Alatienka- super, miłej zabawy ![]() Ej co tu takie pustki ostatnio? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.