Wszystko o Avonie - Część III - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-06, 22:10   #601
asia_z
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część III

Cytat:
Napisane przez anetka_m Pokaż wiadomość
To ja może zarzucę nowy wątek Jak myślicie, czy w naszych katalogach pojawią się kiedykolwiek rzeczy podobne do tych, jakie mogą kupić np. Amerykanki?
to coś do paznokci, na fotce nr 2 już było kiedyś w avonie. nie pamiętam kiedy, ale w ciągu ostatnich 4 lat było tak mi się przynajmniej wydaje. kojarzy mi się coś że albo to było w ofercie kup coś tam za ileśtam, albo 50 zł kosztowało ale nie dam sobie ręki uciąć.

Cytat:
Napisane przez emi26 Pokaż wiadomość
dziewczynki miala ktoras z was tusz stylista tylko nie czarny bo czarny to mam chodzi mi o jakis inny kolorek bo jest w wyprzedazy w kat 09 i napewno wezme ale chcialam jakis inny kolor i niewiem jaki

pomozcie mi

a nie ukrywam ze uwielbiam ten tusz jest poprostu za**fajny

aj jeszcze jedno pytanko zastanawiam sie nad wibrujacym cieniem z CT ten w kredce co o nim myslicie ? miala ktoras z was ten cien ? jesli tak to jaki kolorek? i czy fajny jest?
ja miałam tusz stylistę w kolorze ONYX. taki ciemny grafit, nawet niezły. delikatnie podkreślał oko. jak ktoś nie lubi czerni, to polecam
Stary 2007-07-06, 22:17   #602
emi26
Raczkowanie

[quote=Hexxana;4723157]Duzo zalezy czy lubisz kolorowe maskary i czy dobrze sie w nich czujesz;osobiscie uwazam ze Stylista to najlepsza z avonowych maskar,oprocz czerni uzywam granatu(dosc ciemny i tylko pod swiatlo widac ze to granat),turkus to bardziej odcien widocznej zieleni niz typowego turkusu i jest to jasny odcien,nie kazde oko dobrze w nim sie czuje;Topaz to wibrujace stare zloto z delikatnym odcieniem brazu-dosc jasny kolor ale slabo widoczny na rzesach,nadaje naturalny look;Amethyst to jakby oberzyna cos takiego ale tez nie do konca spelnil mi sie ten odcien no i podoba mi sie braz,nasycony ladny kolor
Tyle ode mnie

wlasnie o to chodzi ze byl by to moj pierwszy zakup maskary innej niz czarnaa mam taka ochote wyprobowac cos innego i z tad moje pytanieale chyba wezme braz skoro tak piszesz i podkreslam ze jestem bladynka to chyba mi pasuja rozne kolory a zreszta niewiem nie znam siejuz postanowilam wezme braz dziekuje ci slicznie i buziaczkiaha potwierdzam najlepszy tusz avonu
emi26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 23:18   #603
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Emi,jezeli to pierwszy zakup kolorowej maskary to postaw na tzw.bezpieczne kolory i tutaj obstawialabym klasyczny braz oraz oberzyne,granat tez moze byc ale on jest dosc ciemny i w sumie niemal jak czern i Asia_Z wspomina o odcieniu Onyx-tez jest warty uwagi
Stary 2007-07-06, 23:20   #604
adwoa1
Raczkowanie

czesc dziewczyny ale fajny watek sobie znalazlam...ja tez jestem konsultantka avonu...tzn w polsce bylam 7 lat a teraz jestem od roku irlandzka konsultantka ale minelo...tak ze witam wszystkich goraco...
adwoa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 23:47   #605
Agrippinilla
Rozeznanie

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4723173]mam pytanie, wie któraś ile dni wczesniej można mieć zamówienie, jeśli odbiera się paczkę w coku? chodzi mi ile dni wczesniej niz paczka w pierwszym terminie. [/quote]

Ile wcześniej - to zależy, kiedy masz paczkę w 1 terminie Pierwsze zamówienie z kat. 9 możesz odebrać 16 lipca, w poniedziałek, jeśli zamówisz w najbliższy czwartek. Zawsze dostarczają w ciągu 2 dni roboczych, czyli czwartkowe zamówienie przychodzi w poniedziałek.

Natomiast nie znam zupełnie zasad zamówień regularnych :-P Mam literkę E, więc paczka powinna przyjść w środę (następną) a przyszła dzisiaj Dziwna, dziwna ta firma
Stary 2007-07-06, 23:52   #606
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część III

Paczucha przyjechała tak jak wcześniej pisałam przed godz. 18.
A w niej były takie cuda:
Kremy Accolade na dzień i na noc
oczyszczające chusteczki do twarzy solutions nowa seria
sepatator z netto
spray jojoba granat, fajnie pachnie, ale dam jako gratis do rzeczy które są poniżej
tusz do rzęs navy PW
tusz do rzęs black PW
lśniący cień do powiek i eyeliner 2 w 1 kolor sailor
zestaw z pumeksem do pedikiuru 4 w 1
krem intensywnie zmiękczający stopy
odżywczy balsam do ust z beta karotenem x 3
scrub do ciała tropical zing - z pomarańczową nakrętką

Z tej skromnej listy jest mój separator, ale znając życie to dam go komuś do zamówienia, bo mam już dwa.

Edytowane przez sunik1
Czas edycji: 2007-07-06 o 23:54 Powód: a zapomniałam o czymś
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 00:03   #607
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
U mnie z fakturki :
"Zgodnie z informacją podaną w Panoramie 7.2007,w katalogu 8 do superprogramu wliczana jest wartość produktów zamówionych ze stron 28-41 i 124.Podany na odwrocie formularza uniwersalnego zakres stron jest nieprawidłowy.Przepraszam y za rozbieżność i prosimy o korzystanie z informacji podanych w panoramie."

Czyli się jednak chyba wliczają Hihi dokupię coś w coku będę miała etui
W panoramie wyglada na takie masywne..ciekawe jak na żywo

o tym samym pisałam wcześniej
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 07:30   #608
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anetka_m Pokaż wiadomość
A i tak chyba najbardziej żałuje, że nie ma w naszej ofercie mydełek z Naturalsa To niesprawiedliwe
To podrażnię jeszcze podając tę http://youravon.com/static/catalog/2...1.html?ba=null stronę
Jak się wpisze dowolny numer w miejsce 16, to można zobaczyć wczesniejsze lub późniejsze katalogi.

Cytat:
Napisane przez emi26 Pokaż wiadomość
dziewczynki miala ktoras z was tusz stylista tylko nie czarny bo czarny to mam chodzi mi o jakis inny kolorek bo jest w wyprzedazy w kat 09 i napewno wezme ale chcialam jakis inny kolor i niewiem jaki
Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Duzo zalezy czy lubisz kolorowe maskary i czy dobrze sie w nich czujesz;osobiscie uwazam ze Stylista to najlepsza z avonowych maskar,oprocz czerni uzywam granatu(dosc ciemny i tylko pod swiatlo widac ze to granat),turkus to bardziej odcien widocznej zieleni niz typowego turkusu i jest to jasny odcien,nie kazde oko dobrze w nim sie czuje;Topaz to wibrujace stare zloto z delikatnym odcieniem brazu-dosc jasny kolor ale slabo widoczny na rzesach,nadaje naturalny look;Amethyst to jakby oberzyna cos takiego ale tez nie do konca spelnil mi sie ten odcien no i podoba mi sie braz,nasycony ladny kolor
Tyle ode mnie
Jest jeszcze Onyx - wg mnie bardzo ciemny grafit, polecam nie tylko blondynkom, ale nastolatkom, które nie chcą zbyt eksponować makijażu
Widzę, że asia_z mnie uprzedziła
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4723173]mam pytanie, wie któraś ile dni wczesniej można mieć zamówienie, jeśli odbiera się paczkę w coku? chodzi mi ile dni wczesniej niz paczka w pierwszym terminie. [/quote]
W tej chwili zamawiając z katalogu 9, paczkę dostaniesz 16 lipca, chyba że jesteś z Warszawy, to wtedy wcześniej, bo w sobotę (nie jestem teraz tego pewna, ale zwykle tak Warszawiacy mieli).
Agrippinilla też
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 08:11   #609
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
To podrażnię jeszcze podając tę http://youravon.com/static/catalog/2...1.html?ba=null stronę
Jak się wpisze dowolny numer w miejsce 16, to można zobaczyć wczesniejsze lub późniejsze katalogi.

Jest jeszcze Onyx - wg mnie bardzo ciemny grafit, polecam nie tylko blondynkom, ale nastolatkom, które nie chcą zbyt eksponować makijażu

W tej chwili zamawiając z katalogu 9, paczkę dostaniesz 16 lipca, chyba że jesteś z Warszawy, to wtedy wcześniej, bo w sobotę (nie jestem teraz tego pewna, ale zwykle tak Warszawiacy mieli).
Agrippinilla też
ja mam D i dostawy w poniedziałek- pierwszy termin mam 17 a dostawa 23 to jak ?
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 08:15   #610
margo80
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki za linka. ależ oni mają cuda w tych katalogach i te wszystkie dodatkowe oferty.... ehhhhh

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 08:29   #611
Basienka27
Raczkowanie

Witam z sobotni poranek wiele ciekawych rzeczy jest w tamtym avonie,pamietam u nas kiedys tez byly te mydla w kulce dla dzieci moj synek je uwielbial i byla fajna zabawa przy kapieli szkoda ze juz ich u nas nie ma.
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 08:32   #612
Basienka27
Raczkowanie

A jesli chodzi o tusz to ja juz prawie 1.5roku uzywam tuszu ekstremalnie podkrecajacego rzesy i jak dla mnie jest super,nawet mojej mamie tez sie spodobal tylko ona kupuje czarny a uwielbiam kolor navy,jestem brunetka i mam ciemna oprawę oczu i na rzesach wyglada jak czarny a pod sloncem jest ładny granatowy odcien.Gorąco polecam ładnie wydłuza i podkreca rzesy dla mnie jest najlepszy.
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 09:52   #613
Gagix
Rozeznanie

Cytat:
Jak się wpisze dowolny numer w miejsce 16, to można zobaczyć wczesniejsze lub późniejsze katalogi

Ja również dziękuje za linka, kurde aż mnie nerwy biorą jakie oni tam cuda mają....

Gagix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 10:07   #614
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
ale cuda...

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 10:13   #615
agnes188
Zakorzenienie

mi najbardziej sie podobaja strony z wodami i zelami naturalsow
agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 10:28   #616
emi26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Emi,jezeli to pierwszy zakup kolorowej maskary to postaw na tzw.bezpieczne kolory i tutaj obstawialabym klasyczny braz oraz oberzyne,granat tez moze byc ale on jest dosc ciemny i w sumie niemal jak czern i Asia_Z wspomina o odcieniu Onyx-tez jest warty uwagi

dziekuje wam gardzo i chyba jednak wezme braztak jak wspomniala Hexxana jest to klasyczny kolor i mysle ze bedzie ok

buziaczki
Stary 2007-07-07, 10:42   #617
emi26
Raczkowanie

[quote=MaT;4724447]To podrażnię jeszcze podając tę http://youravon.com/static/catalog/2...1.html?ba=null stronę

jezusiu co do tego katalogu to normalnie juz sie
to wszysko jest za*****te ta bizu te wszystkie gadzety i klapki i wody i te zele z tymi haczykami i jaki wybor dla facetow i dzieci i i i ........juz mi braklo slow jak bym miala ten katalog w reku i miala zlozyc zamowienie to........o nie wole nie myslec moze i lepiej ze go nie mam i chyba dlugo nie bede miala uf

oj sorki post pod postem ale jak zobaczylam to wszystko to musialam sie wygadac ;p
Stary 2007-07-07, 11:26   #618
xal
Zakorzenienie

Dziewczyny ten katalog co podałyście to cudo. Ta biżuteria bardziej mi się podoba niż te w naszym, ale to już kwestia gustu.
Powiem tak, polski wypada przy tym mizernie ... jak ja mam teraz na niego patrzeć? Przecież to takie NIC ..
Kiedy u nas będą takie fajne jak w innych krajach?

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 12:00   #619
inez1234
Raczkowanie

hejka. oto zdjecia zebarka blanca. na pierwsyzch zdjeciach moja reka, a na ostatnim ammy grubsza jak widac - u mnie wisi. dodam , ze zdjecia wyszly kiepsko w rzeczywistosci zegarek jest duzo bardziej atrakcyjny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg STA40016.JPG (39,3 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg STA40013.JPG (23,9 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg STA40014.JPG (22,2 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg STA40005.JPG (24,4 KB, 36 załadowań)

And big girls don't cry
inez1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 12:03   #620
emi26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Dziewczyny ten katalog co podałyście to cudo. Ta biżuteria bardziej mi się podoba niż te w naszym, ale to już kwestia gustu.
Powiem tak, polski wypada przy tym mizernie ... jak ja mam teraz na niego patrzeć? Przecież to takie NIC ..
Kiedy u nas będą takie fajne jak w innych krajach?
zgadzam sie z toba w 100%

u nas to mnie najbardziej denerwuje to ze jak avon wprowadza cos nowego to kosztem czegos starego czyli wycofuje stary produkt a wstawia nowy
a najgorsze jest to ze nieraz zabierze naprawde cos fajnego a da cos co jest zupelnie do niczego
eh ale miejmy nadzieje ze teraz bedzie inaczej bo nareszcie zaczelo sie cos dziac chociazby te prezenty dla konsultantek

ale ja i tak uwielbiam AVON!!!!!
Stary 2007-07-07, 12:12   #621
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Daaawno mnie tu nie bylo aż wstyd Jeszcze nie opisywalam mojego zamowienia z 9 a więc:
*maseczka jogurtowa naturals - bardz fajna, w opakuwaniu pachnie zbyt inensywnie ale na włosach w sam raz. Ułatwia rozczesywanie, włosy są bardziej miękkie ale czy chroni...? hm
*scrub z naturalsów mleczko migadłowe i coś tam - delikatne, raczej nie na bardzo złuszczoną skórę, ale można używać go częsciej. W porównaniu do St. Ives jest b. delikatny. Wygładza buźkę
*odżywka przeciwko puszczeniu włosów AT - tu jestem baaardzo zadowolona Czuję że to dłuzsza nasza znajomość. Ostatnio ciągle pada, a po wuyprostowaniu ani jednego wystającego kosmyka
*balsam do ciała Celebrate Me - zapach zapach zapach cuudo! Chyba w 10 zrobię zapasik

W 10 planuję wziąć wodę NY, krem zmiękczający do pięt i wlasnie ze 2,3 balsamy Celebrate Me
Stary 2007-07-07, 12:25   #622
pAtiŚ
Zakorzenienie

A czy tą maseczkę jogurtową można używać codziennie?

Stary 2007-07-07, 12:33   #623
ilo16na
Zakorzenienie

Obejrzalam ten angielski katalog Avonu
- maja super japonki.. szkoda ze u nas takich nie ma
- fajna bizuterie
- fajne perfumy- inna wersja Far Away -taka rozowa.

Nie ogladam bo sie zalamie

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 12:39   #624
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
wypróbowałam wczoraj sól z MM Planet Spa z wygranego zestawu. Sól jak sól z tym że... bardzo brudzi wanne
Potwierdzam,wanna później jest od niej szara Ale woda też przybiera taki fajny szarawo błotny kolorek Na razie tylko raz sól wypróbowałam, sól jak sól ale za taką cenę jak w katalogu to bym nie dała
Maskę do twarzy też już wypróbowałam ,bardzo fajna.
Kremik do stóp,żel pod prysznic i krem do rąk czekają w swojej kolejce

A ten katalog z linka ..te rzeczy są superowe..naturalsy

I mają zalotkę do rzęs..u nas też mogliby wprowadzić..

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 12:52   #625
paulinka3110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
A czy tą maseczkę jogurtową można używać codziennie?

Ja używam co 2 dni, jak myję włosy...ale chyba codziennie też można

Moja książkowa wymiana. Zapraszam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=630571http://
paulinka3110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 13:04   #626
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinka3110 Pokaż wiadomość
Ja używam co 2 dni, jak myję włosy...ale chyba codziennie też można
ok, dzięki

Stary 2007-07-07, 13:07   #627
Ptaszysko
Zadomowienie

Przegladnelam ten katalog i to,ze tych gadzetow nie ma to nie zalujeBo zrobili z tego katalogu taki stadion X lecia na papierze

Ale za to nie moge odzalowac,ze oni maja rumiankowo-lawendowe Naturlasy, a my juz nie

Poza tym oni podklady, roze, blyszczyki, szminki---wszystko doslownie, maja w minimum kilkunastu odcieniachNie taka bida jak u nas

I'm not livin' to be a Mrs.

Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 13:22   #628
kittyyy1
BAN stały

dziękuje za wszytskie odpowiedzi o tych dostawiach i ich opisach w necie cieszę sie że nie ejstem sama ;D

a mam jeszcze jedno pytanko.. mam do zapłacenia fakturę.. jednak w międzyczasie zrobili mi korektę w necie.. jak mam teraz zapłacić? na tym czerwonym blankiecie i wysłać normalną kwotę a oni najwyzej zrobią mi dodatki stan konta jak będzie za dużo?
kittyyy1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 13:36   #629
Ja_MoNa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Przegladnelam ten katalog i to,ze tych gadzetow nie ma to nie zalujeBo zrobili z tego katalogu taki stadion X lecia na papierze
Dokladnie. I karty kredytowe mają brzydsze :P Co do japonek to ładne ale nie lepiej iść kupić ładne jakonki w sklepie obuwniczym a nie w katalogu firmy kosmetycznej...?

Pamiętajmy że co jest do wszystkiego to jest do niczego...
Ja_MoNa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 13:37   #630
Ja_MoNa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kittyyy1 Pokaż wiadomość
dziękuje za wszytskie odpowiedzi o tych dostawiach i ich opisach w necie cieszę sie że nie ejstem sama ;D

a mam jeszcze jedno pytanko.. mam do zapłacenia fakturę.. jednak w międzyczasie zrobili mi korektę w necie.. jak mam teraz zapłacić? na tym czerwonym blankiecie i wysłać normalną kwotę a oni najwyzej zrobią mi dodatki stan konta jak będzie za dużo?
tak, i następną fakturę dostaniesz już odpowiednio pomniejszoną...
Ja_MoNa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości