![]() |
#91 | |
Oby do wiosny
|
Dot.: Push upy a zniekształcenie piersi
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
niecnotliwa dziewica
|
Ale Tobie chodzi o jej samopoczucie czy o własną wygodę (i własny portfel)?
#93 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Acha, i mierz stanik zarówno "na goło", jak i sprawdź jak wygląda przykryty bluzką / koszulką (weź jakąś prostą, najlepiej bez wzorów). Czasami z przodu ładny dekolt się robi, a jak się spojrzy z boku, w bluzce, to piersi przypłaszczone. ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Konto usunięte
|
A z tym obwodem ma być tak, że ma być taki ciasny?
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | ||
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Cytat:
o toto! To też istotne ![]() Nie ma sprawy ![]() Dość, ale tak byś mogła oddychać ![]() Na początku może być nieco ciasno, bo nie przywykłaś ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Konto usunięte
|
Musisz go czuć, ale oczywiście nie chodzi o to, abyś miała krwawe ślady. Obwody też wypróbuj różne. Chodzi o to, aby - gdy podnosisz łapki w górę - obwód nie jechał jak winda na 10 piętro, tylko zostawał w miarę w miejscu. Daj sobie czas. Pani Ci nie musi asystować. Spędzisz z 30-40 minut w węższym obwodzie i jak zmierzysz stary stanik, to na bank pomyślisz "ale luźno, brrr". Na początek zejdź z te 5 cm w dół. Ale przymierz i 10 w dół, dla porównania. Tak, jak mówię: pani nie musi siedzieć przy Tobie.
Nabrałam ochoty na kupienie sobie nowego stanika. ![]() Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2014-07-11 o 11:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Konto usunięte
|
Czyli mam wypróbować 70 D, 65 E tak? Poskakać w nim, podnieść ręce, schylić się, zobaczyć czy jest ciasny.
A mam testować na zapięciu na maksa, czy na średnim czy najluźniejszym? |
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
Pamiętaj o wygarnięciu (obejrzyj dokładnie ten filmik o zakładaniu który wstawiłam wcześniej) Zapinasz na najluźniejsze, tak by mieć potem margines |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Konto usunięte
|
Na najluźniejszym masz mieć ciasnawo - dzięki temu z czasem, jak stanik się rozciągnie, będziesz mogła przejść na środkowe i najmniejsze - starczy na dłużej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Oby do wiosny
|
I na początku może się okazać, że coś gniecie. Troszkę jak buty- trzeba przywyknąć.
Absolutnie nie powinien ranić. Choć przyznam, ze mnie kiedyś załatwił w upał mój ulubiony. Zawsze był super , a jednego dnia łups i otarcie |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Konto usunięte
|
Dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Konto usunięte
|
Tez to przezywalam
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez 201605161428 Czas edycji: 2014-07-11 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Konto usunięte
|
Już wróciłam. Jestem niestety zawiedziona zachowaniem sprzedawczyni. Dzisiaj była jeszcze druga. W każdym razie już na wstępie mi powiedziały, że mi nic nie wymienią ani nie przyjmą zwrotu, chyba, że:
- stanik był źle dobrany - mam metkę Jak się dowiedziały że mam metkę (odciętą z tego plastikowego kawałka, ale mam), to powiedziały że bez tego plastikowego nie przyjmą bo kto będzie chciał taki stanik bez przypiętej metki? Jak mnie zapytała w czym widzę problem to powiedziałam że dowiedziałam się na forum, że fiszbina powinna sięgać do połowy pachy, wtedy ta pierwsza co mi wczoraj sprzedała mówiła że to nieprawda, że ona akurat tak ma bo musi (chyba chodziło jej o to że ma bardzo dużą nadwagę bo faktycznie ma), a ta druga że pewnie mi radziły jakieś dziewczyny co czytają różne głupoty w gazetach, a to jest dopiero pół prawdy. Jeszcze mi dały przymierzyć to 70D (przynajmniej tak mówiły, że to jest 70D) i było lekko ciasnawe chociaż pewnie po ponoszeniu i praniu byłoby w sam raz, ale obie stwierdziły że jest mi złe i że nie mogę tego brać. Jeszcze jak przymierzałam to 70D i chciałam poprawić sobie w obwodzie to ta pierwsza, ta co wczoraj mi sprzedała niemal krzyczącym głosem wydała z siebie (parafrazuję nie pamiętam jak dokładnie powiedziała): gdzie Ty z tym PAZUREM (właśnie - powiedziała pazurem)! A paznokcie mam takie: http://4.bp.blogspot.com/-x0S0tB0xK4...00/likobon.jpg (sorki, to jest fotka z mojego bloga, chodzi o to że po prostu mam krótkie schludne paznokcie a nie jakieś zapuszczone czy tipsy). Ogólnie ta co wczoraj mi sprzedała była bardzo niemiła a ta druga tylko starała się poprawić wizerunek sklepu po tamtej i była miła. Tak czy siak wróciłam z tym stanikiem co wczoraj kupiłam i tyle. Edytowane przez 201605161006 Czas edycji: 2014-07-11 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
Pisz do właścicielki.
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2014-07-11 o 14:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Push upów nie polecam, ale padded (usztywniane staniki, bez żadnych wgłębień w środku miseczki) już tak, chociaż najbardziej lubię miękkie z fiszbinami. Ale często staniki mają gąbeczki pushupowe, które można wyjąć, aby stanik był po prostu padded (usztywniany).
![]() |
#106 | |
Konto usunięte
|
A jaki jest do niej kontakt? Jeśli ma konto na Wizażu to może po prostu powinna przeczytać ten wątek...
---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Oby do wiosny
|
Na stronie sklepu jest do niej mail.
Jestem szczerze zdegustowana tym co opowiadasz. Musisz się czuć fatalnie |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
niecnotliwa dziewica
|
Zachowanie sprzedawczyni skandaliczne! A na stronie tej firmy nie ma kontaktu do właścicielki?
#109 |
Oby do wiosny
|
Jest
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Konto usunięte
|
Tylko mówiłyście, że to jest ''Agabu'', chodziło Wam że właścicielka taki ma nick na Wizażu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Oby do wiosny
|
Ja nie wiem
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Konto usunięte
|
Sam stanik mi się podoba, chociaż wolałabym bez push upa, to jest mały, miękki więc ujdzie, ale skoro po pierwsze kilka osób już mi powiedziało, że stanik jest źle dobrany to wolałabym mieć dobrze dobrany no a dwa zachowanie sprzedawczyni która wczoraj mi ten stanik dobrała było bardzo nieprzyjemne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Do właścicielki napisz koniecznie, aż sama jestem ciekawa jej reakcji.
![]() |
#114 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Na balkonetce funkcjonuje pod tym nickiem, na Lobby Biuściastych też, nie wiem czy na wizażu również jest (można spytać w wątku stanikowym w dziale Moda, może będzie ktoś wiedzieć), ale kontaktując się przez stronę (mail sklepu internetowego) powinnaś również trafić bezpośrednio do niej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Konto usunięte
|
Po prostu sądzę że sytuację najlepiej odzwierciedli właścicielce sieci przeczytanie tego wątku.
Co do zwrotów jeszcze sprzedawczyni mi pokazała kartkę, że zwrotów nie przyjmują - wczoraj jej nie zauważyłam, ale wczoraj też byłam w innej przymierzalni gdzie tej kartki mogło po prostu nie być, albo nie zwróciłam uwagi. Tak czy siak metkę miałam i jak mówicie, stanik jest źle dobrany więc chyba zwrot lub zamiana się należały... To tłumaczenie, że bez metki albo z odpiętą metką to już nie przyjmą dla mnie było śmieszne bo to stanik jest produktem a nie metka, a poza tym metkę miałam, a dopiąć ją na nowo to żaden problem. Stanik miała na sobie w przymierzalni jak kupowałam, po powrocie w domu jeszcze przymierzyłam by pokazać mamie, potem do tych zdjęć co Wam pokazałam, no i 4 raz jak go założyłam to jak dziś tam byłam, a tak żeby go nosić normalnie to nie nosiłam. Edytowane przez 201605161006 Czas edycji: 2014-07-11 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Skandaliczna obsługa klienta. Nie ma się co krępować wymogiem obsługi. Teraz siedzę w Stanach i chcesz wiedzieć, jak wygląda obsługa klienta? Składasz skargę, że zrobiono Ci niesmaczną kanapkę w Subwayu, po kilku h masz telefon z przeprosinami od managera i zniżkę. I tak też to wygląda w świecie z dobrą obsługą. Te panie nie robią Ci łaski obsługując Cię, naprawdę.
Co do stanika to według mnie kiepsko leży nie tyle przez rozmiar, co w ogóle przez kształt i formę. Ja bym Ci dobrała któryś z miękkich effuniaków halfcupowych etc, a przynajmniej chciałabym Cię w takim zobaczyć. Powinnaś poprzymierzać różne kształty staników, żeby zobaczyć, co na Ciebie dobrze leży. Stanik to nie skorupki na biust, stanik ma biust podtrzymywać, układać i wykonywać całą masę roboty.
#118 |
Konto usunięte
|
Tak czy siak następny stanik będę kupowała za półtora-dwa miesiące, więc teraz już nic z tym nie zrobię, będę nosiła ten nowy. Może nie będzie taki zły.
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Noszę push-up przez 13 lat życia, nigdy w tym czasie nie kupiłam innego stanika. Nie zauważyłam zdeformowanych piersi. Nie wyobrażam sobie chodzić w innym staniku. Nie chodzi o rozmiar moich piersi tylko wygodę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.