|
|
#1 |
|
Konto usuniête
|
LIPIEC Miszona wymienia perfumy i farby do w³osów
NIEAKTUALNE !!!!!!!!!!
1. Z powodu braku czasu paczki wysy³am raz w tygodniu poleconym ekonomicznym lub paczk± ekonomiczn±. 2. Osoby z liczb± przekupek poni¿ej 20 lub z negatywem - wysy³aj± jako pierwsze. Nie robiê wyj±tków! 3. Preferujê wiêksze wymianki. 4. Nie odpowiadam za pracê Poczty Polskiej. Zawsze wszystko dok³adnie zabezpieczam. 5. Rzeczy wymienione usuwam z w±tku. WISHLISTA Je¿eli nic z tego nie masz proszê nie pisz w w±tku, tracimy tylko niepotrzebnie czas. Przede wszystkim zale¿y mi na nowych kosmetykach do pielêgnacji (nigdy nie otwieranych i nie u¿ywanych) Nie jestem wybredna. Mo¿na kusiæ! Z kolorówki interesuj± mnie jedynie wysokopó³kowe nowe pomadki, b³yszczyki w odcieniach ró¿u oraz tusze do rzês. Chêtnie te¿ przyjmê próbki podk³adów do cery t³ustej. Perfumami te¿ nie pogardzê (Za Avon, Oriflame i Yves Rocher dziêkujê. Odlewki i próbki mnie nie interesuj±) Ksi±¿ki Jest sporo pozycji, które chêtnie bym u siebie widzia³a. Jednak najbardziej zalezy mi: Bobbi Brown - Perfekcyjny makija¿ Chyliñska Agnieszka - Zezia i Giler Janiszewski Bartosz - Moja Trójka Kamil Sipowicz - Hipisi w PRL-u Katarzyna Andrzejewska Szuba, Artur Szuba - Gdzie oni s±? Konarowska Ewa, Sztencel Janusz - Po Co Mi Ten Facet? Pamiêtniki Ksiê¿nej Daisy von Pless "Lepiej przemilczeæ" Pawlikowska Beata - Teoria bezwzglêdno¶ci Pawlikowska Beata - W d¿ungli pod¶wiadomo¶ci Pawlikowska Beata - Ksiêga kodów pod¶wiadomo¶ci Pawlikowska Beata - Kurs szczê¶cia Róbta co chceta czyli z sercem jak na d³oni - Historia WO¦P Strimpel Zoe - Co, do diab³a, on ma na my¶li? Shaner Wendy - Poradnik Grubaski Inne Maleo Reggae Rockers Przystanek Woodstock DVD ró¿ne smakowe herbaty bi¿uteria Apart, Yes lub W.Kruk bi¿uteria byDziubeka kubki, fili¿anki (nowe) Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2014-08-08 o 14:12 |
|
|
|
#2 |
|
Konto usuniête
|
Dot.: LIPIEC Miszona wymienia perfumy i farby do w³osów
KOSMETYKI Dermacol zestaw w kosmetyczce: Black Sensation Mascara 12.5 ml +Matt Black Eye Pencil 0.35g NOWE! To co poni¿ej oddam bez marudzenia, za jaki¶ drobiazg. Kosmetyki zakupione w tym roku z aktualnymi datami wa¿no¶ci poza mask± Lactimilk, któr± mam ju¿ ponad rok, niestety nie ma na opakowaniu daty wa¿no¶ci. * Luvos tonik do twarzy z glink± mineraln± do cery t³ustej 150 ml zosta³o ciut wiêcej ni¿ 1/2 * Joanna Color System szampon niebieski, nadaje platynowy odcieñ 200 ml zosta³o 3/4 FARBY Alfaparf Evolution 10.21 lightest violet ash blonde kod:17J326IA00 NOWE! Syoss 8-7 miodowy blond kod:0210Z54690 NOWE! Schwarzkopf Perfect Mousse 950 z³ocisty blond NOWE! Palette Instant Color 0 mro¼ny blond szamponetka x3 NOWE! Marion 62 ciemny blond szamponetka x2 NOWE! PERFUMY Donna Karan Essence Wenge 45/100 ml Serge Lutens Feminite Du Bois 18/50 ml Serge Lutens Santal Majuscule 28/50 ml Cacharel Anais Anais oko³o 15/30 ml Kenzo Flower Essentielle 3.8 ml miniatura ODLEWKI Cacharel LouLou 8.5 ml Chanel Coco EDP 3 ml Montale Aoud Queen Roses 3 ml Sonia Rykiel Rykiel Rose EDT 9 ml Stella McCartney Stella Sheer 2006 EDT 10 ml Thierry Mugler Angel La Rose 3.5 ml Yves Saint Laurent Opium Orchidee de Chine 6 ml Yves Rocher Voile d'Ambre Eau Fraiche 3.5 ml Viktor&Rolf Flowerbomb La Vie en Rose 2011 5 ml PRÓBKI (R- robiona F - firmowa BP - bez psikacza) Amouage Opus IV 2 ml F Amouage Jubilation woman 1.5 ml F Armani Prive Bois d'Encens 0.80 ml R Annick Goutal Petite Cherie 1.70 ml F BP Annick Goutal Eau de Charlotte 1 ml R Annick Goutal Rose Splendide 0.70 ml R Bond No.9 Perfumista Avenue 1.5 ml F Boadicea The Victorious Exotic 0.50 ml R Brosseau Ombre Orientale 1.4 ml F Brosseau Ombre Platine 1 ml R Brosseau Ombre Platine 1.2 ml R Brosseau Ombre Rose l'Original 0.70 ml R Chanel Coco EDP 2 ml F Comme des Garcons Wisteria Hysteria 0.50 ml R BP Comme des Garcons Daphne 0.50 ml R BP Comme des Garcons Stephen Jones 0.70 ml R BP Comme des Garcons Luxe Patchouli EDT 0.70 ml R BP Comme des Garcons Luxe Champaca EDT 0.60 ml R BP Comme des Garcons Blue Cedrat 0.60 ml R BP Comme des Garcons Blue Encens 0.70 ml R BP Comme des Garcons Blue Santal 0.70 ml R BP Dior Dune 2 ml Donna Karan Wenge 1 ml R Delrea Emotionnelle 0.60 ml F BP Divine L'Ame Soeur 0.60 ml R BP E.Coudray Jacinthe et Rose 1 ml F Estee Lauder Wood Mystique 1 ml R Ginestet Le Bois 0.60 ml R BP Grosmith Amelia 0.50 ml R Grosmith Phul Nana 0.50 ml R Grossmith Betrothal 0.60 ml R Grossmith Hasu no Hana 0.50 ml R Grossmith Floral Veil 0.90 ml R Grossmith Shem el Nessim 0.40 ml R Grosmith Diamond Jubilee Bouquet 0.50 ml R Historiae Rose de France 0.50 ml R Hayari Parfums Broderie 0.60 ml R BP Hayari Only for Her 0.50 ml R BP Houbigant Quelques Fleurs Royale 1 ml R Jean Desprez Bal a Versailles 0.60 ml R Jo Malone Velvet Rose & Oud 2 ml R Jardins d’Ecrivains La Dame aux Camelias 0.50 ml R BP Jardins d’Ecrivains Gigi 1.9 ml F BP Lorenzo Villoresi Alamut 2.2 ml R LM Parfums O des soupirs 0.50 ml F L'Artisan Rappelle-Toi 0.60 ml R BP L'Artisan La Chasse Aux Papillons Extr.0.70 ml R BP Les Parfums de Rosine Rose d'Ete 1.4 ml F BP Les Parfums de Rosine Vive la Mariee 0.70 ml R Majda Bekkali Tendre est la nuit 1 ml R Olfactive Studio Chambre Noire 0.80 ml R Perfumerie Generale Cuir Venenum 1.7 ml R Parfum d'Empire Ambre Russe 2.2 ml R Penhaligons Vaara 1.2 ml F Penhaligon's Bluebell 1.2 ml F BP Penhaligon's Lilly of the valley 1.3 ml F BP Rance Sur Mon Coeuer 1 ml R Rance Eau de France 1 ml R Rance Pauline 1 ml R Rance Josephine 1 ml R Rance Eugenie 1 ml R Rance Royale 1801 1 ml R Rance Eau Empire 1798 1 ml R Rance Eau de Noblesse 0.50 ml R Rance Tubereuse Amour 1 ml R Rance Avant le Jour 1 ml R Rance Jasmin du Malabar 0.50 ml F Rance Eau de la Couronne 1 ml R Rance Eau de Noblesse 0.50 ml R Serge Lutens Santal Majuscule 2 ml R Serge Lutens La Myrrhe 1.9 ml R Serge Lutens Vitriol d'Oeillet 1.2 ml R PUSTE FLAKONY Viktor&Rolf Flowerbomb La Vie en Rose 2011 bez korka 50ml - zosta³o z 0.50 ml na dnie Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2014-08-08 o 14:10 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem zainteresowana CdG 888 -zapraszam.
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Ca³kowite lekcewa¿enie wszelkich zagro¿eñ sprawia³o jako¶, ¿e zagro¿enia zniechêca³y siê, rezygnowa³y i znika³y.Terry Pratchett Do¶wiadczenie jest szko³±, w której lekcje drogo kosztuj± ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarañcz te¿ szukaj± nowego domu |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Zalezy mi szczególnie na Serge Lutens Daim Blond oko³o 28/50 ml + Majda Bekkali Fusion Sacree (women) 1 ml oraz ewentualnie: Yves Rocher Secret d`Essences Neroli EDP 4.8 ml Etro Green Street 1.3 ml R Etro Etra 2 ml R Znajdziesz co¶ u mnie w zamian? Poza w±tkiem mam pielêgnacjê twarzy i cia³a - z serii profesjonalnej dla salonów kosmetycznych i SPA firm Dermika i Farmona. Mogê wypisaæ konkretnie, je¶li chcesz
Edytowane przez elizziak Czas edycji: 2014-07-10 o 10:17 |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi siê CDG, Lutens i kilka odlewek
mam dwa nowe szminko/b³yszczki YSL https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby¶ jednak chcia³a wiêcej kosmetyków z TBS to mam jeszcze sporo poza w±tkiem, mas³a i ¿ele i jeszcze chyba co¶.
A i nowa bransoletka by dziubeka - takie 5 rzemyków z metalowym zapiêciem w tonacji szaro¶ci.
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2014-07-10 o 10:49 |
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Miszono
Zerknij proszê, czy wybra³aby¶ sobie co¶ u mnie za: Boadicea The Victorious Exotic 0.50 ml R Comme des Garcons Holygrace 0.50 ml R BP Comme des Garcons Daphne 0.50 ml R BP Serge Lutens Daim Blond oko³o 28/50 ml mam poza w±tkiem trochê pielêgnacji, ró¿owy b³yszczyk Deborah,etc. Jeszcze przejrzê zasoby i dopiszê ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Z pielêgnacji mam (wszystko nowe): Gemey/Maybelline Cils Demasq - p³yn do demakija¿u oczu, 125 ml Veet Debiut - krem do depilacji 75 ml Bioliq Body balsam antycellulitowy 180 ml Bioliq Dermo Intensywne serum rewitalizuj±ce 30 ml L'Oreal Pure Zone Matt Solution ¿el do mycia twarzy (minus cleanpod który by³ w zestawie) miniaturowe szampony Goldwell do w³osów farbowanych (ró¿ne rodzaje, po 50 ml ka¿dy) a z kolorówki: ró¿owy b³yszczyk Deborah tusz do rzês Pierre Rene Medic Sensitive Mascara tester podk³adu Vichy Liftactiv Flexiteint (35 Sand) 10 ml (mo¿liwe, ¿e mam jeszcze jakie¶ inne podk³ady z Vichy, musia³abym poszukaæ) + piêkny, bia³y kubek z chiñskim znakiem
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, mo¿e znajdziesz co¶ u mnie za fabry Alfaparf?
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
Comme des Garcons 888 Comme des Garcons Holygrace 0.50 ml R BP Comme des Garcons Wisteria Hysteria 0.50 ml R BP Comme des Garcons Daphne 0.50 ml R BP Comme des Garcons Stephen Jones 0.70 ml R BP Comme des Garcons Luxe Patchouli EDT 0.70 ml R BP Comme des Garcons Luxe Champaca EDT 0.60 ml R BP Comme des Garcons Blue Cedrat 0.60 ml R BP Comme des Garcons Blue Encens 0.70 ml R BP Comme des Garcons Blue Santal 0.70 ml R BP
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Paleta Smashbox i b³yszczyki Korres s± do Twojej dyspozycji
![]() - Dermika Salon&Spa mam: - Koktajl egzotyczny - krem pielêgnacyjny do cia³a - Wyg³adzenie, wyszczuplenie, stymulacja - 500 ml http://beauty-prof.otwarte24.pl/410,Koktajl-egzotyczny - Re-konstruktor krem do masa¿u Ujêdrnianie, wzmacnianie, regeneracja 500 ml http://beauty-prof.otwarte24.pl/408,...krem-do-masazu - Farmona System Professional: - Akademia Piêkna - przeciwzmarszczkowa maseczka pod oczy - http://www.profesjonalne-kosmetyki.p...eczka-pod-oczy - Akademia Piêkna - Krem pod oczy - http://www.profesjonalne-kosmetyki.p...powieki-spf-15 - Serum intensywnie nawil¿aj±ce - http://www.profesjonalne-kosmetyki.p...lzajace-100-ml - Serum regeneruj±ce - http://www.profesjonalne-kosmetyki.p...m-regenerujace __________________ |
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Miszono,ja bym chêtnie przygarne³a:
Guerlain Aqua Allegoria Mandarine Basilic 8 ml Pro Fvmvm Roma Confetto 1.3 ml R Hermes Un Jardin Sur Le Nil 2.5 ml Serge Lutens Fille en Aiguilles 2 ml R Serge Lutens Vitriol d'Oeillet 2 ml R Wiem ¿e podoba Ci siê farba -a mo¿e co¶ jeszcze za te próbeczki wybierzesz? Je¶li nie to mi najbardziej zale¿y na mandarynce z bazyli± i Roma Confetto
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 692
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
co¶ u mnie za:
Dior Poison oko³o 13/30 ml Kenzo Flower Essentielle 3.8 ml miniatura
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
A co z wymienionych kosmetyków chcia³aby¶ za Alfaparf Evolution 10.21?
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
A to musisz co¶ wybraæ
![]() Czyli ja bym wziê³a: - Serge Lutens Daim Blond oko³o 28/50 ml - Majda Bekkali Fusion Sacree (women) 1 ml - Yves Rocher Secret d`Essences Neroli EDP 4.8 ml - Etro Green Street 1.3 ml R - Etro Etra 2 ml R A Ty powiedz, co wybra³a¶ w zamian |
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 30 714
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej
podoba mi siê u Ciebie Comme des Garcons 888 oko³o 40/100 ml odlewka Yves Rocher Secret d`Essences Neroli EDP 4.8 ml Dior Poison oko³o 13/30 ml bo widzê tylko zapachy
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wpad³o mi w oko kilka odlewek: Chanel Coco EDP 3 ml Sonia Rykiel Rykiel Rose EDT 9 ml Stella McCartney Stella Sheer 2006 EDT 10 ml Yves Saint Laurent Opium Orchidee de Chine 6 ml Przygarnê³abym te¿ próbki, nawet wszystkie Pytanie, czy znajdziesz u mnie co¶ dla siebie?PS mog³yby¶my wymieniæ siê osobi¶cie
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm, wiadomo, ¿e taka wycena to rzecz wzglêdna
A czy wg Ciebie paleta Smashbox + obydwa b³yszczyki Korres by³oby w porz±dku? |
|
|
|
#20 |
|
Konto usuniête
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Mog³abym oddaæ Max Mara Max Mara, tam jest podobna ilo¶æ co Twojego Lutka
Le Parfum niestety nie oddam za Daim Blond
|
|
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
Musia³am i¶æ do fryzjerskiego zobaczyæ te kolory i jednak podoba mi siê ten 10 naturalny. Mo¿e byæ za miniaturki
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Miszono
czy za Poison 13/30ml przyjê³aby¶ ok. 17ml/50ml przedreformulacyjnej Dolce Vity?
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
co¶ za WOSKI KRINGLE ??
---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- OK, a ile mo¿esz oddaæ wosków za to? ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- To ja jestem bardzo chêtna |
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 30 714
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
A teraz to mi siê podoba pare rzeczy
![]() czy znajdziesz cos za Comme des Garcons 888 oko³o 40/100 ml Yves Rocher Voile d'Ambre Eau Fraiche 3.5 ml wszystkie woski kringle peny 10ml i sample 2,5ml
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Mam z TBS np. mas³o mango i oliwka - oliwkowe jest wiêksze 300 ml, ma³e 50 ml shea i ¿el pod prysznic oliwka i moringa. Poza tym po³owê ze 100 ml takiej mgie³ki koj±cej Deep Sleep - na po¶ciel i okolice.
---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- A czy du¿e mas³o + ma³e i ¿el pod przysznic by³oby ok?
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:31.