|
|
#4291 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
Cytat:
Musze w takim razie spróbowac taki rowerek. Cytat:
Ja też tak myślę ze do gina to razem z Oli będe musiała iść, pewnie mi tak wizyta wypadnie ze nie będe miała jej z kim zostawić.
|
|
#4292 |
|
Zadomowienie
|
Wiemy i popieramy, gorączka to nie wróg, a mechanizm obronny, nie podam Wam żadnego źródła, bo nie zapisałam, ale kiedyś wpadł mi w ręce artykuł, że takie naprzemienne podawanie środków z paracetamolem i środków z ibuprofenem jest bardzo obciążające dla organizmu, chyba przede wszystkim dla wątroby, może meneq coś na ten temat więcej będziesz wiedziała?
|
|
|
|
#4293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz nie ma gorączki, chodzi o sam ból, bo ewidentnie ją boli, wkłąda sobie rączki, pieluszkę do buzi, gryzie łóżeczko. I chodzi mi o podawanie w celu przeciwbólowym a nie przeciwgorączkowym.
|
|
#4294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- U nas dokładnie tak samo, jeździk FP to tylko zabawka edukacyjna dla Oli. |
|
|
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
Nina ale cudna mój tata chciał Młodemu kupić rowerek biegowy, ale stwierdziłam że za wcześnie. Ma na razie 3w1. No i pchacz dalej jest ciuchcia z Smily Play i szczeniaczek z FP. To tą ciuchcią zaiwania po całym mieszkaniu. Pies od czasu do czasu używany i zastanawiam się czy go jeszcze jest sens trzymać ? ![]() Lady ja ostatnio Dadunia zachustowałam ![]() Przebiła nam się górna trójka lewa a prawa lada dzień razem mamy 13 zęboli
|
|
|
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
Hope, z przodu czy z tyłu???
My dzisiaj z tyłu, no i młody odlot w minutę, bo to była jego pora drzemki, ja chciałam spróbować chustowanie a młody se kimnął i problem mam, bo mam zamiar go nosić w wakacje, a podejrzewam, że podobnie będzie się działo ze spaniem główka mu leci bardzo do tyłu.... i o ile w mt mamy taki kapturek który się przewiązuje do przodu i trzyma główkę z przodu, o tyle w chuście nie ma takiej możliwości no i się zastanawiam, jak sobie z tym poradzić
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
Lady, proszek zasadowy plus dieta bogata w warzywa i owoce=mniej więc 70% stanowią warzywa i owoce, 30% białe mięso,ograniczenie nabiału,
jest poprawa ale jeszcze bez rewelacji Kiedyś ezzo pisała o diecie nie pamiętam nazwy,przleeciałam ją z gory na dol i ona mi wyglądała własnie na odkwaszającą, Iffonka dobrze,że już lepiej, kciuki za wizytę Nina- ale mala super łobuziara cos miałam jeszcze powiedzieć ale zapomniałam |
|
|
|
#4298 |
|
Zadomowienie
|
dieta dr Dąbrowskiej, ja oczywiscie nie wytrzymałam na niej do końca, ale moja mama wytrwała i wygląda i czuję się rewelacyjnie, powiem wam, że na twarzy ma conajmniej 15 lat mniej po tych 6 tygodniach, gdyby nie to, że od my mamy w najblizszym czasie 5 wesel to sama chyba bym sie jeszcze raz za nią wzięła.
|
|
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
Lady z przodu
|
|
|
|
#4300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fakt,że tej diety nie da się ciągnąć dlugo bo ona ma mało białka i wogóle ale przy odkwaszeniu jest idealna |
|
|
|
|
#4301 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() przepraszam, że się nie odzywam, ale tyle kłopotów nam się zwaliło że głowa mała ![]() jest źle, podróż poślubna odwołana i generalnie humory stanowczo nie dopisują. Jak będę miała chwilę czasu to napiszę w k. A tymczasem was pozdrawiam, buziaczki kochane!!
|
|
#4302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
ojej Ewulka
|
|
|
|
#4304 |
|
Wtajemniczenie
|
coś tam skrobęłam w k. bo ania śpi
|
|
#4305 |
|
Wtajemniczenie
|
dla niefejsbukowych
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi dziekuje za cynk pojde do biedry wieczorem bo zaraz jedziemy na reha a przy kp mozna takie kwasy , spojzalam na ten pilnik i chyba lepszy ten z rossa ale u nas nie ma pójdę to na zywo zobacze ale skaroety napewno kupie
Nawjko niestety łyżka zostala odrxhcona calkiem nawet ja karmię Jula reka znaczy nie jemy ostatnio zup tylko wkladke z zupy ani jogurtow bo reka sie nie da Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4307 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() u nas narzędziem jest "nuś" resztę wsuwa ręką. Chyba wcześniej wam nie pisałam, ale u nas od kilku tygodni jest szał na ziarna, uwielbia słonecznik, dynię i migdały. |
|
|
|
|
#4308 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane,
Mniej mnie bo coś mi telefon z którego nadawałam nawalać zaczął (chyba Debrah taki ma i ona zachwalała a ja narzekam ),teraz pisze ze starego a ten też nadaje się ... tylko do czytania ![]() Możecie mi polecić jakiegoś dobrego tableta? Ostatnio jestem taki flak że to ludzkie pojęcia przechodzi. Czuje brak snu ale jak położę się z małym to albo nie usne w ogóle i się męcze albo pośpię godzinę i wtedy jest już ok. Ale tak jest prawie codziennie a ja nie mam czasu na spanie w dzień Dobija mnie to powoli. Poza tym u nas w domu (całym) remont więc nie jest łatwo przy ciekawskim dziecku Ewulka-wyglądałaś jak księżniczka Można pozazdrościć
|
#4309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4310 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moze nie boli a swedzi? I to ja denerwuje? ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
Kazdy lek jest obciazajacy dla watroby, akurat nie wiem, co te beda obciazac, ale skutki moga miec fatalne. ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
U nas za pchacz robi wiaderko od klockow Duplo ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- mika ciesze sie, ze sie w pracy udalo. Tej dziewczyny w ogole nie kojarze, ale najwazniejsze, ze sie spisala. ewulka pieknie wygladalas!! ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Jest! W koncu! Doczekalismy sie pierwszego samodzielnie wypowiadanego i swiadomie uzywanego slowa - "miau miau". |
|||
|
|
|
#4311 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
przepięknie wyglądałaś na ślubie Cytat:
Cytat:
![]() moje Dziecko na obiad je sam makaron
|
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
Ezzo Julek tezvlubi slonecznik i dynie z tym ze dynie gryzie a slonecznik nie specialnie i nie wiem czy dawać po potem w kup i e widac cale ziarenka
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4317 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Wreszcie dwa dni wolne Dziś był strasznie męczący dzień ![]() Byłam nieprzytomna dziś w pracy. Daria pół nocy płakała coś ją boleć musiało. Oby tej nocy było lepiej ![]() Ja tak tylko na szybko nadrobię dzisiejszy dzień i idę się kąpać i spać. Harry Potter leci - luuubię Cytat:
![]() No ale.. jutro z nią tam jadę i będę do niedzieli. Potem pracuję od poniedziałku do piątku , weekend mam wolny a poniedziałek sobie zaspiałam że chcę wolne więc w piątek wieczorem od razu po pracy wsiądę w pociąg i będę z nimi tam do poniedziałku jakoś dam radę....może. No i oczywiście codziennie będę do nich dzwonić. mamy w telefonach wideorozmowy MUSZĘ dać radę choć wiem że będzie ciężko.Poza tym teraz w pracy urlopy się zaczęły więc mało będę w domu siedzieć bo dużo godz w pracy mam. Przynajmniej jakoś ten czas zleci. Nie będę aż tyle myśleć. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
może zaraz wskoczę do k.Cytat:
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-07-11 o 21:48 |
||||||
|
|
|
#4318 |
|
Przyczajenie
|
Nazywam się Magda i jestem studentką Pedagogium w Warszawie. Piszę pracę magisterską na temat przedszkoli montessoriańskich. Do zakończenia pracy brakuje mi jeszcze paru wypełnionych ankiet przez nauczycieli, którzy pracują w przedszkolu montesoriańskim oraz rodziców, których dziecko uczęszcza do takiego przedszkola. Bardzo proszę o pomoc i o uzupełnienie ankiety. Z góry dziękuję za poświęcony czas
![]() Ankieta dla nauczycieli: http://moje-☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/respond-67574.html Ankieta dla rodziców: http://moje-☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/respond-67575.html |
|
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
A to ja jednak mam inny bo lg swift l5 i jeśli któraś z was będzie miała okazję taki nabyć to szczerze odradzam. Telefon jest duży( ale to akurat wszystkie teraz takie są na jedno kopyto wielgachne ),nie poręczny,zamula strasznie i długo trwa uruchamianie go. Zanim się wszystko zaktualizuje to trwa wieki,a zawiesza sie raz na dwa dni tak że trzeba go wyłączyć i zresetować bo inaczej nic nie chce się uruchomić. Mąż mówi że może go tak mulić dodatkowa karta pamięci ale nie wiem,nie powinien.
Mój syn to ostatnio kaskader ,wczoraj zlecial mi z trzech schodów przed domem ale na szczęście nic się nie stało,potem obdarł kolana bo tak uciekał przed szczekajacym psem-wiecie pojechał jak zawodowy piłkarz który z radości ze strzelonego gola rzuca się na kolana i tak jedzie w chwili uniesienia na murawie,mój syn zrobił to identycznie , a dziś wywalil się z rowerkiem kiedy ja rwalam mu porzeczki-to była sekunda jak się wychylil i bam! A potem w domu nie zauważył kapci taty i uderzył buzka o łóżko,akurat tam gdzie są deski i tu niestety krew się polala,nie wiem dokładnie co sobie zrobił ale chyba obruszal jeden albo dwa ząbki,może się mylę ,oby! ale wyglądało to nieciekawie ![]() Ciekawe jak dzisiejsza noc bo wczorajsza to jakiś koszmar był,Oskar przesypia już całe noce a tamtej nocy obudził się i płakał tak że go uspokoić nie szło. Nic nie pomagało więc poszłam zrobić mleko i jak wyszłam do kuchni to usłyszałam że zamykają się drzwi od łazienki(łazienka jest na werandzie kawałek od kuchni ale słyszałam dokładne trzasniecie),w pierwszym momencie pomyślałam że któryś z rodziców tam jest ale patrzę do pokoju a oni śpią. No to druga myśl że drzwi od dworu były otwarte i ktoś się wkradł,więc wyszłam na tą nieszczęsną werande sprawdzić,ale zamknięte,idę więc do łazienki a one normalnie na klamke zamkniete,a wiecie trzasniecie było takie jakby przeciag był ale skoro okna były pozamykane,drzwi też to kurna jakim cudem trzask i huk? Poszłam jeszcze siku ale powiem wam że czułam jakbym nie była tam sama:strach-drzwi: I nie wiem co to ma znaczyć,czy Oskar mógł się tego wystarczyć czy to zbieg okoliczności byl. I ostatnio miałam straszny sen,śniło mi się że Oskar wpadł do studni(mamy taką na podwórku jak to na wsiach bywają ,jest ogrodzona i zamknięta),dziś mój tata brał z niej wodę i akurat mały pobiegł w jego kierunku kiedy on sięgał tą wodę i był do niej pochylony prawie że do połowy ,dziewczyny lecialam z prędkością światła mając przed oczami ten sen i złapałam go tuż przed nią,mój tata mówi że nawet go nie zauważył. Nie wiem być może mały by się zatrzymał przed nią i po prostu patrzył co dziadek robi a być może chciałby zobaczyć co jest w środku i by się nachylil,ten sen był taki realny że do tej pory jak o tym myślę to łzy stoją mi w oczach i mam kluche w gardle A dziś bliski był spełnienia Przepraszam że tak tyle o nas ale w ciągu dnia nie mam czasu a dawno wam nie pisałam co u nas i musiałam wam o tym wszystkim powiedzieć bo strasznie mnie to męczy. Misia,dziękuję za odpowiedz w sprawie tableta
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Jestem już z Darią w pociągu oczywiście zaczepia wszystkich ludzi ![]() Nie będzie mnie przez weekend. Moze bede tylko trochę podczytywac jak Daria bedzie spać. Miłego dnia
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.

22.05.2008
14.08.2011

i problem mam, bo mam zamiar go nosić w wakacje, a podejrzewam, że podobnie będzie się działo ze spaniem 

MUSZĘ dać radę choć wiem że będzie ciężko.