|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Cytat:
![]() U mnie deszczowo zimno, szaro... mam nadzieję, że ta pogoda się poprawi... ![]() Eee , to 3 tygodnie jeszcze wiesz już w czym idziesz? Masz fryzjera? ![]() Ojjj, jeszcze mnie trochę menda męczyła ![]() No siema! jak zdrówko?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Cytat:
Co tam szamecie dzisiaj?
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówisz, że tam takie kolejki? a ile kosztuje minuta?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj miałam odmienne śniadanie, bo dojadam resztki z lodówki razowiec z masłem i sałatka: sałata, pomidor malinowy, kawałki tuńczyka, jajko, oliwa na obiad chyba naleśniki z serem będą a później to nie wiem bo przyjeżdża moja mama i jedziemy do moich teściów a Ty co jesz?
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
1,20
Ale lampy są swietne ![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj natchniona gadaniem o zelazie zrobilam barszcz ![]() A na obiad znowu kasza gryczana tez dojadam resztki
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
a ja się zdrzemnęłam pół h nie da się dłużej bo tak gorąco, mam nadzieję że niedziela taka ładna będzie bo chcę nad morze
kurcze w poniedziałem mam iśc do dermatolog i wyciąć ten pieprzyk i się zastanawiam czy on mi się zagoi przez dwa tyg, ale ona mnie nastraszyła że wolę wyciąć i najwyżej plasterek se przykleję ehh... Heroine sukienkę mam z tamtego roku, kupić muszę dopiero na drugie wesele do Tż brata, ale mega problem mam bo nie mam fryzjera ;/ do mojej się umóiłam na drugie wesele bo od 1-14lipca jest na urlopie, niby tyle fryzjerów ale dwóch już jest skreślonych bo myłam włosy po przyjeździe od nich więc nie wiem jak ja się uczeszę..... a co tam wczoraj kupiłaś w galerii? Zosia jak zdrówko? jak tam w ogóle na weselu było?
|
|
|
#38 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej kruszynki
![]() Jezuuu ale ja pospałam dzisiaj! Do 11 a potem jeszcze godzinę mi się przysnęło Mój synek spał ze mną a ten starszy był w szkole. Małego nie wiozłam do przedszkola bo rano lało a auto wziął mąż. Czuję się strasznie po tylu godzinach spania, jak pijana :/ muszę od jutra zacząć wstawać codziennie rano o 8-9 bo wtedy czuję się najlepiej! I wieczorem zasypiam o 24-1 a nie jak nietoperz o 2-3. Dziś idę do pracy :/ ale weekend mam wolny ![]() Na wadze dzisiaj jest 62,5 i dodam że nie ćwiczę bo mi się nie chcę Jak się pogoda poprawi i skończymy łazienkę to wskoczę znowu na rower z rodzinką i będziemy wieczorami jeździć tak jak wcześniej Może od poniedziałku też zacznę na siłkę chodzić Ale mi się nie chce dzisiaj do pracy iść ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
Ty to masz fajnie z tym jacuzzi Kurde ja to śniadanie jem od razu po wstaniu :P taka głodna zawsze jestem że zdążę tylko zęby umyć i oczy i lecę płatki/musli/owsianke robić ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
Eee było cieżko ale już jest ok jesteśmy na półmetku dziś mąż doklei brakujące kafelki a jutro pofuguje wszystko i zamontujemy na stałe wanne. Zostanie nam tylko obudować wanne ale to już nie problem a korzystać z łazienki będzie można bez problemu No i muszę do Ikei pojechać jakieś dekoracje pokupować ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- No śpiochy na maksa Dzięki smaczna była bardzo dziś do pracy sobie zrobię też taką sałatkę ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
![]() Mój mąż wypije 5 piw i już ma lekką faze no ale to chłop i 85 kg waży a Ty chudzino ? Twój TŻ nie musi Cie po 5 piwach do domu nieść???? Przecież to było wiadome że waga wróci
|
|
|
#39 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro nie miałaś powodu do robienia badań krwi to dobrze znaczy że zdrowa byłaś całe życie Lepsze i to o wiele!!! Cytat:
dlatego nie lubię do PL jeździć :/ żeby jeszcze był gdzieś hotel w pobliżu to problemu by nie było a tak to nie mamy wyjścia. Całe szczęscie to tylko niecałe 2 tygodnie My mamy teraz 85 metrów i w przyszłości chcemy na domek zamienić taki powyżej 120 m bo nam ciasno a co dopiero w 32 m
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, już lepiej
Ale dalej mam chrypkę ;P To chociaż Tż się cieszy bo nie marudzę
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
No ja już w robocie siedzę :-/ pogoda przepiekna sie zrobiła, słoneczko, bezchmurne niebo i gorąco
fajnie że mam weekend wolny choć burze zapowiadają wiec sie nie poopalam na plaży :-( no ale jutro skonczymy już prawie łazienkę i wieczorem nasi polscy znajomi przychodzą ;-) zrobimy grilla i popijemy troche ;-) ja soku oczywiście haha ;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine ja myślę, żem zdrowa jak rydz
![]() A co do anemii to chodziło mi o to, że boję się, że po oddaniu będę miała anemię, bo teraz mam dużo krwi ![]() haha ja doszłam do takiej wprawy w piciu a tak serio to co chwila gdzieś się ze znajomymi spotykamy i tak wychodzi, tu piwko jedno, drugie trzecie... Monia z tym lataniem siku to masz rację latam co chwila i co chwila mi się chce A Tż mnie prowadzić nie musi, bo mam łeb twardy a tak serio to przeważnie tak 3 piję, 5 to na jakiejś imprezie, jak już zaczynamy o 18 a później na impreze jedziemy to wszystko wytańczę i wypocę ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Zoska i co będziesz jutro na festiwalu wody i ognia ?
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Hej.
MIGOTENKA HEROINE jak miło,że ktoś o mnie pamięta
![]()
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Kolacyyjjjaaaa w pracy :-P
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Like Kochana co u Ciebie?
Ja zjadlam bułkę na kolację z dzemem bananowym
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Ale to wszytsko ze złosci.. Mam @ i na dodatek pokłociłam się dzisiaj na ostro z Tz Nie wiem ile jeszcze starczy mi sił, bez kitu
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tam u nas też były często zgrzyty chociaż odpukać po ostatniej wojnie jest ok musieliśmy parę rzeczy pozmieniać, bo tak dłużej być nie mogło
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
Ja po pracy wypiłam tylko 300ml białka
w pracy o 19 zjadłam granole z małym jogurtem naturalnym więc teraz tak głodna nie jestem ![]() jutro na w pracy do 16.30 i niedziela pon wolne ![]() Czekoladka 3 banany wystraczą na ten dżem? bo mam juz takie mmega dojrzałe ale tylko trzy? i ile dodać cytryny i wody? mam nadzieję że już pogodzeni ![]() Monia mniam pycha ja też muszę do sałatek wrócić ![]() dzisiaj jadłam granole z jogurtem a koleżanka z pracy "jesz to co lubię, gyrosa Like odzywaj się!! opowiadaj co u Ciebie? jak tam dzieciaki mają wakacje nie dają się we znaki? hehe
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tymbardziej ze to juz kolejna zaraz po pogodzeniu Juz wiem dlaczego tyle byłam sama, bo mnie to wszytsko zbyt duzo kosztowało ![]() Cytat:
Ja tez robilam z 3 ostatnio to wyszło mi 3/4 takiego małego słoika, nie wiem ile on mógł miec Cytryny dałam nie wiele, tylko troszeczkę dla smaku, a wodę na oko dolewałam zeby mi się nie przypalało i podsmazylo , co chwilę dolewałam male ilosci az wkoncu poczekałam zeby zgestniało na maksa i przelozylam do słoika. Zajeło mi to max 15 min ![]() Teraz to pewnie nie prędko bo wsciekła jestem
|
||
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie, bo Tż coś tam psioczył, no i nam się plany zmieniły
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
a ja zaszalałam i poszłam dziś do fryzjera mam włosy do ramion jestem meega zadowolona dodaję Wam fotki moich króciaków
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
Witam się i ja w nowej części
Jestem ze wszystkim na bieżąco Heroine dużo , dużo zdrówka Madziu szalona jesteś, nie szkoda Ci włosków? takie długie były ale pięknie teraz wyglądasz najważniejsze że się w nich dobrze czujesz
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tobie to chyba w kazdej fryzurze bedzie pieknie! ![]() Ale odwazna jestes, ja bym się nie odwazyła chyba I własnie o takiej fryzurze myslałam![]() W chwili obecnej znowu zapuszczam na wesele takze ja to w sumie całe zycie zapuszczam te włosy
|
|
|
|
|
|
#55 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo, że szkoda, ale to nie ręka kiedy mam eksperymentować jak nie teraz? na starość ? ale super się w takich czuję i już nie chcę zapuszczać Cytat:
Dziękuję teraz są zdrowiusieńkie i naturalne przede wszystkim no i wiadomo wygodniej z takimi mogę je związać gdyby przeszkadzały więc jest ok no i samopoczucie +100
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak to jest jak coś za człowiekiem chodzi, prędzej czy pozniej i tak się to zrobi Noooo teraz to bedziesz miała taką zdrowiznę na głowie i to 100% natural, plus jeszcze sampoczucie
|
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nagadałam sie ostatnio i poskutkowało Teraz to masz jeszcze krótsze niż ja Ale ładnie Ci w takich
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2014-07-12 o 16:51 |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
łącze się z Wami z netem o prędkości równej tempu mojego metabolizmu ...wi ęc zostaje mi tylko modlitwa by dodało mojego posta![]() ![]() meeedzik ale radykalna zmiana muszę przyznać, że i w półdługich włosach wyglądasz rewelacyjniebialaczekoladka temperamentna kobieta z Ciebie nudy w Twoim związku nie przewiduje no ale wiadomo po kłótni przyjemnie nie jestps: razem z mamą robimy zamach na tatę (tato-piekarz) i do końca lipca próbujemy żyć bez pieczywa na razie tylko tyle, makarony i cała "kaszowa ekipa" bez zmian mały eksperyment![]() monia smakowicie Twoje jedzonko wygląda kolorowe jedzenie zawsze smakuje jakoś lepiej Kiedy, kiedy , kiedy fociszcza wykończonej łazienki będą??? ![]() Pada u mnie już trzeci dzień...ale dziś w "okienku" udało mi się pobiegać ), mniej stresu=mniej śmieciowego jedzenia jak nie rabatka to skalniaczek albo ogródek warzywny...ale to może mi przejdzie z czasem ale już jakieś 11 lat przejść nie może
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej
Właśnie zjadlam kolacje pozazdrościlam MONI i ja sobie zrobiłam salateczke pychotka nawet zdjęcie zrobiłam bo sis wysłałam hehe Czas tak szybko mija. Jutro oczywiście pogoda do d... jak.mam wolne wrr. Byłam na zakupkach w river dorwalam portfel w ross krem z veet i dwa lakiery rimmel by rita, dresy w pullu i w aptece krem spf50. Za dużo kasy wydaje ostatnio więc już nic nie kupuje a już upatrzylam torebkę w pullu ehh. MEDZIK zaraz szybko włączę lapika żeby zobaczyć Twoją fryzurę. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.

zimno, szaro... mam nadzieję, że ta pogoda się poprawi... 
wiesz już w czym idziesz? Masz fryzjera? 

zgoliłam bobra zewsząd
umyłam łeb, nałożyłam odżywkę, teraz robię pedicure
mówisz, że tam takie kolejki?
na obiad chyba naleśniki z serem będą 

Jak się pogoda poprawi i skończymy łazienkę to wskoczę znowu na rower z rodzinką i będziemy wieczorami jeździć tak jak wcześniej

będziecie się musieli gnieździć na kupie wszyscy ;/ ja bym nie mogła oddychać na takiej małej przestrzeni 

Cytryny dałam nie wiele, tylko troszeczkę dla smaku, a wodę na oko dolewałam zeby mi się nie przypalało i podsmazylo , co chwilę dolewałam male ilosci az wkoncu poczekałam zeby zgestniało na maksa i przelozylam do słoika. Zajeło mi to max 15 min
Kiedy, kiedy , kiedy fociszcza wykończonej łazienki będą???