Mielno - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-07-29, 18:07   #151
sylvana0
Raczkowanie

Dot.: Mielno

a w Mielenku ktoś był? Opałaca się tam jechać ? ( na cichej okolicy, wypoczynku nam nie zależy) Jest to dosyć ładna miejscowość? są jakieś bary? potańcówka?
sylvana0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-29, 23:31   #152
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvana0 Pokaż wiadomość
a w Mielenku ktoś był? Opałaca się tam jechać ? ( na cichej okolicy, wypoczynku nam nie zależy) Jest to dosyć ładna miejscowość? są jakieś bary? potańcówka?
Mielenko to jakby "przedmieście". Nie ma tam nic. A przynajmniej nie było kilka lat temu. No i dojście na plażę jest przez lasek.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-22, 15:50   #153
hoe
Zakorzenienie

odkopałam wątek w subskrypcjach W tym roku też wybieramy się do Mielna z tym,że ze znajomymi. Amora jak najbardziej polecam, właściciele bardzo mili i warunki świetne jak za taką cenę,ale w tym roku jednak wybraliśmy coś innego (Lagunę), bo z Amora mieliśmy za daleko chodzić

hoe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-29, 17:37   #154
r4zor92
Przyczajenie

Mielno 2013

Witam wszystkich (jako że dopiero się zarejestrowałem) , z ekipą tzn ja z dziewczyną , kumpel z dziewczyną oraz 4 kolegów , jedziemy 3 sierpnia do Mielna i zostajemy do 10 ,.Widziałem że jest w tej miejscowości dużo klubów , ktoś ogarnięty w tym temacie mógłbu podpowiedzieć gdzie aktualnie warto iśc? Jak ceny za bilety,napoje? Gdzie warto coś zjeść? Oczywiście jeśli ktoś z was również będzie w tym terminie to można wspólnie poimprezować

Pozdrawiam
Kuuba
r4zor92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-04, 22:15   #155
blue_dress
Rozeznanie

Dot.: Mielno 2013

Również podpisuję się pod zapytaniem, ponieważ wyjeżdżam niebawem do Mielna, a akurat tam nigdy nie byłam.
znów przetańczymy razem całą noc!

odchudzam się! z 63 kg do 55 kg! TRZYMAĆ KCIUKI BO CHOLERA ZNÓW SKOŃCZY SIĘ FIASKIEM!

blue_dress jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-08, 19:24   #156
Smefetka18
Raczkowanie

Też mam w planach Mielno i własnie chciałam wyszukać jakiś ciekawych dyskusji, ale lichutko. Jedynie na forum, z roku ubiegłego chyba, widziałam jak się osoby pewne wypowiadały że nie polecają klubu Senso, bo mają wysokie ceny a burżuazja tam straszna
Smefetka18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-09, 01:15   #157
katrina0211
Przyczajenie

Dot.: MIELNO - Urszula Pazio ul. Gałczyńskiego 3

Pani Pazio ! To istna masakra! Warunki jakie są to porażka, syf , brud, wszystko nie tak!!! Zacznę od tego że właścicielka kłóciła się ze mną że mamy zapłacić jej więcej niż z nami ustalała telefonicznie. Druga rzecz to brud w pokoju, niedziałający telewizor, okno które samo się w nocy otwierało. Jakby tego było mało to w rogu leżała spleśniała kanapka. Na zewnątrz brak parkingu. Kuchnia z otwierająca się lodówką, zlew się zatykał, woda nie schodziła! Dużo można by pisać. Nic się tam nie zmieniło. Jest tylko gorzej! Uważajcie !!!!!!
katrina0211 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-10, 16:04   #158
mir mur
Raczkowanie

Niedawno wróciłam z Mielna, to był mój pierwszy raz tam i napewno wrócę w następnym roku. Jeżeli chodzi o kluby to jest ich bodajże 5:

Bajka - najbardziej znana, ale byłam tam z godzinę, po prostu nie moja muzyka, w piątek zapłaciłam 10 zł za wstęp

Fresh - tu się wybawiłam ceny różne, raz 10 zł, raz 20 zł za wstęp, np. w niedzielę zapłaciłam 20 zł muzyka mi bardzo przypasowała klub jest mały i z klimatyzacją jest średnio, ale zawsze można wyjść na zewnątrz żeby się przewietrzyć i przy okazji poznać mnóstwo nowych ludzi

Senso - nie pojawiłam się tam z tego względu, że koleżanka, która była tam w tamtym roku mówiła, że jest straszne burżujstwo

DiscoPlaza - to miejsce omijałam szerokim łukiem, dla miłośników disco polo będzie idealne, obok jest pub/bar karaoke

Arena - także nie byłam, ten klub kojarzy mi się jakoś tak kiczowato, może dlatego

Za toaletę i szatnię się oczywiście płaci

Ja jadałam tylko w dwóch miejscach, w smażalni ryb Bryza, tylko nie wiem na jakiej to ulicy jest chyba na Promenadzie Przyjaźni, to jest jedna z głównych ulic i w restauracji Gościniec naprzeciwko restauracji Egipt (polecam przede wszystkim makarony)

Mam nadzieję, że nieco pomogłam i chętnie odpowiem na dalsze pytania

Po plaży i po mieście chodzą hostessy z w/w klubów i można załapać się na darmowy wstęp( do 22:30 lub do 23)

Edytowane przez mir mur
Czas edycji: 2013-08-10 o 16:06
mir mur jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-11, 13:22   #159
Smefetka18
Raczkowanie

Z tymi klubami to bardzo przydatne rzeczy napisałaś
Czyli wywnioskować można że tylko do 2/5 klubów warto zajrzeć i że toalety w tych klubach są płatne czy jak?!
Jeśli mogę zapytać to na jakich ludzi trafiałaś? Bo przypomniała mi się dyskusja na pewnym forum jak użytkownicy pisali że do Mielna to sami imprezowicze, chamscy i szczający po kątach jeżdżą, szukający zaczepki... :/
Stary 2013-08-11, 16:39   #160
Smefetka18
Raczkowanie

A czy znajdzie się ktoś kto mógłby się podzielić opinią o Ośrodku "Pod Wydmami"?
Stary 2013-08-12, 10:57   #161
r4zor92
Przyczajenie

Witam ponownie , co do klubów to byłem w trzech disco plaza- Eska,eska,eska no i disco polo , ale nawet źle nie było (Wstęp 10zł) , Bajka-Ochrona -straszne cwaniaki , muzyka eska eska eska czyli nie ciekawie(Wstęp 10zł) , Arena- Żałuje że wcześniej tam nie chodziliśmy , wstęp 10zł (my akurat załapaliśmy się że w cenie biletu był drink) muzyka taka jaka powinna być w klubach (trochę rypu-rypu , trochę spokojniejszej- poprostu muzyka klubowa) ochrona w porządku , no poprostu wszystko git i jak najbardziej polecam . Toalety w Bajce i w Plazie napewno płątne w Arenie nie pamiętam ;d
r4zor92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-12, 12:16   #162
mir mur
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Smefetka18 Pokaż wiadomość
Z tymi klubami to bardzo przydatne rzeczy napisałaś
Czyli wywnioskować można że tylko do 2/5 klubów warto zajrzeć i że toalety w tych klubach są płatne czy jak?!
Jeśli mogę zapytać to na jakich ludzi trafiałaś? Bo przypomniała mi się dyskusja na pewnym forum jak użytkownicy pisali że do Mielna to sami imprezowicze, chamscy i szczający po kątach jeżdżą, szukający zaczepki... :/
Myślę, że do każdego z tych klubów mogłabyś zajrzeć. Wszystko zależy od Twoich preferencji muzycznych. Ja jak poszłam pierwszy raz do Fresha to mi się bardzo spodobało, muzyka klubowa taka jaka powinna być w każdym klubie a nie, jak ktoś wyżej napisał eska eska
I dlatego potem codziennie tam wracałam

Toaleta płatna w Bajce 1zł, we Freshu 2zł, a z szatni tam nie korzystałam, ale na pewno płatna za każdą rzecz oddzielnie, czyli bulisz np. 2zł za sweterek, 2zł za torebkę.

Imprezowicze to zdecydowana większość wiary w Mielnie Mimo to są pokojowo nastawieni do świata, a zaczepki to takie w stylu " przepraszam, masz może ognia?" więc o żadnych chamstwie nie było mowy, czułam się tam bezpiecznie
Stary 2013-08-12, 20:00   #163
Smefetka18
Raczkowanie

Kurcze nie wiem czy na wszystkie kluby starczy czasu, bo jedziemy tylko na 4 dni, zobaczymy jak to będzie...
A mogę jeszcze dopytać gdzie nocowaliście? My zarezerwowaliśmy domek w Ośrodku Wczasowym "Pod Wydmami"
Stary 2013-08-13, 13:32   #164
mir mur
Raczkowanie

Mieszkałam na kwaterze prywatnej, 4-osobowy pokój
Stary 2013-08-19, 14:22   #165
Lisq33
Raczkowanie

mielno to jest jeden wielki syf... tam zjezdza najgorsze towarzystwo, najwieksza zenada, buractwo i chamstwo... co trzeci facet jest lysy albo jest "karkiem". pelno głupiutkich "dziuń", pustych laleczek. najgorsza młodzież tutaj przyjezdza na chlansko i ruchansko.

wszechobecne "ku***" i inne przeklenstwa uswiadczysz na kazdej ulicy, a nawet i publiczne bekanie. odrazajacy, zaniedbani, otyli faceci z okropnymi tatuazami przychodza do barów bez koszulki. mozna zwymiotowac podczas jedzenia, gdy sie spojrzy na takiego oblecha.

w mielnie jest brud, smrod, na plazy nie ma miejsca, a poza tym jest ona NIESAMOWICIE zaśmiecona. co z tego,że kosze są ustawione CO KILKA METRÓW? durne społeczeństwo rzuca butelki, puszki, kukurydze, śmieci na piasku, mimo, że mają kosz pod nosem.

SETKI budek z chinskimi beznadziejnymi rzeczami do kupienia, i chyba drugie tyle budek z okropnymi zapiekankami, kebabami i innym smieciowym zarciem...

tutaj zjezdza najwieksza hołota i swołocz z kraju, ludzie pokroju 'biale skarpetki do sandałow', ktorym zalezy tylko na chlaniu, cpaniu, imprezowaniu i ruchaniu... zero kultury, totalny brak zasad moralnych, chamstwo i wydzieranie ryja o 3 w nocy, tak, ze nie idzie spac.

no ale sadzac po przednich postach, laseczkom zalezy wlasnie na tym - na glupim imprezowaniu w okropnych klubach... żałosne to jest... okropne.

Edytowane przez Lisq33
Czas edycji: 2013-08-19 o 14:24
Lisq33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-20, 09:31   #166
mir mur
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lisq33 Pokaż wiadomość
mielno to jest jeden wielki syf... tam zjezdza najgorsze towarzystwo, najwieksza zenada, buractwo i chamstwo... co trzeci facet jest lysy albo jest "karkiem". pelno głupiutkich "dziuń", pustych laleczek. najgorsza młodzież tutaj przyjezdza na chlansko i ruchansko.

wszechobecne "ku***" i inne przeklenstwa uswiadczysz na kazdej ulicy, a nawet i publiczne bekanie. odrazajacy, zaniedbani, otyli faceci z okropnymi tatuazami przychodza do barów bez koszulki. mozna zwymiotowac podczas jedzenia, gdy sie spojrzy na takiego oblecha.

w mielnie jest brud, smrod, na plazy nie ma miejsca, a poza tym jest ona NIESAMOWICIE zaśmiecona. co z tego,że kosze są ustawione CO KILKA METRÓW? durne społeczeństwo rzuca butelki, puszki, kukurydze, śmieci na piasku, mimo, że mają kosz pod nosem.

SETKI budek z chinskimi beznadziejnymi rzeczami do kupienia, i chyba drugie tyle budek z okropnymi zapiekankami, kebabami i innym smieciowym zarciem...

tutaj zjezdza najwieksza hołota i swołocz z kraju, ludzie pokroju 'biale skarpetki do sandałow', ktorym zalezy tylko na chlaniu, cpaniu, imprezowaniu i ruchaniu... zero kultury, totalny brak zasad moralnych, chamstwo i wydzieranie ryja o 3 w nocy, tak, ze nie idzie spac.

no ale sadzac po przednich postach, laseczkom zalezy wlasnie na tym - na glupim imprezowaniu w okropnych klubach... żałosne to jest... okropne.
Pogrubione - pierwszy raz nad morzem byłaś? To jest stały element każdej polskiej nadmorskiej miejscowości

Hołotę i puste dziunie można spotkać wszędzie, ludzie są różni i trzeba nauczyć się z nimi żyć.

Co takiego Twoim zdaniem jest złego w imprezowaniu?
Każdy ma swoje zasady moralne, ja się nie upijałam do nieprzytomności, nie brałam mefedronu i nie macałam się z przypadkowymi gośćmi, a wyjazd się udał. To, że innych to bawi, to już nie moja sprawa.
Stary 2013-08-23, 11:30   #167
andulka91
Przyczajenie

Nie rozumiem czemu tak, źle wspominasz ten wyjazd, ale to chyba zależy od człowieka jak się bawi... To prawda jest pełno dresów itp, ale jest też pełno fajnych ludzi z którymi można sie pobawic
andulka91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-24, 15:59   #168
Smefetka18
Raczkowanie

Byłam, zobaczyłam, własne zdanie sobie wyrobiłam.
Zajrzałam tylko do dwóch klubów: Senso - akurat nie trafiłam na karków ani specjalnie wystrojone dziunie i do Bajki, gdzie przypadła mi do gustu muzyka no i najwięcej było ludzi, co można uznać zarówno za wadę jak i zaletę, zależy kto co lubi.

Odniosę się do wcześniejszej wypowiedzi o chamstwie, ruchańsku itd.. Takie osoby i zachowania spotyka się wszędzie, Mielno nie jest wyjątkiem. Jakby nie patrzeć jest to miasto turystyczne, więc tych chamów wydzierających się i bekających zjeżdża się z całej Polski, ale nie oznacza to że każdy taki jest. Można spotkać sympatycznych ludzi którzy mają ciekawe rzeczy do opowiedzenia, i nie każda dziewczyna jest dziunią wystrojoną w mini i 10 cm szpile.

Ja pojechałam już po sezonie, więc może na szczęście ominęły mnie tak bardzo zatłoczone plaże i obleśni faceci bez koszulek.

Ps. Że smród to nie ma się co dziwić, jak każda toaleta płatna, nawet w lokalu w którym już zapłaciłeś za wejściówkę. To mnie jednak najbardziej irytowało, że człowiek musiał latać po jakiś krzakach albo wracać się do domku za potrzebą, bo by przecież majątek stracił na płaceniu za WC
Stary 2013-08-27, 10:27   #169
wojcieszek91
Przyczajenie

Też byłem w Mielnie w tym roku i się na prawdę bardzo dobrze bawiłem. można przymknąć oko na niektóre rzeczy...
wojcieszek91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-28, 09:46   #170
Smefetka18
Raczkowanie

Po swoim wyjeździe stwierdzam, że do Mielna najlepiej wybrać się z większą ekipą, bo nic ciekawego do zobaczenia tam nie ma, więc zostaje tylko imprezowanie.
Stary 2013-09-02, 11:58   #171
redylon
Przyczajenie

Właśnie Mielno jest miejscem do imprezowania, a nie zwiedzania. Wypocząć też tam ciężko, zostaje jedynie się wybawić.
redylon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-04, 17:44   #172
Margarita94
Zakorzenienie

Hej Poleci ktoś sprawdzony nocleg w Mielnie ? Fajnie gdyby nie było daleko od morza

Margarita94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-10, 13:04   #173
comablack89
Wtajemniczenie

Dot.: Mielno -noclegi.

Hej a był ktoś w tym hotelu na uniesciu Mielno Resort DeSilva?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

comablack89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-09, 17:54   #174
kini697
Raczkowanie

Mielno-Unieście.

Dzień Dobry. Chciałam się spytać czy któraś z was była w mielnie-unieście,prawdopodobnie wybieram się tam na tegoroczne wakacje. Jakie wrażenia?
Pozdrawiam.
Stary 2014-07-09, 18:15   #175
xKlaudja
Zakorzenienie

Dot.: Mielno-Unieście.

Jako "miejscowa" wypowiem się że to mogą być niezapomniane wakacje
Stary 2014-07-09, 18:17   #176
kini697
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xKlaudja Pokaż wiadomość
Jako "miejscowa" wypowiem się że to mogą być niezapomniane wakacje
Oby!
Stary 2014-07-12, 23:19   #177
Svilva
Przyczajenie

Napewno będziesz sie dobrze bawić, to miasto nie śpi nigdy, najpsze imprezy na Pomorzu
Svilva jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-13, 20:28   #178
angeellina
Przyczajenie

Mielno

Hej dziewczyny.

Byłyście na wczasach w Mielnie ? Podobno to miejscowość dla młodych imprezowych ludzi, w tym roku będe pierwszy raz jak wrażenia z wakacji w Mielnie?
angeellina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-14, 12:42   #179
olciag90
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez angeellina Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.

Byłyście na wczasach w Mielnie ? Podobno to miejscowość dla młodych imprezowych ludzi, w tym roku będe pierwszy raz jak wrażenia z wakacji w Mielnie?
My tez jedziemy 1 raz i tez jestesmy ciekawi jak tam jest, slyszelismy, ze to typowo imprezowe miejsce Kiedy planujesz wyjazd?
olciag90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-14, 14:17   #180
martynusia222
Zakorzenienie

Ja mieszkałam jakiś czas w Mielnie i tak jest to miejscowość bardzo imprezowa.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości