Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części wątku
Mamusie wrześniowo-październikowe 2013 0 0%
Lipiec, sierpień szybko zleci, zaraz roczek skończą dzieci 7 21,21%
Lipiec, sierpień szybko zleci, zaraz pojdą nasze dzieci 0 0%
Mocno grzeje słońce. Wkrótce samodzielnie wszyscy biegać będziemy po łące 0 0%
Pilnuj mamo mnie, bo ciekawość świata ponosi mnie 0 0%
Świętujemy roczki i pierwsze stawiamy kroczki 1 3,03%
W tym wątku świętujemy. Pierwsze świeczki zdmuchujemy 2 6,06%
Wakacji czas szybko zleci i już roczek będą miały dzieci 1 3,03%
Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę 14 42,42%
Chodzi, pełza i raczkuje każdy dzieciak też ząbkuje 0 0%
Pierwszy ząbek, pierwszy kroczek dam rodzicom w prezencie na roczek 0 0%
Małe stópki stawiam śmiało, jestem zuszek jakich mało 8 24,24%
Głosujący: 33. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-11, 04:49   #3211
doughnut_agg
Zadomowienie

Dot.: Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
wyszedl Julce 7 ząbek mam nadzieje ze teraz mniej bedzie marudzic......
za 7 zebolka, piekne uzebienie

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
moja też jest klejuch teraz jak ją nauczyłam żeby dała buziaka później baram buc robimy i noski noski to od razu wie ze tuli tuli ma zrobić ale już się wycwanila i tylko wychodzi nam buziak i od razu tuli tuli
moja jak wczoraj robila baram buc to mi tak przywalila ,myslalam, ze juz guz bedzie
ale wreszcie to opanowala

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
Mamy drugi ząbek!!! Górna jedynka

dzien dobry nie moge juz spac. Jula chrapie w najlepsze, a w ogole kaszki na noc nie tknela. nastowiona bylam na nocna pobudke, ale nie obudzila sie na szamke

Edytowane przez doughnut_agg
Czas edycji: 2014-07-11 o 04:50
doughnut_agg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 05:35   #3212
logoasia
Zakorzenienie

Dot.: Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII

ja tez juz na nogach od godziny, marcin w nocy goraczkowal, bidulek chyba sie przeziebil od pluskania w ogrodzie. w ogole dzieciaki jakos niespokojnie śpią przez te upały .
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 06:23   #3213
agusiowata84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Hej, jasne koło 11 w okolicach galerii kazimierz. Jeszcze nie jest ustalone dokładnie. Może Tassia napisz tu proszę o której o gdzie się spotykamy
Jak długo tam będziecie? Mąż będzie po nocce, to po 11 dopiero z domu wyjedziemy najwcześniej.

---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ----------

Teściowa ostatnio na każdym spotkaniu gada o nocniku, że mamy nocnik kupić. Wczoraj dała nam majtki dla Adasia, by mu zakładać na basenie.
agusiowata84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 06:26   #3214
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
ja tez juz na nogach od godziny, marcin w nocy goraczkowal, bidulek chyba sie przeziebil od pluskania w ogrodzie. w ogole dzieciaki jakos niespokojnie śpią przez te upały .
u nas upaly sie skonczyly i faktycznie Alek jest spokojniejszy
buziaki dla MArcina zdrówka

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 06:27   #3215
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez doughnut_agg Pokaż wiadomość
super

dziewczyny mam pytanie czy fotelik za
150zl jest postrzegany jak gorszy towar z nizej polki, a co za tym idzie jest mniej bezpieczny podczas wypadku od tych za np 800zl ? kupily byscie taki ?
Zależy.
Ja mam taki za 280zł, ale ma wszystkie niezbędne testy. I uważam, że nie ma co przepłacać za markę. Jeśli bym chciala droższy, to rwf.

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 06:33   #3216
bajka1807
Zakorzenienie

Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 06:45   #3217
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-11, 06:57   #3218
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość

i chwalimy się z Hubim, że mamy pierwszego ząbka, górną lewą jedyneczkę i pięknie stuka

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość

mój olbrzym waży może z 8200 tak samo jak syn brata męża siostry narzeczonego mojej siostry zaznaczam, że tamten ma dwa miesiące

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
h
padam ze zmęczenia, Młody dał dzisiaj popalić.
jutro idziemy na basen na pierwsze zajęcia z instruktorem
a wieczorem wybywamy z Tżtem na parapetowkę, a Jaśko ma zostać z babcią. oby jutro miał lepszy dzień bo inaczej bedziemy musieli się szybko zwijać

Dobranoc!
gdzie idziecie na basen?
Cytat:
Napisane przez agusiowata84 Pokaż wiadomość

[/COLOR]Teściowa ostatnio na każdym spotkaniu gada o nocniku, że mamy nocnik kupić. Wczoraj dała nam majtki dla Adasia, by mu zakładać na basenie.
To tak jak moja mama, też ciągle gada, aż dzwoniłą przedwczoraj, że kupiła nocnik

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 07:32   #3219
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Jak długo tam będziecie? Mąż będzie po nocce, to po 11 dopiero z domu wyjedziemy najwcześniej.

nie mam pojęcia, może do 14, może do 15, a może do 16 no nie wiem. Zależy też jaka będzie pogoda.

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Dzisiejsi solenizanci to:

Juluś, który kończy 10 miesięcy
i Erni, kończy 9 miesięcy
Wszystkiego Najlepszego!

Dzieciaczkom mam, które się nie udzielają, też życzymy wszystkiego najlepszego:

Mateusz z okazji 10 miesięcy
Iga, Tymon z okazji 9 miesięcy
Stary 2014-07-11, 07:35   #3220
doughnut_agg
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ----------

Teściowa ostatnio na każdym spotkaniu gada o nocniku, że mamy nocnik kupić. Wczoraj dała nam majtki dla Adasia, by mu zakładać na basenie.
a u mnie babcia gada o nocniku i "tz"
Jula juz chodzi, ale nie wiem czy to juz jest ten moment na nocnik. chyba za mala jeszcze i nie zrozumie i jak bedzie wolac a moze sama bedzie dreptac do niego i siadac...
masakra, ja juz nic nie ogarniam jak ona tak szybko rosnie, co robic, jak i kiedy... jeszcze wybor fotelika, a to juz w ogole kosmos...

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Zależy.
Ja mam taki za 280zł, ale ma wszystkie niezbędne testy. I uważam, że nie ma co przepłacać za markę. Jeśli bym chciala droższy, to rwf.

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Cytat:
nie mam pojęcia, może do 14, może do 15, a może do 16 no nie wiem. Zależy też jaka będzie pogoda.

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Dzisiejsi solenizanci to:

Juluś, który kończy 10 miesięcy
i Erni, kończy 9 miesięcy
Wszystkiego Najlepszego!

Dzieciaczkom mam, które się nie udzielają, też życzymy wszystkiego najlepszego:

Mateusz z okazji 10 miesięcy
Iga, Tymon z okazji 9 miesięcy
najlepszego dla wszystkich solenizantow
doughnut_agg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 07:37   #3221
kropla_deszczu
Zadomowienie

hej mamusie

piszę szybciutko, że u nas w porząsiu

u młodej z badań wyszło, że to jakiś stan zapalny dostała antybiotyk i do niedzieli się musimy kisić w domu

ale postanowiliśmy to z mężem wykorzystać i odświeżyć mieszkanie (ściany pomalować i lekkie przemeblowanie w salonie ) i tak mieliśmy się za to zabrać, ale dopiero w przyszłym tygodniu. A z racji tego że młoda chora to ją zawiozłam do dziadków, śpimy tam obie, a mąż działa na mieszkanku ja tylko dojeżdżam jak już moi rodzice z pracy wrócą i mogą się małą zająć

namalowałam dmuchawce na ścianie w salonie

a dzisiaj będę chyba u małej w pokoju malować Kubusia Puchatka

no dlatego teraz tez nie wizażuję bo czasu brak, ah no i smuteczek mnie ogarnia bo chciałam być na zlocie w Krk, a tu kupa bo antybiotyk do niedzieli no cóż, może innym razem

uciekam bo do 12 jestem jeszcze z młodą, a poźniej lecę już powoli kończyć ten remont

poza tym Alicja ma dzisiaj dzień marudy, także uwielbiam takie dni
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-11, 07:46   #3222
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kropla_deszczu Pokaż wiadomość
hej mamusie

u młodej z badań wyszło, że to jakiś stan zapalny dostała antybiotyk i do niedzieli się musimy kisić w domu

ale postanowiliśmy to z mężem wykorzystać i odświeżyć mieszkanie (ściany pomalować i lekkie przemeblowanie w salonie ) i tak mieliśmy się za to zabrać, ale dopiero w przyszłym tygodniu. A z racji tego że młoda chora to ją zawiozłam do dziadków, śpimy tam obie, a mąż działa na mieszkanku ja tylko dojeżdżam jak już moi rodzice z pracy wrócą i mogą się małą zająć

no dlatego teraz tez nie wizażuję bo czasu brak, ah no i smuteczek mnie ogarnia bo chciałam być na zlocie w Krk, a tu kupa bo antybiotyk do niedzieli no cóż, może innym razem

uciekam bo do 12 jestem jeszcze z młodą, a poźniej lecę już powoli kończyć ten remont

Zdrówka dla Alicji I powodzenia w remoncie

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Witam się z rana

U nas będzie dziś szalony dzień Wrócę z pracy, zmuszę się do ćwiczeń, spakuje torby i jak TŻ wróci z pracy o godzinie 22:00, to jedziemy z pszczołą do mojej mamy na noc Moglibyśmy jutro rano, ale jak pomyśle, że mam wstać o 4 rano , to mi się odechciewa A to wszystko dlatego, że moja siostra idzie jutro na wesele i będę jej robić makijaż W pracy muszę być na 8:00, dlatego tak wcześnie...

T. mi wczoraj powiedziała, że mam nie dotykać ząbków pszczole, bo mogą jej się powykrzywiać

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 07:50   #3223
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość

mój olbrzym waży może z 8200 tak samo jak syn brata męża siostry narzeczonego mojej siostry zaznaczam, że tamten ma dwa miesiące
zgubilam sie

moja to mikrus jak bajki amelka. teraz ma szalone 7800!

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

w temacie nocnika - nie ma szans ze teraz zakomunikuje ze chce siu, przeciez jeszcze wcale sie z nami nie komunikuja, no chyba ze odrozniacie tak dobrze marudzenie ja poczekam do wiosny, wczesniej ew posadze i zobacze czy bedzie ryczec/zwiewac z nocnika i tyle. u nas kinia nadal z nocknika korzysta.

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 08:00   #3224
Isabell12
Zadomowienie

hej, hej
witam się z rana, wstaliśmy dziś o 5.30 , oooo masakra, tyle z tego dobrego że o 7.30 byliśmy już w biedronce. kupiłam sobie elektryczny pilnik do stóp, jeszcze go nie wypróbowałam wydaje się dość fajny.
Mam mieć dzisiaj po południu gości, więc muszę się zebrać i trochę ogarnąć dom i może jakieś ciasto zrobię dopóki mały śpi. tż nie ma wyjechał w delegacje a starszak na koloniach , jestem od tygodnia sama i wszystko na mojej głowie i jak tylko mały zaśnie to latam i robię wszystko to czego z nim zrobić nie mogę.

BARDZO WAM dziękuję za słowa wsparcia, kochane jesteście, aż mi się łezka zakręciła , już jestem w dużo lepszej formie
Isabell12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 08:16   #3225
czaszka_
Zakorzenienie

Heja
Witam się po tragicznej nocy Julia budzila się z pincet razy (może to być ze pierwszy raz spala w nowym lozeczku?) a ja też nie mogłam zasnąć aż do 3 a Julia wstala 4:50 :/

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 08:21   #3226
Isabell12
Zadomowienie

Cytat:
Hehe my mamy 23 śliniaki I wszystkie wyglądają jakby je ktoś umoczył w jakichś kolorowych barwnikach Jeden mamy z pepco taki do zmywania, ale się popruł z boku

Hmm no TŻ zostanie o ile nie będzie pracował w tym czasie. A jeśli będzie miał weekend w pracy, to wtedy t.
wow, to też ładna kolekcja

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
Musze sie pochwalić ze sesja zdjęciowa za nami. Ale ciężka to robota zeby zapanować nad wszystkim. Stylizacja na ogrodnika kiepsko wyszła no zobaczę jak beda zdjecia ale kijowo to wymyśliłam. Wzięłam te hantle i leo je podnosiłmoj strongmen nie moge sie doczekać efektów...

Jutro naginam do fryzjera juz sie zapisałam, wiec oby siostra sie zajęła leonem na ten czas.
To bede piękna potem w domu zarzuce kolor bo mnie nie stać jeszcze na farbowanie
ja też sama sobie pofarbuję, może nawet dziś
też chcę być piękna

Cytat:
wyszedl Julce 7 ząbek mam nadzieje ze teraz mniej bedzie marudzic......
wow!!! zębulkowa rekordzistka

Cytat:
Mamy drugi ząbek!!! Górna jedynka
gratki dla Was

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Nienawidzę murzynka, zresztą mnie po jednej kostce czekolady mdli :co jest: ostatnio TŻ upiekl ciasto i zjadł całe sam

My po wycieczce i ogłaszam to publicznie: broń Boże niech mnie nikt nie bierze na przewodnika. Jestem najbardziej nieorientacyjna w terenie na świecie ale bratu mimo wszystko się podobało
ja też, ja też aż śmiać mi się chce czasami z samej siebie

Cytat:
dziewczyny do chabrowej sukienki bedą pasowac czarne buty? czy lepiej nude?? moze potem dodam zdjecie do k. bo nie wiem co bedzie bardziej pasowac na wesele
według mnie i jedne i drugie będą OK,
a jak wahasz się które wybrać to weź te wygodniejsze

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość

i chwalimy się z Hubim, że mamy pierwszego ząbka, górną lewą jedyneczkę i pięknie stuka

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

życzę samych dobroci wszystkim solenizantom

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

[/COLOR]
Cytat:
Zdrówka dla Alicji I powodzenia w remoncie [COLOR="Silver"]

[
T. mi wczoraj powiedziała, że mam nie dotykać ząbków pszczole, bo mogą jej się powykrzywiać
mmhh, pierwszy raz słyszę o czymś takim

Edytowane przez Isabell12
Czas edycji: 2014-07-11 o 08:24
Stary 2014-07-11, 08:24   #3227
Isabell12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kropla_deszczu Pokaż wiadomość
hej mamusie

zdróweczka dla malutkiej
i oby z remontem poszło szybciutko

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Cytat:
Heja
Witam się po tragicznej nocy Julia budzila się z pincet razy (może to być ze pierwszy raz spala w nowym lozeczku?) a ja też nie mogłam zasnąć aż do 3 a Julia wstala 4:50 :/
o my gad, jak ty przetrwasz ten dzień, kładź się jak mała przyśnie

lecę działać - choć , bez specjalnego zapału
no ale.... jak mus to mus... miłego dzionka życzę wszystkim, mam nadzieję że uda mi się zajrzeć później
ach .... u mnie pogoda taka, że spać można na stojąco-sprzyjająca takiemu szaleństwu![COLOR="Silver"]
Stary 2014-07-11, 08:42   #3228
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Dziewczyny doradzcie, ściąć włosy o połowę? Nie chce wyjść od fryzjera z tym z czym przyszłam. Ale nie mam odwagi. Na pewno robie grzywke taka na bok.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Czekamy na dzidziusia
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 08:45   #3229
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Zdrówka dla Alicji I powodzenia w remoncie

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Witam się z rana

U nas będzie dziś szalony dzień Wrócę z pracy, zmuszę się do ćwiczeń, spakuje torby i jak TŻ wróci z pracy o godzinie 22:00, to jedziemy z pszczołą do mojej mamy na noc Moglibyśmy jutro rano, ale jak pomyśle, że mam wstać o 4 rano , to mi się odechciewa A to wszystko dlatego, że moja siostra idzie jutro na wesele i będę jej robić makijaż W pracy muszę być na 8:00, dlatego tak wcześnie...

Siostra nie może do Was?

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Brawa dla Huberta zza pierwszego zabka

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-11, 08:54   #3230
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny doradzcie, ściąć włosy o połowę? Nie chce wyjść od fryzjera z tym z czym przyszłam. Ale nie mam odwagi. Na pewno robie grzywke taka na bok.

Ciężko powiedzieć bo nie wiem jak wyglądasz
Ja z tych co z nudy chodzą ścinać włosy, więc bym ścieła - wlosy nie ręka odrosną No i szybciej schną, szybciej się układa/prstuje, etc

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cytat:
Heja
U nas też kiepskie noce. Pola szaleje przez sen a ja spać nie moge. Wczoraj Wam pisałam, że zaczeła sama siadać - to dziś w nocy trening siadania na śpiocha

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Isabell12 Pokaż wiadomość
hej, hej
witam się z rana, wstaliśmy dziś o 5.30 , oooo masakra, tyle z tego dobrego że o 7.30 byliśmy już w biedronce. kupiłam sobie elektryczny pilnik do stóp, jeszcze go nie wypróbowałam wydaje się dość fajny.
Mam mieć dzisiaj po południu gości, więc muszę się zebrać i trochę ogarnąć dom i może jakieś ciasto zrobię dopóki mały śpi. tż nie ma wyjechał w delegacje a starszak na koloniach , jestem od tygodnia sama i wszystko na mojej głowie i jak tylko mały zaśnie to latam i robię wszystko to czego z nim zrobić nie mogę.

BARDZO WAM dziękuję za słowa wsparcia, kochane jesteście, aż mi się łezka zakręciła , już jestem w dużo lepszej formie
U nas ostatnio tez wczesne pobudki - wczoraj 5, dzisiaj ciut lepiej bo 6.. Ale tez rano smigam na zakupy i wszystko mam o 9 juz załatwione
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 08:55   #3231
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Kropla Ty zdolniacho,ciekawa jestem efektów 😃 ja jakbym coś namalował na ścianie to myślę że długo trzeba by było zgadywać co to pochwal się jak skończysz

07-04-2015 Kamiś

Stary 2014-07-11, 08:58   #3232
ja :)
Zakorzenienie

Kurcze, co jest nie tak z tą pogodą?!?!?! Albo upał sto stopni i nie da się żyć, albo leje tak, że zalewa mi ulice obok bloku. No bez jaj, gdzie jest noralne lato, 20-25 stopni, cumulus na niebie? Gdzie, ja się pytam? Jak żyć?!
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 08:59   #3233
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Powoli pakujemy torby i około południa ruszamy w trasę😃 muszę się wam pochwalić że po 10 latach bez jeżdżenia samochodem,wzięłam 3 jazdy doszkalające i instruktor stwierdził że starczy,już dwa razy jechałam naszym samochodem i dziś chyba też się odważne jak wyjdziemy poza Warszawę to wygonie męża do tyłu

07-04-2015 Kamiś

Edytowane przez Aaamelkaa
Czas edycji: 2014-07-11 o 09:01
Stary 2014-07-11, 09:04   #3234
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Kurcze, co jest nie tak z tą pogodą?!?!?! Albo upał sto stopni i nie da się żyć, albo leje tak, że zalewa mi ulice obok bloku. No bez jaj, gdzie jest noralne lato, 20-25 stopni, cumulus na niebie? Gdzie, ja się pytam? Jak żyć?!
o tym samym myślę od kilku lat

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

w ogóle to miałam przed chwilą iść na zakupy i w momencie co miałam wychodzić zaczęło lać chyba obiadu nie będzie
Stary 2014-07-11, 09:06   #3235
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
o tym samym myślę od kilku lat

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

w ogóle to miałam przed chwilą iść na zakupy i w momencie co miałam wychodzić zaczęło lać chyba obiadu nie będzie
Dobrze że deszcz nie dopadł Cię w czasie drogi do sklepu

07-04-2015 Kamiś

Stary 2014-07-11, 09:08   #3236
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Siostra nie może do Was?

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Brawa dla Huberta zza pierwszego zabka

Nie - ma auto popsute Zresztą TŻ pracuje cały weekend, t. jedzie do córki na sobotę, ja też w pracy, dlatego pszczoła zostaje z drugą siostrą

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
Dobrze że deszcz nie dopadł Cię w czasie drogi do sklepu

Nas wczoraj dopadł Wyszliśmy z TŻ i pszczołą do sklepu po ocet i mąkę i tak się rozpadało jak wracaliśmy, że Maja krzyczała jak oszalała, bo jej kropelka spadła na spodenki Nakryliśmy wózek folią, a my byliśmy przemoczeni jak dwa psy po deszczu

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 09:13   #3237
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
probowalam sobie to jakos rozpisac ale sie nie da
ja ogarnęłam od tyłu

Cytat:
Ja przeczytałam od końca, dopasowując do mojej rodzinki i chyba czaje kogo to bobas

no ja tak samo ale nie dopasowywałam do rodziny a też w sumie łatwiej wtedy

Cytat:
to koniecznie zabierz jej wszystkie zabawki oprócz pluszaków, przecież też są twarde i mogą wpłynąć na zęby

yyy

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
no też się nad tym już od dawna zastanawiam... pamiętam jak za dzieciaka wakacje były ciepłe i słoneczne, ewentualnie jakaś burza po południu ale po niej i tak ciepło i ciągle było się na zewnątrz eh kiedy to było
Stary 2014-07-11, 09:15   #3238
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:

Ja bym ścięła, ale ja ogólnie lubię ścinać włosy. Jakby co to odrosną
Cytat:
Powoli pakujemy torby i około południa ruszamy w trasę😃 muszę się wam pochwalić że po 10 latach bez jeżdżenia samochodem,wzięłam 3 jazdy doszkalające i instruktor stwierdził że starczy,już dwa razy jechałam naszym samochodem i dziś chyba też się odważne jak wyjdziemy poza Warszawę to wygonie męża do tyłu

Super Ja też się muszę zdecydować na kilka godzin jazdy, ale się boję i u mnie na pewno 3 nie wystarczą, bo już nic a nic nie pamiętam, jak się jeździ

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 09:17   #3239
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
ja ogarnęłam od tyłu

no ja tak samo ale nie dopasowywałam do rodziny a też w sumie łatwiej wtedy

to koniecznie zabierz jej wszystkie zabawki oprócz pluszaków, przecież też są twarde i mogą wpłynąć na zęby

yyy

no też się nad tym już od dawna zastanawiam... pamiętam jak za dzieciaka wakacje były ciepłe i słoneczne, ewentualnie jakaś burza po południu ale po niej i tak ciepło i ciągle było się na zewnątrz eh kiedy to było
Od tylu to i moi się teraz udało to rozkminic

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

"Sorry taki mamy klimat"

07-04-2015 Kamiś

Stary 2014-07-11, 09:22   #3240
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość

gdzie idziecie na basen?

To tak jak moja mama, też ciągle gada, aż dzwoniłą przedwczoraj, że kupiła nocnik
Moja mama bez przerwy mi truje o nocnik

cała noc przespana, do 7:40

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości