|
|
#691 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część III :)
Cytat:
Cytat:
Obiecałam Wam, że wstawię link aukcji która wygrałam, to tutaj. Dzisiaj dostałam smsa, że paczka została wysłana. Ja dzisiaj już sprzątnęłam kuchnię, zrobiłam pranie, zmyłam podłogi i już mi się nic nie chce. ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
|
|
#692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Keithlyn super ciuszki! ja pichce obiad, dziś cukinia z kielbaska w sosie pomidorowym z bazylia plus makaron!
|
|
|
#693 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaka już duża, pięknie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#695 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To samo chciałam powiedzieć. :P
|
|
#696 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=LolaMontez;47252337
Ela ja bym w życiu nie powiedziała ze chłopięce. Poza tym czasem tez oglądam ciuszki dla chłopców, podoba mi sie ten błękitny kolorem dedykowany chłopcom, ale dziewczyna tez ładnie będzie wyglądać [/QUOTE]Ja kupiłam kilka rzeczy podpisanych jako chłopięce np. granatowa szare body czy zielone półśpiochy. No ale co ja zrobię, że mdli mnie na widok różu. Cytat:
Cytat:
To fakt. Ja takich rzeczy nie kupuję bo właśnie nie wiem jak szybko dziecko będzie rosło i planowanie z takim wyprzedzeniem mnie przerasta. Kupuję tylko ciuszki na początek a potem będę dokupywać wiedząc lepiej jaki rozmiar, jakie nam lepiej pasują i ile w zasadzie potrzeba. Cytat:
![]() Cytat:
Duża dziewczyna już.
|
||||
|
|
|
#697 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
To już koniec 23 tygodnia, więc już kawał ciałka jest Tak centylowo, to doktor powiedział, że średnia wychodzi.Niestety ale wyszły mi ketony (15) i leukocyty w moczu (25) i w punkcie inne: bakterie - dość liczne. Nie czuję żebym miała infekcje, zapachy, upławy itp. W poniedziałek ide do mojej ginekolog po zwolnienie i na badanie, to zobaczymy co powie. Za chwilę wychodzę z pracy i woooolne
|
#698 |
|
Zadomowienie
|
Indra - dziewczynka ci rośnie fajnie
Dzięki dziewczyny a jak jest - 75 % to też można coś fajnego upolować tylko juz trzeba się naszukać, ja zawsze wtedy kupuje bodziaki rózniaste za 3 zł :PCo do kolorów to te różowe to głównie wybierała moja mamcia hehe, ja tam nie mam oporów i błękity też kupuje dziewczynce
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
Indra nie martw się, dostaniesz jakieś tabsy i mocz się poprawi
Aaaa to Ty zaczynasz L4 w końcu? ja już drugi tydzień siedzę i póki co mi bardzo dobrze nawet brzuch rzadziej boli ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do rożków to ja planuję kupić. Pewnie taki bardziej sztywny. Nie mam praktyki z dziećmi więc zawinięte w rożek będzie mi łatwiej nosić bo tak samego dziecka to się będę pewnie bała wziąć na ręce. |
|
|
|
|
#701 | |
|
Zakorzenienie
|
No w sh naprawdę można super rzeczy wyhaczyć
ja ostatnio za spodnie sztruksowe i koszulkę zapłaciłam 2,70 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
- nowy, bo nie używała. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#702 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Już zadzwoniłam do lekarki, a nawet z jednym lekarzem skonsultowałam się zdjęciem bo zrobiło mi się to wielkie i miałam kłopot z siedzeniem nawet. Potiwerdzili, że to żylak, powiedzieli, że mnie boli, bo zrobił mi się stan zapalny. Kazali smarować liotonem delikatnie a przede wszystkim robić okłady z naparu z rumianku - siedziałam tak 3 dni i już jest malutki, nie czuję go ![]() Cytat:
i żadnej laktozy nie spożywam (uczulenie).Na te Twoje problemy mi kiedyś lekarz polecał sok ze świeżej pomarańczy (żeby był z miąższem), a także kiwi. No i jeżyny są bardzo dobre na te sprawy. Współczuję, biedny kociak ![]() Kostka - ja macałam różne rożki i zauważyłam, że te utwardzone mają zazwyczaj taką kieszonkę z której się wyciąga te utwardzenie Także są takie 2 w 1. Osobiście jednak trzymałam takiego maluszka i bez rożka, także kupię jedynie miękki, bo są tańsze. Kupujesz 1 czy 2? słoneczko - u nas też był burdel, brakowało kilku sztuk, dlatego w końcu zdenerwowałam się i sama sobie skompletowałam mój 3-pak były tylko większe rozmiary, więc wzięłam 2x 80 i 1x 74, znalazłam pod szafką opakowanie, wpakowałam i tak kupiłam Indra - przy zapaleniu pęcherza nie ma upławów albo innego zapachu wydzieliny. Moga być objawy lub nie, u Ciebie nie ma, ale lepiej doleczyć. Najbezpieczniej preparatami ziołowo-żurawinowymi typu Urosept, Furalan. Tym nie zaszkodzić, a przepędzisz bakterie. edzka - jak to od początku ciąży? :O Jeszcze mam 2-pak z biedry body z długim rękawem, tez z wyprzedaży ale chyba za 11.99zł. Generalnie tu też był mega syf, wszystko poza opakowaniami, brakowało body do kompletu, więc ponownie się zirytowałam i sama sobie komplecik złożyłam z tego co mi się podobało jedne pochodziły od kompletu dla dziewczynek (te szare - podobają mi się r 74), a drugie od kompletu dla chłopca (r. 68), gdzie brakowało właśnie drugiej sztuki. ![]() A także wczorajsze zakupy w galerii - h&m 20zł r. 74 (ona jest taka normalna, to przy zmniejszaniu zdj. zrobiły się te paski), a czapeczki na małą główkę 15 zł komplet w Smyku. Edytowane przez Kiara_kier Czas edycji: 2014-07-11 o 13:42 |
||
|
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
Kiara super ciuszki, a koszula rewelacja
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on po jakimś czasie się wkurzył, podszedł nic nie mówiąc, ściągnął siatę i usiadł sobie ![]() podziwiać go za odwagę, ale do ludzi chyba inaczej się nie da
|
|
|
|
|
#705 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No to miłego wolnego, odpoczywaj ![]() Super ciuszki dziewczyny co jedne to ładniejsze i jak się tu powstrzymać
|
|
#706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
Co do zakupów - każdej z nas należy się choć odrobina szaleństwa więc śmiało ![]() Pluskwy w dywanie??? bleee...
|
||
|
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne te rzeczy z biedronki, w moich już takich rzeczy nie ma.
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez kiedys na koncerty z malzem jezdzilam ale jak fajne towarzystwo bylo, teraz mi sie nie chce i jezdzi sam z kumplami przewaznie na Acidów do Zabrza, 2 razy byl na Ironach , na AcDc tez , jakby mial wiecej czasu to tez by pojechal pewnie...bawcie sie dobrze tylko uwzaj na siebie
|
|
#710 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i za taką cenę ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
może jesteś z DG ? ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#711 |
|
Wtajemniczenie
|
Silesianna trzymaj sie!
Ja leze sobie albo spie, a w przerwach jem. Nie wiem co tu w szpitalu tak na mnie dziala ale mam wyjatkowo dobry apetyt ![]() Na obchodzie nic nie mowili praktycznie, więc weekend w szpitalu. Widze ze szalejecie na zakupach rowno ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobiłam Was, teraz mogę napisać co u mnie
![]() Poszłam dzisiaj do takiej apteki, w której można zmierzyć ciśnienie. Zawsze, jak mierzyłam (głównie u lekarza, bo niestety cisnieniomierza się nie dorobiłam jeszcze swojego, czas chyba kupić) to miałam 120-130 na ok. 90 i tętno ok. 85-90. A tu dzisiaj szok: 101/59, tętno 77.... aż spytałam aptekarza czy możliwe że źle rękę włożyłam w rękaw albo coś, on powiedział że urządzenie dobrze mierzy.... najdziwniejsze, że w miarę dobrze się czuję, nie odczuwam zmiany ciśnienia. Zrobiłam sobie bardzo słabą kawkę z duuużą ilością mleka......mniam ![]() Muszę częściej kontrolować ciśnienie poza wizytami. Może przed wizytą gdzieś się stresuję i wtedy mam wyższe. |
|
|
|
#713 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=mGpSNIUaTFE polecam ;D Cytat:
są jakieś tabletki wspomagające schodzenie obrzęków, które PODOBNO można brać w ciąży. ale nie mogę teraz znaleźć ich nazwy :/ oraz - kinesiotaping! o! http://rehababy.com.pl/index.php?opt...d=53&Itemid=13 poszukaj, może w Twojej okolicy jest jakiś plastrujący rehabilitant? Cytat:
![]() ja właśnie zaczęłam odczuwać problemy z cukrem, dokładnei po skończonym 21tc glukozę zrobię jak wrócimy z Berlina, czyli na początku sierpnia, no ale już wiem, jakiego wyniku się spodziewać... muszę skombinować wiecej pasków do glukometru ![]() Cytat:
taaam, mój małżonek miał mi przywieźć ciuchy na wyjście ze szpitala, dokładnei mu przedyktowałam, co potrzebuję i gdzie co jest i co? i wprzywiózł mi wszysko oprócz spodni bo zapomniał ale go z☠☠☠ałam wtedy :PCytat:
mnie ten pomiar robili na izbie przyjęć jak pojechałam rodzić i powinni z automatu na IP robić wszystkim położnicom. śmieszne to jest, takim wielkim cyrklem mierzą za wcześnie chyba nie ma co bo miednica też się w ciąży rozchodzi, spojenie łonowe się rozchodzi i tam się wszystko powiększa. więc za wcześnie to się można tylko nastresować - no ale zdecydowanie powinno się zmierzyć w ostatnich tygodniach przed porodem, a ostatecznie jak poród się już zaczyna ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
hehe, ja swego czasu długo śpiewałam w kapeli hardrockowej, miałam też epizod (kilka miechów graliśmy, dostaliśmy wyróżnienie w przeglądzie, a potem się zespół rozpadł ) w metal-core'owej ogólnie to rock moją duszą dyryguje. mój mąż jest perkusistą ![]() będę uważać, na szczęście miejsca mamy siedzące trochę dramat, miejsca siedzące na takich koncertach, ale co zrobić w tłum to już bym się bała iść, ze wzg na brzuch to jedno, ale ja to już nawet glanów żadnych nie mam, wstyd się przyznać ale za młodu to się szalało pod samą sceną, pogo i te sprawy... to były czasy ![]() ______ dobra, tyle nadrabiania na dziś. reszta z czasem... idę się szykować. Edytowane przez silesianna Czas edycji: 2014-07-11 o 14:13 |
||||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
A że przy aptece jest SH to tam poszłam
dzisiaj wszystko -25% i kupiłam pajacyki i śpioszki powiedziałam sobie, że teraz będę starać się kupować rzeczy takie po urodzeniu, na zimę, takie odleglejsze na razie sobie daruję i też staram się już nie tylko różowe ![]() śpiochy są pluszowe. wyszło po 4,50 zł za sztukę
|
|
|
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spotkalam kolezanke w sklepie z polroczna coreczka(ur. 8 stycznia) i pytalam jaki rozmiar teraz nosi ,powiedziala ze 74 przewaznie ale 68 tez jeszcze dobre, ona urodzila sie dluga miala 61cm i mowi ze ciuszkow na 56 wogole nie zakladala tylko odrazu 62
|
|
#716 |
|
Wtajemniczenie
|
oo nie, oo nie, o nie... chyba mi się kolka zbliża...
Indra - duża córa ![]() Keithlyn - śliczne te Twoje zakupy, takie słodziutkie Aleaa - ja tak wczoraj do TŻta się śmiałam, że może do szpitala pójdę, bo nie chce mi się gotować przy tej pogodzie a głodna jestem ![]() Zanet - senna możesz być przez to, uważaj dziś na siebie. Też tak miałam kilka razy super ciuszki i wdzę, że baby club - tez lubię tę markę!a propos sh, moje kolejne zakupy te z zeszlego tygodnia
Edytowane przez Kiara_kier Czas edycji: 2014-07-11 o 14:16 |
|
|
|
#717 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja byłam na Metallice w Chorzowie, 11 godzin w golfie w 5osób
Ale kiedyś na woodstoki i inne koncerty jeździliśmy w o wiele gorszych warunkach i było super teraz już mi się tak dalego nie chce. Ostatnio byłam na Rammsteinie w Gdańsku, zmiażdżyl mnie totalnie ten koncert Mój TŻ to stary punkowiec i taką ma niepokorną duszę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie nie jestem senna heh może ciut głowa mnie ćmi...i tyle Muszę przyznać, że z tego Baby Club nawet fajne ciuszki są Często też widuję z Early Days i Hema...przynajmniej w tym sh.Twoje ciuszki piękne Jeszcze trochę to na forum galerię ciuszkową zrobimy
|
|
|
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie czaderskie body z żyrafą
|
|
|
|
#720 |
|
Wtajemniczenie
|
ja raz dorwałam nawet śpiochy z Asos
![]() tak gadu gadu, próbuję nie myśleć, ale czuję, że mnie bierze, kuuuuu..a :/ |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.

Na razie kończe z ciuszkami 
jaka już duża, pięknie
23.06.2011
01.06.2013
ja też nie mogę się powstrzymać 
i wiem co przeżywasz, ludzie myslą, że to tylko zwierzę i często nierozumieją, że nerwy i stres są jak przy chorobie członka najbliższej rodziny... a jakie masz koty?
Czemu u mnie w lumpeksach nie ma takich pięknych rzeczy

bleee...

glukozę zrobię jak wrócimy z Berlina, czyli na początku sierpnia, no ale już wiem, jakiego wyniku się spodziewać...
ale za młodu to się szalało pod samą sceną, pogo i te sprawy... to były czasy