![]() |
#3451 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXI
|
![]() ![]() |
![]() |
#3452 |
Raczkowanie
|
Ja też jutro muszę się z nim spotkać. Muszę wiedzieć na czym stoje! Nie zniosę dłużej tej niepewności i nie wiedzy. I Szczerze mówiąc straciłam już nadzieje na to że nasz związek da się odbudować. Nie wierzę już w to że będzie dobrze, a męczyć się w takim związku też nie mam ochoty.
![]()
#3453 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Sielanka będzie ale z innym facetem ![]() A jeśli jednak wrócicie do siebie to najpierw usiądźcie i porozmawiajcie co zrobiliście źle, jak można to zmienić i czy w ogóle można. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3454 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3455 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Uświadomiłam sobie, że mam wokół siebie osoby, które w każdej chwili są skłonne mi pomóc, a i naprawdę czuję, że życie jeszcze przede mną. Życie nie kończy się na jednym facecie, nie chcę być już tą desperatką, która trzyma się kurczowo Exa bo boi się życia w pojedynkę. Kurde, teraz mogę robić to czego nie robiłam przez całe 6 lat. Nareszcie mogę robić coś tylko z myślą o mnie, tak planować przyszłość żeby mi było dobrze. A i czas na imprezy się znajdzie i życie towarzyskie. Co ten wątek ze mną zrobił... zrobiłam się taaaka mądra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3456 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3457 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kurcze, ale mi narobiłaś ochoty na taki wypad. Obgadałybyśmy wszystkich, a później z lżejszymi sercami wróciły do codzienności ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3458 |
Rozeznanie
|
http://www.kongregate.com/games/aard...s-beauty-baahn
Na poprawę humoru polecam tą uroczą grę, jest świetna! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3459 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiecie co mi pomaga na smutek, stresy, a teraz na złamane serce? Energetyczna muzyka w słuchawkach, i śpiewanie, ale tak całą przeponą, nieważne, że fałszuję, ważne, że pomaga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3460 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3461 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3462 |
Konto usunięte
|
Wczoraj, po 33 dniach nieodzywania się otrzymałam takiego sms "kiedyś często pytałaś, czy cię lubię. dziwne pytanie, biorąc pod uwagę, że w ostatnim czasie robisz wszystko, żeby odpowiedź była negatywna".
Czaicie? tak ni w pochwę ni w oko. odpisałam mu "ok" XD |
![]() ![]() |
![]() |
#3463 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
Konto usunięte
|
ej no nie, bo to nie było takie napisanie "o borze tęsknię wróć" tylko takie "zobacz jak bardzo mam cię w dupie"! Nie liczy się!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3465 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3466 |
Raczkowanie
|
Na pewno dam wam znać co i jak
![]() ![]() Tak sobie myślę, że przed moim TŻ byłam w 5 miesięcznym związku po czym z dnia na dzień facet stwierdził że to nie to, że myślał ze mnie kocha ale jednak nie! Byłam w nim zakochana po uszy! przez dwa miesiące płakałam... Nawet mama już nie wiedziała co ma zrobić, namawiała mnie w pierwsze dni po rozstaniu zebym do niego dzwoniła i zmusiła go do wytłumaczenia sytuacji (zerwał ze mna przez fb dla jasności) spotkaliśmy się wytłumaczył, że dalej kocha swoją byłą, że mnie nie kocha! popłakałam sie i pojechałam do domu. Przez te dwa miesiące czułam się nikim. W pracy byłam zmęczona, wyglądałam okropnie bo po nocach płakałam popijając wino i tak dzień w dzień. Świat mi się zawalił. Później w pracy poznałam TŻ nie chciałam się w nic pakować wiec byliśmy tylko na stopie koleżeńskiej. Zwłaszcza że on też był świerzo po rozstaniu a to mi się już źle kojarzyło. Ale zakochalismy się w sobie i to przy nim poczułam co tak naprawde oznacza KOCHAĆ. Sama nie wiem jaki z tego wszystkiego wyciągnąć morał... Jakoś tak musiałam wam opowiedzieć tą historie ![]()
#3467 |
Konto usunięte
|
Hahah, on chyba myślał, że ja zacznę go błagać o spotkanie, albo zacznę się odzywać, albo coooo.. a ja się czuję taka mega-bez-uczuć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3468 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A no właśnie! Dziewczyny... Czy ze mną jest coś nie tak? Wszyscy moi znajomi (znajomi, nie przyjaciółki jak Wy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3469 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale licznik i tak ustawię, nie zaszkodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3470 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3471 |
Raczkowanie
|
Bardziej w dupie byś go miała gdybyś mu nie odpisywała. Swoją drogą dziwny koleś, myśli, że po tym, co zrobił będzie ci zależało na jego sympatii.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3472 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moim zdaniem ten sms oznaczał " ej zrób coś ja tu czekam, zrób coś po czym znów mógłbym MIEĆ Cię w garści i robić z Tobą co chce" DUPEK Z NIEGO!!!
![]() |
#3473 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3474 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam tylko nadzieję, że jak już zapomnę, będę żyć sobie spokojnie to nagle nie przyjdzie mu na myśl zakłócać ten spokój bo na przykład tamta laska go oleje. Nie chcę żeby te wszystkie złe emocje wróciły, nie chcę znowu się rozsypać. A co tam, włączam zaraz zumbę, w ruchu najlepiej się wszystko odreagowuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3475 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny popełniłam grzech! Skarćcie mnie!
#3476 |
Konto usunięte
|
Gdybym nie odpisała to by mógł pomyśleć, że nie przeczytałam, albo że zmieniłam numer.. a tak wie , że przeczytałam i nie zrobiło to na mnie wrażenia.
Dziewczyny, szyję spódniczkę na Woodstock ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- kasuj i od nowa! |
![]() ![]() |
![]() |
#3477 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurcze, nigdy nie byłam na Woodstocku i nie myślałam, że tam takie przebieranki są uskuteczniane ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3478 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale napisałam tylko z pytanie o hasło do radia z samochodu... odpisał ze nie pamieta i ze musze w papierach poszukać. Teraz piszemy na fb ale pisze do niego jak szczęsliwa z zycia kolezanka. Bez zadnych emocji ![]()
![]() |
#3479 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3480 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I dobrze, gadanie to jeszcze nie zbrodnia, obyś tylko nie wróciła do punktu wyjścia, a będzie dobrze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.