![]() |
#61 | |
Rozeznanie
|
Dot.: mini zapachy, pudry sypkie i podklady
Cytat:
![]() Teint Fondant, soft touch, rich compact foundation, Clarinsa odcien06. To jest kompakt, taki refill - w czerwonym okraglym pudeleczku, nowy nieuzywany. Mam jeszcze z tego odcien 07 - ale uzywany. Mam dwa, bo są super fajne, wydajne, lekkie, fajne w podrozy i jesli nie masz duzych klopotow z cerą, to wystarczy sam, bez żadnego pudru, ale to zalezy jaką masz cere. Kolor - naturalny - na pewno nie trupio blady. a jaki masz odcien biotherma?
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podkład Biotherm jest do jasnej karnacji,jest to najjaśniejszy odcień albo drugi zaraz po nim ![]()
![]() |
![]() |
#63 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Najbardziej zależy mi i tak na pudrze i jesli jest taka mozliwość prosilabym już o jago "zaklepanie" dla mnie ![]() Zaraz rzucę okiem na pozostałe miniaturki ![]() Ok, rzuć okiem ![]() aqua allegoria Pamplelune robiona we francuskiej sephorze probke azuree soleil - estee lauder
![]() |
![]() |
#64 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tutaj u rodzicow, mam tylko to co ze mna przyjechalo, mieszkam teraz w Lyonie, tam tez mam kosmetyczke, ale na pamiec nie pamietam co mam jeszcze ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Efelko,jednak podkład tak czy siak wolałabym wymienić na inny,w przeciwnym razie zostanę z jednym w kuferku,co mi średnio odpowiada
![]() Czekam na decyzję w sprawie wymiany.Ale...z przyjemnością zrobiłabym Ci z niego próbkę ![]()
![]() |
#66 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Rozumiem. Sorki za natarczywosc, ale odezwal sie we mnie zmysł chomika kosmetycznego, maniaka podkładowego ![]() Mnie jak najbardziej taka wymiana odpowiada ![]() ok, adresy na priv, Ok?
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłałam PW ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() aqua allegoria Pamplelune robiona we francuskiej sephorze probke azuree soleil - estee lauder[/quote] Oj, AA Pampelune to na pewno nie ![]() Prosiłabym w takim razie o info na temat miniaturki Amarige ![]() Jaka pojemność wyjściowa, czy miniaturka jest świeża i kiedy mniej więcej została użyta (bo rozumiem, że jest używana) Poza tym .. hmmm.... troszke mnie jednak kusi ten Tresor ![]() Oczywiście nie za pojedynczy cień Diora, tylko np. za paletkę ... ![]() Czy to jest ta wersja z "obrączką", która ukazała się w "któreś-tam" urodziny klasyka Tresor? Gdybyś rozważała taką wymianę, to postaram się poczytać troszę na temat tego zapachu i podzwonić po krakowskich perfumeriach - a nuż gdzieś jeszcze uchował się tester tego zapachu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Oj, AA Pampelune to na pewno nie ![]() Prosiłabym w takim razie o info na temat miniaturki Amarige ![]() Jaka pojemność wyjściowa, czy miniaturka jest świeża i kiedy mniej więcej została użyta (bo rozumiem, że jest używana) Poza tym .. hmmm.... troszke mnie jednak kusi ten Tresor ![]() Oczywiście nie za pojedynczy cień Diora, tylko np. za paletkę ... ![]() Czy to jest ta wersja z "obrączką", która ukazała się w "któreś-tam" urodziny klasyka Tresor? Gdybyś rozważała taką wymianę, to postaram się poczytać troszę na temat tego zapachu i podzwonić po krakowskich perfumeriach - a nuż gdzieś jeszcze uchował się tester tego zapachu ![]() Jesli chodzi o Amarige, to na pewno jest świeża, niestety nie ma naklejki o pojemnosci perfumu, jest tylko wyzłobienie 4 m l - ale nie dam głowy ściąc, ze to dobra interpretacja. Mianturka pochodzi z zestawu - gdzie byla jeszcze organza i ysatis. ja jej nie użylam na siebie, bo to nie moje nuty. Co do tresora - tak, masz racje - wersja z obrączką - śliczną zresztą. Obrączka używana przeze mnie, ale jesli dojdzie do wymiany, to tez oddam ![]() ![]() Ja jestem w Polsce do 2 sierpnia, wiec jest czas ![]()
![]() |
![]() |
#71 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do tresora - tak, masz racje - wersja z obrączką - śliczną zresztą. Obrączka używana przeze mnie, ale jesli dojdzie do wymiany, to tez oddam ![]() ![]() Ja jestem w Polsce do 2 sierpnia, wiec jest czas ![]() efelko, rozumiem doskonale ![]() Życzę Ci z całego serca, żeby zgłosił się ktoś ze Słoniem, albo nawet i z Tygryskiem ![]() Szkoda, że tak niewiele miniaturek już zostało ![]() Amarige to faktycznie będzie 4 ml, to jest taka typowa pojemność tych miniaturek, ale chciałam się upewnić, bo na fotce wygląda na pokaźną (chyba pracujesz w reklamie, przyznaj się ![]() Hmm... a co byś powiedziała, efelko, na dołożenie do testerka pudru miniaturek Ysatis i Amarige? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
hej.
interesuje mnie: - Lancome sypki Color ID - fair 01 - 3,5g - nowy,słoiczek -zafoliowany - tester - Lancome sypki Poudre Majeur Excellence - 4g - słoiczek-,raz użyty - tester - Diorskin - Poudre Libre _ fini transparent lumineux - odcien 601- 10g- nowy,zafoliowany - tester ew. jeszcze jasniejszy podkład lancome |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Efelko,
Czy za City Glam interesowałoby Cię J'adore edp? Mam około 15-20 ml z 75. Podaję również link do mojego wątku, w którym też można wybierać: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=181890
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
Witaj może u mnie cos Ci się spodoba ?
![]() Mam Givenchy Ysatis Yris 50 ml, płyn do demakijażu oczu Esste Lauder nowy i parę innych kosmetyków i perfum. Interesuje mnie: Tresor eau de printemps - 50 ml Edytowane przez 13ryjek Czas edycji: 2007-07-11 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#76 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ryjku, Tresora jest 50 ml, zaraz poprawie w opisie. Jednakze, Astronomiczna Ania 'zaklepała' go wczesniej. Jak ona tylko zwolni, przemysle wymiankę na Iris'a. Wachalam go kiedys, ale zapomnialam juz ![]()
![]() |
![]() |
#77 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Uwielbiam J'adore...ale musze się przespac z pomyslem wymianki z City.. Dam znać najpozniej w niedziele, OK? Pozdrówki i dobrej nocy..
![]() |
![]() |
#78 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dior juz nie jest aktualny, amarige - w trakcie negocjacji. Moglabym sie wtedy wymienic na L'instant. Dam ci znac.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
[/quote]
efelko, rozumiem doskonale ![]() Życzę Ci z całego serca, żeby zgłosił się ktoś ze Słoniem, albo nawet i z Tygryskiem ![]() Szkoda, że tak niewiele miniaturek już zostało ![]() Amarige to faktycznie będzie 4 ml, to jest taka typowa pojemność tych miniaturek, ale chciałam się upewnić, bo na fotce wygląda na pokaźną (chyba pracujesz w reklamie, przyznaj się ![]() Hmm... a co byś powiedziała, efelko, na dołożenie do testerka pudru miniaturek Ysatis i Amarige? ![]() Ok, nie ma problemu, rezerwacja zrobiona ![]() pozdrowki ![]()
![]() |
#81 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
efelko
![]() ja nie prosiłam o rezerwację Tresor'a ![]() Wiem, że chcesz go wymienic na Słonika lub Tygryska, a ja tych zapachów nie mam i raczej nie wejdę w ich posiadanie w najblizszym czasie ![]() Aktualnie interesuje mnie u Ciebie (i jestem co do tego zdecydowana) testerek pudru Lancome Color ID (3,5 g) oraz miniaturki Ysatis i Amarige. Jeśli mozesz oddać mi ten zestaw w zamian za mój cień Dior'a, to w zasadzie możemy przechodzić na PW i ustalać szczegóły wymiany. Ewentualnie czekam na Twoja propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Nadal jestem zainteresowana
Narciso Rodriquez - edt i edp - moge odpsikac Armani - City Glam z 30 ml ubytek maly , na pewno ponad 20ml zostalo. zapraszam do mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
interesuje mnie tylko euphoria, ale mam tylko miniaturke Lolity jabluszka.
![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
Wolalabym cale adt. A ty jaka masz pojemnosc slonia w oryginalnym opakowaniu?
![]() |
#87 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do wymianki, dam ci znac jeszcze. Do niedzieli zdecyduje.
![]() |
![]() |
#89 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.