|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5
Cytat:
Cytat:
a jak nie to ![]() Mój jest nauczony z domu sprzątania - kochana teściowa. Potrafi wykonywac wszystkie czynności domowe, ale i tak muszę mu powiedzieć/poprosić żeby np umył podłogę albo starł kurze bo nie widzi potrzeby. Chyba że jest akcja generalne sprzątanie to wtedy dokładnie sam od siebie wie co robić ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5
Cytat:
Wszystko robiły z takich domowych rzeczy za niego. Pokój sprzataly pranie prasowanie sprzątanie domu :/ |
|
|
|
|
#3843 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to sie dopiero rozliczymy i będę wiedziała co i jak. Mamy tylko jedne opakowanie i to tylko dlatego że to bardzo dobry kolega bo chętnych na nie było bardzo dużo.Cytat:
Gratulacje. Cytat:
![]() Trzymaj się i bądź dobrej myśli |
|||
|
|
|
#3844 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Carolcia trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze ![]() Miminek gratuluje Martwiłyśmy się ![]() Aisa, Elfirka ja własnie zaraz jade na wizytę, mam na 11 ![]() Dziewczyny powiem wam, że jeżeli facet nie chce rzucić fajek to żadne leki, specyfiki i elektroniczne papierosy nie pomogą On musi sam chcieć. Mój też już wiele razy próbował.. Ale w przeciwieństwie do kiedyś teraz już go nie naciskam. To nie ma sensu. Pali na balkonie, bądź na dworze w domu nie z czego się bardzo cieszę. Też mi to strasznie przeszkadza, ten smród, ale co ja mogę? Mam się z nim kłócić i płakać ciągle. Nie dziękuję, już to przerabiałam.Dzisiaj mam mnóstwo rzeczy do zrobienia i ogarnięcia a na dworze gorąco jak nie wiem co ![]() Buziaki i miłego dnia
|
#3845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale teraz na mnie spada ten obowiązek wychowania chlopka Będę tak mówić, już teraz tak jest ale przecież się czepiam bo jak postoi do.jutra do nic się nie stanie prawda? Czasem to mam ochotę zostawić taki roz☠☠☠☠ziel i nic nie robić. U żeby tak zaprosić teściową. Ale wyjdzie ze ja leniwa bo on pracuje a mi się po nim sprzątać nie chce
|
|
|
|
|
#3846 | |||
|
Konto usunięte
|
Kochana bierz to ode mnie jak najprędzej!
Cytat:
No i niestety jak tam przyjeżdżamy to teść wyciąga mojego na papieroska na balkon średnio co 15-20 minut... Jak rzuciłam palenie a ktoś ze znajomych zapalił blisko przy mnie to zdarzyło mi się parę razy ![]() Cytat:
![]() Weź magnez na te skurcze, nie męcz się tak Cytat:
![]() "rzygownik"? padłam
|
|||
|
|
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój Tż niestety nie nauczony, choć uczony. Mama zawsze za nim biegała, powtarzała, ale on nic, zawsze poza sprzątaniem. Ma świadomość, że trzeba sprzątać, ale niestety musiałoby się nagromadzić w całym pokoju, a ja dostaję szału, tu szklanka, tam szklanka, tam papier, tu talerz, tu spodenki na dywanie, tu słuchawki, komedia Ale on potrafi, ja to wiem, tylko nie chce mu się no i tyle. Jak był młodszy i nie sprzatał brudnych skarpet to mama mu wrzucała do plecaka i tak jechał do szkoły
|
|
|
#3848 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tłumaczy się że on przecież nie ma czasu, a ja mam go przecież dużo to chyba mogę chociaż sprzątnąć.I weź tu gadaj z takim |
|
|
|
|
#3849 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje dziewczyny
mam kryzys, musze sobie po prostu poplakac.
|
|
|
|
#3850 |
|
Zadomowienie
|
Takie sniadanie bylo , na bogato
|
|
|
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
Mój na szczęście sprząta i robi to na prawdę dobrze i dokładnie.Chociaż odkąd jestem na zwolnieniu i staram się sama sprzątać na bieżąco, rozleniwił się.Ale puszki czy inne śmieci po sobie zabiera.Śmieci też wynosi, kuwetę kota też sam robi.Za to córki nie mogę nauczyć sprzątania, tzn. umie ale jej się nie chce, muszę ją zmuszać.Mam nadzieję że z tego wyrośnie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3852 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kochana będzie dobrze. Trzymaj sie zaleceń myślimy o Tobie. Cytat:
Gratulacje ![]() Moj M dzsiaj zostawił na stole liścik a na nim wielki marcepan mmmmmm ![]() Domoe sposoby podtawily mnie na nogi, czuje sie o niebo lepiej. Katar nadal meczy ale nie jestem taka zmulona. Dzisiaj walczę dalej. Ale muszę zerwac malinki bo sie zmarnuja a mi sie sloiczki na przezoebienia kończą. Życzę wam miłego dnia i trzymajcie kciuki za mojego neta dzisiaj w koncu przychodzi technik i oby bylo wszystko ok. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz rzucania gdziekolwiek skarpet się oduczyl I cały w tym szkopuł : jak to zrobić , żeby im się chciało ja właśnie się zabieram za sprzątanie, ma przywiesc nowy materac do łóżka z kolegą wiec posprzątam wsyzysko oprocz butelek
|
|
|
|
|
#3854 |
|
Zadomowienie
|
Mowilam zeby mi sie nie probowali nawet wkluc w lewa reke, bo mi pekaja zyly, ale pani byla chyba ambitna i chciala sie przekonac...
|
|
|
|
#3855 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Na to nie mam rady bo na szczęście nie mam tego problemu. Ale patent na brudne szklanki jest Mój też zamiast umyć, brał czystą i tak się gromadziło potem na suszarce. Pochowałam szklanki do kredensu w drugim pokoju Mamy po dwie w kuchni, każde ma swoje i jak się chce pićku to trzeba swój kubeczek umyć ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
aż mi się słabo zrobiło
|
||
|
|
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co ja bym dała by móc sprzątać Carolcia Matko, weź.... Zemdlałam prawie.A śniadankiem się nie przejmuj, jak to w szpitalu ![]() Nie płacz kochana, będzie wszystko dobrze, zobaczysz
|
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam,na położniczym też takie dostawałyśmy,niestety,mąż musiał dokarmiać [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47240095]Dziewczyny współczuję z tymi skarpetami Na to nie mam rady bo na szczęście nie mam tego problemu. Ale patent na brudne szklanki jest Mój też zamiast umyć, brał czystą i tak się gromadziło potem na suszarce. Pochowałam szklanki do kredensu w drugim pokoju Mamy po dwie w kuchni, każde ma swoje i jak się chce pićku to trzeba swój kubeczek umyć ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- O matko aż mi się słabo zrobiło[/QUOTE]My myliśmy naczynia na zmianę,ale mąż się wkurzył,że nie będzie tracił czasu i kupił zmywarkę .Ale kto ją zapełnia i opróżnia?Oczywiście ja
|
#3858 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47240095]Dziewczyny współczuję z tymi skarpetami
Na to nie mam rady bo na szczęście nie mam tego problemu. Ale patent na brudne szklanki jest Mój też zamiast umyć, brał czystą i tak się gromadziło potem na suszarce. Pochowałam szklanki do kredensu w drugim pokoju Mamy po dwie w kuchni, każde ma swoje i jak się chce pićku to trzeba swój kubeczek umyć [COLOR="Silver"][/QUOTE] To jest myśl! ![]() Mój Tż jak umyje naczynia czasem to mam ochotę go zabić. On myśli, ze płyn i gąbka są nie potrzebne, naprawdę Ale i tak jest cudowny, mamy całe życie, więc zdążę go wyszkolić jeszcze ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
Mężczyźni
|
|
|
#3859 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
trzymam kciuki za wszystkie co w szpitalach muszą leżeć. Dziewczyny trzymajcie się w dwupakach. Wszystko będzie dobrze, grunt, że macie opiekę. Jak tak czytam te wpisy o ip itd to aż ciarki przechodzą. Kurcze, mam nadzieję, że wszystkie dotrwamy do momentu by donosić ciążę i bezpiecznie rodzić. Mi zostało chyba 64 dni a wizytę mam we wtorek. ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- a co do sprzątania przez Tż to ja nie mogę narzekać. Pomaga mi od zawsze a jak jestem w ciązy to od razu od pierwszych dni wziął na siebie cotygodniowe mycie łazienki. A teraz kiedy lekarz kazał mi się oszczędzać, mało schylać itd to sprząta wszystkie pokoje, kuchnie korytarz. Odkurza, myje podłogi. Jest przekochany. Aż mam wyrzuty sumienia, że wszystko wziął na siebie ale on twierdzi, że mam na siebie uważać a on da rade.
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#3860 |
|
Rozeznanie
|
Ejjjj..... To ja chyba powinnam wrócić do Tż
A tu proszę Jedni palą w domu, inni zostawiają wszystko po sobie Ale Tż załatwił zwolnienie i ma tydzień na ogarnięcie mieszkania Zobaczymy co z tego wyniknie ![]() Ja dzisiaj umrę z braku tlenu... Mały tak sę pcha główką do góry że żołądek podchodzi mi do gardła i mi nie dobrze a wraz z tym ugniata przeponę albo nie wiem już co bo mam takie problemy z oddychaniem... Normalnie chwilami tchu złapać nie mogę. Położna do mnie że mam na czworaka posiedzieć chwilę to przejdzie... To prawie pawia na łóżko puściłam Mi sprawia wielką radość że mogę go posmyrać jak się wypycha ale kurcze on to robi co 5 minut i tak cały dzień.................... ..........
|
#3861 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mój znowu zostawią gąbkę w zlewie, co doprowadza mnie do szału. Niecierpię wyciągać ze zlewu takiej mokrej i śmierdzącej gąbki ![]() Podejrzewam, że mogłybyśmy tak do nocy wypisywać co nas wkurza w naszych kochanych tz, których i tak za żadne skarby byśmy nie wymieniły na lepsze modele (bo takie nie istnieją) |
|
|
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47240544]Dokładnie
Mój znowu zostawią gąbkę w zlewie, co doprowadza mnie do szału. Niecierpię wyciągać ze zlewu takiej mokrej i śmierdzącej gąbki ![]() Podejrzewam, że mogłybyśmy tak do nocy wypisywać co nas wkurza w naszych kochanych tz, których i tak za żadne skarby byśmy nie wymieniły na lepsze modele (bo takie nie istnieją) Dokładnie tak jak napisałaś Mój też zostawia i nie wyciera zlewu, zostawia taki zachlapany. Ależ by były ich miny jakby zobaczyli jak tu nadajemy na nich
|
|
#3863 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydrzeć się raz a porządnie i przez cały dzień od rana do wieczora wynosi wszystko po sobie aż miło. Nawet przedwczoraj po moim marudzeniu posprzątał całą chatę na błysk i zaczął szanować swoją pracę i wynosi(ł) wszystko po sobie Ale ile trzeba się namarudzić,nakrzyczeć,nag rozić to inna sprawa...Cytat:
masakra niektórzy faceci są niereformowalni ![]() Cytat:
zawsze mówię,że jak padnie na raka to go nawet w szpitalu nie odwiedzę :P [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47239870] U mnie problemem jest to, że teściowie moi palą non stop... Na początku palili wszędzie u siebie, raz zwróciłam im uwagę, że mi to przeszkadza, to palą już teraz w łazience i na balkonie. Co z tego jak smród straszny (łazienka bez okna). No ale się rządzić u nich w domu nie będę, nie? No i niestety jak tam przyjeżdżamy to teść wyciąga mojego na papieroska na balkon średnio co 15-20 minut... Jak rzuciłam palenie a ktoś ze znajomych zapalił blisko przy mnie to zdarzyło mi się parę razy ![]() [/QUOTE] Ojj nie znoszę jak ktoś w łazience jara Nawet jakby okno było to by mi to przeszkadzało... Sama paliłam ale nienawidziłam palić w pokoju,w kuchni czy łazience mimo,że mój ojciec pali w całym domu. Ja zawsze wolałam iść na podwórko,z psem albo do kotłowni naszej Mnie niestety dalej ciągnie do palenia i przez to wiem,że ciężko mi będzie nie wrócić do tego po porodzie i karmieniu ![]() Kiedyś zobaczyłam identyczny obrazek to się rozpłakałam w szpitalu i na sygnale wieźli mi jedzenie,bo myślałam,że umrę z głodu,bo od rana na czczo byłam... 5 kartonów dopiero spakowanych a ja już mam cały pokój zagracony... I jeszcze tyle do pakowania... I książki,i kilka pierdół kuchennych,pościel,ręczni ki i kilka jeszcze ubrań... Jeszcze mi smutno,bo mama mi wypaliła tekstem"Jezu Misia co ja bez Ciebie będę tu robić" i już mi się płakać chce i nie chce mi się stąd wyprowadzać
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... |
|||
|
|
|
#3864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I o to chodzi w związku, by zawsze móc na sobie polegać, gdy życie płata nam figle A poza tym jak posprzątają trochę i zobaczą jakie my kobiety mamy obowiązki to korona im z głowy nie spadnie![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
![]() Mnie też ciężko było odciąć pępowinę, nadal czuję, że ją mam Dom rodzinny to moje ukochane miejsce na ziemi. To na swoje idziecie tak? Wynajmowane? Bo chyba nie wiem
|
|
|
#3865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mimo,że będzie nas dzielić tylko 6 km ale jednak lubię z nią przebywać i wiem,że ona tak samo,szczególnie jak ma problemy to ma we mnie oparcie... I tak idziemy na swoje-wynajmowane
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... |
|
|
|
|
#3866 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam jeszcze raz
A ile mnie ta obrona stresu kosztowała? Pracę oddałam 25.06, moja kochana promotorka wyjechała sobie za granicę i o terminie obrony ani widu ani słychu. Większość moich koleżanek broniła się 3-4.07 a ja nadal nic nie wiedziałam. Ciśnienie skakało mi na 160/120, głowa cały czas mnie bolała (dosłownie bez przerwy), myślałam, że to zatrucie ciążowe ![]() . W końcu szanowna pani promotor łaskaawie odezwała się 4 dni przed obroną z datą i godziną. A i tak miałam się wczoraj bronić 0 12 a wchodziłam ok 14.30 bo któryś z profesorów przyprowadził sobie dodatkowo 3 magistrantów... Ehhh. Najgorsze jest to, że obiecałam mojemu ginowi, że jeżeli obronię się na 5 to urodzę sn Latte - Misstic w takim razie to jakaś czarownica jest Co do zatrzymywania wody... Szkoda gadać. Ja jak trochę dłużej posiedzę to zaraz mam spuchnięte stopy. A wieczorami to i dłonie i stopy. Wyglądam jak balon ![]() Carolciuska - może masz miękką szyjkę i dlatego Cię zatrzymali? Ja już od prawie 2 msc chodzę z miękką szyjką z tym, że mi się brzuch nie stawia. Do poprzedniej wizyty szyjka miała 45mm, w ciągu 3 tygodni skróciła się do 32 mm więc lekarz też kazał się ciut oszczędzać. Nie denerwuj się, chociaż wiem, że to trudne. Na pewno niedługo Cię wypuszczą z tym, że będą kazali Ci się bardzo oszczędzać. Co do śniadania - swego czasu robiłam projekt o niedożywieniu szpitalnym. Patrząc na to co serwują, nie ma co się dziwić... Jeżeli chodzi o rękę i wenflony... szkoda gadać. Ja jak leżałam we wrześniu w szpitalu to chyba z 3 pielęgniarki próbowały mi się wkłuć, żadnej się nie udało. Leżałam zaryczana i zakrwawiona na tym łóżku. Stwierdziły, że się nie da i że anastezjolog ma sobie sam to zrobić. Anastezjolog zrobił to przy pierwszym podejściu tak, że kompletnie nic nie poczułam... Może te pielęgniarki ćwiczą na zwierzakach? małaPaulina - ja mam okropne skurcze nóg w nocy. Ja lekko napnę nogę to przez sen czuję, że zaczyna mnie chwytać więc szybko zmieniam pozycję. I tak kilka razy w nocy bo jednak teraz pozycje są ciut ograniczone Mój gin polecił mi na to Magnezin 500.Aliszcze - no pierwsze wrażenie po rozpakowaniu wózka - super. Trochę nie podobają mi się plastiki w stelażu, ale reszta bez zarzutu. Zobaczymy jak się sprawdzi Ja poprzednio miałam ABC Design Rodeo i szczerze mówiąc porażka...Tak piszecie o tych Waszych bałaganiarzach i jakoś tak mi lżej, że nie tylko mój taki jest przykład? Pił wczoraj wieczorem piwo, to butelki zostały do rana (wyniósł od razu jak wstał!!!) ale! UWAGA! Zostawił kapselki na podłodze w różnych miejscach tak, że żeby przejść i nie nadepnąć to trzeba mieć szczęście! Ja też czasem nie mam siły powtarzać i prosić żeby sprzątnął po sobie ![]() Ja teraz czaję się na kocyki dla małego. Tak szukam, patrzę i zdecydować się nie mogę... Ten podoba się tżowi: http://www.lelablanc.pl/shop/produkt...rip-mango.html ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Meta - zazdroszczę Ci kontaktów z mamą... Ja z moją chyba się już nawet nie lubię. Teraz jeszcze okazało się, że mój tata ma raka (z nim dogaduję się dużo lepiej) i nawet w takich kwestiach jak leczenie ojca (tzn gdzie, u jakiego lekarza) nie możemy się dogadać bo jej się wydaje, że z racji tego że jest ode mnie starsza (wow!) to wie wszystko lepiej. A wychodzi na to, że razem z ojcem chcą biernie czekać na rozwój wydarzeń. W sumie zdiagnozowali go prawie 2 msc temu a nadal nie dostaje ani chemii ani nie miał operacji...
|
|
|
|
#3867 |
|
Rozeznanie
|
Ja oduczyłam Małża rzucania wszędzie skarpet, bo po prysznicu każe mu ubierać czyste i śpi w skarpetkach... Ja tak jestem nauczona, bo babcia zawsze dbała żeby wnusia nie zmarzła w stópki... I tak już mi zostało... Poza tym Małz jest nauczony pracy z domu bo było ich 6 a teściowa nie robiła prawie nic. Wszystko dzieciaki... Ale jak na początku ciąży leżałam z powodu plamień to bajzel był bo On nigdy nie miał czasu. Póki teraz się dobrze czuję to sprzątam i nie ganiam Go tylko do jakichś cięższych prac bo pracuje przecież po 12h i stara się chodzić na nadgodziny jakieś a jeszcze na urlopie remon kuchni nas czeka więc staram się jak mogę... Ale jak będę leżeć po CC to ja nie wiem co to będzie bo u Nas podłogi trzeba myć przynajmniej co drugi dzień bo mamy psy w domu...
|
|
|
|
#3868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja do swojej mam 40 i chyba w sobotę Tż mnie zawiezie do niedzieli sobie poleżę i pojem Podróż autem mi nie zaszkodzi, a nie byłam już dwa tygodnie w domu i mnie skręca.Chciałabym być dobrą matką dla mojej dzidzi, mam nadzieję, że mi się uda, bo mama to skarb nad skarbem, tato też ![]() Miminku przykro mi. Mam nadzieję, że tata pokona rana. I gratuluję obrony
|
|
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję Ci Jeszcze,że oni nic nie robią... przecież choroba się nie zatrzyma i trzeba działać od razu... Mam nadzieję,że te 2 msc zwłoki nie wyrządzą żadnych szkód... Bo to jest tylko 2 miesiące ale przy chorobie to jest aż 2 miesiące... Ale oby tato z tego wyszedł mimo wszystko trzymam kciuki !!Asia,to fakt ja z moją już się nie kłócę ale kiedyś było między nami gorzej... Musiałyśmy obie dojrzeć do tego,bo w sumie moja mama stara nie jest i zawsze mi dobrze doradzi w razie potrzeby i już nie ma takiego stereotypowego myślenia i wie co i jak z dzieckiem robić bez żadnych zabobonów,więc ja od razu powiedziałam,że chcę żeby mi pomogła po porodzie mimo,że mieliśmy zostać z tym sami i nawet Tż się zgodził,bo mówi,że teściówkę ma fajną i może u nas spać ile chce Ja już czuję,że w następnym tygodniu przyjadę z tym,że u mnie się nerki odzywają jak jadę autem A Ty nie czujesz takich dolegliwości?
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... Edytowane przez Metamfetaminax Czas edycji: 2014-07-10 o 11:26 |
|
|
|
|
#3870 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny.
Ja tak czasem usiądę i zacznę o tym myśleć to naprawdę dużo zwaliło mi się na głowę na czas ciąży. Mam nadzieję, że to nie odbije się bardzo na Julku. Co do mojego taty to ma guza na płucu (nigdy nie palił, za to moja mama kopci i kopciła jak smok więc może to palenie bierne?) i "coś" na krtani. Pulmonolodzy z rozpoczęciem leczenia czekają na laryngologów a laryngolodzy na pulmonologów. I kółko się zamyka. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.

.We wtorek natomiast jedziemy do kliniki,gdzie będę rodzić,na wieczór informacyjny i zwiedzanie.Widziałam już filmiki,fajnie to wygląda,własna sala z łazienką,tv i internet,łóżko dla mnie i męża,aneks kuchenny z aparatem do kawy i czajnikiem,do tego lodówka.Kameralnie się zapowiada
?
a jak nie to 

teraz robi dużo w domu, ale i t
Gratulacje. 

On musi sam chcieć. Mój też już wiele razy próbował.. Ale w przeciwieństwie do kiedyś teraz już go nie naciskam. To nie ma sensu. Pali na balkonie, bądź na dworze w domu nie z czego się bardzo cieszę. Też mi to strasznie przeszkadza, ten smród, ale co ja mogę? Mam się z nim kłócić i płakać ciągle. Nie dziękuję, już to przerabiałam.

). No i mojemu tacie znudziło się chodzenie na klatkę schodową albo na dwór (mieszkali na 9 piętrze

.Ale kto ją zapełnia i opróżnia?Oczywiście ja
A poza tym jak posprzątają trochę i zobaczą jakie my kobiety mamy obowiązki to korona im z głowy nie spadnie