|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5
|
![]() ![]() |
![]() |
#3722 |
Raczkowanie
|
Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5
byłam w Polo, mam dosłownie 300 m i myślałam, że nie wrócę do domu bo tak mi się chciało siusiu :P
Małż pojechał do pracy a my się nudzimy... pogoda za oknem cudowna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3723 |
Zadomowienie
|
Was nadrobić to...
![]() My już po wizycie, szyjka długa zamknięta, Malutkiej serduszko bije pięknie i miarowo (136 uderzeń na minutę), Małża mina jak słyszał bicie serca - bezcenna ![]() I co najważniejsze, ginka jak zobaczyła moją wagę to pochwaliła i powiedziała, że bardzo ładnie ![]() ![]() Z tej okazja zakupiłam sobie Lays TV Paka i 2 kg nektarynek ![]() Jutro wybieramy się na USG 3 trym. Pisałyście o TP... Mi z OM wychodzi na 7-8.09, ale z USG na 14.09 ![]() Jestem ciekawa jak będzie... |
![]() ![]() |
![]() |
#3724 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja kupiłam linomag maść, a jak wystąpią odparzenia do sudokrem.
![]() ![]() |
![]() |
#3725 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3726 |
Rozeznanie
|
No mi z USG wychodzi 2.09
![]() ![]() ![]() Nudzi mi się strasznie dzisiaj ![]() Jutro idę do domku ![]() ![]() Damy radę kochana ![]() ![]()
#3727 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Synuś ![]() Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3728 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Ana***;47227707]Misstic a jakiej firmy staniki kupiłaś? masz jakieś namiary?
Latte którą karuzelkę wybrałaś? ![]() Katerina brawo za 30 tydz ![]() MałaPaulina już 32 ![]() ![]() ![]() Aliszcze jak zaczęłam czytać o tych sposobach łagodzenia bólu to mi się jakoś słabo zrobiło ![]() Asia śliczne ubranka ![]() ![]() etusia ale zakupy, szał! opisz trochę co kupiłaś bo nie widzę na zdjęciach co to jest ![]() kupiłaś już pastę? ona jest 0+? Asiu ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie tp jest z usg i z terminu owulacji więc się pokrywa ![]() - Nie wiem dlaczego ale jak mam za dużo cytowania to zjada mi te pierwsze wiadomości ![]() Pisałyśmy też o wózkach tako i baby deisgn lupo comfort. My wybraliśmy tako jumper light (ostatecznie tako style) choć wahaliśmy się długo ![]() ![]() ![]() ![]() ale ogólnie tako jumper light i baby deisgn lupo cmfort mają bardzo podobne funkcje ![]() a z względów estetycznych w baby deisgn lupo comfort nie bardzo mi się podobało to zakończenie daszka, taka plastikowa folia ![]() kupilam 43 pampersy 1, smoczek, 2 łancuszki do smoczków, 3 buteli LOVI, nianie elektrycza, szczotke do butelek, szczoteczke do zebów i masażu dziasel, paste do zebow 0+, podklady poporodowe, matki siateczkowe, smoczki do butelek grzechotko-gryzak i chyba tyle na razie to tyle pamietam ![]()
#3729 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewentualnie możesz kupić baze a potem szukać nastepnego fotelika montowanego do tej bazy. Tylko czy sa takie to nie wiem, nie znam się. Cytat:
Do noska sol fizjologiczna albo sol morska. Sol morska łatwiej podać bo jest w spratu. Sol fizjologiczna też można przemywac oczka dziecka. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3730 |
Konto usunięte
|
Dziewczynki gratuluję udanych wizyt!
---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Zainstalowalam sobie tego tapatalka hihi i sprawdzam o co chodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3731 |
Zakorzenienie
|
Etusia dziękuję
![]() ha, ha, mówię zróbmy wyliczankę, która pierwsza urodzi to nie chcecie ![]() Zjadłam obrzydliwie wielką ilość spaghetti i wielką pakę chipsów ![]() Jestem zła, starsznie zła, ale nie umiałam się powstrzymać ![]() Będę gruba jak torba. ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Gratki za wizyty laseczki ![]()
#3732 |
Raczkowanie
|
znowu u mnie leje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja zrobiłam ponownie sernik na zimno ;P miałam dużo owoców i trzeba było jakoś wykorzystać. A wcześniejszy serniczek poszedł w oka mgnieniu :P |
![]() ![]() |
![]() |
#3733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Simran weź trochę ten deszcz popchij do mnie cooooo? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3734 |
Konto usunięte
|
U mnie też pada, tak od południa jakoś i temperatura spadła do 18st na dworze. I się zastanawiam czy wietrzyc mieszkanie czy lepiej to ciepło zostawić na wypadek gdyby miało być zimno znowu parę dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3735 |
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47232271]U mnie też pada, tak od południa jakoś i temperatura spadła do 18st na dworze. I się zastanawiam czy wietrzyc mieszkanie czy lepiej to ciepło zostawić na wypadek gdyby miało być zimno znowu parę dni
![]() Marze o 18 stopniach i wietrzeniu mieszkania i o zimnie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3736 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okej, to trzymam za słowo ![]() Do mnie też, do mnie też, proszę ![]() Słuchajcie wylicytowałam pajace i body 8 sztuk za... 9zł ![]() wyglądają ładnie zobaczymy, z przesyłką dwie dyszki ![]() ![]()
![]() |
#3738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Zjadlabym oscypka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3739 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór ☺
Ostatnio nie mam ochoty na cokolwiek, czasem tylko podczytuję wątek.Wróciły mi mdłości a nawet wymioty - wieczorne.Dobrze że już niemal wszystko mam a tego co nie mam - zamawiam przez net, nie wychodząc z domu.Dobrze że skurcze mam tylko czasem w ciągu dnia.Mały za to daje mi popalić, czasem jest to bolesne. Pochwalę się i ja moim zestawem do karmienia jak mamusia do pracy wróci.Zdecydowałam się na Avent zamiast Medela ponieważ butelki z M. do mnie nie przemawiają a inne akcesoria do laktatora są droższe.No i Avent ma lepszą gwarancję.Z medeli kupiłam sobie tylko maść na brodawki, którą już używam co by przygotować się do karmienia. W drodze do mnie jeszcze staniki i podgrzewacz do butelek. Ooo i jeszcze fotka płynu do prania oraz płukania o zapachu kosmetyków dla niemowląt Zwitsal (w Holandii chyba najpopularniejsze) oraz saszetki pachnące do szafek by ciuszki pachniały ☺ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() Edytowane przez Aneta??? Czas edycji: 2014-07-09 o 19:17 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3740 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#3741 |
Wtajemniczenie
|
nmartyna
![]() ![]() ![]() U mnie tez pada ![]() ![]() i nie wiem dziewczyny co z tą pastą dla niemowlaków... czy to potrzebne czy nie?szczerze mówiąc pierwsze slysze ech tego wszystkiego jest za duzo ![]()
#3742 |
Zakorzenienie
|
Mam tp na 25.09 i w zasadzie pokrywa sie z terminem z usg. Licze, że za szybko nie urodzeń i dziec będzie spod znaku wagi
![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47231877]Dziewczynki gratuluję udanych wizyt! ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Zainstalowalam sobie tego tapatalka hihi i sprawdzam o co chodzi ![]() I jak Ci się korzysta z tapatalk? Ja mam aplikacje wizaz i jest fajna ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3743 | ||
Wtajemniczenie
|
ja też mam termin na 12.09
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
nam w sr mówili o przemywaniu buzi od środka wodą przegotowaną albo koniuszkiem pieluszki tetrowej albo takim specjalnym gumowym czyścioszkiem do dziąsełek.
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 ![]() Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama ![]() 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Grono końcówki się zagęszcza, żeby tylko korków w rodzeniu nie było ![]() Ja mam tylko nadzieję że nie urodze 12 września, bo teść ma urodziny a ja nie chce mu robić takiego prezentu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3745 |
Raczkowanie
|
Kochane przesyłam do Was deszcz - jest go tyle, że chętnie się podzielę
![]() kurcze dzisiaj to co chwilę latam do kibelka bo wydaje mi się, że chce mi się siku, a jak już jestem w wc to normalnie kilka kropelek leci... czy tak już będzie do porodu :P? Zaraz idę zrobić kolację bo Milenka już skacze i chyba ten mój Mały Głodzik się domaga ![]() mi przez tą pogodę net też wolniej chodzi i nc+ się buntuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3746 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3749 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wcześniej czegoś podobnego nie robiłam ![]() Dziś gra Holandia,już słyszę gwizdki i wrzaski,mogliby do domu dziś pojechać,są zbyt pewni siebie,pewni wygranej ![]()
![]() |
#3750 |
Wtajemniczenie
|
Asiu (aa2) jak chcesz na komputerze zobaczyć normalną stronkę olx, ze wszystkimi zdjęciami i w ogóle, to jak masz linka np.
http://olx.pl/i2/oferta/nowa-karuzel...8-ID1Zfjr.html (to jest link z komórki, każdy kto wklei linka z telefonu to będzie można normalną stronę zobaczyć również na telefonie, a na kompie będzie rozjechane i mało czytelne) Musisz z tego linka wyrzucić i2/ http://olx.pl/oferta/nowa-karuzela-f...8-ID1Zfjr.html I już spokojnie będziesz mogła wszystko zobaczyć ![]() Ana ja kupowałam u tego sprzedawcy ![]() http://allegro.pl/95dd-2szt-b-cz-biu...371163554.html Byłam dzisiaj na szkole rodzenia i mówilismy o porodzie. Położna opowiadała jak to ogólnie jest i jakie zasady panują u nas w szpitalu ![]() Nie wszystko mi się podoba (np. to że nie mogę przyjąć pozycji dla siebie najlepszej w drugiej fazie porodu tj. przy parciu, tylko rodzi się na wpół leżąco na tym ich fotelu). Ale dobrze wiedzieć, że u nich tak jest bo potem jak pojadę na porodówkę to nie będę miała mega zaskoczenia i nie będę wkurzona, ze czegoś mi nie wolno. Wole z góry wiedzieć. Mówiła też że rodzi się w ich szpitalnych koszulach ![]() Co mi się akurat podoba hehe Uczulała też, że jeżeli odejdą wody mamy odrazu przyjechać. A jezeli wody nie odejdą ale zaczną się skurcze i będą co 7-5 minut należy jechać do szpitala. Wcześniej nie ma potrzeby u pierworódek. Na następnej sr pójdziemy najprawdopodobniej pozwiedzać porodówkę i ogólnie te ich kąty ![]()
Nasz ślub 13.07.2013r. Kocham Cię Mężu ![]() ![]() ![]() ![]() http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png Nasza Roksanka jest już na świecie 15.09.14r. Kochamy cię nad życie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Misstic Czas edycji: 2014-07-09 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.