|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biega, skacze, motywuje- wątek JEŻOWY po raz XV plotkuje!
A która jesteś na liście rezerwowej?
|
|
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
61
jutro mam wyniki na innych uczelniach
|
|
|
|
#2643 |
|
Konto usunięte
|
Soph, ja tez dzisiaj do domu i tez z książkami, także piątunia
![]() Malwina, widziałam ze dodalas na LC "Porzuconych". Ja właśnie wczoraj zaczęłam, ale w oryginale, bo nigdzie nie znalazłam ebooka po polsku, wiec pewnie długo mi zajmie przeczytanie. Poppy, na skandynawistyke jest pewnie dużą konkurencja, ale 61 to jeszcze nieźle, jest szansa
|
|
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
Poppy jest szansa, nawet uważam, że bardzo duża
Nou ja nawet w oryginale nie próbuję czytać Daj znać, jak skończysz, jak Ci się podoba ![]() Piszę zażalenie. Myślałam, że będę miała tylko jeden zarzut, a mam cztery
|
|
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
Poppy tez myślę że jest jeszcze szansa
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
szansy raczej nie ma, ale poproszę o kciuki na jutro
![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- 161, jedynke mi zezarlo |
|
|
|
#2647 |
|
Miss Pudernica
|
Poppy
![]() Akto spory zbiorek Też lubię YR, ale już z rok nic nie zamawiałam.Zjadłam lody i mi zimno u Was też taka beznadziejna pogoda? Mi to w sumie nie przeszkadza, wolę się uczyć pod kocem, przynajmniej mi nie szkoda, że muszę siedzieć w domu ale mam wrażenie, że już jest jesień
|
#2648 |
|
Konto usunięte
|
poppy, trzymam kciukasy!
|
|
|
|
#2649 |
|
Konto usunięte
|
Poppy trzymam kciuki.
Ja na infę byłam 70 któraś. Na matme 14. Nie wiem gdzie się moje ambicje podziały. Na infe chyba ponad 200 osób przyjęli i tak, jak nie 250. Tż dzisiaj zdał prawko na C ![]() Położyłam sobie książki od angola i tak się na nie patrze. Robiłam wcześniej test poziomujący z Upstream i wyszło mi B1(niestety), ale chyba książkę będę robić B2, bo taką mam. Tylko zastanawiam się czy ten podręcznik robić czy inny. Tak mi się angielski cofnął od liceum że nie wiem A staram się oglądać filmy po angielsku, czytać coś po angielsku itp.Planuję sobie napisać własny program do nauki słówek. Korzystałam kiedyś z anki i profesor henry i z etutora. W eturorze podobało mi się do że mogłam od razu z diki pobierać słówka, a nauka bardziej podobała mi się w henrym. I tak pod siebie chce napisać, mam nadzieję że na planach się nie skończy. Edytowane przez 8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82 Czas edycji: 2014-07-10 o 13:44 |
|
|
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
aante, ja z e-sklepu YR skorzystałam raz w 2011 roku, a teraz mnie coś opętało i puściłam dwa zamówienia na przełomie dwóch tygodni.
Stąd taki ogrom YR. ![]() Zbieram się do pracy zobaczyć co tam słychać i poogarniać kilka spraw na miejscu.
|
#2651 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Na razie nie ma jakiegoś skomplikowanego słownictwa i struktur gramatycznych, więc fajnie się czyta, mam nadzieję, że będzie ciekawa, bo serial mega, co zresztą widać w moim avie Też właśnie nie wiem czy zakładać długie spodnie na podróż Niby ciepło, a jakieś taki chmurki ciemne widzę.
|
|
|
|
|
#2652 |
|
Rozeznanie
|
Poppy, chodź no tu,
Na jednym kierunku studiów świat się nie kończy to raz, a dwa, że tak jak piszą Jeżynki - z rekrutacją na studia to jest prawdziwy cyrk na kółkach. Jakieś dwa lata temu siostra zdawała maturę i koniecznie chciała na stomatologię, a z tego strachu, że się nigdzie nie dostanie, to składała papiery chyba na wszystkie UM-y w kraju... Rodzice dali jej kasę i niczego nie wypominali ale według mnie to była przegina. Zapchała tyle miejsc, jeszcze do tego na uczelniach tak odległych jak Katowice czy Białystok, gdzie z góry było wiadomo, że tam nie chce studiować. Mówiłam żeby tak nie robiła bo na bank się dostanie tam gdzie planuje, a po drugie popsuje komuś wakacje i to baaaaaaaaaaaaaaaardzo... Także wiesz, może się zdarzyć, że sporo osób zrezygnuje, a uczelnia też stwierdzi, że np warto wziąć z 20 ludków więcej bo dużo ich odpada w pierwszej sesji, czy coś takiego. Kochana, nie wiem, jaka tam u Ciebie pogoda ale może odpręż się nad wodą żeby o tym nie myśleć. Nou dojrzałam teraz dopiero, jak przystojnego pana masz w avie. Właśnie, muszę sobie jakiś avek zorganizować bo jako jedyna występuję w tym wątku taka "goła" Edytowane przez ta_postrzelona Czas edycji: 2014-07-10 o 14:49 |
|
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle dzisiaj nie mam ruchu w pracy
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
Poppy, może się uda jeszcze
![]() w ogóle, moja sąsiadka dostała się do finału miss polski
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
poppy
![]() Dziś skończyłam praktyki chwilę po 11 - dalej śmierdziało i sekretarka zadzwoniła do prezesa z prośbą o zwolnienie nas i się zgodził. Zapytałam tylko, czy będę potrzebna księgowej, z którą pracuje, ale ta mnie do domu wyganiałam. Wyniki odebrałam - na moje oko wszystko w normie, ale kilku rzeczy nie potrafię rozszyfrować, we wtorek mam rodzinnego to spojrzy
|
|
#2656 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja jak skłądałam na studia papiery to isę na IŚ dostałam dopiero z 3 tury i co, skończyłam, a były osoby co się dostały z pierwszej i wyleciały/zrezygnowały, poppy, uwierz starym i doświdaczonym, jest sznsa ![]() [1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;47243876]Poppy trzymam kciuki. Ja na infę byłam 70 któraś. Na matme 14. Nie wiem gdzie się moje ambicje podziały. Na infe chyba ponad 200 osób przyjęli i tak, jak nie 250. Tż dzisiaj zdał prawko na C ![]() Położyłam sobie książki od angola i tak się na nie patrze. Robiłam wcześniej test poziomujący z Upstream i wyszło mi B1(niestety), ale chyba książkę będę robić B2, bo taką mam. Tylko zastanawiam się czy ten podręcznik robić czy inny. Tak mi się angielski cofnął od liceum że nie wiem A staram się oglądać filmy po angielsku, czytać coś po angielsku itp.Planuję sobie napisać własny program do nauki słówek. Korzystałam kiedyś z anki i profesor henry i z etutora. W eturorze podobało mi się do że mogłam od razu z diki pobierać słówka, a nauka bardziej podobała mi się w henrym. I tak pod siebie chce napisać, mam nadzieję że na planach się nie skończy.[/QUOTE] brawo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
możemy zoabzcyć ją gdzieś?![]() skończyłam prezent pokaże Wam na fb, ok?
|
|||||
|
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
Skorzystałam z wolnego i pojechałam z siostrą na kąpielisko miejskie - spaliłam sobie ręce
|
|
#2658 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Nicru, poznałam dzisiaj Twojego kolegę ![]() Poppy, Dziewczyny mają rację. Jest wiele osób, które rektrutują się na kilka kierunków jednocześnie (przecież nawet sama tak zrobiłaś i chyba każdy tak robi), a wybierają w ostateczności jeden i tym samym zwalniają się miejsca. Jeszcze tylko jutro i wracam do domu
|
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
Wyjęłam aparat fotograficzny, nie używałam dwa tygodnie i... nie chce się do końca obiektyw wysunąć
|
|
#2660 |
|
Miss Pudernica
|
Nałożyłam dzisiaj Waxa po raz pierwszy odkąd obcięłam włosy na krótkiego boba, czyli 1,5 roku temu
Teraz już mam długie, tył do łopatek i tak z jednej strony tęsknię za naprawdę długimi, a z drugiej jak miałam takie to sporo czasu zajmowała mi pielęgnacja. Kiedyś nawet nie suszyłam ich, nie modelowałam, oleje i półprodukty non stop, wszystko naturalne i bez silikonów, a teraz wstyd i dno włosomaniactwa
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chcę strzelać nazwiskami... Wyszukaj w internecie listę finalistek i ta z Ustki to moja ex sąsiadka
|
#2662 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Coś mi się zrobiło z wizażem i jakiej skórki nie wybiorę to wyświetla mi się tyko ta podstawowa i prawie nic nie widzę, bo tak źle mi się czyta
|
#2663 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2665 |
|
Konto usunięte
|
Ja w ogóle nie mogę ostatnio przeglądać wizażu na tablecie, bo coś się popsuło od ostatniej aktualizacji i ciągle zamyka
![]() Przyjrzałam się bliżej swojej paszczy i niestety, milion zaskórników |
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
A moje plany o ćwiczeniach i zgrabnym tyłku legły w gruzach, jakoś nie mogę się zmotywować do tego...
Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach. Edytowane przez fanstyle Czas edycji: 2014-07-10 o 22:04 |
|
|
|
#2667 |
|
Konto usunięte
|
fansik, moje też
![]() nou, jak tam psiak żyje?
|
|
|
|
#2668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a celulas aż kwiczy. jutro idę na wewnetrzną teorię, robię sobie testy z tej płyty od nich i ostatnie mi wychodzą bez błędów, ale zobaczymy jutro... muszę to zdać, bo zamieszkam w tej autoszkole w końcu ![]() gratuluje zdolnym hedżhogsom poppy, myślę, że jest jeszcze nadzieja mnóstwo ludzi rezygnuje, po to jest druga tura. głowa do góry przekazuję Ci moją filologiczna moc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
wika, fan, zapraszam na wątek z mojego podpisu
![]() Ja od poniedziałku codziennie ćwiczę, natomiast od 1.07. zdrowo się odżywiam (z małymi wpadkami ) i zrobiłam kilka ćwiczeń. Właśnie szukam zestawów, bo od jutra zamierzam dołożyć coś więcej, niż tylko turbo. Edytowane przez kateel Czas edycji: 2014-07-10 o 22:41 |
|
|
|
#2670 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Zrobilam ćwiczenie z rosyjskiego, przeciekł mi jakoś ten dzień przez palce
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

Daj znać, jak skończysz, jak Ci się podoba 

u Was też taka beznadziejna pogoda? Mi to w sumie nie przeszkadza, wolę się uczyć pod kocem, przynajmniej mi nie szkoda, że muszę siedzieć w domu

A staram się oglądać filmy po angielsku, czytać coś po angielsku itp.
Stąd taki ogrom YR.
Niby ciepło, a jakieś taki chmurki ciemne widzę.

i co, skończyłam, a były osoby co się dostały z pierwszej i wyleciały/zrezygnowały, poppy, uwierz starym i doświdaczonym, jest sznsa 
Padam.