![]() |
#3331 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXI
|
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Rozeznanie
|
Karolka Spokojnie, nie denerwuj się bo to i tak nic nie zmieni. Daj mu czas, niech sobie myśli, potem się spotkacie porozmawiacie o tym wszystkim, o tym co Was boli, co było nie tak. Miłość to poświęcenie, ale nie jednej strony tylko jednej i drugiej
Największą karą dla kłamcy jest nie to, że ktoś mu nie wierzy, ale to, że on sam nie potrafi uwierzyć nikomu. ~ George Bernard Shaw 10.10.2014 Zdałam Prawko ![]() 28.10.2014 Znów szczęśliwa ![]() Znów dbam o włosy ![]() 10.2014-12.2014 JUDO ![]() 12.2014 ćwiczę jak dzika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3333 |
Raczkowanie
|
Śniło mi się dziś, że dzwonilam do eksa, bo nie miałam do kogo się zwrócić o pomoc.
Oczywiście obudziłam się w fatalnym nastroju. Płacz. Tęsknota. I te cholerne myśli, o tym, jak teraz by było fajnie, jacy bylibyśmy szczęśliwi i dlaczego on mnie zostawił, nie chciał nawet o tym rozmawiać, próbować. Ja wcześniej potrafiłam dać szansę... |
![]() ![]() |
![]() |
#3334 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() Najpierw było, że się umówiliśmy gdzieś na mieście, żeby pogadać, spotkaliśmy się, rozmawialiśmy i ustaliliśmy, że będziemy nadal razem, i nagle znaleźliśmy się w jakimś dziwnym pomieszczeniu gdzie na podłodze były zamiast podłogi jakieś belki i były ogromne dziury, tak że można było spaść piętro niżej. I mi się w głowie zaczeło kręcić i zemdlałam a K. mnie złapał i trzymał, jak odzyskałam przytomność to wyrwałam się mu i uciekłam. Byłam zła nie wiem czemu, pojechałam do domu i tam sms żebyśmy się spotkali znowu, więc pojechałam do niego i siedzimy gdzieś w aucie i pojechaliśmy w jakieś dziwne miejsce i on mi nagle mówi, że już nie chce mnie i taki tekst "wypieprzaj z auta" to ja mu wysypałam na głowę jakieś chrupki co w ręce miałam i uciekłam. Potem jakoś mnie znalazł i zaczął przepraszać, że był głupi i nadal mnie chce, żebym wróciła. A wtedy ja mu mówię, że nie wrócę już do niego. A on taki smutny, łzy mu poleciały, ja zaczełam iść w drugą stronę, ale nagle się odwróciłam, podeszłam po cichu do niego, on się wtedy odwrócił i przytuliłam się do niego. Widać było wtedy po nim, że się uspokaja i że jest szczęśliwy. I ja też taka szczęśliwa byłam. I wiecie co ? Ja chyba znowu zacznę walczyć o nas.. Bo teraz mam taki stosunek, że co ma być to będzie.. Ale jakoś tak czuję, że muszę zacząć walczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#3336 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Już od 3 dni nie pisze i czuję się dobrze, tylko z tymi studiami lipa, nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3337 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No ja też miałam na prawdę taką akcję z autem, że wysiadł i pobiegł za mną ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3338 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Swoją drogą, bardzo się cieszę, że mój były znalazł sobie dziewczynę już 2 miesiące po naszym rozstaniu, bo pewnie w innym wypadku również próbowałby do mnie wrócić, a z tego związku nie byłoby już nic dobrego. Mam kogoś innego na obecną chwilę i jestem z tego powodu ogromnie szczęśliwa, a mój były wysyłał do mojego obecnego chłopaka złośliwe smski - satysfakcja, że ktoś, przez kogo przepłakałaś tyle czasu jest zazdrosny o twoje szczęscie - bezcenna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3339 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3340 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A on ostatnio do mnie napisał i pytał, czemu nie próbuję się odzywać do niego, że czekał i nic. Ja mu powiedziałam, że to dlatego bo chciał mieć spokój, że nie chciałam się narzucać. Zrozumiał. Ale widać było, że jednak chce żebym pisała, dlatego tak się zastanawiam, że po prostu czasem się odezwę do niego. No bo jednak nadal jesteśmy razem więc myślę, że warto spróbować zawalczyć.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3341 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3342 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Oczywiście nie nastawiam się, że od razu padnie na kolana i przeprosi, ale że porozmawiamy i spróbujemy naprawić to, co się między nami popsuło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3343 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3344 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo kobiety są zazwyczaj takie, że wybaczają, dają drugą szansę. Facetów rzadko stać na takie poświęcenia. ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
Najlepiej by było gdybyście obydwoje zaczęli walczyć. ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Mój gdyby znalazł sobie dziewczynę to albo byłby to akt desperacji po mojej stracie albo to co mówił było kłamstwem.
Największą karą dla kłamcy jest nie to, że ktoś mu nie wierzy, ale to, że on sam nie potrafi uwierzyć nikomu. ~ George Bernard Shaw 10.10.2014 Zdałam Prawko ![]() 28.10.2014 Znów szczęśliwa ![]() Znów dbam o włosy ![]() 10.2014-12.2014 JUDO ![]() 12.2014 ćwiczę jak dzika ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3346 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiecie dziewczyny, przeszło mi ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3347 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3348 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I jakoś takie myslenie o tym, ze pomimo tego, ze nie pasowalismy do siebie i ze na koncu związku bylo niefajnie itd. potrafię życzyć mu dobrze i byc taka obojętna wobec tego... Takie myslenie daje mi siłę, że jestem ponad to wszystko, ze jestem bardzo silna i ze nie tak latwo mnie złamac. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3349 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A Wy dziewczyny jak się czujecie? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3350 |
Zakorzenienie
|
a jak sobie poradzić z zazdrością? że inne są dla niego ładniejsze, bardziej godne uwagi, dlatego mną się pobawił i odstawił na bok? popadam w kompleksy, porównuję się do innych
![]()
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2014-07-10 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Raczkowanie
|
Tęskno i smutno
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3352 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak sobie przypomniałam teraz rozmowę z moim eks jakoś tak na 2 tyg przed tym jak zerwał On: Za pieniądze można mieć wszystko. Ja: Nieprawda! Mnie nie możesz kupić... On: Ale mogę kupić dziwki. I mam być teraz ,,zazdrosna" o dziwki? ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
![]() A nie mówiłam, że tak będzie? Że będziesz smutna i na skraju rozpaczy? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3353 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#3354 |
Rozeznanie
|
Nie smutaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Rozeznanie
|
A ja za kilka minut będę wiedziała czy się dostałam na PW. Siedzę i ryczę... jedynym pocieszającym faktem jest to, że od poniedziałku zaczynam zajęcia teoretyczne na prawo jazdy...
---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- No i ch*j, nie dostałam się...
![]() ![]() |
![]() |
#3356 | |
Raczkowanie
|
Nie.
Cytat:
Na zaoczne ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez Puchatkowa Dama Czas edycji: 2014-07-10 o 17:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Rozeznanie
|
Na dzienne
![]() ![]() |
![]() |
#3358 |
Raczkowanie
|
A skladalas jeszcze gdzieś indziej ?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3359 |
Przyczajenie
|
moim zdaniem kocha się naprawdę tylko raz...
Edytowane przez Zdolny Czas edycji: 2014-07-10 o 19:13 Powód: temat przenieisony |
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
Rozeznanie
|
na WAT i na AON
---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Jeśli nie jestem na liście rezerwowej to mogę w jakiś sposób składać podanie do rekrutacji uzupełniającej?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.