|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Luteina-problem
Witam wszystkich
![]() Mam mały problem i nie wiem co zrobić. Ginekolog przepisał mi luteinę pod język na nieregularne miesiączki. Miałam je brać od 14 dnia cyklu przez 10 dni, przez kolejne 3-4 cykle. Później odstawić i przyjść do niego za kolejnych parę miesięcy. Dostałam 3 opakowania 30 tabletkowe, pod język. Zużyła dwa. Pierwsze trzy cykle poszły gładko, 10 dni brałam tabletki, około 2 dni później dostawałam okres. Mój problem: ostatnia miesiączka zaczęła mi się 25 czerwca, minęło 14 dni, powinnam brać luteinę, ale ... dostałam okresu. I nie wiem co mam robić. Brać tą luteinę, czy nie brać. I nie wiem o co chodzi z tym , że minęły tylko 2 tygodnie od ostatniej miesiączki, a dostałam kolejnej. Ktoś coś poradzi? Edytowane przez Tragopogon Czas edycji: 2014-07-08 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Luteina-problem
Nie brać. Po prostu skrócił Ci się cykl, czasem się zdarza. Jeśli za miesiąc sytuacja się powtórzy to idź do ginekologa.
Możesz sobie w kolejnym cyklu tą luteinę wykorzystać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.