|
|
#601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III
Cytat:
tak mi się przynajmniej wydaje. kojarzy mi się coś że albo to było w ofercie kup coś tam za ileśtam, albo 50 zł kosztowało ale nie dam sobie ręki uciąć.Cytat:
|
|
#602 |
|
Raczkowanie
|
[quote=Hexxana;4723157]Duzo zalezy czy lubisz kolorowe maskary i czy dobrze sie w nich czujesz;osobiscie uwazam ze Stylista to najlepsza z avonowych maskar,oprocz czerni uzywam granatu(dosc ciemny i tylko pod swiatlo widac ze to granat),turkus to bardziej odcien widocznej zieleni niz typowego turkusu i jest to jasny odcien,nie kazde oko dobrze w nim sie czuje;Topaz to wibrujace stare zloto z delikatnym odcieniem brazu-dosc jasny kolor ale slabo widoczny na rzesach,nadaje naturalny look;Amethyst to jakby oberzyna cos takiego ale tez nie do konca spelnil mi sie ten odcien
no i podoba mi sie braz,nasycony ladny kolor![]() Tyle ode mnie ![]() wlasnie o to chodzi ze byl by to moj pierwszy zakup maskary innej niz czarna a mam taka ochote wyprobowac cos innego i z tad moje pytanie |
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
Emi,jezeli to pierwszy zakup kolorowej maskary to postaw na tzw.bezpieczne kolory i tutaj obstawialabym klasyczny braz oraz oberzyne,granat tez moze byc ale on jest dosc ciemny i w sumie niemal jak czern i Asia_Z wspomina o odcieniu Onyx-tez jest warty uwagi
|
#604 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny ale fajny watek sobie znalazlam...ja tez jestem konsultantka avonu...tzn w polsce bylam 7 lat a teraz jestem od roku irlandzka konsultantka
ale minelo...tak ze witam wszystkich goraco... |
|
|
|
#605 |
|
Rozeznanie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4723173]mam pytanie, wie któraś ile dni wczesniej można mieć zamówienie, jeśli odbiera się paczkę w coku? chodzi mi ile dni wczesniej niz paczka w pierwszym terminie.
[/quote]Ile wcześniej - to zależy, kiedy masz paczkę w 1 terminie Pierwsze zamówienie z kat. 9 możesz odebrać 16 lipca, w poniedziałek, jeśli zamówisz w najbliższy czwartek. Zawsze dostarczają w ciągu 2 dni roboczych, czyli czwartkowe zamówienie przychodzi w poniedziałek.Natomiast nie znam zupełnie zasad zamówień regularnych :-P Mam literkę E, więc paczka powinna przyjść w środę (następną) a przyszła dzisiaj Dziwna, dziwna ta firma
|
#606 |
|
Zadomowienie
|
Paczucha przyjechała tak jak wcześniej pisałam przed godz. 18.
A w niej były takie cuda: Kremy Accolade na dzień i na noc oczyszczające chusteczki do twarzy solutions nowa seria sepatator z netto spray jojoba granat, fajnie pachnie, ale dam jako gratis do rzeczy które są poniżej ![]() tusz do rzęs navy PW tusz do rzęs black PW lśniący cień do powiek i eyeliner 2 w 1 kolor sailor zestaw z pumeksem do pedikiuru 4 w 1 krem intensywnie zmiękczający stopy odżywczy balsam do ust z beta karotenem x 3 scrub do ciała tropical zing - z pomarańczową nakrętką ![]() Z tej skromnej listy jest mój separator, ale znając życie to dam go komuś do zamówienia, bo mam już dwa.
![]() Edytowane przez sunik1 Czas edycji: 2007-07-06 o 23:54 Powód: a zapomniałam o czymś |
|
|
|
#607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o tym samym pisałam wcześniej
|
|
|
|
|
#608 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak się wpisze dowolny numer w miejsce 16, to można zobaczyć wczesniejsze lub późniejsze katalogi. Cytat:
Cytat:
![]() Widzę, że asia_z mnie uprzedziła ![]() [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4723173]mam pytanie, wie któraś ile dni wczesniej można mieć zamówienie, jeśli odbiera się paczkę w coku? chodzi mi ile dni wczesniej niz paczka w pierwszym terminie. [/quote]W tej chwili zamawiając z katalogu 9, paczkę dostaniesz 16 lipca, chyba że jesteś z Warszawy, to wtedy wcześniej, bo w sobotę (nie jestem teraz tego pewna, ale zwykle tak Warszawiacy mieli). Agrippinilla też
|
|||
|
|
|
#609 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i te wszystkie dodatkowe oferty.... ehhhhh
|
|
|
|
|
#611 |
|
Raczkowanie
|
Witam z sobotni poranek wiele ciekawych rzeczy jest w tamtym avonie,pamietam u nas kiedys tez byly te mydla w kulce dla dzieci moj synek je uwielbial i byla fajna zabawa przy kapieli szkoda ze juz ich u nas nie ma.
|
|
|
|
#612 |
|
Raczkowanie
|
A jesli chodzi o tusz to ja juz prawie 1.5roku uzywam tuszu ekstremalnie podkrecajacego rzesy i jak dla mnie jest super,nawet mojej mamie tez sie spodobal tylko ona kupuje czarny a uwielbiam kolor navy,jestem brunetka i mam ciemna oprawę oczu i na rzesach wyglada jak czarny a pod sloncem jest ładny granatowy odcien.Gorąco polecam ładnie wydłuza i podkreca rzesy dla mnie jest najlepszy.
|
|
|
|
#613 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja również dziękuje za linka, kurde aż mnie nerwy biorą jakie oni tam cuda mają....
|
|
#614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
mi najbardziej sie podobaja strony z wodami
![]() i zelami naturalsow
|
|
|
|
#616 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest jeszcze Onyx - wg mnie bardzo ciemny grafit, polecam nie tylko blondynkom, ale nastolatkom, które nie chcą zbyt eksponować makijażu ![]() Widzę, że asia_z mnie uprzedziła ![]() dziekuje wam gardzo i chyba jednak wezme braz ![]() buziaczki |
|
|
|
|
#617 |
|
Raczkowanie
|
[quote=MaT;4724447]To podrażnię jeszcze podając tę http://youravon.com/static/catalog/2...1.html?ba=null stronę
Jak się wpisze dowolny numer w miejsce 16, to można zobaczyć wczesniejsze lub późniejsze katalogi. jezusiu co do tego katalogu to normalnie juz sie ![]() to wszysko jest za*****te ta bizu te wszystkie gadzety i klapki i wody i te zele z tymi haczykami i jaki wybor dla facetow i dzieci i i i ........juz mi braklo slow jak bym miala ten katalog w reku i miala zlozyc zamowienie to........o nie wole nie myslec moze i lepiej ze go nie mam i chyba dlugo nie bede miala ufoj sorki post pod postem ale jak zobaczylam to wszystko to musialam sie wygadac ;p |
|
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ten katalog co podałyście to cudo. Ta biżuteria bardziej mi się podoba niż te w naszym, ale to już kwestia gustu.
Powiem tak, polski wypada przy tym mizernie ... jak ja mam teraz na niego patrzeć? Przecież to takie NIC .. ![]() Kiedy u nas będą takie fajne jak w innych krajach?
|
#619 |
|
Raczkowanie
|
hejka. oto zdjecia zebarka blanca. na pierwsyzch zdjeciach moja reka, a na ostatnim ammy grubsza
jak widac - u mnie wisi. dodam , ze zdjecia wyszly kiepsko w rzeczywistosci zegarek jest duzo bardziej atrakcyjny
|
#620 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
u nas to mnie najbardziej denerwuje to ze jak avon wprowadza cos nowego to kosztem czegos starego czyli wycofuje stary produkt a wstawia nowy ![]() a najgorsze jest to ze nieraz zabierze naprawde cos fajnego a da cos co jest zupelnie do niczego ![]() eh ale miejmy nadzieje ze teraz bedzie inaczej bo nareszcie zaczelo sie cos dziac chociazby te prezenty dla konsultantek ale ja i tak uwielbiam AVON!!!!!
|
|
|
|
|
#621 |
|
Wtajemniczenie
|
Daaawno mnie tu nie bylo aż wstyd
Jeszcze nie opisywalam mojego zamowienia z 9 a więc:*maseczka jogurtowa naturals - bardz fajna, w opakuwaniu pachnie zbyt inensywnie ale na włosach w sam raz. Ułatwia rozczesywanie, włosy są bardziej miękkie ale czy chroni...? hm *scrub z naturalsów mleczko migadłowe i coś tam - delikatne, raczej nie na bardzo złuszczoną skórę, ale można używać go częsciej. W porównaniu do St. Ives jest b. delikatny. Wygładza buźkę*odżywka przeciwko puszczeniu włosów AT - tu jestem baaardzo zadowolona Czuję że to dłuzsza nasza znajomość. Ostatnio ciągle pada, a po wuyprostowaniu ani jednego wystającego kosmyka*balsam do ciała Celebrate Me - zapach zapach zapach cuudo! Chyba w 10 zrobię zapasik W 10 planuję wziąć wodę NY, krem zmiękczający do pięt i wlasnie ze 2,3 balsamy Celebrate Me
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
A czy tą maseczkę jogurtową można używać codziennie?
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzalam ten angielski katalog Avonu
- maja super japonki .. szkoda ze u nas takich nie ma![]() - fajna bizuterie - fajne perfumy- inna wersja Far Away -taka rozowa. Nie ogladam bo sie zalamie
|
|
#624 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale woda też przybiera taki fajny szarawo błotny kolorek Na razie tylko raz sól wypróbowałam, sól jak sól ale za taką cenę jak w katalogu to bym nie dała ![]() Maskę do twarzy też już wypróbowałam ,bardzo fajna. Kremik do stóp,żel pod prysznic i krem do rąk czekają w swojej kolejce ![]() A ten katalog z linka ..te rzeczy są superowe..naturalsy ![]() I mają zalotkę do rzęs..u nas też mogliby wprowadzić..
|
|
#625 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja używam co 2 dni, jak myję włosy...ale chyba codziennie też można
|
|
#626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#627 |
|
Zadomowienie
|
Przegladnelam ten katalog i to,ze tych gadzetow nie ma to nie zaluje
![]() Ale za to nie moge odzalowac,ze oni maja rumiankowo-lawendowe Naturlasy, a my juz nie ![]() Poza tym oni podklady, roze, blyszczyki, szminki---wszystko doslownie, maja w minimum kilkunastu odcieniach Nie taka bida jak u nas
|
#628 |
|
BAN stały
|
dziękuje za wszytskie odpowiedzi o tych dostawiach i ich opisach w necie
cieszę sie że nie ejstem sama ;Da mam jeszcze jedno pytanko.. mam do zapłacenia fakturę.. jednak w międzyczasie zrobili mi korektę w necie.. jak mam teraz zapłacić? na tym czerwonym blankiecie i wysłać normalną kwotę a oni najwyzej zrobią mi dodatki stan konta jak będzie za dużo? |
|
|
|
#629 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pamiętajmy że co jest do wszystkiego to jest do niczego... |
|
|
|
|
#630 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.

Jak myślicie, czy w naszych katalogach pojawią się kiedykolwiek rzeczy podobne do tych, jakie mogą kupić np. Amerykanki?
tak mi się przynajmniej wydaje. kojarzy mi się coś że albo to było w ofercie kup coś tam za ileśtam, albo 50 zł kosztowało
ale nie dam sobie ręki uciąć.

a mam taka ochote wyprobowac cos innego i z tad moje pytanie

i te wszystkie dodatkowe oferty.... ehhhhh