Rozstanie z facetem XXXI - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-11, 14:37   #3451
taka_zolza
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXI

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Dobrze, że się z nim spotkałaś i możesz żyć dalej swoim życiem, powodzenia
Tak, teraz mogę pomyśleć o sobie i swoich potrzebach, mam czas na rozwijanie się i sprawienie, że będę miała fajne życie w przyszłości dziękuję
taka_zolza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 14:39   #3452
Karolka65
Raczkowanie

Ja też jutro muszę się z nim spotkać. Muszę wiedzieć na czym stoje! Nie zniosę dłużej tej niepewności i nie wiedzy. I Szczerze mówiąc straciłam już nadzieje na to że nasz związek da się odbudować. Nie wierzę już w to że będzie dobrze, a męczyć się w takim związku też nie mam ochoty.

Nie pisze 6 dzień
Karolka65 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 14:54   #3453
taka_zolza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Karolka65 Pokaż wiadomość
Ja też jutro muszę się z nim spotkać. Muszę wiedzieć na czym stoje! Nie zniosę dłużej tej niepewności i nie wiedzy. I Szczerze mówiąc straciłam już nadzieje na to że nasz związek da się odbudować. Nie wierzę już w to że będzie dobrze, a męczyć się w takim związku też nie mam ochoty.
Dobrze robisz. Według mnie najgorsza jest niewiedza i niepewność. Ja już jak teraz wiem, że on naprawdę już nie myśli do mnie wrócić to jest mi jakoś lżej. Nie łudzę się, że nagle rzuci wszystko, zapomni o tamtej i będzie sielanka.

Sielanka będzie ale z innym facetem

A jeśli jednak wrócicie do siebie to najpierw usiądźcie i porozmawiajcie co zrobiliście źle, jak można to zmienić i czy w ogóle można.
Stary 2014-07-11, 15:08   #3454
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez szukajac Pokaż wiadomość
A ja mam kręćka w głowie, bo już sama nie wiem...
Jak miłość jest procesem to raz kocha raz nie kocha bo miłość stała nie jest więc co znaczy że kocha czy nie... Wcześniej kochał, teraz nie kocha ale może pokochać.
Mój eks coś tam pi...lił, że nie ma teraz czasu na dziewczyne (chociaż nie wiem co on takiego załatwia), że zniszczyłam to żyjąc przeszłością (wszystkim się przejmuję - rzuciłam studia myśląc, że łatwiej będzie z pracą, po kilku miesiącach bezrobocia żałowałam, że rzuciłam studia - z czasem każda decyzja okazywała się błędna i narzekałam, że kurcze ale głupia byłam bo zrobiłam to czy tamto), na końcu mówił coś że chce przerwy i sam sie za parę miesięcy odezwie, a ja najpierw przystałam (oddałam obrączki wysyłając pocztą bo nie gadaliśmy), a potem się z nim spotkałam i powiedział że nie kocha, potem że nie wie czy kocha, i pitu pitu....
Wiem, że to wszystko wymówki, ale kurczę... Jeśli się zajmę sobą i swoim życiem, on sobą i swoim życiem, to może jednak się odezwie... tylko nie chcę tak żyć w złudnej nadziei... Boję się, że już nie będę w stanie wejść w kolejny związek, już przed tym nie wierzyłam w miłość i w facetów, ale on pokazał, że jednak warto. Niestety nie warto...

Jeśli mówimy o związkach z zewnątrz to myślę, że każdy związek, który trwa, jest dobry tylko na zewnątrz, w środku patola. Mój eks to dopiero wrażenie na każdym potrafił zrobić! Przyjaciele go uwielbiali (a ten mi mówił co o nich sądzi - oczywiscie same negatywy), rodzina, nic dziwnego, że dałam się nabrać.
A dziś wracając z rozmowy kwalifikacyjnej to widziałam znów takie "parki" - karki opowiadające żonie prowadzącej wózek o czymś tam co go wkurzyło, przecinkując przekleństwami, rodziny typu oboje stoją jedzą słonecznik i rzucają na chodnik (niech mała się uczy śmiecić), albo tacy co z dziećmi przechodzą nie po pasach (często sama w różnych miejscach przechodzę niekoniecznie po pasach, ale nie wyobrażam sobie z dziećmi i jeszcze przebiegać na autobus - przecież dziecko się tego nauczy i myśli, że nic mu się nie stanie).
Czyli co Twoim zdaniem? Lepiej związać się z byle kim i dołączyć do związków pato niż znaleźć kogoś wyjątkowego? A ja tam wierzę w prawdziwą miłość i wierzę, że kiedyś mnie spotka, a też stara dupa ze mnie, czuję się staro, na pewno czuję, że mój organizm i psychika domagają się macierzyństwa, mój zegar biologiczny tyka i nie jestem z tego powodu zachwycona, ale wolę poczekać na kogoś odpowiedniego. A jak go spotkam to będę wiedzieć, że to on.

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
Bardzo dobrze, sama jestem ciekawa jak to się wszystko potoczy, daj jutro znać koniecznie!!

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
Napisane przez taka_zolza Pokaż wiadomość
Dobrze robisz. Według mnie najgorsza jest niewiedza i niepewność. Ja już jak teraz wiem, że on naprawdę już nie myśli do mnie wrócić to jest mi jakoś lżej. Nie łudzę się, że nagle rzuci wszystko, zapomni o tamtej i będzie sielanka.

Sielanka będzie ale z innym facetem

A jeśli jednak wrócicie do siebie to najpierw usiądźcie i porozmawiajcie co zrobiliście źle, jak można to zmienić i czy w ogóle można.
Widzę, że zaraziłam Cię podejściem
Tatty Teddy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 15:14   #3455
taka_zolza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tatty Teddy Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Widzę, że zaraziłam Cię podejściem
Oj zdecydowanie zaraziłaś
Uświadomiłam sobie, że mam wokół siebie osoby, które w każdej chwili są skłonne mi pomóc, a i naprawdę czuję, że życie jeszcze przede mną.

Życie nie kończy się na jednym facecie, nie chcę być już tą desperatką, która trzyma się kurczowo Exa bo boi się życia w pojedynkę. Kurde, teraz mogę robić to czego nie robiłam przez całe 6 lat. Nareszcie mogę robić coś tylko z myślą o mnie, tak planować przyszłość żeby mi było dobrze. A i czas na imprezy się znajdzie i życie towarzyskie.

Co ten wątek ze mną zrobił... zrobiłam się taaaka mądra
Stary 2014-07-11, 15:19   #3456
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
Oj zdecydowanie zaraziłaś
Uświadomiłam sobie, że mam wokół siebie osoby, które w każdej chwili są skłonne mi pomóc, a i naprawdę czuję, że życie jeszcze przede mną.

Życie nie kończy się na jednym facecie, nie chcę być już tą desperatką, która trzyma się kurczowo Exa bo boi się życia w pojedynkę. Kurde, teraz mogę robić to czego nie robiłam przez całe 6 lat. Nareszcie mogę robić coś tylko z myślą o mnie, tak planować przyszłość żeby mi było dobrze. A i czas na imprezy się znajdzie i życie towarzyskie.

Co ten wątek ze mną zrobił... zrobiłam się taaaka mądra
Właśnie ja też nigdy nie miałam czasu na życie typowej singielki, jeszcze przydałoby się zebrać grupę i gdzieś pojechać i poszaleć, a może dziewczyny wybierzemy się gdzieś razem na ferie zimowe?? Marzy mi się taki drewniany domek, zaspy śniegu, ciepły kominek, winko i babski wieczór w piżamach do białego rana, horrory, komedie romantyczne, wygłupy TO MEGA POMYSŁ!!!!!
Stary 2014-07-11, 15:26   #3457
taka_zolza
Raczkowanie

Cytat:
Właśnie ja też nigdy nie miałam czasu na życie typowej singielki, jeszcze przydałoby się zebrać grupę i gdzieś pojechać i poszaleć, a może dziewczyny wybierzemy się gdzieś razem na ferie zimowe?? Marzy mi się taki drewniany domek, zaspy śniegu, ciepły kominek, winko i babski wieczór w piżamach do białego rana, horrory, komedie romantyczne, wygłupy TO MEGA POMYSŁ!!!!!
To byłby bardzo mega pomysł Ja chciałam teraz gdzieś sama wyjechać, nad jakieś jezioro, ale pokoje zazwyczaj są 2 osobowe i musiałabym więcej płacić.

Kurcze, ale mi narobiłaś ochoty na taki wypad. Obgadałybyśmy wszystkich, a później z lżejszymi sercami wróciły do codzienności

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-11, 15:31   #3458
Tatty Teddy
Rozeznanie

http://www.kongregate.com/games/aard...s-beauty-baahn

Na poprawę humoru polecam tą uroczą grę, jest świetna!
Stary 2014-07-11, 15:33   #3459
taka_zolza
Raczkowanie

Cytat:
http://www.kongregate.com/games/aard...s-beauty-baahn

Na poprawę humoru polecam tą uroczą grę, jest świetna!
O nie znam tej gry, zaraz obczaję

Wiecie co mi pomaga na smutek, stresy, a teraz na złamane serce?
Energetyczna muzyka w słuchawkach, i śpiewanie, ale tak całą przeponą, nieważne, że fałszuję, ważne, że pomaga
Stary 2014-07-11, 15:43   #3460
szukajac
Raczkowanie

Cytat:
Czyli co Twoim zdaniem? Lepiej związać się z byle kim i dołączyć do związków pato niż znaleźć kogoś wyjątkowego? A ja tam wierzę w prawdziwą miłość i wierzę, że kiedyś mnie spotka, a też stara dupa ze mnie, czuję się staro, na pewno czuję, że mój organizm i psychika domagają się macierzyństwa, mój zegar biologiczny tyka i nie jestem z tego powodu zachwycona, ale wolę poczekać na kogoś odpowiedniego. A jak go spotkam to będę wiedzieć, że to on.
No ja już nie wierzę w miłość, te prawdziwe miłości i ktoś wyjątkowy to tylko ułuda komedii romantycznych i naszych fantazji o związkach, które ładnie wyglądają tylko na zewnątrz. Wiedziałam, że to "on"; mówi się, że to się czuje, że to ta właściwa osoba i ja naprawdę to czułam. Ile razy można spotykać kogoś odpowiedniego i mówić sobie, że jednak nie był odpowiednim? Dla mnie to juz takie okłamywanie samego siebie...
Na pierwszym miejscu jestem jednak ja, bo facet (jak każdy inny człowiek) może odejść, a ja z samą sobą pozostanę zawsze.
szukajac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 15:49   #3461
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez szukajac Pokaż wiadomość
No ja już nie wierzę w miłość, te prawdziwe miłości i ktoś wyjątkowy to tylko ułuda komedii romantycznych i naszych fantazji o związkach, które ładnie wyglądają tylko na zewnątrz. Wiedziałam, że to "on"; mówi się, że to się czuje, że to ta właściwa osoba i ja naprawdę to czułam. Ile razy można spotykać kogoś odpowiedniego i mówić sobie, że jednak nie był odpowiednim? Dla mnie to juz takie okłamywanie samego siebie...
Jesteś chyba najbardziej pesymistycznie nastawioną babeczką w całym wątku ja też tak czułam, a teraz czuję, że los prowadzi mnie gdzieś indziej... Może nasze losy są od samego początku do samego końca gdzieś zapisane, kto wie...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-11, 15:50   #3462
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Wczoraj, po 33 dniach nieodzywania się otrzymałam takiego sms "kiedyś często pytałaś, czy cię lubię. dziwne pytanie, biorąc pod uwagę, że w ostatnim czasie robisz wszystko, żeby odpowiedź była negatywna".
Czaicie? tak ni w pochwę ni w oko. odpisałam mu "ok" XD
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 15:51   #3463
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
O nie znam tej gry, zaraz obczaję

Wiecie co mi pomaga na smutek, stresy, a teraz na złamane serce?
Energetyczna muzyka w słuchawkach, i śpiewanie, ale tak całą przeponą, nieważne, że fałszuję, ważne, że pomaga
Jakbyś jednak miała chęć napisać do ex to ustaw sobie w podpisie tak jak my licznik cholernie pomaga i jestem dumna ze swojego pomysłu

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
Wczoraj, po 33 dniach nieodzywania się otrzymałam takiego sms "kiedyś często pytałaś, czy cię lubię. dziwne pytanie, biorąc pod uwagę, że w ostatnim czasie robisz wszystko, żeby odpowiedź była negatywna".
Czaicie? tak ni w pochwę ni w oko. odpisałam mu "ok" XD
Jaaaaaa!!!! Kasuj podpis i od nowa zaczynaj
Stary 2014-07-11, 15:53   #3464
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

ej no nie, bo to nie było takie napisanie "o borze tęsknię wróć" tylko takie "zobacz jak bardzo mam cię w dupie"! Nie liczy się!
Stary 2014-07-11, 15:58   #3465
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
ej no nie, bo to nie było takie napisanie "o borze tęsknię wróć" tylko takie "zobacz jak bardzo mam cię w dupie"! Nie liczy się!
Pisanie to pisanie, nawet jak będziecie pisać na tematy uniwersalne to spowoduje to tylko to, że znowu zatęsknisz. Nie kasuj, ale żeby mi to było po raz ostatni!
Stary 2014-07-11, 16:00   #3466
Karolka65
Raczkowanie

Na pewno dam wam znać co i jak Kurde ten pomysł z wypadem jest genialny! z chęcią bym was poznała bo bardzo się do was zbliżyłam
Tak sobie myślę, że przed moim TŻ byłam w 5 miesięcznym związku po czym z dnia na dzień facet stwierdził że to nie to, że myślał ze mnie kocha ale jednak nie! Byłam w nim zakochana po uszy! przez dwa miesiące płakałam... Nawet mama już nie wiedziała co ma zrobić, namawiała mnie w pierwsze dni po rozstaniu zebym do niego dzwoniła i zmusiła go do wytłumaczenia sytuacji (zerwał ze mna przez fb dla jasności) spotkaliśmy się wytłumaczył, że dalej kocha swoją byłą, że mnie nie kocha! popłakałam sie i pojechałam do domu. Przez te dwa miesiące czułam się nikim. W pracy byłam zmęczona, wyglądałam okropnie bo po nocach płakałam popijając wino i tak dzień w dzień. Świat mi się zawalił. Później w pracy poznałam TŻ nie chciałam się w nic pakować wiec byliśmy tylko na stopie koleżeńskiej. Zwłaszcza że on też był świerzo po rozstaniu a to mi się już źle kojarzyło. Ale zakochalismy się w sobie i to przy nim poczułam co tak naprawde oznacza KOCHAĆ. Sama nie wiem jaki z tego wszystkiego wyciągnąć morał... Jakoś tak musiałam wam opowiedzieć tą historie

Nie pisze 6 dzień
Stary 2014-07-11, 16:01   #3467
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Hahah, on chyba myślał, że ja zacznę go błagać o spotkanie, albo zacznę się odzywać, albo coooo.. a ja się czuję taka mega-bez-uczuć.
Stary 2014-07-11, 16:09   #3468
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
Na pewno dam wam znać co i jak Kurde ten pomysł z wypadem jest genialny! z chęcią bym was poznała bo bardzo się do was zbliżyłam
Tak sobie myślę, że przed moim TŻ byłam w 5 miesięcznym związku po czym z dnia na dzień facet stwierdził że to nie to, że myślał ze mnie kocha ale jednak nie! Byłam w nim zakochana po uszy! przez dwa miesiące płakałam... Nawet mama już nie wiedziała co ma zrobić, namawiała mnie w pierwsze dni po rozstaniu zebym do niego dzwoniła i zmusiła go do wytłumaczenia sytuacji (zerwał ze mna przez fb dla jasności) spotkaliśmy się wytłumaczył, że dalej kocha swoją byłą, że mnie nie kocha! popłakałam sie i pojechałam do domu. Przez te dwa miesiące czułam się nikim. W pracy byłam zmęczona, wyglądałam okropnie bo po nocach płakałam popijając wino i tak dzień w dzień. Świat mi się zawalił. Później w pracy poznałam TŻ nie chciałam się w nic pakować wiec byliśmy tylko na stopie koleżeńskiej. Zwłaszcza że on też był świerzo po rozstaniu a to mi się już źle kojarzyło. Ale zakochalismy się w sobie i to przy nim poczułam co tak naprawde oznacza KOCHAĆ. Sama nie wiem jaki z tego wszystkiego wyciągnąć morał... Jakoś tak musiałam wam opowiedzieć tą historie
Morał jest taki, że na złamane serce najlepsza jest nowa miłość Mi osobiście teraz nie to w głowie...

A no właśnie! Dziewczyny... Czy ze mną jest coś nie tak? Wszyscy moi znajomi (znajomi, nie przyjaciółki jak Wy ) zdają maturę, idą na studia, później praca, małżeństwo, mieszkanie/dom, dzieci... A ja cały czas mam w głowie jakieś organizacje pozarządowe, ruchy społeczne, wolontariat i to nie takie pitu pitu że rozdawać ulotki na rynku, ale tak naprawdę zmieniać świat... Coś co mogłoby się równać ze zniesieniem niewolnictwa, równością ze względu na kolor skóry, równouprawnieniem kobiet itp. itd. Czy ja jestem nienormalna, że mogłabym żyć i nawet umrzeć dla... Idei? I nie w głowie mi jak tu się ustawić w życiu tylko żeby robić coś dobrego i przełomowego?
Stary 2014-07-11, 16:11   #3469
taka_zolza
Raczkowanie

Cytat:
Jakbyś jednak miała chęć napisać do ex to ustaw sobie w podpisie tak jak my licznik cholernie pomaga i jestem dumna ze swojego pomysłu

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Jaaaaaa!!!! Kasuj podpis i od nowa zaczynaj
A właśnie miałam pytać, jak myślicie, nie da się z Exem tak żyć neutralnie i po prostu rozmawiać bez emocji? Może jak kiedyś już naprawdę emocje opadną i obie strony pogodzą się z sytuacją to da się to zrobić.

Ale licznik i tak ustawię, nie zaszkodzi
Stary 2014-07-11, 16:12   #3470
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
A właśnie miałam pytać, jak myślicie, nie da się z Exem tak żyć neutralnie i po prostu rozmawiać bez emocji? Może jak kiedyś już naprawdę emocje opadną i obie strony pogodzą się z sytuacją to da się to zrobić.

Ale licznik i tak ustawię, nie zaszkodzi
Ja myślę, że musi minąć przynajmniej rok, dwa, a najlepiej i więcej i jeszcze lepiej jakby dwie strony miały partnerów... Wtedy można myśleć o przyjaźni jak najbardziej
Stary 2014-07-11, 16:15   #3471
sweety_
Raczkowanie

Cytat:
Bardziej w dupie byś go miała gdybyś mu nie odpisywała. Swoją drogą dziwny koleś, myśli, że po tym, co zrobił będzie ci zależało na jego sympatii.
sweety_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 16:19   #3472
Karolka65
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sweety_ Pokaż wiadomość
Bardziej w dupie byś go miała gdybyś mu nie odpisywała. Swoją drogą dziwny koleś, myśli, że po tym, co zrobił będzie ci zależało na jego sympatii.

Moim zdaniem ten sms oznaczał " ej zrób coś ja tu czekam, zrób coś po czym znów mógłbym MIEĆ Cię w garści i robić z Tobą co chce"
DUPEK Z NIEGO!!!

Nie pisze 6 dzień
Stary 2014-07-11, 16:19   #3473
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
Moim zdaniem ten sms oznaczał " ej zrób coś ja tu czekam, zrób coś po czym znów mógłbym MIEĆ Cię w garści i robić z Tobą co chce"
DUPEK Z NIEGO!!!
Nom, dokładnie.
Stary 2014-07-11, 16:20   #3474
taka_zolza
Raczkowanie

Cytat:
Ja myślę, że musi minąć przynajmniej rok, dwa, a najlepiej i więcej i jeszcze lepiej jakby dwie strony miały partnerów... Wtedy można myśleć o przyjaźni jak najbardziej
Myślę dokładnie tak samo

Mam tylko nadzieję, że jak już zapomnę, będę żyć sobie spokojnie to nagle nie przyjdzie mu na myśl zakłócać ten spokój bo na przykład tamta laska go oleje.

Nie chcę żeby te wszystkie złe emocje wróciły, nie chcę znowu się rozsypać.

A co tam, włączam zaraz zumbę, w ruchu najlepiej się wszystko odreagowuje
Stary 2014-07-11, 16:22   #3475
Karolka65
Raczkowanie

Dziewczyny popełniłam grzech! Skarćcie mnie!

Nie pisze 6 dzień
Stary 2014-07-11, 16:23   #3476
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Gdybym nie odpisała to by mógł pomyśleć, że nie przeczytałam, albo że zmieniłam numer.. a tak wie , że przeczytałam i nie zrobiło to na mnie wrażenia.
Dziewczyny, szyję spódniczkę na Woodstock Mam kilka przebrań, m.in. pielęgniarkę i właśnie pocięłam starą białą bokserkę, robię z niej kiecuchę Mam też stary kitel mojej siostry, i potrzebuję takiego pielęgniarskiego czepka na łeb.

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Cytat:
Dziewczyny popełniłam grzech! Skarćcie mnie!
kasuj i od nowa!
Stary 2014-07-11, 16:26   #3477
taka_zolza
Raczkowanie

Cytat:
Gdybym nie odpisała to by mógł pomyśleć, że nie przeczytałam, albo że zmieniłam numer.. a tak wie , że przeczytałam i nie zrobiło to na mnie wrażenia.
Dziewczyny, szyję spódniczkę na Woodstock Mam kilka przebrań, m.in. pielęgniarkę i właśnie pocięłam starą białą bokserkę, robię z niej kiecuchę Mam też stary kitel mojej siostry, i potrzebuję takiego pielęgniarskiego czepka na łeb.

Kurcze, nigdy nie byłam na Woodstocku i nie myślałam, że tam takie przebieranki są uskuteczniane

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-11, 16:27   #3478
Karolka65
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

kasuj i od nowa!

Ale napisałam tylko z pytanie o hasło do radia z samochodu... odpisał ze nie pamieta i ze musze w papierach poszukać. Teraz piszemy na fb ale pisze do niego jak szczęsliwa z zycia kolezanka. Bez zadnych emocji

Nie pisze 6 dzień
Stary 2014-07-11, 16:32   #3479
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Cytat:
Kurcze, nigdy nie byłam na Woodstocku i nie myślałam, że tam takie przebieranki są uskuteczniane
Ja właśnie przebieraniowo to pierwszy raz, tak ogólnie to czwarty
Stary 2014-07-11, 16:35   #3480
taka_zolza
Raczkowanie

Cytat:
Ale napisałam tylko z pytanie o hasło do radia z samochodu... odpisał ze nie pamieta i ze musze w papierach poszukać. Teraz piszemy na fb ale pisze do niego jak szczęsliwa z zycia kolezanka. Bez zadnych emocji

I dobrze, gadanie to jeszcze nie zbrodnia, obyś tylko nie wróciła do punktu wyjścia, a będzie dobrze.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości